World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Te jártál iskolába.
+1

és: amelyik játékkal nem játszom mert szar, azt kiveszem a favból, nem okádok bele a topikba. Nem bonyolult.

Nyilván így van (bár belõlem nem hozta még ki), de azt nem értem, hogy ha ennyire utálja, szar bugos mindennek elmondja, akkor mi a francért nem törli le ezt a nyilvánvalóan idegesítõ és számára fizikai fájdalmat okozó játékot -pláne úgy, hogy száz másik jobb game van a piacon elmondása szerint-, miért hagyja fent és szenved még vele majd néha-néha?
Én nemrég besokalltam például, most a két hónapos pihimet töltöm.

A másik: ha negatív véleményed van valamirõl, azt normálisan is el lehet mondani. Esetleg az efféle kinyilatkoztatás manapság trendi, ettõl lesz menõbb valaki? 😊

tudni kell a németekkel játszani meg ki kell használni a pontos fegyvereket ennyi
jah én is német fann vagyok mégse szidom nagyon õket 😄
Én már kicsit rosszul leszek a német nerf sírástól, vagy az orosz/francia/usa OP puffogásról. Nem op egyik ág se, és németekkel sincs semmi baj.
Én valamivel jobbakat mentem a lenerfelt németekkel mint az OP oroszokkal.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szerintem a Wot nem csak õ belõle hozza ki az állatot.
Soha nem fogom megérteni az ilyen embereket...

Örülök hogy találtál másik játékot, légyszi látogasd azt a fórumot a "konstruktív" és ocsmány hozzászólásaiddal.

nem 😊
még jó hogy nem reggel 4 kor rakják ki
És akkor most akinek nem lesz holnap 13 órára legalább 2 T10-es tankja annak törlik az account-ját?

Igen...például annyira lenerfelték a német tankokat, hogy az orosz OP tankommal el se tudtam hagyni Malinovkán a kezdõkört, mert két szerencsétlen, szegény lenerfelt német E50 viszont látott, fél pályáról két lövéssel leszedtek 800 hp-t...én persze az OP ruszki tankonban nem láttam õket, de ha láttam volna se találtam volna el õket.

Szegény lenerfelt, vacak E-50-esek...de szar volt nekik. <#sir>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

és ma nem tudok játszani áááá baszott munkahely
áááááá bazd ezek a kurva ruszkik mindig kibasznak velem 2 milla kell méééég áááá
Pedig ez kell a népnek. Új tankok, amiket lehet grindelni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

MUHAHAHAHA
Holnap jön a pöccs 😄😄😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Grrrr...Rám vertél 30 mp-vel. Pedig ezt csinálom civilben is.

Mégis mit csináltak a német tankokkal? Semmit. Csak persze egy német fanboy képtelen kihúzni a fejét a hátsófelébõl.

Doc Hooliday
Szar csalós bughalmaz ez a játék amúgy! Látom itt a fórumon van élet még mindig bõven, de ahogy bele olvasgattam a kommentekbe ugyanolyan sok a panaszkodás a játékra mint ezelõtt!<#vigyor3> Már csak néha megyek egy-két kört de ennyi elég is mert szánalom ez az egész amit össze dobáltak az alkesz ruszkik! Semmi bug javítás, semmi optimalizáció, csak jönnek orba-szájba az az újabbnál újabb tankok hogy a sok lúzer fizesse a prémet, meg vegyed az aranyat mint állat!<#nevetes1> Amit a német tankokkal csinálnak az egyszerûen felháborító! Ha ennyire elfogultak akkor mi a fasznak rakták be a németeket??? Mindegy, már nem izgat mert vannak ennél sokkal jobb játékok is, ahol nem nézik teljesen hülyének a fejlesztõk a felhasználókat akikbõl ÉLNEK!!!<#wink> Annyit tudok mondani hogy letörölni nem fogom a játékot mert nagy ritkán megyek majd vele egy karikát ha rám jön, de az tuti hogy erre a foscsomó retek játékra nem költök egy huncut vasat sem az tuti!!!

EU-s honlapon érdekes, hogy semmi sem történik a többiekhez képest.
Vereség
Csata: Malinovka 2012. július 31. 18:31:19
Jármû: ST-I
Szerzett tapasztalat: 95
Szerzett kredit: 6 556

Malinovka védekezés. Mi a faszom?????

Kösz

Már látom elõre a szomorú sorsom,mert nem a Ferdit veszem meg,és mindenki majd a trófeámra utazik a Tank mester miatt.
Ilyen ez a popszakma. 😊

Eagle16
Lesz, az online tech-tree még kicsit hibás pár helyen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lesz Jagdpanther II a 7.5 ben?
Mert az online tech fán nem látom,viszont a test szerveren meg volt.

I.C.ram
Tök bugos az egész még.
A http://www.wotdb.info/t most frissítették! Azt írja, hogy a BatChat-nak csak a rosszabbik motorja lesz elérhetõ! Remélem ez csak elírás akar lenni, mert ilyesmirõl nem volt szó!
Nem is baj legalább holnap összetudok farmolni 2 milla kreditet ha ma nem tudok játszani meló miatt. Megint ki kell mozdulni vagy 30 körre lõwével a garázsból. 10 millám van 2 kell a 2 t 10 cucchoz
pointer4
Miért? a Mostanival mi a baj ?😊
Master91
Új MM mennyire lesz jobb?Nem tudtam rendesen test serveren ki próbálni a dolgokat.
Eagle16
Úgy érzem hogy ebbõl már nem lesz holnapi patch. Csütörtökben bízhatunk...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

és a t34-85-ért nem kapunk? pedig ott is elveszik
Master91
úúúú de jó! F-30 kivan fejletsztve, meg kapom én is a fincsi free exp-t, köszi !
SU-85 a 107mm ZiS-6 a T-28 pedig s 85mm F-30 ágyúját veszti el. Ja most láttam a t10 orosz tf 301.000 xp kifejleszteni. Nagyon lol, fél év és megvan

én is megvárom míg meglesz a free rá, de most csak 17 van, su-85öm nem volt csak a t-28am
Master91
20k? én csak a 14k-s Su85-ös ágyúról tudok 😄
Az szép, én ezért szoktam a free xp-t lánctalpra tartalékolni szinte mindig. Elvileg kapunk most 20k-t az orosz ágyúk miatt, jól fog jönni

AP vel voltam, és nem ammorack volt, egy M103 be lõtt ennyit.. vagy lehet h ezzel pont egyidõben más is sebezte és ezért írt ki 1200 at? nemtom
nem rég írtam, hogy nekem a Patton lett meg, na az a bízar, mert ot amíg láncod sincs a pershing ágyút se tudod feltenni. Amúgy sztem az lb-1 löveg az egyik legjobb a játékban, igaz tier9be már kicsit kevés a pen, de t-54 sokkal jobb stockon, mint a Patton, ez még stock e-50nél is rosszabb😄
pointer4
AP-val nem, max ammorack kipukkasztással.
HE-t elméletileg 1188-ig írja...
Valaki tud tanácsot adni t-54-hez? Végül megvettem leárazva de minek. 80k xp csak az hogy ne 175 pennel rohangáljak, kicsit bizzar. Tudom hogy flankelni meg minden de olyan lomha, 80%-os emberek, jó kis grind lesz

bl 10 el lehet 1200 at lõni? eddig 1kt is ritkán láttam..
..en meg a nagy agyura gyujtok, kb a fele van meg. a kezdeti lendulet utan mar sikeresen romlik az atlagom, ugy 45% a winrate vele. pedig lorit 60%folott zartam.
pointer4
Kb mint a Lórival.
Kulcspontokra elõrefut, lõ, elszalad.
Persze nem Mines-szituban 😄
Ilyen élõsködõ, lõ elfut, gonosz csótány 😄
Pontossága az ágyúnak egy rakás fos, sniperkedni nem jó.
De más nagy tankot támogatni remek.
Szezonális sorozatgyilkos.

..akkro meselhetnel rola, milyen taktikaval hasznalod.
pointer4
Tegnap fejeztem be az AMX50120-at, meglepõen jobb statot produkáltam vele mint a többi 9essel. Nem kapkodtam ugyan sehova, inkább csak csillagoztam.