418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #397960 Emlékszem mikor kaptunk egy rahedli cuccot,teát kólát meg még vagy tízféle ökörséget.Abból vettem meg két T10 tankot.
-
Én is tartaléknak használom, ha megszorulnék. A legtöbb ami eddig volt bent depóban, az több mint 50 millió :D Köszönhetően a rengeteg prémium fogyóeszköznek. -
Plata #397958 Tudom,csak poén volt.
Én rendszeresen kirámolom a depót,de most is van bent kb 1 misi.
De még várok vele,majd ha lesz elég xp-m T54 ltwt-re.
Átok LTTB-t már rühellem,egy vacak fűcsomón képes megborulni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.11. 10:01:39 -
diegho™ #397957 Megnéztem, ~3M van még bent neki. Ez a jelenlegi kreditjével együtt egy 9-es tank ára. -
diegho™ #397956 Mikor még úgy gondoltam, hogy van értelme segíteni a játékosoknak, akkor sokszor leírtam, hogy a Depo-ból néha rengeteg kreditet lehet kiszedni, jelenleg 5,8M-t szedtem ki (1,2M volt neki) és még van benne majdnem ugyanennyi eladható. -
Plata #397955 Mindig is tudtuk hogy hacker vagy. 
Nekem is csinálhatnál pár misit,mondjuk írd be hogy add 100 milla.
-
diegho™ #397954 Na megint felnéztem barátom accjára, ha már itthon vagyok és van időm. Átraktam neki a skilleket, beállítottam a dolgokat rendesen. (hogy a bánatba lehet load indicator és hp left/total nélkül játszani????) Mivel mindig kredit gondjai voltak, ezért csináltam neki 7M kreditet, raktam rammert és ventit a VK4503-ra, visszavettem az FV183-at, hogy kapjon Badger-t, így ha újra elkezd játszani lesz meglepetés. Ja és mindezt 0 csatával... na jó kipróbáltam a JT-t rajta egy kör erejéig. -
Meteora4 #397953 25 százalékos tömörítés az sehogy se lehetséges? mert végülis találni találtam olyat de oroszul van és nem tudom hogy kell használni -
Minél kisebb százalék, annál jobban van tömörítve. -
Still_I_Rise #397951 "exclusive Lootboy Flag"
Ezt nem hagynám ki! -
Meteora4 #397950 köszönöm a választ, már csak azzal szeretnék tisztában lenni hogy a 25 % vagy az 50% a tömörítettebb? mivel erről olvastam olyat is hogy minél kisebb annél tömörebb de máshol meg mást írnak. wot tweakerről lenne szó -
Gyuszopapa #397949 Ilyen Invitáló kódot tudok adni ha kell de ez új fiókhoz jó.
-World of Tanks: PZ. Kpfw. T 15 + 50% +Crew Level
-World of Warships: Ship Emden + Port / Garage Slot
-7 Days Premium
-500 Doubloons
-exclusive Lootboy Flag
ezeket tartalmazza. -
Still_I_Rise #397948 KTOPLDEFBASEALLNYR -
Still_I_Rise #397947 ALLPOLAKTOCORNER2017 -
Szegénynek elb@sztad Hide&snipe taktikàjàt:-DD
Meg is làtszik az erednénye:-DD -
Kronos79 #397945 Akkor működnek, ha bent van a pipa. A multicore-os dolgot pedig nem tudom mit takarhat. Én egy modpack részeként látom és ott nincs ilyen multicore-os rész. -
krissztooan #397944 Sziasztok! Valaki esetleg tud valamiféle bónusz kódot? -
Still_I_Rise #397943 Eh, sokkal keményebbek is vannak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azzal kezdte, hogy a bázisnál beállt egy rombolható ház mögé. Nyilván leromboltam... akkor nagy duzzogva ment előre... a legszarabb helyre..
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.10. 17:58:28 -
diegho™ #397942 Azt hittem olyan már nincs, hogy a T10 nagy toronnyal és D25T-vel tolja, de van... és a csata felénél benyögi, hogy nincs több lőszere! 18-at lőtt... túl drága a lőszer, ezért toljuk azzal az ágyúval, amivel semmit nem ütünk át, mivel semmit nem ütünk át lőszer sem kell bele... problem solved! -
ilovearty #397941 En a baratomnak 4 oran keredztul teptem a szam a jatekkal kapcsolatos dolgokrol mikozben jatszottunk. A vegen ugy ereztem hogy kb még 2 nap kellene mire nagyjabol megertetnem vele az alapokat. Ha valaki nem csak a w betut es az autoaimet hasznalva akar agyhalodkodni akkor bizony van mit tanulnia. Ez nem a crossout ahol egymasnak szaladnak agyatlanul aztan majd lesz valami. Vegul is a baratom is maradt a w es autoaim hasznalatanal. Eljutott t9 -ig megvette a kinai heavyt de ott mar ez keves volt.... Eladta es max t8-ig megy minden agon. -
Plata #397940 Megérte a Type 4-re a ramm skill.
Vk nem tudott át lőni ezért megpróbált megkerülni,felkentem a sziklára.
Süket küldetés is meg lett. -
diegho™ #397939 Bárki bármit is mond a játékban a light tankokkal a legnagyobb királyság játszani.
Victory!
Battle: Abbey
Vehicles: T49
Experience received: 3 862 (x2 for the first victory each day)
Bonds received: 3
Credits earned: 52 892 (compensation for damage caused by allies: 1 086)
Battle achievements: Orlik's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Victory!
Battle: Fjords
Vehicles: AMX 13 90
Experience received: 3 942 (x2 for the first victory each day)
Bonds received: 2
Credits earned: 55 902
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker
Victory!
Battle: Sand River
Vehicles: Type 64
Experience received: 4 655 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 72 723
Battle achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
-
ilovearty #397938 Előfordul olyan is de egyaltalan nem ez a jellemzo. Atlagsebzest kell nezni. -
Küldtem privátot
-
Meteora4 #397936 annyit szeretnék még kérdezni hogy amiket ki lehet pipálni azok mikor vannak úgy állítva hogy csökkentsék a gépigényt? mármint ki pipálva kell lenni vagy nem ha kisebb gépigényt szeretnék? meg ami pirossal van írva a multi core valami szöveg azt se tudom igazából micsoda hogy pipáljam e ki van ne -
Meteora4 #397935 köszönöm szépen, remélem mostmár tényleg tudom újra játszani, vágyok vissza a T30-as tankba :) -
Plata #397934 Szerintem nem vészes.
Én láttam mostanában sokat,néha félelmetesen sokat sebeznek.Lazán sebeznek 6-8k-t.
De nekem nincs,csak mostanában sokat látok csatában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.10. 12:56:19 -
robogo81 #397933 A tweakernél alul a texture repacknál kell a csúszkát 50%ra tenni ,és rányomni a repack gombra,elég sokáig eljátszik vele. -
Meteora4 #397932 légyszíves segítsetek, a wot tweakert fel raktam és a grafikai külömbség nem látszik, nem tudom hogy tudnám megcsinálni, egy kis össze tartás nincs itt most komolyan? -
nemtudommivan #397931 Sebességet adjanak neki, ne lőszert. Átlag jó ha kettőt tudok vele lőni.Nem merek vele elindulni sehova mert mire odaérnék tényleg vagy mi lövünk ki mindenkit vagy minket lőnek ki. Persze még féluton sem járok már spotolnak (camo 0 ) mert ők már rég a helyükön vannak míg én mindig csak vánszorgok. Ha meg beállt a front akkor én ezzel a hátsó tornyos tohonya papír fossal már semmit nem tudok csinálni. Max lövök egyet és szétkapnak. Annak meg semmi értelme. Kínlódás vele játszani.
Nekem is megy a levesbe ha meglesz a másik. -
Angelus1991ster #397930 Remélem a 20-ra növelt lőszerkapacitás buffot meghagyják 9.21-es patch-ben. -
Tegnap este menten vele én is 1 kört,ha màr kihúztam.
Tipikusan az a csata volt,hogy nem értem vele oda a harchoz.Mountain Pass-on balra indultam,mire pozicioba értem meghalt ott mindenki.Ok akkor iràny a gleccser,mire odaértem vége is lett a csatànak:-(
2 lövést sikerült leadnom,az első 700 sebzés.A màsodik -1 vakond generàció.:-/
Szàmomra,neki itt végrtért a pàlyafutàsa,megy a többi 0-1 csatàval rendelkezö t10es közé:-DDD -
nemtudommivan #397928 Visszavettem az FV td-t a csere miatt. Ez pont akkora kredittemető rakás szar mint amilyen volt 1 éve :) Egyébként is borzasztó winratem volt vele. Ezt a formáját továbbra is hozta. -
Meteora4 #397927 köszönöm a tegnapi tippeket úgy néz ki futni fog a játék, igaz nem a legszebb grafika lesz de legalább játszhatok vele, de ha esetleg tud valaki low textura pack linket adni akkor azt nagyon megköszönném mert régen azt használtam és nagyon be vált de nem tudom merre találom ehhez a verzióhoz -
mit izélsz,van két killje...
-
Gyuszopapa #397925 Egyszerűen hihetetlen hogy mennyire nem tanulékony a játékosállomány.Rengeteg olyan 30-40-50 ezer csatás játékos van aki még ennyi csata után se tudja hogy hol a helye a pályán.Egyszerűen ahogy lerakja kezdéskor a játék abba az irányba indul el akármiben ül is.Vagy top tierként elgurul az első bokorig oszt kész.Taktikai érzékük a 0 felé konvergál.Teljesen más taktika kell egy csapatonként 3 arty-s csatához illetve egy arty nélkülihez.Basszus nincs arty és beállnak betonkempingezni,holott mehetnének a HT dühögőbe.Ha meg van arty kiállnak a pusztába utánna meg jön a "FU arty" szöveg.Valamelyik nap is a szokásos idiótákat kapom Campinovkára .Szerintem ott már 2 hónapja nem nyertem csatát.Vagy az életképtelen light-ok miatt vagy a bázison töketlenkedő Top tier végett.Na szóval Campinovka délről vagyunk,az idióta Top tier E-100 kiáll a házak elő.Persze mindenki szidja meg minden.Szarrálövik,nagysokára kiböki hogy miért csinálta ezt.A pattintós küldit akarta csinálni az idióta.Dehát azt nem így kell. -
Egész korrekt wn8! Nézd meg csillagrombolo mestert! -
A végére a Mester is elökerült 

-
diegho™ #397922 Barátommal az a baj, hogy eldöntötte, hogy nem tud angolul és nem ért a géphez. Ezért a google keresőt sem tudja használni, hiszen az internet nyelve angol, azt meg ő nem beszéli és ezért nem is próbál meg keresni bármilyen leírást a tankokról, átütésről, stb-ről, hiszen az úgyis csak angolul lesz, mivel az a zinternet nyelve, amit ő nem bezél a google vajon mi? Ezért 30k csatával fogalma sincs kb semmiről. Nem tudja a lőszerek közötti különbséget, a spot rendszert, a páncélzatokat, a spaced armor-t venni lehet? Azt venni bmeg... Mi az a BIA? Á nem olvasom el a MAGYAR nyelvre állított játékban a felugró leírását amikor ráviszem az egeret, inkább rárakom az comanderre sixth sense helyett, biztos jobb lesz... és nem az a legszomorúbb, hogy az ilyen létezik, sőt az sem, hogy a barátom, sőt az sem, hogy megpróbáltam mindent... hanem az, hogy ez az átlag feletti szint a játékban!!!!!!!!!! -
Plata #397921 Ezzel az átok LTTB-vel nagyon nem találom az összhangot,olyan borulékony szar hogy nem igaz,kétszer felborultam vele mire az ellenség bázisára értem.
Napi duplázó lett volna,de lófing xp-t kaptam,t10 csatában egy Ru251-el az ellenség mögött befoglaltuk a bázist,pont a bázisuk mellett van egy ház az mögé álltunk és befoglaltuk,még egy afk td-t is találtunk a bázison.