418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    6 csata után meguntam és kiléptem a szopás miatt.1000-3000 személyes értékelésü majmokkal volt tele a csapatom mind a 6-szor.Ja meg volt vagy 3 aki feltünően botprogrammal hajtotta a profilját.
    Alig látok már normális játékost ez vicc.
  • joe662
    Imádom az ilyen minőségi csapattársakat,pedig még spotolni is próbáltan nekik
  • R3nton
    Nem fog így maradni! DPM-et vissza fogják venni 2600 köré, anniyi jár neki., Megint felborították az MM-et ezzel a szeméttel.
  • Plata
    Hogy nekem nem kellene az hót biztos.Nagyon papír,ha szemből látszik a hasa akkor kampó.Oldalról már a szél is át fütyül rajta.De a leges legdurvább ha Type-al felgyűröd és hasbalövöd.
    Nem szereti ha type rámászik,csakúgy spriccel le a hp róla,de felborítani viccesebb mint a svédet.Bár macerásabb,svédnek nekimész hátulról és borul.Ezzel trükközni kell.
  • Sir Charles
    Hát én egyből beleszerettem, 2. meccsen 3300 pattintva.
    Ugyanazt tudja mint a Torti, csak sokkal jobban, pont kellemes a mobilitása, nincs világítótorony a tetején.
    Lehet vele sniperkedni, viszont közelharcban is jó, ellentétben a Teknőccel.
    Szegény Tortit el is adtam.
  • nemtudommivan
    Jo ez a Badger. A világ végéről is beütik ha az rng úgy akarja. Úgy hogy a hasa rejtve volt. Persze gyenge pont a löveg melletti rész is de hogy 4x egymás után beadja olyan távolságból hogy nekem alig villantak fel a rádió hatóvja miatt az abszurd. Marad a t95 keményfiunak ez meg megy a levesbe.
  • nemtudommivan
    Nekem minden csata után ujra kell inditani mert fekete képernyő an csak.
    Utoljára szerkesztette: nemtudommivan, 2017.12.13. 15:02:51
  • joe662
    Mi a [email protected] csináltak már megint ezek a szerencsétlen
    Nézem az álcafestéseket erre kifagy a játék,de úgy hogy újra kellett indítanom a gépet mert semmire nem reagált.
    5-600as ping,és amikor vége a csatának akkor meg ott maradok egyedül.és legalább 1 perc mire kilép magától ha rányomok a kilépésre,akkor meg dezertálni akar.
    Mindezt egy árva mod nélkül
  • ozbom
    Azt hiszem én estig várok a játékkal, mert amit műveltek néhányan pár csata alatt. Inkább hagyom a fenébe az egészet, mert így semmi értelme játszani. 1-2 perc alatt meghalunk állandóan, mert lerohannak minket. De az is lehet, hogy majd csak az ünnepek után veszem elő a játékot. :D
  • Sherman0070
    Lehet, hogy ha elegem lesz csinálok egy kis profilt ezzel a jó kis programmal, kihúzom a type5-öt vele. Azt utána majd nézhetik, hogy 300wn8-al 4000-eket sebzek.
  • Plata
    Csak tényleg lófing legénység van benne,aki még nem is jól van fejlesztve.
    Legszívesebben vissza pakolnám sheridan legénységét,de hátha azt is megcsinálják egyszer jobbra.
  • Plata
    Basszus,de kéne valahogy szerezni T49-be értelmes legénységet.
    Egész jókat sebez ma.
    Az előbb padlógázzal robogtam mikor szembe kijött egy leopard fék és tűz és ez lett belőle.

Végeredmény meg ez.
  • Plata
    Asszem szeretem ezt a Badger-t.
    972-t pusziltam bele elsőre.
    Összesen 1268-at sebeztem belé,elsőre hasba lőttem tuti siker 972 sebzés,másodjára a tornyát találtam el az nem volt olyan jó.

Ma nem fogom le duplázni.
  • Plata
    Szerintem tetszeni fog.

Úgy nézem ma sem lesz jobb a helyzet.
    Nagyon gyorsan elhullott a csapat.
    Külön poén volt amikor Ru251 megállt előttem és bátran bele kukkantott a 152 milisbe,aztán többet nem kukkolt sehova.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.13. 12:09:25
  • Lichtmaschin
    Sikerült a type 4-et kifejlesztése és végre el adtam az O-HO-t borzalmas ez a tank, legjobban a két csöcs zavart a torony alatt
  • Plata
    Rng most velem volt,de nagyon klasszul.
    Badger-t LTTB át lőtte félig szembe volt félig oldalt,auto aim-al rá lőttem,bár gondoltam max kiröhög.
    Át robogtam az ellenség bázisára spotolni,ez meg a bázis mögött dekkolt.

Még egy bc-t is ugyanígy auto aim-al kilőttem.nem mertem leállni csak auto aim és padlógáz.
  • ozbom
    Off
    Nekünk volt Ladánk, azon tanultam meg vezetni. Jó volt az, úgy ordított, ha padlóztam csak cserébe nem ment.
  • Plata
    Nekem akkor kell egy T49 amin van EBC és Quantum Slipstream Drive..
    Ezenkívül két másodperc alatt gyorsul 200-ra.És helyben megfordul sebességvesztés nélkül.
    És legyen pici hogy eltudjon gyorsan tűnni.
    Ha van rajta Bio-neural Warhead launcher az még csodás lenne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.13. 09:30:42
  • ozbom
    Ez most mi a wg-től? Nem festhetem le a tankomat kreditért 7 napra? Goldot nem fogok venni, mert nem költök a játékra. 100 csatára 75 ezer kreditért vehetek valami előre elkészített festést.
  • joe662
    Koppàny LoL
    Akkor neked is volt Ladàd?:-DD
  • nemtudommivan
    Ilyen nekem is van. A t54 132ezredik tipusáról ami elméletben létezett, illetve állítólagoson' csináztak ' kukoricacsuhéból egy 20 centis makettet.
  • ozbom
    Este 10 után volt 3 csatám, mind a 3-at megnyertük. Szerencsémre nem találkoztam idiótákkal vagy is egy volt. Sand river-en felborult egy td-vel. 3-an próbáltuk talpra állítani, de esélytelen volt. :D Mire a frontra értünk, már vezetett az ellenfél, de sikerült nyerni. :D
  • joe662
    És Itt is van, a minden részletre kiterjedő tervrajza
  • joe662
    Cw nálunk
  • Plata
    Van rosszabb.

Mind egyfelé ment,kb 10 tank lecövekelt egy dombtetőn,mind egy csomóban.Tojtak rá hogy senki sincs másik két oldalt,naná hogy körbe jöttek.
    Löwe meg én megpróbáltuk,de bekerítettek minket.Ezek nem is figyelték hogy mögöttük a bázisra rámennek.Na persze ők is megdöglöttek.
  • Plata
    Nem szerintem megjöttek a zűrlények és a hülyítő sugarat bekapcsolták.
    Tele a hócipőm a hülyékkel,az első nagyobb tank láttán elmenekülnek.
    Megint ketten próbáltuk tartani a frontot.

Az abszolút agyhalott kategória ez az Isu,be esett ebbe a gödörbe,három idióta utána ugrott.
    Vicc az hogy bc 25 az orr elé esett és mellé lőtt kb 5 méterről.Az meg kinyírta.
  • Angelus1991ster
    Úgy tűnik egész Európában fronthatás van. Génhulladékok ilyenkor jobban alkalmatlankodnak.
  • Plata
    Nesze nektek lemming horda.

Rhm és én maradtunk védeni a bázist,többi mint az idióta lemming csorda elindult,meghalni.
    Szinte pillanatok alatt meghaltak,minket meg körbevettek és semmi esélyünk nem volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.12. 21:25:34
  • joe662
    Én kipróbàltam pàr éve,a t95e2-t farmoltattam ki vele éjjelente az M103-tól:-DDD
    Volt stat mod,és reggelente szoktam csodàkat làtni,volt olyan,hogy1100 wn8-at csinâlt:-DD
    De túlnyomó részben a piros és a narancs dominàlt.
    A középső àgyuval tolta,màsik 2 tank tàrsasàgàban,azok valami prém szutykok voltak.
    Volt olyan csata ahol 2.8k sebzett és ezzel top lett T10 ben:-DDD
    Reggeli közben néztük a vissza a replayt a fiammal,majdnem megfulladtunk a röhögéstől:-DD
  • Angelus1991ster
    Direkt vesztésre való játék? Áhh :D A lealjasodás ízéért bármit :D

#398010 Tigris 1-es talán t5-ös meccsben frontharcos tank, annál nagyibb csatákban inkább háttérhatalmi harcos. De abban jó is.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.12.12. 20:06:39
  • ozbom
    Én se vagyok egy őskövület. Még 1 éve se játszom. Sok kihagyással tolom. Nekem a kedvenc tankom a Tiger I. Tudom nem szuper tank, szinte csúzlival átlövik, de szeretek vele játszani. Amikor kihúztam és elkezdtem vele nyomulni. Hát nem igazán éreztem, de valahogy ráéreztem és most megyeget vele.
  • MrSnail
    Jogos, ezt benéztem, pedig ezt a hírt még meg is néztem és emlékeztem is erre a batár X-es re, na mind 1 sorry.
  • diegho™
    Amit a többiek, direkt vesztésre játszok.
  • Sherman0070
    Troll acc: Vegyetek új profilra cyber-tank.pl-t (bot program) és ennyi
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.12.12. 19:45:48
  • WR104
    Amugy mit csinalsz mikor a troll accoddal tolod? Direkt melle losz es orulsz vagy akadalyozod a csapattarsakat? Nem ertem a lenyeget.
  • HTS s3rg1nh00
    nem.az egy fos.
  • WR104
    Akkor nagyon sok superunicum jatekos bohockodik mostanaban.
  • Gyuszopapa
    Ezt a Black Prince-t csak én érzem hogy ez egy fos,
  • Plata
    Minek ahhoz troll acc?
    Fő accon is lehet trollkodni.
  • diegho™
    Az 500 alatti WN8-as accok mind Superunicumok troll accountjai, nekem is van vagy 1k ilyen accom, hogy tartsam az egyensúlyt.