World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Vagy a hitzones skin miatt nem nyerõ?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ha igyis jó.
A bat-hoz képest egy maus páncélzatban és egy t-50-2 irányíthatóságban (jó mindkettõben van egy kis túlzás)... 😊
5 és fél mp-ként lõ egyet, az ágyúja nagyon pontos, gyorsan céloz, és jó az átütése.
Nagyon jól lehet menet közben lõni vele (és találni) ez mind a mai napig meglep.
Sajnáltam a T-54-emet eladni, de jó váltás volt... méltó utód.
Látszik is az eredményen. Félig stockként 600-zal magasabb az eff rate-em volt vele, mint az átlagom. A többi medtõl pedig 300-zal.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
visszajövök, 2200xp-s duplázós victory ..
Csata: South Coast 2012. augusztus 7. 19:07:18
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 2 430
Szerzett kredit: 61 500
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
A kibebaszott' MM korrekciójáról, a hibák javításáról egy szó sem!
A T-44-en nemrég küzdöttem át magam, wet ammo rack és safe storage skill is volt rajta. 312 csatát mentem, ha jól emlékszem egyszer szállt el ammo rack-kel, viszont gyakran sérült. Gyakrabban javítottam szerintem, mint a láncot. Az embereket is sokszor kiszedték. Ami még sérült rajta, az ágyú és a toronyforgás.
Persze ez szubjektív, mert lehet hogy gyakoribbnak éreztem, mint igaziból.
Amúgy mi történt ma a játékkal? Sorra nyerem a csatákat, alig akad 1-1 bukó .. WTF?!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=157567
8.0 hírek és videó
bekerültek az új tankok a result trackerbe, lehet töltögetni fel eredményt hozzájuk. Ha valakinek valami nem megy, kérem hogy PRIVIBEN küldje el az adatot amivel probléma volt (copy paste szöveg / replay fájl / mwreplay link).
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"