World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, köszi...mindenesetre furcsa, hogy kifejlesztek 2 motort, erre elveszik õket és megkapom helyettük a stockot...

Solten
Elvileg csak a veteli arat kapod vissza.

Saor Alba

Egyetértek, hogy vannak gyengébb értelmi képességû/éppen kajáló/vagy kiugrott hugyozni játékosok. Felesleges az idegeid szaggatni rajta, vagy éppen büntetni magad bannal és egyébbel.

Én ilyenkor megyek, támadok egyet, majd másik tankkal megyek megyek tovább.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Nem nagyon fognak adni kompenzációt, mert a 90mm-est a heavyk is használják, a motorokat pedig a heavyk és az artyk is. Ilyen esetben nincs kompenzáció. A ruszki ágon is elveszik egyes medektõl a D10T ágyút, de mivel a heavyk is használják, ezért nincs kompenzáció.
A forgási sebességet valószínûleg az álló helyzeti forgásra kell érteni, ugyanis menet közben ez drasztikusan megváltozik. A legjobb példa erre a T-50 és a VK 2801 esete. Papíron egyforma jó a forgási sebességük (48), de menet közben a T-50 a legjobban forduló tank, a VK 2801 pedig az egyik legrosszabb! Kb a T95 forgási sebességével fordul!!

A Lorraine 40t a 7.4-be kb 2-3 szor jobban fordul menet közben, mint a BatChat! A 7.5-ben viszont majdnem a BatCat szintjére rontják a forgási sebességét.

Ebbõl látszik, hogy a forgási sebesség adat semmire sem használható információ.
Fec papa
Túl komolyan veszitek ezt a játékot. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Na. Már be is kékültem mára. Erlenberg, normál csata...2 perc van hátra...támadhatnánk...de nem...a csapatunk áll középen és nem mozdul. Biztos nincs meg a W a billentyûzeten. Rimánkodok hogy mozgás már...2 kibaszott perc...ne legyen döntetlen esélyes helytetbõl...de nem mozognak, nem lõnek, lesnek csak.

Akkor nesztek. Nem vagytok hajlandók mozogni? Féltitek a rohadt tankotokat? Kettõt kilõttem a francba. Akkor veszítsünk! Nem lesz döntetlen mert nem tudnak még egy métert se elõre mozogni! A faszom az ilyenekbe.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Master91
E-100 a legjobb. Tegnap 2x kigyullasztottam 2 lövésbõl Is3-masommal ^^ 1x se tudott belém lõni, pedig test-test küzdelem volt.
Betoltam egy snikerst és tisztára megnyugodtam. Csak érekesség képen vetettem fel a témát.
Inkább az van, hogy jobban vigyázok az E50-re. 7.4-óta jobban elhasználódik a vas. (gyullad, kifinganak a dolgok az arty szellentéstõl)
De ez bárkire is igaz lehet.

#155240 valaki? 😊

Hát ja belenyúl ez a mocsok ha van prémium ha nincs.

Június eleje óta prémium nélkül nyomom.

hát én nem sok jót hallottam róla xD
Esett szó korábban itt a fórumon arról, hogy készült rajongói magyar szinkron a játékhoz. Honnan tudom leszedni, illetve ajánljátok-e?

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

fú nekem hányszor írták ezt, hogy feljelentenek, bannoltatnak inzultálás miatt mert elküldtem õket a jó édes anyjukba 😄😄
de kb. les@rom 😊
???

planetwot.com, regisztrálni kell.

Amúgy rendszeresen feljön ez az összeesküvés elmélet, nagyon horrorisztikus görbéket tud rajzolni a planetwot, aztán ilyenkor írják az emberek hogy hú, hétvégén mennyi a hülye mert írdatlan esett a winratem meg hasonlók 😄

Ha nyomtál egy saját csapattársat is, akkor elég. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

mióta elég 5 kill egy top gun-hoz?

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lorrinál ha ki vannak fejlesztve azok a modulok, amit a 7.5-ben kiszednek (90mm ágyú, 2 motor) akkor a fejlesztési költségeket (xp, credit) bukom vagy visszakapom?

mozesapo
LOL

5k csatánál 1% az 50, 0.1%-nál 5 csata, ez aztán óriási változás.

Cukii
Linket tudtok dobni hol lehet megnézni? Csak összehasonlítás képpen én soha nem fizettem érte.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

5k csatához viszonyítva, már nyomatékos a lejtmenet.

Igazából csak érekesség, mintsem bizonyító tény. Ha a tiéddel összevetem, már nem is jelent semmit. Máris megnyugtattál.
Nincs itt semmiféle összeesküvés.

Csupán a randomban való hit!

Amúgy itt az enyém. Nem színezgetek rajta de 07.21-tõl van prémem. (lol, mintha te is akkor kapcsoltad volna be 😊 )

Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. július 31. 7:12:08
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 1 855
Szerzett kredit: 37 123
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

EZ a grafikon óriási mértékû változásokat mutat a winratedben....

Próbáltad már értelmezni az Y tengelyen lévõ számokat?

Egy kis összeesküvés elmélet.

Vajon a prémium vásárlása ösztönzi-e a nagy Random Istent, hogy áldásával gyõzelemre tud vezetni a páncélosod, a rettenetes Kánoobok seregével szemben???

A pirossal jelzett vonaltól kezdve prémiummal tologatom.

A grafikon kb erre vonatkozik:
E-50 80%
Panther II 18%
Egyébb 2%

És Randomban 90%-ban mentem.

Vajon mi történhetett a piros vonaltól kezdve?
Bár az is lehet, hogy sikerült túltennem magam az artyk irtózatos modul és legénység sérülésén, emiatt sokkal megfontoltabban tolom? Fogalmam sincs.
De az is lehet, hogy most végre nem szopat a játék.
Lennének ilyen szopacs kapcsolók??? <#banplz>

DasIsFuck
és még a KV-3 nem OP:X

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
de ezeknek mind az az alapja h alibiznek a buffokkal/nerfekkel és nagyon látható...

TOMSILENT
ja.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

I.C.ram
Erre tudja valaki a választ? Fontos lenne. Köszi.
"ez a kis mértékû pontosság növekedés/csökkentés mûködik mondjuk 36-38-as tartományba. de nem 40-42-ben"

Sztem ez a kettõ halál azonos mértékû buff - és mindkettõ tökéletesen lényegtelen csak a playerek zaklatására szolgál (ahogy írtad is eredetileg).

Még ha százalékosan nézzük, akkor is icipici a különbség 5% illetve 5.5% pontosságjavulás.
Erre most azt mondod, hogy ekkora szórás és véletlenszerûség esetén a 0.5% az olyan nagy különbség a két buff közt?

Nem kerek ez nekem.

Sztem mivel ekkora értékkel való nerfelés vagy buffolás tökéletesen lényegtelen, ezért se a felháborodás se az örömködés nem reális dolog. Úgy érzem elején ezt írtad te is.

Solten
Ha belehuzol, talan meg a Lori is meglesz. Eddig a peccsrol semmi hir. A tesztszerot se lottek le.

Saor Alba

DasIsFuck
leírom hogy mûködik.

a verzió:

0.42 az pontatlan,a 0.40 az kevésbé pontatlan...
esetünkbe mind1 h melyik eggyik esetbe se lesz jobb.
mind2 teljesen alkalmatlan a alacsony penetration kompenzálására.

a buff lényege h javítson vmit, de pl ez a 4.2-rõl 4.0-ra csökkentés nem ezt szolgállja.
jogos a felháborodás és fordítva is hisz úgy meg amúgyis szar volt akkor miért nerfelik címszó alatt szintén jogos.

ez a kis mértékû pontosság növekedés/csökkentés mûködik mondjuk 36-38-as tartományba. de nem 40-42-ben

Írtad volna neki hogy nemcsak idióta hanem hülye is, mert nyugodtan jelentgethet, semmi nem fog történni 😊

Solten
Addig nem. Csak legkozelebb az en oldalamon lesz... 😊 Az ilyenek ellen meg kell kezdeni a pszichologiai hadviselest, minel elobb. 😄

Btw, meg hozzatettem neki hogy sebaj, te csapatod...

Saor Alba

Sippie
akko biztos figyelembe veszi az efficiencyt... NOT! 😄
Értem. És kinek hiszel, Overlordnak vagy annak amit látsz? 😊

Ügyesen volt kompenzálva a loltraki egy T50-2-vel a ti oldalatokon.
Ha feljebb mész, látod hogy további büntetésként a egy T-54 volt egy Lõwével szembe állítva.

Besirtam áaáaáaá! Nagy volt! 😄 😄D
Sippie
Egyszer rákérdeztem Overlordnál hogy ezt mikor akarják büntetni? Azt mondta hogy az MM során a másik csapat is annak megfelelõen kap gyengítést. Lehet egy egyel kevesebb maxtier, esetleg kisebb artyk stb. Szóval az a saját csapattal is kibaszás, mert nekik van 14 normál játékosuk, a mi csapatunkban viszont többen is gyengébbek mint a szemben álló 😛
Amíg a túloldalon van, miért fáj az neked? 😊

I.C.ram
Akkor végül 181k XP az E50M és 210k XP JPZ E100, ugye?
Master91
Az ilyeneket nem akarják valahogy meg büntetni??? Röhej!
Viszont visszafelé is mûködik... tehát ha .4-es pontosságból 0.42-est csinálnak, akkor már mindenki hörög hogy úúúúriiiisteeeeen, mekkora nerf 😄

De en a fullos 13 75-tel mentem csak miutan elit lett nem tettem at a legenyseget egybol a 13 90-be mert ki akartam huzni a parancsnok hatodik erzeket. Ha kipipalom ,hogy minden experience a legenyseg kepzesere forditodjon hamarabb meglesz. Ezutan volt a szopas.
De ma atpakoltam okt a 13 90-be ami fullosra huztam free exp-bol. 6 csata, 6 vereseg de legalabb 9 killel indult. Ezutan tudtam csak behuzni a 3-szoros szorzot egy lofaszt nem ero csataval. De ez igy szokott lenni.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Solten
Megkerdeztem az IS7-es jatekost hogy a noob platoon meg mindig viccesnek szamit?

Asszondja ki a noob te? Irom nem, a platoonodban levo idiotak. Kozolte, inzultaltam, bannoltatni fog. 😊)

Saor Alba

DasIsFuck
számítani semmit, csak sok embernek ezekkel a nem számító "buff","nerf"-ekkel ki lehet szúrni a szemét.
pl Mocskosország top tier ágyújának a nerfelése h 270-rõl leszedték 268-ra.
vagy most h az e-100 kap 100hp vagy 0.42 helyett 0.40-es pontosságot.
ezek pont olyan dolgok amik nem számítanak semmit, csak a játékosok zöme nincs ezzel tisztába és nekik ki lehet szúrni ezzel a szemét.

bár a ruszki szerós adatok alapján garantálható a nerf arra is...
fasza, pont most lesz meg a patton...mind1 kell az m48 is a többi med mellé😄
Patton jobb buffot kapott 😊