World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ok hogy meghalt,de az előtte levő bat-et is stunolta a lövedékem bazz.<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Csináltam is képet a két csapatról visszaszámlálás alatt.És a végén is.<#vigyor5>#vigyor5>

Az a Vk100 szerintem egy kriptaszökevény.El sem hinnétek miket művelt.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 11:39:45
Ez meg pont most volt,még 1 csata kell az M40-hez,oszt végre letehetem,
Na nem annyi xp kell a fejlesztéshez,hanem a legénység újabb skilljéhez kell még 1 csata,az m53 évek óta kifejlesztve,csak nincs kedvem megvenni.
Sőt az utolsó csatában sincs japcsi.De van fura prém m6.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 11:09:19
Most úgy karcoltam ki egy strv s1-et hogy nem is találtam el.Kempelt a bázison malom vagy mi a rosseb mögött,meglőttem azt a szutyok épületet és kicsaptam mögüle a td-t,jah és nem is láttam hogy hol van.Csak vakon lőttem oda.
De ezt láttam.Csináltam is róla képet.

Nem gondoltam hogy sebezni fogom házon keresztül,csak rá akartam ijeszteni hogy ki jöjjön onnan.
Ekkor láttam 2 td van a malom vagy mi a szar mögött,de mire betöltött ágyú már nem láttam őket,így rálőttem a malomra,vagy mi a franc az.Az strv s1 meg elpukkant.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 11:06:31

Vicces, a fenti csatában full golddal 19k prémium.
Mivel hosszú a töltési idő és nem lehet mindig a vékonyát lőni, ezért nem "kockáztatok" egy 100-as damage-et az 500-hoz képest. Annyi a hátrány, hogy nem szidhatom a goldspammereket így 😊
Gold nélkül annyi értelme van a tanknak, mint mondjuk az FV TD-t AP-val használni.
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.05.30. 11:01:33
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.05.30. 10:59:32
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Én artyval szoktam rájuk vadászni.<#vigyor>#vigyor>
Azért ha top tier, akkor az új lightok még spotolásban összességében a többi fölé tudnak keveredni:

Kellett egy keveset szaladgálni, elég izgalmas csata volt szvsz: replay
Jobbnak érződik, mint a kínai pajtása, a végén azt a 2 snapshotot a medek ellen a WZ a földbe küldte volna,.
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.05.30. 10:45:38
TAP
TL;DR of TL;DR:
Generally the addition of weakspots, armor becoming a bit more usable with sidescraping etc., non-derp guns becoming much more viable, derp guns removed from tier 9-10. Overall, armor gets nerfed against good players, against bad players it stays the same or becomes better.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.30. 10:29:36
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
De sheridan alap lőszere is át üti.Nem szoktam rá menni szemből.
A legmókásabb mikor malinovkán idióta beáll ház mögé azzal a nagy döggel,olyan faszán belehet ott lőni a gyökeret mint a huzat.
Poén az hogy nem is kell a tankot becélozni,elég ha az előtte lévő falat lövöd meg,úgyis sebzi.De ha nagyon szöszölni akarsz akkor a tankot is meg tudod lőni.
Mindent sebez és sokan még arannyal is pattannak róla.
Hamarosan jön is a nerf és elveszíti a trollgunt+kapja a weakspotokat.
Ez most teljesen független a jelenlegi témától, már tegnap este akartam írni, de elmaradt.
De ha lehet ne legyen a mi csapatunkban,mert 90%-a agyhalott hülye.
Ja és type5-el szinte folyamatosan csak kemperovkát kapok, hogy nehogy egy rohadt ház vagy szikla legyen ahová el lehet bújni az a(r/u)tisták* ellen.
* igény szerint artistának vagy autistának olvasandó. 😊
tipp: sidescrappelő mauschen oldalának hátsó részét HE-vel megküld, az instant gyullad. 😊
Levehetnék annyira a kreditet a semmi teljesítményért hogy még prémmel se legyen kedvük ezeknek játszani.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.05.30. 09:22:44
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Top tank voltam egy másik egérkével ominózus Erlenberg pályán, normál csata, északi base-ről indultunk.
Lemmingtrain indul a kastélyba, 11 csapatársam megy oda, csak ketten indultak el a dombokhoz, én ezt látva megálltam védeni a bázist, mert tudtam, hogy a két szerencsétlent azonnal kilövik(így is lett). Na gondoltam, nem baj legalább a kastély a miénk lesz.
A másik Egérke is beállt mellém és így simán megvédtük a bázist a csomó med-del szemben.
Csak mire ez lezajlott, látom, hogy a "fantasztikus" támadó csapatból maradtak 4-en. Ez igen.<#falbav>#falbav>
A társammal erre fordultunk és a kastély utáni dombokra cammogtunk és levadásztuk 2-en az összes támadót.
A meccs végére maradtunk 2-en, az ellenél meg maradt egy UDES, meg egy tier 8 kinai light.
Sajnos-nyilván- döntetlen lett mert ők nem tudtak kilőni, mi meg nem értük utol őket, meg a foglaláshoz sem értem oda.
4800 dmg 6700 lepattanó meg valami 1000 spot. Sajnáltam, mert ha nyerünk tuti Mastery badge lett volna, mert így is kaptam valami 1100 base XP-t.
Ja és természetesen egy 500 dmg-es IS-3 végig anyázott minket, hogy kemperek meg noob-k stb-stb vagyunk. HÁt mi a f.szt tudtam volna csinálni??