World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soha nem tennék ilyet, bármennyire is egyetértek az alapgondolattal. 😊

Fighting in a shade...

Egyébként nyertünk, egész csata alatt nem láttam egy darab SPG-t sem. Tankok elvoltak egymás között a városban. Játszatok magatokkal, tetvek!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mit is szoktak ilyenkor mondani...? GJ XDXDXD

Igaz hogy én már betettem tegnap, de mivel ide illik berakom megint. Íme az én megoldásom az arty problémára. Ha többen csinálnák ezt biztos kevesebb lenne 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A 88 L/71 tényleg remek löveg, nagyon pontos, és nem kerül sokba a lõszer bele.
Örülök, hogy ilyen jó élményeket szerzek a Tigrissel.
Tulajdonképpen a jó lövegének köszönhetõen kompenzálni tudod a tank hátrányait. Szerintem a 88 L/71 egy remek löveg a játékban.
Ha a Tigris nem okoz csalódást, mert helyén tudod kezelni a tényeket, akkor bármelyik német páncélos roppant kellemes játékórákat fog okozni.

Lehet, hogy csak jó napom volt tegnap, de 100-zal több lett az átlag XP-m, mint a patch elõtt.

sztem mini derp-el már játszható kategória😊 fõleg ha még szerencséd is van, pz4, jpz4, m4, e8, m7 stb. nyelik rendesen, 3-400 hp-kat lehet lekapni, lényegében 1 tolókocsis hetzer, akinek van 1 bazi nagy púp a hátán.
Én is sajnálom rá az XP-t, és már lassan a 2/3-ada meg van a tier 5-ösnek. Most már csak kibírom. De ez valami rémes.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Srácok, valakinek feltünt az xp lecsavarása? Mintha 20%-al kevesebbet kapnék a patch óta. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani de tényleg ez az érzésem. Vagy csak magas tier? Volt pár bölteres csatám ahol rendesen sebeztem és alig kapom

Eagle16
Olyan mint a másik ágon az AMX-40, kb. az volt még olyan borzalmas.

Próbáld meg feltenni rá azt a HE-s ágyút, hátha jobb...én nem azzal vittem mert sajnáltam rá annyi xp-t, így legalább hamarabb túltettem rajta magam.

Amúgy azért csinálják ezeket ilyenre hogy free xp-t használj és goldot vegyél.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azt nem értem, hogy képzelték ezt? Ez jó lesz tier 4-be?
És azt hogy képzelték hogy jó lesz hogy KV-1-esek ellen menjek vele?

Mikor a ,,nerfelt" német ágon ott a Hertzer.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Örülök h nem csak nekem volt problémám azzal a szörnyeteggel, a long44 papíron jól nézett ki, gyakorlatban semmire nem volt jó....akkor kezdett el jól mûködni a tank, mikor rá raktam a 10,5-t. Eddig is ügyeskedni kellett az ellenfél oldalát/seggét lõni...csak most 2-3-400-kat kap le, nem egyszer pz4, m4 és társai 1 shot, szóval sztem a samu-40-el kötelezõ a mini derp.

s-35ca viszont 1 vadállat, már megvan a 105-s rá, de nem raktam fel, mert annyira jó a stock gun, gyors, relatíve pontos és a sebzés is tökéletes. t7-ig tökéletesen elvagyok vele 😄

Eagle16
Majd zz váltja fel a T-50-2-t szerintem. Jó kis T5 felderítõ lesz belõle, csak ne kelljen kanyarodni 😄

Eagle16
Ja az elég borzalmas...azzal a Long 44 ágyúval használtam, de ha már kétszer tudtam vele lõni és sebeztem az már jó körnek számított.

A Tier 5-ös sokkal jobb lesz, de sajnos a Tier 6-os megint elég gyenge. Nem olyan mint az S-40, de közel van hozzá...semmi páncélzat, lassan fordul, az ágyú az jó.

A Samu 40-et viszont nem bírom. Nem nem nem nem nem nem. Se páncélja se fegyvere. Lassú, vaksi, világít. Folyton tier 6-ba rak be, a lista legalján.

Egylövéses TD. Már mint úgy egy lövéses, hogy leadok vele egy lövést, ami rendszerint nem ér semmit, és utána egy lövéssel kilõnek.

Az már jó ha 100 körül tudok sebezni.

most sorozatban 50 XP alatt kaptam vele. Amint meglátnak...bumm vége. Szörnyû.

Ugyan annyi kört mentem Hertzer-el és Samu-val. Ugyanolyan legénység, ugyanolyan felszerelés.
Herzer-el összeszedtem az XP-t Stugra, Samu-val fele annyit se szedtem össze.

Nem adom fel a Stug-ot, csak beszarás, hogy már itt is alacsony tierben is arty-k ilyen bosszantóak.

A Stug-ot ne add fel emiatt! Nem lesz ez mindig és baromi jó járgány.
Eagle16
Na bakker sikerült a német verziót megtalálni...bocs 😊

Eagle16
Ja 😄 Az hatásos lenne.

Mindig az arty-kal van baj. Azért az beszarás, hogy már tier4-5-ben is az artyk basszák el az egészet.

Meg vettem végre a Stug-ot..mondom jaj de jó...puff arty kiszed.

Samu 40-el tier 4-ben pedig...na azt meg hagyjuk.

Eagle16
Mindegyik lõni akar egy Jagd. E100-at vagy nemtom...farmolni Tier 8-as SPG-vel szerintem nem nagyon lehet.

Olyasmi kellene, mint a Jay és Néma Bob visszavágban volt. Mikor kitalálták, hogy mindenkit megvernek, aki rosszat írt a filmjükrõl a neten. 😊

Eagle16
Az MM is, meg szerintem ilyen rohadt sokan akarnak SPG-vel játszani és már nem tudja hova pakolni. Mondom ma 8-10 SPG minden csatában volt és ezek nem is voltak Tier 10-esek, sokszor csak 9-esek.

Elkélne egy újabb kredit nerf vagy valami amivel kicsit vissza lehetne szorítani a számukat.

.. en azt nem ertem miert? mindenki evvel akarja farmolni a tiezeseket? vagy au uj mm?
Mighty
Végül is ha azt nézzük, csak 8 másik játékossal lett kiszúrva 😊

Ha 4-4 arty van, akkor meg 22-vel 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Master91
Rohadt francia VIII arty-t kell vadászni...
Elmebeteg MM.
Azért tényleg addig kéne egy lapáttal verni amíg mozog aki ezt így leprogramozta.

<#eljen>

Eagle16
Nem az én képem, de azért wtf...

Ma csak Obj. 704-el mentem és nem volt ritka 10 SPG egy csatában. Kicsit kezdenek már sokan lenni...

Így még soha nem ment le hét, hogy ne szidták volna õket, nem hagyhattam, hogy ez a szép hagyomány feledésbe merüljön, csak azért mert túlságosan felszaporodtak itt a "még az anyjuk is tudja, hogy micsodák"....

..az osszes kapjon szaj es koromfajast! a sok pffujj.. mind noob fakezu, bezzeg a tankosok! ha nem lennek csupa orom moka es kacagas lenne! de ezek a sotetben bujkalo mocsok ezek aztan.. broaff!!!
Rohadt SPG-k, csak hogy csatlakozzak 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A héten még nem volt és már itt a péntek.
Hogy gondolod? Pf... nem is értem. xD

.. nah vegre kezdodik az arty-sirdogalas.. mar ugy hianyzott 😄DD
Ez a hozzászólás annyit ér mint a különbözõ cigány és zsidó videók /képek alatti "ÉBRESZTÕ MAGYAROK!!" nevû felkiáltás, továbbá küldjük õket vissza Indiába/Izraelbe tipusu megszólalások.
Semmit.
Elmondtad, most biztos jobban érzed magad, és ezzel minden megy tovább.
Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Tigris nagyon bejött. Jó köröket futok vele, és szinte mindent átvisz, igaz nem sebez nagyot. Az IS-t úgy szét kaptam vele hogy csak nézett😊
Mighty
AFK tank miatt nem szoktam ideges lenni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Aki artival tolja azok tehetségtelen idióták ennyi. Ne várjatok már el tõlük olyan, nagy dolgokat, hogy helyezkedjen, kövesse a támadást...
Áh, ezek a pondrótestûek inkább sírnak a WG-nél, hogy nem elég a 95%-os esély, hogy a lövedékükkel sebezni fognak, nekik kell a 99%, a mégfüggõlegesebb röppálya, hogy minden fedezék mögé be tudjanak lõni, nem számít a fedezék magassága és alakja, a lõtáv növelés, na meg az, hogy ha odalõnek vakra valahova, akkor 100méteres körzetben minden ellenség ammo rackelõdön stb. A hülye wg banda meg teljesíti is ezeket az irreális kéréseket.

Szóval akkor ezek után már randomban is ott tartunk, hogy mindenki csak azért van a pályán, hogy spotoljon az artiknak és, hogy az ellenséges "még az anyjuk is tudja, hogy micsodák"-nak legyen mire lõni? Na ne már...
Ha a tüzérségi támogatásnak az az ára, hogy rendszeresen miattuk esek ki a játékból, akkor inkább egyáltalán ne kapjak támogatást és ha kilõnek legalább tudom, hogy jobbal vagy szerencsésebbel találkoztam, ez persze az én véleményem.
Megoldás: Tegyék õket külön játékba, lõjék a botokat, a többieket meg hagyják nyugodtan játszani...

Tényleg lehetetlen bemenni, pedig még a grille hülye is volt, mert K7-be akart rohanni, pedig az egész csapat írta neki, hogy K3 a helye, de a Hummel szétszedett minden tankot, sima gyõzelem, a végén persze az utolsó grille kivágott.

Master91
Pont ez az, 5 támadásból 4x reketre ordítjuk magunkat chaten hogy a 2-3 arty mozogjon! És mi történik? Semmi.

Vagy nem értenek angolul, vagy nincs chet meg térkép,mert kb. 4-en villogtatjuk nekik hogy te innen-oda vonszold magad, és 0 a reakció. Szánalmas!
"Az utált pályán miért töltsek egy percnél is többet, mikor az én idõm sokkal drágább annál"

Mert ez egy csapatjáték, azért. Bezzeg ha a kedvenc pályádon vagy és van 3 afk, gondolom te vagy a legidegesebb...

https://wotinfo.hu

Master91
Ez szép volt oO
Ha nem marad a támadó spg középen elég nehéz védeni, ha fel vagy le mozog belövi a töltés mögött kempelõket, míg az õ arty-uk ugyanerre képtelen ha nem akar spotolódni.. csak szépen meg kell várni míg leamortizál pár tankot, világítani neki és át lehet rusholni.
Mi szokott történni e helyett általában?:
- A fél csapat átront kör elején a fullos tankokra és kilövetik magukat, az értelmes védõk láncolják akit tudnak már a töltés tetején és kapják az áldást(miután elhullott az oldal átszalad 1 med-light és bukjuk spg-t)
-Az általában skilled!😊 spg lecövekel középen és reméli maradt pár noob a hegyen akit lõhet, ha nem spotolódnak szidja a teamet.

Mikor a skilled batchat arty felgurult a2 környékére 5 perc-el kezdés után meghalt minden védõ a töltés mellett délen és még a hegyen lévõket is megtépázta😊
Ja, persze nagy arty-ja az van az ilyen hülyéknek...de tankkal 60%-al céloznak...áh...

Vereség
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 3. 12:15:24
Jármû: ST-I
Szerzett tapasztalat: 247 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 50)
Szerzett kredit: 4 262 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 15 030)

De nagyon vicces.

flumek415(668-eff)10 ezer csata...

és platton társa eryczek2002( 722eff) 8200 csata...

és mit csinálnak? Engem lõnek már a kezdõ körtõl kezdve. Vissza lövök, tõlem meg levonnak egy rakás creditet. Az ilyenek ellen miért nem lehet mit tenni? Szántszándékkal , poénbõl lövöldözik.

Drága az idõd?
Akkor minek ülsz le játszani?
Azt sajnálom, hogy az ingame report nem sokat ér.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jó neked 😊 Én szenvedõ alany voltam.
Vagány. Most látom, hogy a lõszer adatainál megjelent egy új info "robbanási sugár" néven. Ezt eddig nem láttam.
Keress vissza tegnap raktam fel egy pakkot abban már olyan van.
Ha itt nem megy akkor a PH-n megtalálod.