418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Biztos voltam benne,hogy próbàltad egyengetni a pàlyafutàsàt.
De sajna anti-tàlentumok vannak az élet minden területén.
Én a fiamét szoktam egyengetni,màr amire a wotos tudàsomból futja.12 lesz nemsokàra,valamelyik nap azon kaptam magam,hogy nem hsllom,hogy wotozna,nagy csönd volt.
Mondom: Wtf csak nem poreszt néz a kölök:-DD
Beosontam a szobàba,és làtom ,hogy a tanksGG- n nézegeti a pàncél àtütéseket:-OO
Mondta,hogy valamivel nem tudott àtlöni valamit.
Csak lestem:-DD -
suba53 #397919 Ez egy ismert pszichológiai probléma.
-
Angelus1991ster #397918 Akkor egy igazi rivaseloy-iánus hagyta abba. :( -
diegho™ #397917 Mellékeltem, tudja mi kell rá, de mégsem csinálja. Minden játékban direkt az eredményesség ellentétjét csinálja. -
diegho™ #397916 Már nem játszik egy ideje, de talán jobb is... -
Ez a te szégyened:-DD
Mellékelhettél volna egy hasznàlati utasitàst,az ajàndék tank mellé:-DD
-
Angelus1991ster #397914 Milyen barát ez? Az ilyenre semmi szükség. Hajtsd el a picsába :D -
diegho™ #397913 Barátom megengedte, hogy menjek pár kört az accán a VK4503-al, mert akciós. 1 kört mentem, egész jónak tűnik, de amit ott láttam... 950 WN8-as játékos, tehát átlagon felüli! A 4503-ra 2 komplett legénység van kiképezve, tehát konkrétan arra a tankra, az egyik 2. skill sor 65%, másik már 3. skillnél jár, egyik garnitúrán sincs, sixth sense, smooth ride, snapshot. A tankon egyetlen felszerelés van, egy periszkóp. És ez egy állítólag átlagon felüli játékos. -
Meteora4 #397912 köszönöm a válaszokat mindenkinek, remélem valahogy össze jön a dolog, le töltöm és megpróbálom a wot tweakert -
Van egy wot tweaker nevü program,abban sok efektet ki lehet löni,és ha jól elékszem van benne egy textura tömörítő lehetöség is.
-
suba53 #397910 A szűk keresztmetszet a VGA. De próbáld ki, aztán majd kiderül. Nem tart semeddig, letöltöd, telepíted, majd a legalacsonyabb beállításokkal próbáld ki. Első körben ne a HD verziót töltsd le, mert a HD felbontású járgányok elég sok erőforrást zabálnak.
Még az is lehet, hogy elpöfög valahogy, amíg normálisabb gép nem kerül valahonnan. -
Plata #397909 Ha jól emlékszem a minimum konfig az 256mb kártya,de az ajánlott 2gb.
Plusz még amd és laptop,nem tudom hogy lehet-e valahogy így le butítani.
Szerintem sok örömöd nem lenne a játékban,először is szinte nulla fps miatt tuti mindig meghalnál gyorsan,na meg mire betölt a csata a többiek már a pálya másik felén vannak szerintem. -
Meteora4 #397908 Sziasztok, szeretném megkérdezni hogy van e a mostani verzióhoz olyan textúra butítás hogy 2x 2.2-es AMD Turion 64 x2 processzorral, 4gb rammal és integrált 128mb-os VGA-val tudjam játszani a játékot? Laptop kofingról van szó, nagyon szeretem a játékot sokat is játszottam vele de most ilyen a gépem és szeretném újra játszani. Mindenféle ötletet szívesen meghallgatnék. Blamálástól kérlek kíméljetek, olyan ember(ek) tanácsára lennék kíváncsi akik szívesen segítenek másoknak. Előre is köszönöm -
Plata #397907 De most valami elmebeteg szokás van,régi TD játékstílus kuka,most roham stílus van,legalább is ha Conway-el csatába bejutok tuti hogy nincs az hogy lecövekelek és lövöldözök,hanem loholhatok a csapat mögött. -
Pedig én alap motorral húztam ki a Shit barn-t:-DD
Nem éreztem hiànyàt. -
Plata #397905 Ami mostanában zavar az hogy Conway-el egyre sűrűbben kerülök olyan csatában ahol hátrányba kerülök a stock motor miatt,fogadok ha kifejlesztem és megveszem mindig városba vagy camp pályára fogok kerülni.De így szívás T10-ek is gyorsabbak nálam.Tegnap is szoptam a napi duplázót vele mert nem tudtam elég gyorsan menni hogy lőjek is valamire. -
Plata #397904 Nem is nagyon láttam.
Bár E75 vagy Conway esetleg Tpye 4 ellen nem tudom mennyire lenne életképes.
Kerültem full T9 csatába is,érdekes volt. -
Na és tier 7,8,9 elesett màr?
Vagy még àllja az E25 hordàk rohamàt?:-DD -
Plata #397902 A "soha többé nem kapható" nem azt jelenti hogy többé nem kapható,csak azt hogy átmenetileg épp nem.
-
Lokker #397901 A "soha többé nem kapható" tankok egyike. :D -
Plata #397900 Kő a kukacnak.
Vk168-at adjatok má. -
Jó pénzért E25.a mai ajànlat.:-)) -
Télleg:-DD
De az nem sajàt produktum,igy azzal nem villogunk.:-DD -
Grat
de tudod Cromwell B-n is van.
-
Gratula!:) Nekem az IS-re sikerült 3 anélkül hogy tepertem volna érte, bár azt illik hozzá tenni hogy akkor még más volt az MM és többször rakott be pedózni, ez nagyban hozzá járult hogy összejöjjön, 1490-átlagsebzéssel, és sok-sok csatával összejött azóta sem adtam el. :D -
pett3rson #397895 Szép teljesítmény, grat.
-
Köszi!
Viszont ami meglepett,hogy a spot-ra nagyon adja a %-ot,volt olyan csatám,ahol 300at sebeztem,viszont volt 2300 spotom,és ez majd 1%ot dobott rajta.
Még majd egyszer talán felpimpelem az E25re is a másodikat,de az nem mostanában lesz. -
Plata #397893 Elővettem Conway-t egy duplázóra,nagyon megszívtam.
Steppes-t kaptuk,T10 FV td-kkel elindultunk meg pár heavy bal oldalt.
T10 FV-k irtózatosan durvák voltak,Is7 jött először elénk,oneshotolta az egyik..
És így ment tovább,szinte semmire nem tudtam lőni,két lövést tudtam leadni ,pedig berohantunk az ellenség bázisára,első lövés későn ment,lőttünk és az én lövésem ért oda később,megmurdelt mielőtt odaért volna.
15-0 lett nagyon gyorsan,pedig td és heavy tankokkal rá rontottunk az ellenségre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azt hiszem fejleszteni kell conway motorját,Fv4005 lazán le előzött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.08. 16:15:03 -
Gyuszopapa #397892 Gratulálok.Én csak az elsőket tudom felrakni a csőre mert igazán én se hajtok rá ne érezzem már kényszernek a játékot.De azért jól esik ha látom hagy ha elérek 1-et. -
Véégre sikerült,ez az első 2gm-es tankom 
Nem nagyon hajtom amúgy őket,de erre a kis sz@rosra,úgy éreztem meg tudom csinálni.
Ha nem össze-vissza játszanék mindenféle tankkal,minden nap akkor lehet hogy lenne több is,de nem igazán akarom magamat kitenni ennek,mert akkor számomra megszűnne a szórakoztató mivolta a játéknak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
" ilyeneket ne várjatok el, hogy még a páncélt és a pen-t is magoljam be :D " Ha csak szórakozásból játszol,ez nem is kell a játékhoz!
Ez azoknak kell,akik folyamatosan fejlődni akarnak,és minden apró kis megszerezhető előnyt ki akarnak használni! Jó közepes statot lehet bőven enélkül is hozni. -
pett3rson #397889 Mert, ha Neked fejedben van az effektív meg nem effektív páncél, akkor az garantálja az átütést?
Remélem nem félreérthető amit szeretnék itt kibuggyantani. Nekem azzal nincs semmi gondom, hogy valaki ezt ennyire vágja, sőt, ürülök neki gyerekek, hogy van aki ennyire komolyan veszi és fektet bele energiát. Inkább ez, mint hogy drogozzatok...
Azt szeretném világossá tenni, hogy ezt ne várjátok el mástól. Jó lenne, persze, hogy ha ez lenne a normális, kevesebb infarktust kapnék Én is, ha sokkal több normális játékom lenne.
Hozzáteszem pont Diegho tanácsai alapján javult a játékom, legalábbis Én úgy érzem javult. Én szeretnék abba a rétegbe tartozni aki az átlag feletti (egyébként wn8 szerint ott vagyok valahol), de ilyeneket ne várjatok el, hogy még a páncélt és a pen-t is magoljam be :D -
tutyimutyi2 #397888 "de van a célkeresztemben egy zöld meg egy piros led...mehet, nem mehet...." Jah ez tökjó, kivéve azt hogy lehet az a lámpa zöld ha az rng-nek köszönhetően nem oda lő ahol zöld vagy egyszerűen csak kapok egy low rollt és azért nem ütöm be ott ahol zöld. Mellesleg az a szaros átütési indikátor egyáltalán figyelembe veszi az effektív páncél értéket vagy csak a papíron lévőt veszi alapul? -
pett3rson #397887 Erről beszélek, hogy szerintem meg ezt a tudást fel lehet szedni a játékok alatt és nem tudom, hogy az adott tank amivel szembe vagyok éppen milyen front páncéllal rendelkezik, azt sem tudom, hogy az Én ágyúm most 189-es pennel rendelkezik-e vagy sem, de van a célkeresztemben egy zöld meg egy piros led...mehet, nem mehet....
Abban egyetértek Plata-val, hogy Én szórakozni szeretnék, ezért megyek pubra. Ha valaki ezt vérkomolyan akarja csinálni, annak meg ott van a klánozás és az ilyen-olyan versenyek. Ezt a kettőt ne keverjük már egybe és várjuk el minden vérpistitől, hogy úgy játsszon ahogy a "nagyok"!!
Innen kezdődik a baj, hogy túl sokat vártok el a többitől. Nem kell és nem szabad, mert csak agyfaszt kaptok :)
Természetesen van az a fajta réteg is aki még 5000, de akár 50000 játék után sem fogja tudni, hogy mivan...na, attól mentsen meg a jóisten :) -
Ok!:-DD -
viper07 #397885 Jobban tetszik a nevem, mint az a fehér téglalap :) .
-
pedig számít a dolog,lásd amikor 1v1be kerültem O-I ellen type t34-el.nem a 76-os ágyúval használom hanem az 57-essel,bár így feláldozok az alap penből de az apcr 189,az meg átkozott jól jött a nyílt capen álló acélfal ellen amit sehogysem tudtam volna megkerülni. -
Plata #397883 Nézd én azért játszom hogy szórakozzak és kikapcsolódjak,ahhoz nem kell tudnom minden tank statját kívülről.
Nem vagyok statbolond sem aki azért játszik csak hogy mit tudom én mekkora statja legyen,pont ezért hagyom meg a gold lőszert a stathuszároknak.
Anélkül is meg vagyok,nem fogok azért ki tudja mennyi pénzt kidobni hogy gold lőszerrel lövöldözzek boldog boldogtalant és hogy kettővel növeljem a wn12-met.
Abban semmi szórakozás nincs,meg hagyom a stat bolondoknak.
Ahhoz hogy jól érezzem magam és ki ökörködjem magam a játékban nem kell sem a tankok ismerete sem gold lőszer.
Eddig toltam az event küldit ezért nem válaszoltam. -
Lehet itt bármit írni,nagyon sokat számít a lexikális tudás. Persze mikor megkapod a -25%-ot,akkor alig érzékelhető... De ha jó RNG-t kapsz,akkor ez a tudás nagyon sokat jelent,mert nem mész bele kétesélyes dolgokba. Sok streamet néztem már,és vicces hogy előre mondják mi fog történni!
Ez nem jövőbe látás,gondolom én :) -
pett3rson #397881 Mégis minek tudjam ezeket az adatokat fejből amikor van egy kicsi segítség a célkeresztben, ezenfelül pár dolog amiket nagyjából tudok, hogy melyik tank hol sebezhető? És mégis mire megyek ezzel az egésszel? semmire, mert az RNG rongyá szívat...
Értem Én, hogy mit akarsz mondani, de egy pub játékban ezek a lécek kurva magasan vannak. Ahhoz ott vannak a klánok, oda kellenek ezek, legalábbis szerintem. Alap esetben ez nem lehet elvárás senki felé...nagyjából illik tudni, meg ez jön a játékok számával, de hogy most a Tigris 4,5 vagy 6,5 mp alatt tölt be, kurvára nem tudom, de azt igen, hogy milyen tankkal van esélyem ellene...többnyire...és ekkor RNG istene lemosolygott rám...