World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#157653 ott van egy rakat acélfalad tigával meg a stat sem rossz vele akkor nem értem a panaszokat miatta.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Anyádba váltok aranyat prémre.Felesleges.
Remélem Matyi ezt elolvassa és FAP FAP.
Murdeer
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
vagy tudod mit?
majd linkelek repeket és ott lehet kioktatni h mikor mit,miért,hogy nem csináltam jól vagy mit hogy kellett volna úgy érthetõbb amit mondok.
sõt akkor néhány ampra ilyen kifejezetten felált helyzetekre is kérek tanácsot, mert én ezekkel nem tudok mit kezdeni.
mondjuk én nem szeretek a mapokon nagyon másfelé menni mint a jól bevált útvonal, rossz tapasztalataim vannak és nekem élesbe meg nincs kervem pazarolni a creditet próbálgatáspokra:S
ezt komolyan mondom, ha félre érthetõ lenne az eleje...
Abbey-n bõszen elõrerohant, találkozott egy másik IS8-al, aki kilõtte, õ viszont tán egyet se tudott belesebezni. De már tier 9-es
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Pont tegnap mentem. Mivel mindegyiket oldalról lõttem tökmindegy 90 milis van e rajta vagy sem. Az meg nem a játékmód hibája hogy a tankod stock. Ott a többi játékmódba is megvan a hátránya úgyhogy ez nem kifogás.
Becélzom az alját nagyjából azt odalövök és általában átüti. Ha meg nem látszik az alja és van kb 270es penem akkor lövöm a tornyát, 7.4ben ezt csináltam JTvel és általában átvitte a tornyot.
Az IS-4 meg pont az a tank ami ellen felkötheted magad E-100al, mert azt szembõl nem nagyon fogod átütni közepes vagy nagy távolságról. Max hevel csipegetheted. De közelharcban se jobb mert a postaláda már rég nem gyenge pont, legjobb bizonyíték erre hogy 5 méterrõl pattantam le errõl a részrõl JT ágyújával de nem ám a szélét találtam el hanem a hülye rését. Az a gyenge pont amit meg át tud ütni kb 3cm magas, a lower hullja ahol a pót lánctalp van.
Ezek tények, viszont nagyon nem akarom itt szítani a tüzet mert E-100at és Maust nagyon nagyon ritkán ( maust meg már szinte sose ) használom.
Eladni nem fogom úgyhogy maradnak garázs dekorációnak, ha T10re vágyok akkor meg inkább tolom az M48at meg T110et, azok legalább korrektek és nincsenek hátrányban a vele egy szintû tankokkal.
WoT: Nishizumi77
A jó védettség az ,amikor a Tiger II beáll úgy hogy a hasát nem tudják lõni, akkor tier 9 alatt szembõl nincs tank ami elbírna vele! Ha még be is van forgatva át nem lövik.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
gondolkodj már ne a berögzött baromságokat hajtogasd...
pl kinézek ráfordulok az eggyik tankra modn meg mit csinálja azzal ha közbe a (pz4,kv1...etc) belõ a tornyomon.
mert épp a 80-as páncélja még az amúgy igen leheteteln szögbõl is kilyukad a t6-os ágyúk alatt?
egy kv3 erõsebb tornya miatt megnit elõnyösebben jön ki egy ilyen helyzetbõl ami egy heavynél mindennapos.
A rosszándék teljessége nélkül kérhetnék egy account nevet? Kíváncsi vagyok a statodra.
jó ha átviszi egyszer-2 ször aztán kapok két lövést és annyi vagy arty...
vagy vkdb-vel...biztos sok értelme van ott pazarolni az idõdet...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
és direkt nem páncélt hanem védettségi szintet írok mert igenis.
egy jó példa:
mondjuk a kv szép kedvezõ szögbe van számára beálva és te csak az oldalára látsz rá, an persze onnan vagy pattan vagy elnyeli..(még a 200+-os ágyúakt is)
de egy ugyna ilyen helyzetbe egy kt vagy vk45-at lazán lõsz a neked igen ferdén beállt oldalára.
ilyenekbõl pedig számtalan sok szituáció van fõleg éles harcokba...
és ilyen téren szenvednek hátrányt a németek.
innetõl kezdve mind1 h amúgy papíron 150-es a frontja.(aminek az alját az esetek többségébe úgyse tudja elrejteni és lazán átlövöldözik)
vmiért nekem a kt-val eddigi 7k csatám során maximum ha 3-5X akadt oylan bajom h elõnybe volt a páncélja maitt...
persze én is volt h tapasztaltam h pattog a frontja, de kéren autoaimos emberkékre én enm adok és mivel ellenem nem anygon fordult ez elõ így nem tekintem jónak a védettségét.
ellenben a kv5-el aminek téynlegesen jó a védettsége vagy a kv4-nek.
egy kv-5 kihívás sõt néha már-már lehetetlen ,messzebrõl kilõni h épp nem látsz rá a elején lévõ r2d2-re vagy messze van és mellé randomizál az ágyú..
az oldala vígan nyeli a 200+-os ágyúkat is a tornyáról nem is beszélve.
na ezt nevezen én JÓ védettségnek nem pedig a kt-t amit megesznek a t5-ös tankok ebédre már ha egy kcsiit oldaltvan nekik a torony.
Is-7-esé is 150mm ott, de azt aztán forgathatod...kicsit forgatsz rajta és a felsõ frontpáncélt szétlyuggatják, ha szerencséd van fel is robban az ammo rack.
Ha az IS-4-est forgatod akkor a széleit fogják meglõni ha kicsit is értelmes az ellenfél, mögötte meg ott az ammo rack.
Szóval melyik a rosszabb?
Nagyobb gyenge felület amit messzebbrõl is eltalálnak, vagy olyan gyenge felület a tank alján amit nem tudsz elrejteni és nem is tudod megnövelni az a vastagságát beforgatással?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
te most hülyéskedsz velem?
sand riveren jelenleg legjobb védõnek lenni de ha van egy kis esze a támadónak megnyerheti, imádom sand river assaultot <#vigyor>#vigyor>
csak találd fel magad sok taktika lehetõséget ad
amit utálok assultban az campinovkát védeni
7.5ben még nem próbáltam ki az E-100at szóval nem tudom az a +10mm mit ér, de elõtte M103,T110,IS-8,IS-4,ST-I,JT általában átütötte, de nem közelharcban hanem akár 200 méterrõl is.
vagy egy vk3002db-vel sem...pusztán ennyi.
ja ha szép nagy top tankal vagy az más tészta de a védõ résznél egy olyan tank ami eleve a tierjébe nehezen üt át dolgokat magas toppokkal már frusztráló és csak idõpocsékolás..
igen semmi ellen nem véd kb a tierjébe...a nagy weakspot miatt az elején az oldala meg gyengáébb mint ami kv-knak van.
ferdienk meg a tiger p-nek is csak a frontja van oldalról mind szép nagy célpontok.
maus,e-100 tényleg jól védett német ágyúk ellen...azt nem tudom h a high pen ágyúkkal milyen könnyne/nehezen lehet õket átlõni, de a 128-az gondba tud lenni elég gyakran.
védettség tekintetébe a német t8 kb a szoviet t7 alatt telejesít a német t9 már jó.
kt védettséget nézve a utolsó sorba van franciát nem számolva ide.(gondolom a britek is bõven jobb védettséggel lesznek ezeken a tiereken mint a szovietek vannak)
szóval szerintem az h papíron elvileg nagy a páncél az nem jelenti azt, hogy amúgy összvédetséget nézve jó.
sõt a kt pl kifejezetten rossz ha ezt nézzük.
vk36,e-75 meg a Tiger P is igen azért az jó...ami tényleg kb úgy viselkedik mint az a stattból árulkodik, de a kt,vk45a,tigris,panther,jp,p2..ezek nem hozzák azt amit minimálisan el lehetne tõlük várni.
A 250mm vastag tornyot meg azért ne hozzuk fel gyenge pontnak, mert ennyi erõvel bármi gyenge ami 300mm-nél vékonyabb.
Szerintem semmi gond az E-100 páncélzatával, az ágyúja az amire ráférne egy kis átdolgozás.
Emellett a francia light ágyúknak más, kevésbé közismert hiányosságaik is vannak. Nagyon hosszú, 3mp-s célzási idõ, gyenge pontosság. Emellett a lövegkitérítésük is olyan hogy ha rámész egy buckára, már nem tudsz az ellenfélre célozni.
Szóval ahogy mások is mondták, próbáld ki, mert a revolvertár bizony nem csodafegyver.
Menj pár kört francia nehéztankkal és megtudod mi a rossz páncél 😊
A németre max. azt lehet mondani hogy nagyon kocka, tehát nincs összevissza döntögetve mint egy szovjet, de ebbõl is lehet elõnyt kovácsolni. (beforgatás, városi pályán oldalazó manõver)
És a szovjet tankok páncélzata is néha elõnyös, néha nem.
meg gondolom a hidak is be fognak szakadni, hsitorycal accuraccy révén.
sõt tuti h a németeknek lesz egys speciális benzinhiány nevezetû "különlegességük" majd a 9.0-ban.
Akkor gondolom most te se habozol megadni a profilnevedet, ha már eddig valahogy mindig "elfelejtetted".
"Sok szarkeverõ tehetségtelen hülye van ebben az országban ezért tart ott ahol!"
Sajnálom ha most kell megtudnod, de te is közéjük tartozol. <#hehe>#hehe>
Én még itt értelmes hozzászólást, replayt vagy bármi hasznosat nem láttam tõled.
De hogy még szerencsém se legyen. Ez már túlzás
vk36..-e-75 és kifújt.
a többi tank védettség szempontjából iszonyúan gynegenén szerepel.
Borzalmas!
Unalmas, és még hülyeség is.
Legdurvább szöveg benne:
A háború istene az égben lakik, kilõtt tankokból áll a trónja, tankos kezes-lábast visel. A kezében 1 arany t34-est tart, ami villámokat szór.
Komolyan mondom, nekem fájt a film.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Fehér Tigris háborús film. Még nem néztem meg, csak megakadt a szemem a képen, ami pont olyan, mint a banner 😊
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
4 kör maus 4 kör vereség!
miért?
hát itt a válasz!
ilyen agyhalottakat szerintem még ti sem láttatok!
ebbõl majd késõbb csinálok egy xfire videót, ez már fájt!
raplay
amikor már csak 6 perc volt hátra, onnantól jön a kabaré :😄 (bár elõtte is lesznek érdekes dolgok)
6-an nem bírtak lelõni egy afk is7-et meg egy artyt -.-
az egyik saját magát ölte meg 😄 😞((
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"Hát igen, az elõnyök. Sajnos nem látják be hogy a franciáknak csak a sorozatlövés és a mozgékonyság van, am meg nagyon gyengék. Ezeket az elõnyöket persze OP-nak látják, mivel nagyon feltûnõvé teszi õket."
Anno Lammaert kérdeztem a franciákról,sokat tanultam általa 😊
Akkor ezt mondta:Annak ajánlom akinek nincs csõlátása..Roppant rövéd is tömör válasz mindenre,mert valóban így van.
Aláírom,h 1vs1 gyilkos.De azt is tudom,h sokan csak azt látják,h rohan,köröz vki körül és pusztít.De azt nem,h 2 tankhoz már nem rohan be.Vagy én vok gyáva ehhez.+azt sem,h ha 1 vk2801 pl(ami igencsak kis tier) meglövi,esetleg leszedi a láncát,onnantól vége.
Szép élmény amikor amx 1390el berohantam t95 mögé és megöltem(õ addig 1x meglõtt elég durván).De ez nem jellemzõ minden csatában.Szal sztem hajlamosak vagyunk egybõl a fájó dolgokat elõvenni,holott legalább ennyiszer ki is lõtték õket könnyedén.Pláne,h játékos függõ.
(Közben javítok a pz4 nem tier4,hanem tier5)