World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi növényt 1x-re még nem láttam együtt, illetve az s-51-s shot a végén....oké h 152-s gun, de könyörgöm...oldalába lõtt...DAFUQ? 😄
batchat röhej volt 😄 de h ennyire low módon egyesével rámenni....
Bárcsak nekem is lenne ilyen szerencsém...😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy meg, ha a legénységed eléri a max camouflage skillt, úgy rejtõzik mint egy scout.
Nem vicc, nézd meg szakeszt ebben acsatában
Orosz med ágban sztem semmi szopó nincs, egyedül a T43 ami átlag alatti, a többivel szintjéhez képest semmi gond nincs.
elkezdjeme orosz med agat ami szopo ag, de t62 fincsi. Ma volt szerencsem
kiprobalni is eggyet szinpatikus kis joszag. Vagy varjak max2 honapot es
kezdjem angol med ag. Addig meg szep lassan kihuzom E50M esetleg, meg
pumpalom tobbi tank legenyseget.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Biztos népszerû kérdés lesz, de arty-nak (Grillsütõ) legénység skillnek mit érdemes adni?
wot név: _bitang
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. augusztus 6. 23:54:10
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 899 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 613 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 35)
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "III. osztály"
Ez volt régebben:http://www.youtube.com/watch?v=vQCyJLns-mQ Ez volt a valódi eurodance..
Ez meg késõbb..http://www.youtube.com/watch?v=A6ggIUNlEo0
Milyen jó,h xar wot dolgokon megy s dühöngés,miközben a fél világ éhezik/szomjazik.
Ez csak 1 kiss off volt.
- 8,8 cm KwK 36 L/56
- 7,5 cm KwK 41 L/58 konisch
WoT: Nishizumi77
Na szóval 10 kill a másik oldal és mi tartotta majd aprította szét õket? Egy elc amx, pz3 su 85.
De nekem sut up noob van mikor írok nekik.
F..k off az egész
Sajnálom ha most kell megtudnod, de te is közéjük tartozol
Látod már megint mekkora kis tetû genyzsák vagy!
Honnan az anyádból tudod hogy én mihez értek, és azt milyen szinten mûvelem.
Menj szólj anyádnak csináljatok neked kistestvért.
Számomra nem volt op.Sokan imádták,h a csapatban voltak,én is,h lehetett ölni.Azt hitték,h övék a világ,én meg tettem róla,h tanuljanak.Élmény volt a lassú kv-kat löni.
23%ot adott a meccsre az xvm.
Victory!
Map: Siegfried Line 2012. augusztus 6. 23:04:52
Lorraine155 50
Experience received: 1 443
Credits received: 34 399
Battle Achievements: Top Gun, Reaper
Igen! Én is beálltam a sötét oldalra! De csak azért mert már alig hiányzik 1-2 tank a francia ágból.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Uj pacht mikorra varhato?
Aka'r mar szeptemberben?
Az érdekelne, hogy másnak is csodálatos módon romlott-e a találati aránya vele. Lehet, hogy nekem van üldözési mániám, de szerintem a köcsög fehérorosz sumák disznók valamit letekertek a KV-1-nél néhány napra.
Valószínûleg úgy találtam el a Mars egységet, hogy közben a cézókört betöltötte egy Hummel!
Sajna újabb france nehéz ágyú jön,amx 1390el,alias back to business...
Ez bezzeg nem téma.Lassan nem fogok a témához szólni és marad az uninstall...
Ti meg alsóbb tier-rõl beszéltek..
Ha megnézed, módszeresen irtják a farmtankokat. Az orosz oldalon már meggyomlálták õket, németen még nem.
A lényeg: ha nem tetted volna hozzá hogy "csak a német", egy szavam nem lett volna 😊
Szerintem meg pont jó lesz, ha végre eltakarítják a schmalturmot a pz4-rõl, legalább kapunk egy kisebb, jóval könnyebb, ezért sokkal gyorsabb tornyot. Nem beszélve arról, hogy végre mednek lehet majd nevezni a pz4-et, mert azzal a batár nagy vödörrel inkább egy heavy mozgékonyságra...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Popcornt ide.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
T5ös francián megint csak mit akarsz nerfelni? Most hozták be, és az eddigi T5öst feljebb tolták. Megint csak a német? 😊
fél óráig sírtam-ríttam az ellennek, hogy ugyan lõjenek már szét, ne szenvedjek tovább... már majdnem térképet kellett rajzolnom nekik, hogy odataláljanak...
hajrá új fizika!