World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na pláne. 720p-t simán tudsz feltölteni.

Master91
na majd legközelebb 😄 kézzel töltöttem fel ezt is
Tudsz vele más felbontást is csinálni és akkor kézzel feltölteni a youtube-ra. És akkor nem lesz rossz a felbontás

Ez a stock Patton kiborító, hát nagyon szar😄😄 de nem is értem, miért fájna az nekik ha a pershing gunt +motort fel lehetne pakolászni a stock cuccra, de nem kell a felfüggesztés is😄
Nem is olyan szar az a tank,nemde? 😊 Töltsd fel a replayt.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

kevesebb mint 24 óra alatt 50000 tp az amx-el

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

szeretjük az objectet 😄

Victory!
Battle: Mines 2012. július 31. 13:07:54
Vehicle: Object 704
Experience received: 1 012
Credits received: 36 487
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "II Class"
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. július 31. 13:03:07
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 2 437 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8)
Szerzett kredit: 55 938 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 770; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 645)
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

megvan a replay is elméletileg
5 kill,21 lövés 21 találat

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Eagle16
Ha ma kiírják akkor igen 😊

Rue East: remélem azt tudod, hogy ha két T95 van egy csatában akkor fele annyi esélyünk lesz nyerni mint ha csak egy lenne 😄 De persze mehetünk, csak ne várd hogy megnyerünk akár egy csatát is.

Ez nem olyan mint a többi tank sajnos, ez arra lett tervezve hogy csatákat veszítsenek vele 😞

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

még megy nektek a test verzió???
Leghamarabb, holnap jár le a Tier9-es diszkont.

Na most ezzel nem mondtam nagyot...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

jön szerintetek holnap a patch?
jó móka a T95 bizony, tegnap engem kétszer is kiszedtek 1v1-ben, egyszer egy T30, aztán meg egy JT

amúgy ha van kedved, mehetnénk T95el szakaszba valamikor

Master91
Ratyibb ez a Windows Movie maker mint gondoltam. Sajna full screenen rossz a minõség 😄

Köszönöm szépen!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Egy kis segítség kéne.
A modot, ami kiírja a játékosok eff ratingját és gyõzelmi arányát, hol találom?
Nem tudom, mi a neve, nem tudok rákeresni.

köszi!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Nincs komoly baj a top 122-essel, simán kihúztam vele ISU-ig. Ha jól helyezkedsz, valami elképesztõ pusztításra képes azzal a DPM-el, HE-t meg ezzel is tudsz lõni végsõ esetben 3-szoros tempóban.

Én undorral vágtam ki a trollgunt, mert egy azonos szintû hevit sem tudtam vele idõben leépíteni. Igazából T6 felett már elég komolytalan fegyvernek tartom. T7-8-ban egyértelmûen a 122-es a jobb, T9-ben jobb csak a 152-es. Ha kivárod a patchet, 10-es ellenfél meg nem lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem csattant a poén....
Master91
Na akkor neki ugrok!
Tegnap majdnem mindenki varázserdõ, én mutattam A2-ben, velem jött két heavy, de elég korán elhaláloztak. Mikor végül engem is megettek, a T-95 egyedül elindult a varázserdõbõl kifele a maga 12 km/h-s sebességével. Senki nem segített neki. Szerencsétlen olyan ttempóban kapta az artylövedékeket, hogy azt sem tudta hova kuksizzon.

1. Korábban nem lehetett volna jönni? Mondjuk eleve abba az irányba?
2. Ha végül elindul, leszáradna a sok tankos keze, ha segítenének neki?

Eagle16
Hello hello, a kiírt adatnál 1 km / órával kevesebbet tud minden. Néha felugrik egy pillanatra 13-ra, de amúgy 12 a vége.

Én azt csináltam anno, hogy fraps, aztán windows movie makerrel megvágtam, meg lekicsinyítettem, hogy ne 2 gigát kelljen feltolni. an benne direkt youtube méretû export is.

Eagle16
Fraps az jó mert ingyenes, fizetõsek közül a legjobb az Action! nevezetû progi.

Hello hello, 13Km/h az nem 12 ! 😊
Jó jó, csak sokáig tartana lerakni a síneket. Javítás megállna 1,5 millio kreditnél. Töltési idõ 20 perc. Csak minden második csatában tudna lõni.
Master91
Az biztos 😄 Külön csillag jelölné a térképen a helyét 😄 😄

Amúgy ha replayt akarok felrakni youtube-ra, mivel kéne használnom? fraps?

Fõleg hogy csak csatának olyan 2-3 perce kell.
Eagle16
Oh, a T95 😄

Egy IS-3 átütötte szembõl, lánctalpon keresztül...leszedte az egyik lánctalpat és ammo racket is adott egyszerre. Micsoda TD ez.

Amúgy rájöttem hogy muszáj beforgatni különben kicsinálják 3-4 lövésbõl. Régen mintha erõsebb lett volna...

De áh, kell rá a gyenge pont, nem elég a kupola meg az hogy 12 km / órával megy...

37%-os gyõzelmi aránynál tartok. Kíváncsi vagyok hogy megy-e még lentebb 😄 Az a helyzet hogy ennyit akkor is elérnék hogy ha minden csatában AFK lennék.

Mondjuk ezt csak prohorovkára lehetne hozni és nagyjából sejteni is lehetne, hogy hol van. 😊

Hát nem tudom, engem rohadtul idegesítene, ha egyfolytában idõ elõtt kipattintanának a meccsbõl. M103-al is mikor 33% körüli volt a túlélésem, majdnem összehajtogattam a monitort mérgemben...

Hát csökkenni eddig soha nem csökkent egyik patch-el sem. 😊

Úgy látom, hogy az oroszoknál kint van a patch. Gondolom holnap, vagy holnap után jön a miénk. Aztán meg hosszú szünet, és jön a 8.0. Legalábbis gondolom én. Szerintetek fog nõni a gépigénye?

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Mivel általában elõl megyek, ezért mindig kapom a lövést. Nem csoda, ha megdöglök. Viszont cserébe én spottolok, a csata sûrûjében vagyok, ezért löni is szoktam tudni, tehát jön az xp.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

"megyek az ISU felé, és a top gunt használom,"
Höhö...
És nem érted miért megy szarul.
Gondolom a top gun alatta a D-25S-t érted?
Ha még nem tûnt volna fel az az ágyú egy híg fosch azon a szinten.
Nincs átütése, de legalább pontatlan. Nekem egy kör erejéig volt fent aztán amikor egy Aladárt nem voltam képes szembõl átlõni 5 lövésbõl sem ment is vissza a troll. Az legalább bármilyen irányból odaveri a 400-at bármire.

Akkor valamit rosszul nagyon rosszul csinálsz ha támadsz és meg is halsz elég nagy arányban...

Erlenberg-rõl volt szó. Ott nincs semmilyen töltés

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Most vettem észre, hogy te Erlenbergrõl beszélsz. Az más eset. Ott van lehetõség a támadásra.
Sajnos az a tapasztalatom, hogyha elindulok azon a pályán egyedül a töltésen át, akkor nem jönnek velem a többiek. Inkább megpróbálják messzirõl kilõni a spottolt ellenséget. Így pedig csak másodpercekig húzom.
T8-ban csinálom ezt, mert próbálom a Lorraine 40t-t nyerségesen üzemeltetni prémium nélkül.
T5-ben nyugodtan megyek elõre a Pz III-IV-el, mert ott nem jelentõs a javítási költség.
Ez így van. Csak sokan féltik a tankjukat.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én mindig támadok, még artyval is helyezkedem ahogy tolódik a frontvonal. Vesztes kilátásoknál is megyek és próbálom a legtöbbet sebezni és kilõni. Nyilván így a túlélési rátám nem jó, viszont sokszor megfordult már így a csata, vagy éppen a vesztes csatára is kaptam éppen elég pénztet, hogy ne legyen bukós. Ha ülsz a bokorban, vagy a pálya sarkán egy épület mögött, abból nem lesz zsetony és zkszpé.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Alien69
Én TÖBBSZÖR le lettem hurrogva, amikor TÉNYNEK állítottam fel pár qurvára érdekes "eseményt". Most meg felfedezitek a spanyol viaszt! <#vigyor1>
TÉNY (!!!), hogy az MM igenis KÉPES befolyásolni az eseményeket, és FIGYELI, mit csinálsz, próbál akár KEMÉNYEN is arra ösztökélni, hogy prém tag legyél. A leg szembe tûnõbb akkor tud lenni, amikor kezd elfogyni a prém tagságod, vagy 1-2-3 napra veszel csak prémet, fõleg akkor, ha elõtte folyamatosan prémes voltál. <#vigyor1>
Persze lehetnek ellen példák, nálam is VOLT/VAN (!!!) folyamatosan ilyen, fõleg mert kb 40 tankom van a garázsba, és váltogatom. Ha a "rendszer" úgy akarja, veszel egy új tankot, de az nem illik bele a GW elképzelésébe, akkor már azonnal az elsõ köröktõl kezdve berak szivatóra. Ha meg bele illik a tervbe, mondjuk több russzki TD-t akar látni, nagyobb tierbe, és Te épp kedvezel neki, "Õ" is kedvezni fog Neked! Nagyon sokáig pl az SU-152-vel a win rátióm 80% feletti volt. Igaz, mostanra ez lecsökkent, de TÉNY, hogy eleinte a troll csõvel szinte MINDEN lövést, amit tank irányába csináltam, betalált, és qrva nagyon sebzett is (mondjuk 700-t). Most, amikor már megyek az ISU felé, és a top gunt használom, jelentõsen vissza vett. Hasonló eset más tankkal is megvan, pl Hummel-l pl elsõ 5 kört nyertem. Persze, ez nem lehetne mérvadó, de ha az ember jobban bele kombinál, BÁRMI lehetséges ilyen téren! <#vigyor1><#nevetes2>
Ezért szoktam mondani, ha szívat egy tankkal az MM, menj mással, más nemzet, más féle tankjával. Pl ha német heawy-vel nyomtad, de szopat, menj russzki light/meddel, vagy ami tetszik. USA med pl erõsen ajánlott még a mai napig is, szerintem, ideg nyugtatónak (sherman csoport).<#vigyor5>

"Erlenberg, normál csata..."

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Elképzeltem, hogy a második világháborúban ülnek Szergejék a rádió nélküli is tartályban és próbálják követni a csata eseményeit. Lehetnek utolsó mondatok is:

- Most támadunk fõnök?
- Azok ott a mieink?
- Most bementek az erdõbe és nem jöttek ki. Akkor nyertünk és továbbmentek, vagy vesztettünk és mind ottmaradtak?

Itt segít a minimap, a chat, TS és mégis követünk el hibákat.

Na látod...baszki. A döntetlen semmivel se rosszabb mint a vereség. És ha támadsz, talán ki is lõhetsz valakit. Sõt, lehet még nyerünk is, mert hát ha kilõjjük a pirosakat, akkor általában lehet nyerni.

Aki nem mozog, mert jaj nehogy találatok kapjak mert akkor mínuszos kör...az vereség lesz, egész biztos.

Illetve vereség. (Abban a játékmódban nem lehet döntetlen)
Én sem támadok ilyen esetben. Nem fogok mínusz kredites kört csinálni magamnak. A halálozási arányomat sem rontom ilyesmivel.
Inkább legyen döntetlen.
Azért lõttem ki õket, mert mi már az ,hogy 10 percig kempingeznek mert féltik a tankjukat, pedig csak egy arty van? Nesze nekik, akkor se ússzák meg épp tankban.

Próbáltak volna meg ezt a világháborúban...az NKVD kapásból adott volna nekik<#hehe>

Akkor nuku xp? Csak credit jár? pffff

Solten
Feltunt tesztszeron hogy a Lori lassabban fordul menet kozben 😞

Saor Alba