World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ez így nem teljesen igaz,az alig kapsz xp-t helyett én azt mondanám hogy lófaszt sem kapsz ha csak spotolsz.
Tök mindegy hány ezer spot sebzést csinálsz,spotolhatsz 11 tankot is akkor is olyan bukó lesz a csata mint a fene.Lótúró xp és kredit jár.
De már 2k sebzésre is nagyon szép xp-t ad.

Látom nem sikerül felfogni, hogy a WG ebben a metában úgy alakította, hogy alig kapsz XP-t a spotért, tehát szerintük sem jó dolog, ha spotolsz, ha jó lenne, kapnál érte XP-t. Nem az a probléma, hogy a lightnak kicsivel kevesebb a tűzereje a mednél, hanem az, hogy minden értéke kevesebb a mozgás közbeni camot leszámítva. Még a látótáv is alacsonyabb. A DPM pedig nem kicsivel, hanem 20-25%-al kevesebb. Ha a hp 200-al lenne kevesebb (most ugyebár 4-500-al), a látótáv több lenne 10m-el, a DPM kisebb 10%-al tökéletesen jó lenne, de így semmi értelmük.
pedig milyen jó lenne a 60-al repesztő, agilis lightok 400 fölött puffogtatnának, szóval akkor már a pontosságukon is javítsunk és mindegyik kapjon táras ágyút (5db/tár)<#idiota>
Márpedig a light spotolásra való. A lightozás egy teljesen egyedi játékstílus, gyakorlatilag ezt nyújtják a lightok, függetlenül attól, hogy kevésbé jövedelmező-e, mint mondjuk medezni. Azt azért ne akarjuk már elérni, hogy a lightok tűzerőben lenyomják a medeket, mert az lenne csak a közröhej, és a tankosztályok teljes felborítása. Arról nem is beszélve, hogy tűzerő tekintetében a T10 medek már így is borderline OP-k.

A lightnak kisebb a tűzereje, nehezebb vele játszani, ez mindig is így volt, és így is van rendjén. Pont az hiányzik, hogy nagyobb tűzerővel rendelkezzenek a medeknél.
ROMOTO
Már megint hasonlítgatod a medekhez <#wow3>, mégis mi lenne ha a lightok ugyanolyan jók lennének tűzerőben mint a medek és mondjuk büntetlenül aláznák fél pályáról az összes heavyt az ő látótávjukon kívül, mert épp statra veri és goldammozik...értem hogy kellemesebb lenne a sok stathuszár dolga és lenne még egy tankág amivel röhögve szopatnák a szerencsétleneket, de úgy látszik a wg nem akar statisztálni ehhez.
ROMOTO
Ellát de attól még a light hamarabb észreveszi a medet, nyílván önmagában a látótáv csak egy eleme a spot rendszernek, van camo érték, álca skill, optika, bino, a med kevés kívételtől eltekintve a tűzerőre van kihegyezve amikor skillezik és felszerelik, a lightok közül a kínai-oroszon kívül meg a camora spotra, ezért spot alapján mindig veszit a tier 10 med hiába papíron majd ugyanannyi látótáv. A cső pályák csak egyszerűsítik a light dolgát, a városi páyákon van csak szopóágon.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.06.01. 12:16:33
6700 spotra T9 lightban nyertes csatában 0dmg-el 600 base xp-t adott. Ezért kell a medekhez hasonlítani. Ugyanis alig kapsz xp-t a spotért, tehát nem éri meg spotolni a jelenlegi metában, hanem sebezni kell, ha haladni akarsz. Ahhoz pedig dpm kell, az pedig nincs. Mozgás közbeni camo húha de jó, tudod mennyi a különbség a 121 és a 132-1 között? 11,29 és 15,96 a két érték. Oltári nagy különbség valóban. Mellesleg mit is akarsz randomban spotolni? Kinek? A játékosok 90%-a képtelen a saját hp-ját kisebezni átlagban. A 10-es lightoknak jelenleg random csatában nem igazán van helye. Fel lehet menni a szuper helyekre? Nagyon jó, csak mire felmész általában valamelyik csapat 8-al vezet, tehát vagy be leszel darálva, vagy nem lesz se sebzésed se spotod. Kivételek vannak, kb minden 100. csatában, hurrá. Mellesleg a bat-nek nagyobb az álló camo-ja és 12,65% a mozgás közbeni, mellé végtelenszer nagyobb tűzerőt visz. A WG majd pár hónap múlva be fogja ismerni, hogy a T10 lightok el lettek cseszve, mert gyengék. Spotolni ugyanúgy - ha nem jobban - lehet a medekkel is.
Sherman0070
Az a gond, hogy sosem értik a dolgukat.
Játékos állomány használni nem tudja őket, nem hogy carryzni velük.
Ilyen cső mapokon semmit nem ér a spotjuk. kb összes med ellát 450 méterre

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ROMOTO
Nem vágom minek hasonlítgatni a camot ha a lightoknak mozgás közben sem esik le, gyorsabban érnek el pozíciókat, felmásznak lehetetlen helyekre és ahol értik a dolgukat ott meg is nyerik a csapatnak a meccset. Hasonlítgatni talán egyedül a batchat-el érdemes mert az is nagyjából majdnem olyan agilis, felmászik mindenhova meg spottol ha kell.
A 30b lövege baromi random. Én olyanokat misselek vele, hogy az agyam eldobom. Ellátmánnyal és gold lőszerrel lehet jobb, de amikor ellátmányt tettem rá 3 egymás utáni körben égtem le, goldspamet meg nem vagyok hajlandó csinálni.
amx30b olyan rossz? mi amúgy szerintetek a 10es medek közt a rangsor? legjobb az obi140 utána a t62? m48 milyen?
...semmi... hülye wg lenerfelte, így most jó lesz porfogónak.
Fel tud menni a hegyre lehetetlen helyekre.
Nem véletlen, hogy GFre is majdnem mindig vittek egy orosz vagy német 10-es lightot, pedig elsporolhatták volna azt a 2 pontot, hogy csak 8-ast visznek.
Randomban persze semmi értelme. CW+ESL tank.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

No megvettem végül a 132-1-et. Első körrel O260 LT15 meglett. Azt kell hogy mondjam, semmi értelme ezeknek a lightoknak így. Nagy nyílt pályán van annyi előnyük, hogy agilisek, de mivel nincs dpm, nincs hp, nincs páncélzat, ezért a csőpályákon nem sokat érnek. Pl erlenberg-en nagyon jó vele játszani. A lövege amúgy sokkal jobb, mint a 132A-nak, de 8,65 alatt tölt és 390-et sebez. Viszonyításképpen egy Amx30B, ami amúgy egy ritka fos jószág, ugyanolyan gyors, ugyanúgy tud spotolni, 400-al több a HP-ja, kb ugyanolyan camo-ja, és sokkal-sokkal nagyobb a DPM-je és még az átütése is jobb. Mi értelme így a T10 lightoknak?
HTS s3rg1nh00
én amúgy jobban szerettem a sima ágyúval,de most hogy annak a karakterisztikáját is elrontották kb semmire sem jó a tank.lásd itt
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.06.01. 08:59:26

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Azt hiszem, hogy a német LT ágat feladom. Ezt az SP IC-t totálisan kiherélték, hogy elvették a táras ágyút. Azzal is szutyok volt a dpm, de legalább volt burst dmg. Így már az sincs meg neki. Szánalmas roncs lett, legalább is számomra. Átrakom az embereket valamelyik másik tankba. <#shakehead>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sosem volt benne gold,de nem is lesz,főleg mivel a jelenlegi legénységgel elő sem veszem többet.<#buck>

Nem hiszem, hogy sokra mennél vele, hiszen alig ad valami pluszt. Mellesleg továbbra sem kell gold a tankok zömébe. Mondjuk ha már gold spammernek tartasz lehetne annyi eszed, hogy felnézel wotreplaysre. Elég sok T49et töltöttem fel, de nem hinném hogy akár 1 goldot is elhasználtam volna amíg 8as volt. Most már viszek 5db-ot benne.
Majd feltöltöm én is goldal és jobb leszek.<#hehe>

HTS s3rg1nh00
pedig több,mint 1 éve van...csak sokáig nem működött jól,bár mivel tanks.gg-n amúgy is van ilyen nézet ez kb.egy alt+tabot spórolt :)

joe662
Nem is tudtam,hogy van ilyen mod is.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

HTS s3rg1nh00
így van,a situational awareness +3% míg a recon csak +2%

joe662
XDXD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Nemtom magyarul mi a neve de először a rádiós látótáv növelő skilljét kell adni, azzal messzebbre lát mint a parancsnoki látótáv növelővel.
Van egy szint, amire elég az IS7, többre nem igazán, csak extra kedvező MM és rng mellett. Mondjuk a T49et is szeretted, pedig nem sok közöd volt hozzá.
Kapaszkodj meg,westfielden egy rakás med kempelt a bázisunktól nem messze a széttört híd mögötti kis faluban,én meg a dombon lévő faluból le kamikazeztam.Igaz nem egyedül,de jó hecc volt.
Vagy himmelsdorfon le a hegyről a betonúton.ott még t30-ba is megkockáztattam egyszer.<#buck>

Vagy hagyd meg az ezermestert, és tegyél medkit helyett ellátmányt. Ezzel a megoldással jobban jársz. Persze csak akkor, ha ki tudod termelni az árát.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Szóval akkor rakjak az ezermester helyett helyzetfelismerést, utána meg a következő sorba felderítőt?

+1
ROMOTO
Elhiszem hogy volt már olyan, de a látótávodból minden csatában profitálsz, nem 500 csatából 1x
Igen, és rengetegszer előfordul, hogy dombról lezúgsz a heavyddel és ott álldogál a domb aljában a med/light/papír TD, amibe aztán jó nagyot bele lehet rammolni <#wilting>

Kímélj meg.
Hát azt nem tudom.
Annyit tudok hogy az első lövése toronyra ment 600 kivédett sebzés,utána meg lánccal próbálkozott.

Csak hát ez még a medpack újratöltődés előtt lett kiválasztva, és azóta nem osztottam újra. Egyébként volt már olyan, hogy arty lövés, vagy japán tehén vitte mindhárom embert a toronyban, és ilyenkor egyszerre csak egyet tudok gyógyítani, mert nem használok prémium medpacket. Ebben az esetben nem rossz az ezermester.

De akkor az nem a repesz ágyú volt, hanem a 14 cm-es.

ROMOTO
Látótáv kell, jobb mint az ezermester, annak már nem sok értelme amióta újratöltődik a medpack
Ez is 600-at sebzett volna,ha át üt de nem.A másik meg láncba ment.Azt nem számolta bele a kivédett sebzésbe.

Ne szivass 60 fölé megy ha dombról lezúgsz.

Ja, csak azt felejted el mondani, hogy az IS-7 a 60-at csak szabadesésben éri el, hátszéllel. Irányított ütközést tenni rá szerintem totál felesleges, de kezdem megszokni már a Plata-féle különvéleményeket.
A parancsnoknak még mehetne látótáv növelés, de a lövésznek, meg a töltőnek nem sok értelmes képesség marad.

Akkor szívás, ha derp ágyú van a Typeon. Akkor ha arannyal lő, simán bevág 5-600-at az IS-7 tornyába, te meg még arannyal is csak 50%, hogy átütöd. Arany nélkül meg esélytelen szemből. A T-10 HEAT lőszere viszont viszi, mint kés a vajat.

Tudom valszeg hülyeség,de vezetőnek az irányított ütközést majd szerezd be.
Az Is7 nagyon is fürge jószág,az előbb 2 gyökér t54 ltwt elkaptam vele.Pedig menekültek mint a mérgezett egerek.
Irtózatos poén svédeket meg franciákat széttrancsírozni.
Kurva nagy poén 60-al szétcseszni egy kranvagent vagy emilt.<#banplz>
De franciákat is feltekeri a falra mint a vécépapírt.

Köszi.

Egy kicsit más téma, a T-10 legénysége rövidesen eléri a következő skill sort. Eddig így néz ki a leosztás.

Parancsnok: 6. érzék, javítás, ezermester
Lövész: javítás, pillanatkép, fegyverkovács
Vezető: javítás, off road vezetés, kuplungégető
Töltő: biztonságos elhelyezés, adrenalin roham, javítás

Mindegyiknek van a 0. sorban BiA. A következő sorban mehet álcázás?

Én arra emlékszem hogy a T34 egy igazi istenverte szutyok,T34-85 jó,t43 is jó,csak ne mutasd a seggét soha,meg az oldalát se nagyon,a segge rohadt érzékeny,hihetetlenül gyúlékony,T44 nagyon jó a T54 is.
Egyébként meg az Is7 egyáltalán nem szar.Sok homár goldal lövöldözött.Még dagi type 4 is lepattant,pedig állítólag az bárhol belövi,én meg lelőttem a láncát.Két darab sebző találatot kaptam be,többi pattant vagy csak láncot szedte le sebzés nélkül.Még kis balfék t54 ltw-k is arannyal lőttek.

Azon az ágon leginkább a T-43 a fájdalmas, na az tényleg jellemformáló, de a T-44 nem rossz, a T-34-85 pedig nagyon is jó. Én sosem ajánlom, hogy valaki T6 fölött másik ágról átugorva húzzon ki egy tankot. A saját ágán lévő, alacsonyabb szintű tankokon való átvergődés többé-kevésbé mindig felkészíti az embert az adott gépre. Nem fogod kitapasztalni az adott medhez szükséges játékstílust, ha egészen a kifejlesztéséig lightokkal játszottál és vice versa. Sőt, sokan ilyenkor relfexből, öntudatlanul megpróbálják az addig használt (Iightos) játékstílust erőltetni, aztán szentségelnek, hogy nem működik a tank.
A T-54 megközelítése a med vagy light vonalon fájdalommentesebb? A T-43/44 vonalról nem sok jót olvastam. Illetve azt, hogy erősen átlagos (vagy inkább átlag alatti) közepes tankok.

Mi?
DonQuote irigylésre méltó életet élt.
Megvolt a heti lsd adagja, meg az ahhoz tartozó csodás trippek. Tiszta pillanataiban meg a bögyös curvy Dulcineát baszta. Mi kell még?

angelus1991ster.blogspot.hu

Ezt most hogy érted?
Úgy érted hogy angelus megszállottságához képest don kihóte tök kezdő volt,
Vagy angelushoz képest don kihóte nem is volt olyan őrült?<#idiota>

Don Quijote hozzád képest gyenge kezdő volt <#nevetes1>
Hát ha 262 forintért kiteszik talán megveszem.
Jah mégse,túl ronda.<#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.31. 20:24:01

Nem.

angelus1991ster.blogspot.hu