World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval te vagy Serb? 😊

szabii98
neeem, te csigát eszel, az más 😛

I met God. She's black

tévedsz..... mind a két tank nagyon fasza.... IS benga nagyot sebzõ gunja közelre jó + a mobilitása....
Tiger pontos gunja sniperkedni való.... közelharcra alkalmatlan...

anno. amikor indultam tier8! ESL versenyben és nem is volt tier8-am!!!! T29-el kezdtem... viszonylag jól ment vele, de aztán elõvettem az IS-t.. és amikor 1v1-ben simán levertem 3KT-t egymás után akkor gyanus lett nekem hogy elég állat ez a tank.... azóta is bent áll a garázsban, én imádom 😊 még mielõtt valaki mondaná hogy elõbb menjek másik tier7-el is: Tiger bent áll a garázsban, IS is, T29 is, AMX M4 1945 is, de az nem sokáig, messze a legszarabb tier7 :S
Amire én panaszkodni szoktam azokkal érdekesmód tényleg gond szokott lenni. (E-100,Maus, JGpz E-100, ezekre panaszkodok jogosan és érdekesmód ezekre pont jön és még jönni fog buff )
Panaszkodnék én amcsi tankokra is ha lenne náluk szemlátomást alulteljesítõ vacak de a németeket leszámítva meg pár low tier francia fost a többi nemzet korrekt.

WoT: Nishizumi77

Sztem itt nincsenek is szovjet fanok. Én pl nem vagyok szovjet fan, csak utálom a németes sírást. Nem ugyanaz, messze nem 😊

Végül is Eagle csak 1724-es effel rendelkezik. Tuti azért hülye a felfogása 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na ja óvatosnak kell lennem sok itt az orosz fan azt lehurrogják itt azokat akik balanceot szeretnének.

Vigyázz, mit mobdasz itt a fórumon, sokak szerint egy szovjet hk nem lehet OP. <#nevetes1>

Szvsz Tigris sokkal jobb az ISnél, hiába gyengébb a páncélja. Na nem mintha az ISnek erõs páncélja lenne, és csak 4km/hval gyorsabb ami nem nagy cucc.
Tigrisnek viszont 1450HPja van, és nagyon jó átütése meg pontossága van amivel szembõl is felveheti a versenyt T9ek ellen míg az IS 122mm crap25Tje lassú, extrém pontatlan, gyenge átütésû, T9ek ellen nem sok esélye van szembõl de még a T8asok ellen se túl jó.

Nem minden a páncél, a jó agilitást és löveget sokkal többre tartom mint a páncélt.

IS-3nál a KT frontja tényleg erõsebb, viszont oldalról meg az is-3 a jobb hála a spaced armornak. T8 heavyk elég jól ki vannak balanceolva, mindegyiknek megvan az elõnye és hátránya.

KV-3 tényleg jó védettségben de lassú. Viszont a 7.5ös buff tök fölösleges volt, így már OP szerintem, mert tényleg pattogós az eleje, az oldalán meg a rohadt lánctalp bezabálja a lövéseket.

DasIsFuck

Elég hülye felfogásod van már bocsi.

jó akkor Tiger vs IS az IS sokkal jobb összvédettséggel rendelkezik szintén,több szituáció elõnye van,gyorsabb és jóval manõverezhetõbb.
Alacsonyabb pen miatt magasabb csatákba a Tigerrel jobb menni, pontosabb, de cserébe az IS iszonyat nagyot üt..remélem látod h akkor el kell arra a szánalmas szintre jutnunk, hogy a tigris nagy elõnye a high tiger battle ami önmagába abszurdum egy t7-es tanknál.

Tigris P KV-3..Igen a Tigris P frontja igen durva, de a KV-3 se sokkal marad le mögötte mert a front páncélja annak is képes 210-es peneket pattintani+erõsebb az alja..de ennyi az a szomorú igazság, hogy a KV-3 többszörösen lepipálja a tigris P-t összvédettségbe..Kezdjük a tornyoknál...Míg a Tigris p-nek ott a nagy fekhõkarcoló illetve oldalt hátul már 108-as pennel alázod simán, addig a kv3 tornyai még a 132,138-as néemt ágyúkat is simán le tudja pattintani ha gyengébb a szög vagy messzebb van, ilyen nem hogy a tigris P-nél de mint mondtam még a KT-nál sincs...csak az E-75 tornya kezd el hatásosan mûködni t5,t6-ok ellen.

IS3-as részed...
Nem értékelem át, mert..
Tisztába vagyok h az IS-3-at frontból hogy lehet könnyne átlõni, de ha nem elég odafigyeléssel lõjük hopp rohadt könnyne pattan az is...
Tehát a KT frontja és az IS3 frontja kb egyenlõ erõsségû hatásfokkal mûködik harci helyzetekbe, mivel a kt alját nagyon sokszor nem tudod elrejteni vagy annyira beforgatni h ne vidd át.

És a front 1 dolog és csak egy nagyon mellékes dolog, mert a KT-nak kb egy papír torony és oldalakkal párosul az amúgy háztömbnyi méretû tank.
Ezzel szembe z IS 3 oldal jóval jobban véd alacsonyabb tierek ellen,magasabb tierek ellen,átlõhetetlen torony és mivel picike a tank így nagyon könnyne az a random 1-2 mm-errel feljebb megy a lövés és már pattan is róla+spaced armor és az oldalai elnyelik oszonyat könnyen a lövéseket.

szintén védettség tekintetébe ég és föld a kettõ tank.

a legutolsó mondat meg baromság...
sebességét,gyorsulását,vezetését,..tudod megiélni meg kitapsztalhatod hogy kell vele játszani, de védettség tekintetébe nem.
van 3 elhetõség...
Játszhatsz jól a tankal vagy baromi rosszul és elõfordulhat h az ellenség auto aim vagy nemtörõdöm célzást használ.

a védettségi szintehez elég az ha a szóban forgó tankokkal elégszer találkozol hasonló szituációkba ami mondjuk 4-5k csata alatt már pl baromi sokszor elõfordul és aztán ahogy lesz több csata úgy sokszórózódik.
te tudod h mivel lõsz rájuk, fejedbe vannak a másik tnakról a tapasztalatok..korrekt összehasonlítást lehet levonni ezekbõl.

és nem a tesztekbõl ami szép és jó tréningen csak épp éles harci helyzetbe meg ezerféleképpen megbukik ezer és egy okból kifolyólag.

a Tigris,Panther sehogy nem felel meg t7-nek mert a páncélzatuk semmi ellen nem jó.
T6-ba lenne keresnivalójuk meg értelmük.

korábban felmerült francia témához is annyit, hogy mindenki úgy oda van h érd el meg menj velük aztán meglátod stb...
jó emberke megy vele és láss csodát nem tud velük játszani, kerek perec kijenti h hülye a francia tankokhoz...és akkor mi van?
ugyan úgy borzalamsan unfair lesz a revolver tár, nehézség meg h nem egyszerû ide vagy oda..
aki szeret velük játszani vagy érdeklõdik irántuk az elõbb utóbb meg fog velük tanulni játsznai...na most aki nem az meg értelemszeráen nem, ettõl független vele szembe még ugyan úgy unfair lesz h ha véletlen szembe száguld egy ilyen kiüríti a tárat és max 1 lövést tud dobni a franciába és meghal...

sõt ettõl azegész menj és próbáld ki dologtól már a fejem fáj..kipróbálja ha õ nem tud vele játszani akkor az azt fogja bizonyítani h na mégsem olyan op/unfair/túljó/up/akármi?

Nem, azt fogja bizoynítani h az adott játékosnak nem fekszik vagy nem tud vele játszani,,semmi többet.

Nem ártana leszállni a magas lóról, fõleg úgy, hogy ezt az állítólagos jó balance ami most van úgy érjük el h amúgy a játék általa manipulált össz gyõzelmi arányok szerint döntik el h most nerf vagy buff, de még ezzel is lehet trükközni, hisz látjuk lehet úgy nerfelni és buffolni is h amúgy a tank nem változik semmit..vagyis nem csináltak semmit.

Errõl az egészrõl ez a véleményem.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Hi,de nyertetek,elvileg még a cap csak húzta az eff ratingodat.

erre mást én sem tudnék mondani ...
komolyan nem értem .. T9-10-ek bazmeg .. ez fáj .. hogy a faszba lehet idáig eljutni ennyire balfasz játékkal?
mondjuk arra is kíváncsi lennék hogy te mit vártál attól a manõvertõl .. <#falbav>

Mi a bajod a JP-vel?

Ilyen ma nekem is volr, Ensk, az ellen vezet valami 5-10-re, de a vasút túloldalán kínlódnak, mig két csapattárs és én lövés nélkül behúzzuk a zászlót. Kaptam vagy 300 XP-t, természetesen ez volt a triplázós.

Mit tudnék mondani?1 hónap után még mindig írjak,h mi az anyátokat csináljatok?Anno 1-el ezelõtti patch után azért nem mentem 2 hétig,mert belefáradtam,h a nem harcolok,hanem írok,h mi a q... a csináljatok?????????
Mi a ráknak ide új játékmód?

Task:Cap the flag és senki nem megy foglalni!!!!!!!!!!!!!!!!Ruinberg pálya...Kész...

Jó, hogy pont a JP-t egy szívbõl utálótól kérdezed.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Felújítva 7.5-re. Hamarosan jön a többi is.

Azt hiszem mára elég volt. Kezdenek igencsak rajzani a növénykék. Az esti csúcs egy szerintem eladott acc. Effje alapján jó játékos T34-gyel El-Hallufon. Elõször nem is bántam, hogy nem ment el a szokásos heavy oldalra, aztán már igen. Nekünk nemigen segített. Egy Type-pal ketten próbáltunk feltartani két Type-ot és egy T34-et. Egyik Type meglett, a másik fél HP-n. A T34 késõbb jött, de simán sérülés nélkül végigment a völgyön. Végül miután kihaltunk, mint a liba, a mi T34-ünk méltóságteljesen végigvonult jól láthatóan a hegyen és kilövette magát.
Lehet, azért látom így, mert kevés idõm van rá, és alacsony szinteken járok. Nem titok, egy pzIV, egy KV-1, és egy VK3601H van a garázsban. Ennyi. Az eff-emet ne kérdezd, mert nem tudom. 😊 Én úgy látom, amíg random meccseket játszunk, illetve játszok, ez mindég így lesz, ha valamelyik oldalon bénázik valaki. Ha mindig századokban játszanánk, és mindkét oldalon összeszokott játékosok lennének, talán élvezetesebb lenne. Régen nagyon sokat multiztam egy játékkal, csak klánok lõtték egymást, hihetetlen estéket szórakoztunk a játék gyenge pontjai ellenére.

Akkor most mondanám sírva,h én(persze ilyenkor mindenki)azon az oldalt vok,h bukó?
A napokban láttam 1 videót,h pl a rajtnál kinek kéne kezdeni a mozgást(engedjük el az arty-t mert neki idõ,míg célba áll stb),mosolyogtam..1 tier 9-10 ne halljon már meg az elsõ percben,ez a másik,amit látok.RGO a random elintézi már az elején.

Hála az égnek én nem updateltem az XVMet, így most az esetek többségében (ha új tank van) nem tudja kiírni az esélylatolgatást.

A játékosok statjait továbbra is látom és ez nagyon jó - így tudtam például amikor 1vs1eltem T34ben egy amx13-90el, hogy a csávó hülye lesz, nem fog eléggé elmenekülni amikor kifogy, látszott hogy szembõl próálkozott, a flankolás eszébe se jutott, így falnak szorítottam amíg tárazott és kitapostam a belét.

De az esélylatolgatásnak nem látom értelmét,mert pl egy 20-80 se jelenti azt hogy biztos veereség, csak ha 10x játszanánk le ugyanazt a csatát, akkor látszódna vmi arány.
Egyszer bekövetkezõ eseménynél %os esélyt adni badarság.

Alien69
A csapatnak csak 40% esélye van nyerni, de Neked akár 75% IS lehet!!! Azaz, az MM Benned bízik, hogy Te über faszakemény csávó vagy egy tier x-s csatában, a tier 4-s M3LEE-vel.

"Akkor ezt mondta:Annak ajánlom akinek nincs csõlátása..Roppant rövéd is tömör válasz mindenre,mert valóban így van."

Erre már nem is emlékszem, szóval az érdem a tiéd hogy jól megtanultad 😊. A revolveresek tényleg errõl szólnak.

Leselkedni, figyelni hol nyílik meg a lehetõségek ajtaja, beutazni a pályát ha szükséges, lecsapni majd eltûnni hogy aztán a térkép egy más pontján osszuk a halált....errõl szól 😊

😊

Azért is kérdeztem tegnap, hogy mi a különbség a normál és a per-vehicle között. Adott olyat néha, hogy 40% és 75%. 😊

Mert hibás az esély számítás. Amit most %-ot ki ír a mod, na azt tovább kell számolni, venni a 80%-át, ennek az eredménynek a cosinus-át, majd hozzáadni nagymamánk életkorának a felét, és az irányítószámunk elsõ két számjegyét.

Így jön ki ,hogy mennyi esélyünk vagy gyõzni

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nagyon sok olyan meccset láttam, ahol 50% körüli volt az esély, mégis nyert az egyik oldal 15-3-ra. Egyszerûen jobban helyezkedik az egyik oldal, gyorsabban ér el egy fontos pozícióba, a felderítõ meglátja a heavyt, amit az arty leszed, ilyenek.

Pár napja egy 6%-os és egy 9%-os esélyû meccset hoztunk le simán.

Jelenleg milyen tier-ekkel mész?
Nekem nem a magas tier-el van a fõ bajom hanem,ha mindkét oldalt van x db tier x és a másikon is,akkor miért van,h az 1ik oldal balfax?
Folyton ezt látom..Többnyire.Valaki mindig sokkal jobb.
Miért van a 3-15,vagy a 15-3om?Ok persze biztos a maradék miatt is,hisz kell light,med és heavy is.De miért nem lehet 1 logaritmust csinálni a játékosok tudása szerint és aszerint 50-50%esélyt adni?Miért kell olyan,h 1ik oldalt 5 pro,a másikon 5 nem.
Épp ezért vok rosszul a prémtankok miatt.Nem részlezetem,de 1 tegnap vett kv5 ne legyen már egyenértékû a kt-vel pl.
Az eff már kb 6hónapja nem érdekel.Winrate+os,kill/battle 1.1/1.De az,h 1 nehezen kifejlesztett tankkal semmit ne tudj csinálni,nálam már a felmérgel kategória.Persze ez már csak sírás és nagy válasz nem is lesz(a fórum azért van,h írjunk),de nem azért"szenvedtem",h az adott napi -10 win/lose-t kezdjem el másnap vissza tornázni.Ami ezek szerint nem tõlem függ,mert ritkán érzem,h az adott csata mérleg nyelve én lennék.RGO nem feltétlen azért nyerünk,mert én ott vok.

Alien69
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. augusztus 6. 20:38:24
Jármû: Somua SAu-40
Szerzett tapasztalat: 2 376 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 204
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Yayyy, csak nehogy megkedveljem ezt a lótrágyát! <#hehe>

Ezek már tényszerû érvek. De te is tudod, és mások is, hogy tökéletes játékot SOHA nem fognak kiadni. Én még élvezem, talán azért, mert nem érdekel az eff-em, és nem akarok senkinél nagyobb farkú lenni. Én is bosszankodom néha, de mérlegelem, hogy szórakoztat, vagy idegesít. Ha a második felé billen a mérleg nyelve, akkor azonnal uninstall.

Kifejleszteni majd ha lesz pénzem visszavenni a JPt akkor ki fogom mert most inaktív a german engineer vagy mi a rák medálom.

Nem sok kört mentem vele teszt szerón, de szerintem ha most nem lennék túl a ferdin akkor a JP2t választanám a jobb sebesség és fordulékonyság miatt. A páncél annyira nem lényeg, ferdit is mindenki átlövi könnyen úgyhogy akkor már legalább legyek gyors.

Szia.Nem hinném,h megszállotság."Utálom, de addig nem hagyhatom abba, amíg kész nincs. 😊 "Nálam mondjuk ez nincs.Volt már anno bl10-el olyan,h pz38(felderítõ,ezért lõttem rá) lepattan+vk3 szintén,aztán is3-nál már volt 1 lánc lelövés.Ez bl10-nél kb 3x15sec.Ezután kilõttek.Na ekkor volt x nap szünet.
Kinek miért tetszik.Nekem a 2.vk kedvenc témám(rengeteg könyvem van a témáról)+a német tankok szeretete abból az idõbõl.
Sajnos a random sokat elront.Én 1 +-1tiernek örülnék.Rájöttem ez nem mûködhet a játék tulajdonosánál,mert:Mert ha nem vagy tök hülye és tudod mire vagy képes az adott fajta tankkal/td,vastagon el lennél prém nélkül,sõt minden csatában a vesztesben is jól kersnél xp/credit téren.Nem vennél aranyat.Volt olyan,h su85-el 11kill.Ennek java egyedül volt.Az utolsó 5 tankot egyedül lõttem ki,nem azért,mert olyan jó lennék,hanem mert bénák voltak és egyesével jöttek,akkor még volt 107es löveg..Vagyis a sok béna közt simán ellehetne lenni arany nélkül.
Viszont amikor az 5ös tankod a 8-9 között figyel,akkor semmi közöd a csata kimeneteléhez.

Oddball, akartam tõled kérdezni hogy várhatunk e cikket tõled a Jagdpanther2-rõl. Szerintem sokakat érdekel, hogy jó alternatívája e a Ferdinandnak.

Ez kemény menet volt,javarészt csak sniperkedés....

Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2012. augusztus 6. 19:53:19
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 117
Szerzett kredit: 55 006
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd

PZIV mozi :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Eagle16
Valami van vele...nem kézbesíti az üzenetet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Pedig itt vagyok.

Ez kicsit olyan megszállottságnak tûnik. Utálom, de addig nem hagyhatom abba, amíg kész nincs. 😊 Ne értsd félre, nem kötekedni akarok.

Tier 9-ben azért én tök jól elvagyok. Az ST-I jó tank, ha nem degenerált a csapat, még pluszos is vagyok vele.
KV-5 is jó...lenne. De nem , mert állandóan tier 9-be rak be, ahol nem ér semmit. De ha tier 8-ba, akkor teljesen jó.

Most csak az alacsony tier készít ki, mert egyrészt az arty ugyanolyan durva mint magas tier-ben( ne már hogy egy kettes szintû arty-tõl rettegni kell...fasz ki van)
és hogy annyi de annyi az ostoba...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mert ki akarok húzni egy TD ágat

Sosem értettem, hogy ha ennyire fusztrál valami, akkor miért ûzöd? 😊 Nem munka ez, néha tarts egy kis szünetet.

Akkor nem tudom,ill.de,család...Hihetetlen,h 1 q..va játék aminek szórakoztatnia kéne(még VETTEM IS AZ ARANYAT A MÚLTBAN,MÉG MA IS VAN)úgy "felpiszkál",h ....
HIHETETLEN...
Nem tartom magam best of-nak,1 jó erõs"jónak"eff alapján,de a csata 1. 30-60sec-jében látom,h vesztünk.All 1 side,no 1 move stb.Nincs eff rating mód felrakva,de nem is kell,így is látom,h hello.
Én vok a fax,h játszom vele..Nekem olyan kell ahol látom,h ha f.. vok bukta,ha jó vagyok van sikerélmény.De itt?5killel is sima bukó,vagy ha nem csinálsz semmit,akkor is nyerünk 2 perc alatt...
kb 30perce épp pofa sör szüneten voltam,de a platoon hívás helyett a csatára nyomtam..Muszály voltam 2perc után bekapcsolódni,mert mentünk,mint kés a vajon.2 perc hátránnyal összejött 1 mesterlövész.
Persze abba lehet hagyni stb,valószínû ez lesz,de maga a tankos téma érdekel és nem lenne ez olyan tré...

Eagle16
Látom KV-3-ig és IS-ig jutottál.

A KV széria az a lassú, de erõsen páncélozott széria, ne a Tigris I-el hasonlítsd össze, hanem a Tiger P-vel...mert az a párja. Na máris nem olyan durva az a KV-3. A Tiger párja amúgy az IS.

Majd próbáld ki az Is-3-ast, csak ne lepõdj meg ha a szar Tigris I mintát lõ bele szembõl, a frontpáncél közepébe. Aztán majd kicsit átértékeled a Tiger II páncélzatát.

Kv-4-esed, KV-5-ösöd nincs, azt nem tudod objektívan megítélni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hi.Azért ne szívd mellre,bármi is volt a nézeteltérés köztetek.

Alacsony tier...annyira élvezetes

Csata: Cliff 2012. augusztus 6. 19:32:22
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 89
Szerzett kredit: 6 287

ereség
Csata: Siegfried Line 2012. augusztus 6. 15:51:11
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 25
Szerzett kredit: 3 780

From Saturday, August 4th at 08:00 CEST (06:00 GMT) until Tuesday, August 7th at 08:00 CEST (06:00 GMT),

öööö szerintem utóbbi de sosem lehet tudni wargamingnél hányadika van <#zavart1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Maradnál tier 4-ben? Én a tier 5-tõl lassan begolyozók. Szinten minden csata vereség. Annyira de annyira hülye mindig a csapat hogy az fájdalmas.
Iszonyat. Nyugtató kell hozzá.

Igazad van. Szánom-bánom bûnömet és elnézést kérek az érintettõl. Máskor nem teszek ilyet, bocsánat...
elvették a pz4esnek a +200% os kreditet vagy csak én ölök ma nagyon bénán...mert lényegesen kevesebbet hozz mint tegnap

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

ha most kezdeném el maradnék tier 4ben,vagy 3 hét alatt uninstall.Inkább az utobbi.Elképesztõ ez a játék és én még vettem aranyat,omg.Max veszek 1 prém tankot belõle.Egyszerûen nem tudnék vele 1 havi prémet kihasználni(1 hónap játék),vagy embert ölnék..