World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Victory!
Battle: Mines 2012. július 31. 13:07:54
Vehicle: Object 704
Experience received: 1 012
Credits received: 36 487
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "II Class"
Csata: Sand River 2012. július 31. 13:03:07
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 2 437 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8)
Szerzett kredit: 55 938 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 770; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 645)
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
megvan a replay is elméletileg
5 kill,21 lövés 21 találat
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Rue East: remélem azt tudod, hogy ha két T95 van egy csatában akkor fele annyi esélyünk lesz nyerni mint ha csak egy lenne 😄 De persze mehetünk, csak ne várd hogy megnyerünk akár egy csatát is.
Ez nem olyan mint a többi tank sajnos, ez arra lett tervezve hogy csatákat veszítsenek vele 😞
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Na most ezzel nem mondtam nagyot...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
amúgy ha van kedved, mehetnénk T95el szakaszba valamikor
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A modot, ami kiírja a játékosok eff ratingját és gyõzelmi arányát, hol találom?
Nem tudom, mi a neve, nem tudok rákeresni.
köszi!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Én undorral vágtam ki a trollgunt, mert egy azonos szintû hevit sem tudtam vele idõben leépíteni. Igazából T6 felett már elég komolytalan fegyvernek tartom. T7-8-ban egyértelmûen a 122-es a jobb, T9-ben jobb csak a 152-es. Ha kivárod a patchet, 10-es ellenfél meg nem lesz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
1. Korábban nem lehetett volna jönni? Mondjuk eleve abba az irányba?
2. Ha végül elindul, leszáradna a sok tankos keze, ha segítenének neki?
Amúgy ha replayt akarok felrakni youtube-ra, mivel kéne használnom? fraps?
Fõleg hogy csak csatának olyan 2-3 perce kell.
Egy IS-3 átütötte szembõl, lánctalpon keresztül...leszedte az egyik lánctalpat és ammo racket is adott egyszerre. Micsoda TD ez.
Amúgy rájöttem hogy muszáj beforgatni különben kicsinálják 3-4 lövésbõl. Régen mintha erõsebb lett volna...
De áh, kell rá a gyenge pont, nem elég a kupola meg az hogy 12 km / órával megy...
37%-os gyõzelmi aránynál tartok. Kíváncsi vagyok hogy megy-e még lentebb 😄 Az a helyzet hogy ennyit akkor is elérnék hogy ha minden csatában AFK lennék.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Höhö...
És nem érted miért megy szarul.
Gondolom a top gun alatta a D-25S-t érted?
Ha még nem tûnt volna fel az az ágyú egy híg fosch azon a szinten.
Nincs átütése, de legalább pontatlan. Nekem egy kör erejéig volt fent aztán amikor egy Aladárt nem voltam képes szembõl átlõni 5 lövésbõl sem ment is vissza a troll. Az legalább bármilyen irányból odaveri a 400-at bármire.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
T8-ban csinálom ezt, mert próbálom a Lorraine 40t-t nyerségesen üzemeltetni prémium nélkül.
T5-ben nyugodtan megyek elõre a Pz III-IV-el, mert ott nem jelentõs a javítási költség.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
TÉNY (!!!), hogy az MM igenis KÉPES befolyásolni az eseményeket, és FIGYELI, mit csinálsz, próbál akár KEMÉNYEN is arra ösztökélni, hogy prém tag legyél. A leg szembe tûnõbb akkor tud lenni, amikor kezd elfogyni a prém tagságod, vagy 1-2-3 napra veszel csak prémet, fõleg akkor, ha elõtte folyamatosan prémes voltál. <#vigyor1>#vigyor1>
Persze lehetnek ellen példák, nálam is VOLT/VAN (!!!) folyamatosan ilyen, fõleg mert kb 40 tankom van a garázsba, és váltogatom. Ha a "rendszer" úgy akarja, veszel egy új tankot, de az nem illik bele a GW elképzelésébe, akkor már azonnal az elsõ köröktõl kezdve berak szivatóra. Ha meg bele illik a tervbe, mondjuk több russzki TD-t akar látni, nagyobb tierbe, és Te épp kedvezel neki, "Õ" is kedvezni fog Neked! Nagyon sokáig pl az SU-152-vel a win rátióm 80% feletti volt. Igaz, mostanra ez lecsökkent, de TÉNY, hogy eleinte a troll csõvel szinte MINDEN lövést, amit tank irányába csináltam, betalált, és qrva nagyon sebzett is (mondjuk 700-t). Most, amikor már megyek az ISU felé, és a top gunt használom, jelentõsen vissza vett. Hasonló eset más tankkal is megvan, pl Hummel-l pl elsõ 5 kört nyertem. Persze, ez nem lehetne mérvadó, de ha az ember jobban bele kombinál, BÁRMI lehetséges ilyen téren! <#vigyor1>#vigyor1><#nevetes2>#nevetes2>
Ezért szoktam mondani, ha szívat egy tankkal az MM, menj mással, más nemzet, más féle tankjával. Pl ha német heawy-vel nyomtad, de szopat, menj russzki light/meddel, vagy ami tetszik. USA med pl erõsen ajánlott még a mai napig is, szerintem, ideg nyugtatónak (sherman csoport).<#vigyor5>#vigyor5>
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
- Most támadunk fõnök?
- Azok ott a mieink?
- Most bementek az erdõbe és nem jöttek ki. Akkor nyertünk és továbbmentek, vagy vesztettünk és mind ottmaradtak?
Itt segít a minimap, a chat, TS és mégis követünk el hibákat.
Aki nem mozog, mert jaj nehogy találatok kapjak mert akkor mínuszos kör...az vereség lesz, egész biztos.
Inkább legyen döntetlen.
Próbáltak volna meg ezt a világháborúban...az NKVD kapásból adott volna nekik<#hehe>#hehe>