World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pales27
Sztem az ammos perk jó a töltõnél, amióta fennt van ez a perk az oroszokon 1x se kaptam blow up-ot.

hírez kemény
A t44-est már nem 1x egy lövéseztem hirtelen, célzás nélkül.
Ebbõl arra következtetek, hogy nagyon kell neki a wet ammo.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

És tényleg, egyedül csak nekünk adtak el 3-at amit le is szállítottak.

Azt végül nem vitték el,csak kipróbálták a japók.
(tervbe volt valami tengeralattjárós szállítás,de nem lett belõle semmi)

Sztem repairt meg camot neki. A töltõnek van véleményem szerint a leghasznoltalanabb skill/perk setje, egyszerûen nem láttam egyiknek se értelmét. T44 nél amúgy is számít hogy milyen gyorsan dobják vissza a láncot (meg az se árt ha nem téged vesznek észre leghamarabb).

Többen mondták már hogy egy ideje a T44 se robbanékony, ha mégis az, akkor inkáb WET rack mint az a skill...

Még a japánoknak is vittek asszem 1-2 bemutató példányt... 😊

patchaou
Ja és töltõnek adrenalin roham, vagy biztonságos elhelyezés? Milyen sûrûn lövik el az ammo ládát?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
T-44 még mindig nagy gyúlékony? Most vettem és át tudnám képezni a vezetõt mivel az elsõ skill 100-on a másodig 88-on van. Szóval érdemes e a megelõzõ karbantartást választani, vagy már nem gyullad ki minden lövéstõl és jó lessz más is a javítás elé?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Köszi!
Sziasztok.Mostanában kidobál a játék és visszalépéskor csak betölti a csíkot és nem tesz vissza a pályára,csak ha vége a csatának tudok visszalépni,nagyon idegölõ, ez ellen lehet valamit tenni?
Nem semmi, egy gyerek elõbb megkérdezte, hogy a batchat az tier X-es lett?
Jaj...jaj...jaj.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nincs meg,sajna ugrott a 7.4-el eggyütt😞

én úgy tudtam hogy a németek 1 szöv. államnak sem adtak el tigert, mert még nekik se volt elég
Pales27
Felteszed a replayt, ha megvan még?

Solten
<#wow2> Tarczay Ervin Fohadnagy Tigris-E-je:

Saor Alba

Az ammo rack pont egy jól megfigyelhetõ dolog, ami kurvára utálatos, ha velem történik. 😊 Ha én okozom véletlenül, akkor természetesen jogos.

Tud valamelyikõtök linkelni egy olyan mûködõ crosshair mod-ot ami sniper módban nem elsötétítve mutatja a nézõke nagy részét? Kerestem de nem találtam, ill. amire az van írva, hogy így mûködik nem változtatja meg.
Az oldalból volt😊
Elõtte egy Lõve lõtt csak bele,annyi Hp-hiányzott csak róla.

Pales27
A legdurvább az volt amikor T-44 platoonban voltam Bmsrt-vel és az E-75öt szembõl felrobbantotta.

Mondjuk ebben igazad van.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: T-62A. Elköltött XP: 178 904. Elköltött szabad XP: 21 096.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Én már láttam mindent Ammorackelõdni... tegnap tán Pointer vagy Szpecnyaz pakolt egy full HPrõl egy IS7et (nem artiban voltak).

Minden ammorackelhetõ, minden 😄

Amúgy neki van igaza. Kipróbálta, nem tetszett, leszedi és megy tovább. 100x korrektebb hozzáállás mint az amikor itt fosozik,szarozik, kurvaanyázik meg hisztériázik valaki hónapokon keresztül.

Master91
Még jó hogy nem a francia TD ágon indult...
Ha már a Hetzinél feladta, akkor kíváncsi vagyok, hogy mit szólna egy tier nyolc arty, vagy egy T10 orosz med grindhez. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Majdnem eladtam a patch után a kis spottert.

Victory!
Map: Malinovka 2012. augusztus 7. 14:12:14
AMX 13 90
Experience received: 4 472 (x2 for the first victory each day) Credits received: 72 595
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

..mondjuk nekem t30al volt egy mokas lovesem. tigrist oldalrol egy lovessel max hp-rol AP-vel. kritikus robbanas. mondjuk ilyet sem lattam meg tigristol. medtol igen, de heavy.. ejj..
Oké köszi,további jó játékot mindenkinek
..szerintem kuldetessel sincs sok ertelme a mondatnak 😊
Szóval,hogyan szüntetem meg a fiokomat?
Nem tudod, de nem is kell. Nem lépsz be többet a profilodba és kész. Olyan gomb, hogy "WoT profilom törlése" nincs. Ez nem az Iwiw. 😊

Küldetésbõl, nem ércsizheted ezt, én is csk azé mert trendi vok. Szercsizzétek egymást, ne legyen öri-hari!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

A regisztráciobol,mintha ott sem lettem volna
Küldibõl?

Már csak azt kérem,irja le valaki hogyan kell törölnöm magam a Játékbol?
Most a másik eset:szintén Hetzer vs Hetzer face to face elég közel 3 lövés {86% legénység} Én semmi Ö 1 lelövi a lánctalpat{ez mindegy mert szemben voltunk csak mi} 2 kilö teljesen.Ma 20 Küldiböl 3-at lötem ki.2000 csata után uninstall!
Nem feltétlenül én minden tankkal lövök minden látszó és lõhetõ tankra. Is3 is lövök 590 méterre csak szûküljön be a célkereszt és maradjon spottolva az ellen.

Azt is vedd figyelembe, hogy a némettel messzebbrõl szoktál harcolni, ezért hasonló a találati arány.

Nem örülök, ez is csak az artisták malmára hajtja majd a vizet.

Hát olvasgatom ezt az orosz OP nem OP hozzászólásokat. Azt nem mondanám hogy OP lenne az orosz tankok de azt sem hogy pontatlan a lövegük. Bl9 1% jobb a találati arányom mint a KT 105mm-vel. Az megint az orosznak szól hogy az IS3 spaced armor miatt olyan lövéseket is kivéd oldalról (nem beforgatva mert beforgatva a BL10 is levédi) ami simán át kéne hogy üsse(gondolok itt a ferdi 128mmre). Az igaz hogy nálam a BL9 meccsenként legalább 1x üt 293 ami a minimális teljesítménye de volt olyan amikor 4x ütött 293-at. Bár a németeknek jó a lövege biztosabban lõ az ember messzire de szerintem a német tankok nem a valóságot tükrözik még mindig sajnos. Egy a lényeg amilyen tankod van meg kell tanulni kihasználni az elõnyeit és elrejteni a hátrányait.

Master91
Érdekes.
Másik meg a T92.

Már csak új T10-es mediumnak kéne a T95E6 és öröm-boldogság.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem érted.
1. Azért mert átütõ a találat még ne biztos a sebzés jellemzõen mostanában sok a 0 dmg találat.
2. Azért mert az átlag 110 még nem mindig annyit ad be. Ráadásul ugye a három közül volt egy 0dmg critical, te is írtad.

Még csak gondolatban vannak.
Amcsiknál valószínûleg az M41 Walker Bulldog lesz az egyik új light.

WoT: Nishizumi77

Master91
Valaki mesélne errõl a T6-8 Light tankokról? 😄 1 tech tree-be se találkoztam velük...
A játékban van t-54 bocsi
Lehet igazad van és t-55
Oké. Fent leszek.