World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor minek van a játékban? Persze szovjet oldalon nincs ilyen gond a T5-ös könnyûvel...

Pedig mennyien sírtak, hogy elvették a 100mm-es ágyút és most szar lesz.. Ennek ellenére kipróbáltam tesztszerón, de szerintem is jó vas.

Már más is jelezte hogy a vk2801 nem képes rejtõzködni illetve a látótávolságával is gondok vannak..
Az új T-34/85 is jó.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na pont most voltam védõ a kedvenc pályádon , és az IS7-es illetve E100-as kolega nem bírta felfogni hogy ne álljanak a töltés mellé a sarok irányába mert kiszedik az artyk, inkább engem noboztak mert én nem állok melléjük. Ahol kb 10 másodpercig éltem volna. Pedig mutattam is nekik honnan-hova lõ az arty. Ki is szedték õket mint a szart. Kikaptunk.
Az ISU-152 a BL-10-el igazán leszophatna már. Állok a bokorban a 100%-os camo skillel rendelkezõ legénységgel meg álcahálóval, plusz periszkóppal, a VK2801-emmel, én nem látok senkit, aztán egy ilyen szar egy lövéssel kiszed úgy, hogy nem is látom továbbra sem, a térképen sem villan fel a helye. Ellenséges felderítõ a közelben nem volt.

..hmm.. most gondolkodtam rajta h visszaveszem..
Az elõzõ patch óta állandóan ellövik a cuccokat és az embereket a tankjaimon. Általában az ágyút, vagy a tornyot.

Master91
Nem tudom mi lett a vk3002Db-vel, de rendszeresen lövik ki a csövemet ....3 tank volt amivel élveztem a játékot, patch-rõl patchre elvették tõlem

<3 WG
Su100-at már visszavettem, pénz nem kell, 54 millió van jelenleg pedig megvettem a sok tier10-est most.

Valószínûleg én nem értem a problémát. Ez elõtt ha T6-os tankkal mentél, találkoztál T9-es tankokkal és T6-7 SPG-kkel. T7-es tankkal T10-es tankokkal és T8-as artyval is. Az artyk mm beosztásának meghagyása érdemben nem változtatott volna a dolgokon szerintem.
a 88-as ágyúval sokkal jobb 😉
Metalmilitiakid
Pedig már a 7.4 re ígérték, hogy drasztikusan fog csökkenni az elnyelések száma, hát ezek aztán semmit nem tesznek meg, csak hitegetik az embert.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Legjobb 6-os TD az a Su-100.

Egyébként a VK 3001H az 7,5 cm-essel meglepõen jó mobile sniper/gerillatank. Viszont kell rá ammorack-védelem. Rendesen keres is.

Tudom, hogy más tészta, de kb. egy órája nyomtam egy olyan csatát KV-3-mal, hogy nem vitte át szembõl az M6-ost, majd pattant a T-44 frontjáról, aztán a seggérõl. Tudom, hogy a D-25T pattogós, de hogy ennyire.
Haha nem pattantál még papír amx-rõl, artyról pl. Su-8-ról 200+ pen-û ágyúval. Mert én már igen, és 7.4 elõtt is. Nem rendszeres, de elõ elõ fordul, a random genrátor mindent megold.
Lee-be bounced off-ot, majd rögtön sebzés nélküli penetration-t lõni?! Na!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Valami olyant keresek, ami mozgékonyabb, mint az E2, a páncélja kicsit gyengébb, de nem papír, mint a Hellcat és jó löveg van hozzá, ami pontos és gyorsan céloz. Elsõre a Slugger ugrott be, bár az M6-ot is szerettem.

Metalmilitiakid
Na jó de azért a Löwe oldaláról amit Pz4 el is kettélövök háromból 3x lepattanni, azért nemár.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nem az artyk átcsoportosítása segített a t6-7-en. De ha nem csoportosítják át azt atrykat. Most mindenki itt rinyálna, hogy dögöljön meg a wg mert splas-bõl egy lövésbõl full hp-ról lõtt ki egy Type-e/t92 a faszájos kis IS/Tigris tankomból.

Amúgy szerény véleményem szerint mindenki élvezze ki t5-6-7-ben a helyzetet, mert ez nem sokáig lesz így. Emlékezzen mindenki arra meddig húzta az, hogy stock tankkal elsõ 10 csata top tank mindenki. Nem sokáig.

A WG-sek lusták, de nem komplet bolondok. Nem fogják hagyni azt ami most kialakulóban van. Várnak hátha elmúlik, ha nem, márpedig nem fog változtatni fognak. Gondolom, mindenki tudja, hogy a fiúk/lányok odaát a WG-nél nem szeretik az agysejteket túlzottan igénybe vevõ munkát/megoldásokat. Mindent inkább erõbõl szeretnek gyorsan megoldani.

Egro megoldják például:

1. Vissza teszi a régi mm-et. Nem nagy munka, majd kiírják bocsi megpróbáltuk nem ment, késõbb majd valamivel újra próbálkozunk. Lefordítva soha nem lesz megváltoztatva ennyi, csak idõnként majd böfögünk valamit a hõbörgés csillapítására.

2. Megszüntetik az arty tier limitjét. Aztán majd egy lövésbõl rakja splasbõl partvonalra a t7-es tankokat a 8-as arty. Élvezetes lesz majd meglátjátok.

3. Be nem jelentet sutyi nerf, 3-ból 2 lövés majd pályán kívül csapódik be vagy valami ilyesmi.

4. Használják a fejüket, és kitalálnak valami kompromisszumos megoldást. Például csatánkénti arty limit, vagy valami. De ez szinte biztos nem mert ehhez gondolkozni kellene.

Valaki próbálta már azt az összeállítást platoonban, hogy 1x tier 8 arty és 2x tier 5 scout?

Ááá, biztos azért vannak ennyien, mert rájöttek, hogy artizás közben legalább az egyik kezük szabad.

Én azt nem értem, hogy miért nem nyom az mm 15 vs. 15 artyparádét? Nyugodtan eljátszhatnak, nem kell félni a felderítõktõl és XP-t és pénzt is kereshet a T10-es artyjára. Tankos csatában meg menjen max. 4. 😊
Az elõzõ két csatánk is 6 artys volt. Szóval megbeszéltük hogy ha még 1x arty platoont látunk akkor azokat kivégezzük. Erre rögtön beadta ezt. Szépen megbeszéltük hogy ki kit fog kilõni, odamentünk és elintéztük õket <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én azt nem értem, hogy miért olyan nehéz azt megcsinálni, hogy meccsenként és oldalanként 2-2 artyt tenne be a játék?! Kb. 3 másodperccel kellene többet várni, szerintem megérné. Bár én személy szerint annak örülnék a legjobban, ha 15 perc alatt töltene be az artyk ágyúja. 😊 Annyira jók a meccsek, amikor nincs egy sem az adott játékban.
Amúgy szerintem ez lehet a ludas az arty-invázióban:
Hello Overlord,

It is true that there will be artillery T10 like T8 ?

We are planning to stretch out the current lines of SPGs, thus the new tier X arties will be approx of the same firepower. It does make sense to make all lines tier 2-10.

Tehát nem biztos hogy a mostani T8-arty lesz a T10-es,csak hasonló lesz a tûzereje...lehet ezért kezdtek gyúrni a pockok?

Mi az hogy lopnád? Ezt nem értem, mit és minek hova mi?<#fejvakaras>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kicsit lusta, de ágyúja az jó. Ja, meg nincs vele hull-down a 90-essel.

Wolverine jobb T5-ben a gépágyúval.

TDantes!
Lopnám egy korábbi posztodat, lásd lentebb. Lehet?

Höhö, látom gondosan meg is szerveztétek hogy senkire ne álljon rá a végén az autobann 😊

Na ez a férfias munka, nem az amt a typeban hupákoltatok múltkor 😄

Emberek a Slugger mennyire használható a saját tierjében? Amíg nem cseng le ez a 10es új tank õrület tier6-al játszok, E8-ról át tudnék menni Slugger-re.

Nem elég ám ,hogy ekkora szar a S-40 francia csoda. Nem elég hogy KV-1-esek ellem kell ,menni.Az se, hogy STug-al folyton szopat. Nagyon vicces ám tier 7-ben stock-ént. Jól van...80 XP...így gyújtsek össze 4000-ret a jobbik ágyúra...

Erre berak, normál csata. Prokhorovka. S-40 francia TD, és csak tier 4-esek vannak! Hát végre...baszki végre...nem hiszem el, végre valami jó kör...

Nyerhetnénk...simán...nyerhetnénk...de foglalják a bázisunkat...mondom, hogy vissza a bázisra...vissza...ott vagyunk 5-en legalább a bázistól 2 kockányira...és nem mozdulnak meg!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Név szerint rimánkodok, hogy mozdulj már...de nem. Nem mozognak...minek.
Két ilyen barmot kapásból kiszedtem. A franc beléjük.

Erre egy nap bann.

De nem fogom fel, nem lehet a W-t megnyomi? Nincs meg a billentyûzeten?
Legalább volt kill-em ezzel a fostarisznya Samu40-el. Mégha két csapattárs is.

Nem tudom mennyit változhatott a dolog, de a 105-össel 7.4-ben is pattantam néhány általad említett hk-ról. Fõleg JP-rõl szembõl.
Hello!

Jagdpanzer E100-ra milyen equipmenteket ajánlanátok? A töltésgyorsító alap, de a többi kettõ kérdõjel a számomra. Elõre is köszönet!

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Az artyk átcsoportosítása miben javított szerinted a T6-7-es csatákon?
Annak jó, aki középmezõnyben szeret tanyázni. Nekem is van M48A1 meg T110E4, de sátoros ünnepekkor veszem csak elõ, mert prémium nélkül egy kredittemetõ fõleg az elõbbi. T110E5-öt még valahogy kihoztam nullszaldóra.

Na puff. Ki bann-oltattam magam. Jól van bassza meg..faszom ki van már az egésszel

Amúgy meg mindenki sírt nekik, hogy szar az mm. T6-al t9-10 ellen. Na nesztek adok nektek más mm-et. Igaz nincs t6 t9-10-ben sebaj, de van helyette töméntelen arty. Jó az új mm? Nem egy rakat fos, talán szarabb mint az elõzõ. Mert ugyan frusztráló volt t6-7-ben, de most meg t8-9-ben és t10-ben lett frusztráló.

A t6-7-et úgyis túl léped, de eddig a szopó ágról mentél egyre kevésbé szopó ágra. Most egy közepesen szopó ágról mész bele a totális idegbajba. Ez így szerintem szarabb mint régen.
Tier6 is ilyen, sokszor kap tier 6-7 csatákat, ritkán 8ast.

Amúgy T5-el most kurva jó menni, néha becsúszik egy-két T7-es ellenfél is, de sose vagy használhatatlan.

Amúgy a sok SPG-ért az új MM a hibás, közvetve és közvetlenül is.

Az új mm miatt ugye a t10 csatákba kerül az összes T8-as arty lentebb nem kerülhet. Ergo mikor az mm válogatja be a t10-es tankokat, jó eséllyel küld melléjük egy rakat spg-t. Ez ugye közvetlen. De a T8-as spg-nek is jó, mondjuk 10-10 már nem. De 4-4 oldalanként maga az spg mennyország. Miért is? Ugye a kreditet a sebzésre kapod, T8-as arty nagyot sebez nagyon nagyot. Mi a jó tehát, ha jó nagy életerõs tankba lövünk jó nagyot. Ráadásul nincsenek puruttyák. Nincs sok kis tank akikre lõszerpocséklás rálõni. De vannak zsíros falatok, mint maus, e100, top td-k, és persze a többi heavy tank. Mind 2000 hp felett. Sok hp sok sebzés sok kredit, és máris nem veszteséges, vagy csak nagyon enyhén a drága kis csodagépek. Ez közvetett.

De ez elbassza ám a lentebbi tiereket is, mivel oda meg szépen szuszakolja be az összes t7, t6, t5 stb... artykat. Azokat meg tolják mert kell a cw-re vagy kitudja miért a fullos top arty. Meg hát ugye ha sok sebzés sok kredit és t6-ban még a javítás/lõszer sem horrorisztikus árú. Mivel már ugye farmolni nem nagyon lehet (kreditet) se td-vel se tankkal, így elõkerülnek a farm spg-k is.

Végül is itt sipítozót az új keletû prófétánk, hogy jaj a t10 TD-k kiirtják a heavyket, jaj mi lesz most. Tessék látom, és más is látja remélem tisztán a t10 TD-k teszik tönkre a játékot, mert annyira op cuccok.

Nem ez a sok retkes arty. Nem a tankokat kéne balanszolni hanem az igazi OP cuccokat az artykat. Mért van splas damage egy jármûnek, vagy legyen akkor a tankoknak is lõjek a csóka elé a földbe és hulljon ki vagy négy modulja és dögöljön meg a legénységének fele. Ha egy td-vel, heavy-vel, med-el el kell találni egy tankot. Kelljen eltalálni egy artyval is. Még akkor is OP a cucc a sebzés, a biztos sebzés (itt nincs 0 hites találat, nincs lepattanó (kivéve AP)), és a biztos távolból való atomcsapás képessége miatt.

Vagy maradjon minden a régiben és legyen végre limit, 2-2 oldalanként maximum. Nincs arty platoon. Ha meg nincs csata várjon a sorár majd csak bekerül.

De kár is ötletelni, mert részeg Ivánék nem érteni magyar, nem látogatni sg fórum, meg amúgy is szarni bele. Szerintük ez így van jól ahogy van. Ha lesz ami miatt elhagyják az emberek (tömegesen) a játékot, az a random csatabeli frusztrációk egyik legnagyobb oka az spg miatt lesz.

Mert az spg a kláncsaták fontos kelléke, mondjuk úgy "Õk" döntenek el ütközeteket. De a randomba igenis frusztrálóak. Bár én meglátásom szerint, akár ki is vehetnék a játékból akkor is nagyon jól mûködne minden.
Tegnap egy halom IS-8-cal találkoztam. Szinte alig lehetett átütni õket elõlrõl. Keményebbek lettek a kis dögök.

Eagle16
Obj. 263-nál megerõsítette az egyik fejlesztõ hogy:

"an update from Storm: yes, 250mm front, 60 km/h max speed for Obj.263"

250mm-es páncélzat, 60 km / óra 😄 És 14 lõszer lesz hozzá O_o.

Kicsit vadul hangzik.

És tényleg az Is-8-at fogják kicsinyíteni...nem az Obj. 268-ast nagyítani.

"IS-8 will be reduced."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

..es repulot lattal az egen?
Metalmilitiakid
Nemtom mit mûveltek msot a T25 AT val de igencsak felidegelt. 105mm es ágyúval 24 lövést adtam le 17 találat. Ebbõl kb 7 sebzett, a maradék 10 nem ütötte át Löwe oldalát, Vk4502A oldalát, T25 AT oldalát, illetve a jgpanthert szembõl. Mindegyik szép lövés meg mint a kés a vajon és 0 sebzés, a maradék 7 ami mellément abból 3 teljes becélzottság mellett úgy, hogy láttam a szememmel, hogy tökeletesen oldalba kapja a lövedék a tankot, csak úgy eltûnt mint ha ki sem lõttem volna a lövedéket. Mondjuk ez az utóbbi dolog a patch óta egyre többször fordul elõ, hogy csak úgy eltûnik a lövedék minden nélkül. Nagyon nehéz lenne egyszer kiadni egy olyan patchat ami nem hogy javít azt már nem várom el, de legalább nem ront a játékon ?

Gyõzelem!
Csata: Airfield 2012. augusztus 3. 14:43:21
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 3 030 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 191
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

ahhh végre megvan a tank ász T29-re..... marha nehezen jött össze 😊)
Eagle16
Jé pont ezt raktam be 😄 Nem is vettem észre hogy benne voltál...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ja, EU.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Aztamindenit. Oddball, Szpecnyaz, EU szerveren játszotok? Ez már tényleg rohadt beteg dolog. Klasszikust idézve: "ez á"!
Én amúgy azt vártam hogy a patch után csökkenni fog a számuk a sok med miatt, mivel általános az oldalankénti 5 med. De valami számomra érthetetlen okból csak még több lett. Állandóan 4 arty/oldalas csatákat megyek. Jellemzõ, hogy tegnap az egyik platoon társam öröm ittasan kiáltott fel hogy "Csak 1 arty van!".