World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz, hogy a KV-1-es prémium tank lesz és akinek megvan, annak megadják prémium tanknak ?

Ennyi növényt 1x-re még nem láttam együtt, illetve az s-51-s shot a végén....oké h 152-s gun, de könyörgöm...oldalába lõtt...DAFUQ? 😄
batchat röhej volt 😄 de h ennyire low módon egyesével rámenni....

Bárcsak nekem is lenne ilyen szerencsém...😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Minek az E50-nek camo?

Amúgy meg, ha a legénységed eléri a max camouflage skillt, úgy rejtõzik mint egy scout.
Nem vicc, nézd meg szakeszt ebben acsatában

Orosz med ágban sztem semmi szopó nincs, egyedül a T43 ami átlag alatti, a többivel szintjéhez képest semmi gond nincs.

Ez kész, a nap (na jó, a tegnapi nap) legjobb poénja...

Az E50 nagy csalodas a szamomra. (Camoja miatt) Aztan gondolkozok, hogy
elkezdjeme orosz med agat ami szopo ag, de t62 fincsi. Ma volt szerencsem
kiprobalni is eggyet szinpatikus kis joszag. Vagy varjak max2 honapot es
kezdjem angol med ag. Addig meg szep lassan kihuzom E50M esetleg, meg
pumpalom tobbi tank legenyseget.
Épp hogy beelõztél 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

szabii98
<#banplz>

I met God. She's black

A Lugert az öngyilkossághoz 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ciánt.

Üdv néktek!

Biztos népszerû kérdés lesz, de arty-nak (Grillsütõ) legénység skillnek mit érdemes adni?

wot név: _bitang

Köszi a választ! Késõn olvastam, a konischal mentem 😊

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. augusztus 6. 23:54:10
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 899 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 613 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 35)
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "III. osztály"
88-as

Pointer volt 😊

Na a sok okosnak,akik felnõnek:
Ez volt régebben:http://www.youtube.com/watch?v=vQCyJLns-mQ Ez volt a valódi eurodance..
Ez meg késõbb..http://www.youtube.com/watch?v=A6ggIUNlEo0
Milyen jó,h xar wot dolgokon megy s dühöngés,miközben a fél világ éhezik/szomjazik.
Ez csak 1 kiss off volt.

A konisch akkor jó ha van hozzá gold ammo. Egyéb esetben marad a 88-as.

Sziasztok! Ti a VK 3601 (H)-nál melyik löveget használjátok?
- 8,8 cm KwK 36 L/56
- 7,5 cm KwK 41 L/58 konisch
A mai nap aranyköpése Lammaertõl, a láthatósági rendszerre: "Nem bugos, csak bonyolult." 😄.

Ha már sherman, azt sajnálom hogy a klasszikus sherman torony ami az M4A2E4en van nem az M4 sherman top tornya, azzal nézne ki jól nem a jelenlegivel, az nem tetszik rajta.

WoT: Nishizumi77

mondom én, hogy jó kis tank ez...

Kíváncsi vagyok hány patch múlva fog sorra kerülni az M4 sherman elvégre az is jó farm tank.

Hoppá, korán küldtem el <#zavart1><#zavart1>
Na szóval 10 kill a másik oldal és mi tartotta majd aprította szét õket? Egy elc amx, pz3 su 85.
De nekem sut up noob van mikor írok nekik.
F..k off az egész
Srácok, ez tényleg csak egy játék...<#puszi>

Az milyen már, hogy Lakeville-n az összes birka állatja a troll gunos Kv-2-vel az élen fogják és simán beállnak a szoros alá és ott maradnak 15 percig? Mi meg a városban,meg a tó mellett csinálunk 10 kill-t (5 az enyém
Sok szarkeverõ tehetségtelen hülye van ebben az országban ezért tart ott ahol!"

Sajnálom ha most kell megtudnod, de te is közéjük tartozol

Látod már megint mekkora kis tetû genyzsák vagy!
Honnan az anyádból tudod hogy én mihez értek, és azt milyen szinten mûvelem.
Menj szólj anyádnak csináljatok neked kistestvért.

Igen, mert azt szeretem. De ez nem jelenti azt hogy ne tolnám az összes nemzettel, szinte minden ágon. 😊

Hi.Nekem van,de csak mert ajándék volt.Nem volt kv-m,nem is érdekelt,vastagon vadászta az állítólagos opk-ra stug IIII-el és su 85 el.
Számomra nem volt op.Sokan imádták,h a csapatban voltak,én is,h lehetett ölni.Azt hitték,h övék a világ,én meg tettem róla,h tanuljanak.Élmény volt a lassú kv-kat löni.

szabii98
De állandóan a fun bmx 13 90el jössz 😄

I met God. She's black

Akár. De mire vársz az új patchben?

LOOL!
23%ot adott a meccsre az xvm.
Victory!
Map: Siegfried Line 2012. augusztus 6. 23:04:52
Lorraine155 50
Experience received: 1 443
Credits received: 34 399
Battle Achievements: Top Gun, Reaper

Igen! Én is beálltam a sötét oldalra! De csak azért mert már alig hiányzik 1-2 tank a francia ágból.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

nálam pont fordítva, PzIV mintha meg lenne táltosodva, pedig pár hete adtam el, mert szenvedtem vele, annak ellenére, hogy régebben kedvencem volt
Egy gyors random kerdes.
Uj pacht mikorra varhato?
Aka'r mar szeptemberben?
Én nem szerette a lórit, a garázsban még ott van de sztem már nem sokáig. Itt az idõ a francia TD ágra 😊

Tolta a mostani akció alatt valaki KV-1 übertankkal?
Az érdekelne, hogy másnak is csodálatos módon romlott-e a találati aránya vele. Lehet, hogy nekem van üldözési mániám, de szerintem a köcsög fehérorosz sumák disznók valamit letekertek a KV-1-nél néhány napra.
Valószínûleg úgy találtam el a Mars egységet, hogy közben a cézókört betöltötte egy Hummel!

Én meg úgy fest egyedül maradok a francia nerfel..Mindenki más fa...ról beszél.Pedig imádtam a Lórit...
Sajna újabb france nehéz ágyú jön,amx 1390el,alias back to business...
Ez bezzeg nem téma.Lassan nem fogok a témához szólni és marad az uninstall...
Ti meg alsóbb tier-rõl beszéltek..

kis szösszenet a vitához (az eredmény is stílusos)

Mert farmtank, azé.

Ha megnézed, módszeresen irtják a farmtankokat. Az orosz oldalon már meggyomlálták õket, németen még nem.

A lényeg: ha nem tetted volna hozzá hogy "csak a német", egy szavam nem lett volna 😊

Ja, majd meglátjuk. Tényleg, az ígèrt historical játékmóddal mi van?

Oké, de akkor miért kell a PzIV-et bántani?

Azért várjuk ki a végét.😊

Szerintem meg pont jó lesz, ha végre eltakarítják a schmalturmot a pz4-rõl, legalább kapunk egy kisebb, jóval könnyebb, ezért sokkal gyorsabb tornyot. Nem beszélve arról, hogy végre mednek lehet majd nevezni a pz4-et, mert azzal a batár nagy vödörrel inkább egy heavy mozgékonyságra...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Deazért ahhoz képest hogy csigazabálónak tartasz, mintha azzal mentem volna legkevesebbet 😊

de legalább nem velem 😞
szabii98
áhh szóval mégiscsak a covjetoroszországnak dolgozol!

I met God. She's black

Most lebuktam 😄

Te is megtaláltad, kivel kell kötekedni...

Popcornt ide.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Még mindíg a KV1el van bajod? Mit akarsz még attól? 😊

T5ös francián megint csak mit akarsz nerfelni? Most hozták be, és az eddigi T5öst feljebb tolták. Megint csak a német? 😊

Nyimánye? 😄

A mínuszokat megintcsak köszönöm. 😊 Épp ma volt szó arról, hogy 8:0-ban a PzIV-et nerfelik. Nem a hõs KV-1-et, nem a T5-ös rágógumit, nem vagy a csigát, hanem ismét egy németet.

kis ELC AMX-vel beakadtam két szikla közé Karelián a domb tetején, se elõre, se hátra
fél óráig sírtam-ríttam az ellennek, hogy ugyan lõjenek már szét, ne szenvedjek tovább... már majdnem térképet kellett rajzolnom nekik, hogy odataláljanak...

hajrá új fizika!

Engemet vádolsz e csigaevéssel?