World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T-55,T55AM tankok voltak.T-54-rõl nem tudok.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
D-54TS ammo cost may need to be lowered indeed, currently T-54 seems to have the highest ammo cost + repair cost among tier 9 meds.
Még a Q/A topciból:
-Német Td ág idén nem valószínû
-Valamilyenn AMX50B-buff várható
-High tier(Tier6-8)Light tankok minden nemzetnek
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Azt kérdezgette az ellen csapat, hogy gold lõszerrel lövök? Aztán megdicsértek hogy milyen jól csináltam...és ez a köröm veszik el!
Kilõttem két másik KV-5öt, egy phersing-et, T32-õt, T150, vk36, valami kis scout, a többire nem emlékszem.
És ez elveszik...itt helyben guta ütést kapok. Komolyan, ezt a nyomorék bandát.
Akartam a végén egy kurva fényképet csinálni, de persze kilépett. Így se kép róla se vissajátszás az eddigi legjobb körömrõl!
Basszák seggbe magukat a tetves fejlesztõk!
mások ne tegyék, használjatok free xp-t, napi duplázót, akármit, ne grindeljetek ezzel, higgyétek el, nem éri meg!!!
(amíg napi duplázókat mentem én is egész fun-nak éreztem a dolgot)
felraktam én is a T53as ágyút, nem érzem az elõnyt, mikor rád jönnek közelrõl a medek, akkor jó a rof, de amúgy tényleg elég egál közeli, nem lehet több damage-t bevinni átlagban (sõt, tegnapi nap 48 csatája alatt 1700 körüli átlag sebzésem volt, eddig T7et hazsnálva 2100 körüli)
Persze a modulsérülések változtathatnak ezen némiképp, de azt egy lövéstõl nem tudod megmondani hogy okoztál e neki modulsérülést vagy nem - pl ezt hogy "abbol egyik mintaszerü torony találat kritacal hit" mire alapozod? Mitõl kritikus az hogy toronytalálat?
A 9 mp-s újratöltési idõ sem nagy kunszt, elég mozgékony a tank. (Legjobb motorral)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

wot név: _bitang
Amúgy nekem is voltak ilyen fura csatáim ma, védem Ruinberg-en az egyik utcát, erre az M103-asunk megküld hátulról...semmi bocs vagy valami, ellenség elõttem volt. Aztán meg öngyilkos lett...ritka értelmes emberek játszanak. Tartom az utcát két JT meg egy Obj 704-el szemben, erre a sajátjaim lõnek hátba.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A többi helyes,Álca,Bia,Csodalámpás...ésatöbbi
de már csak 25k xp és vége, annyira közel érzem már a boldogságot 😊
A skillek 90% nem artyra való. Ha meg tippet kérsz tessék: Álca, majré lámpa, band of brothers, esetleg a gyorsabb forgás vezetõnek, vagy a több kritikál a lövésznél, nem tudom a nevüket. Amúgy itt sok vacillálni való tényleg nincs, mert jó ha egy skill van típusonként ami értelmes artyra.
De a végére összejött a Top gun(böllér is talán ha nem mászik be az Is-3 és Kv-3 elém),és túl is éltem kemény 7 Hp-n,igazi mázlis kör.
Replay róla akit érdekel.
Jobb mint teljes csöndben gurulni 5 percig az elsõ célpontig 😊
Ki is volt az a srác?
Valami Kingtiger. Rögtön le lett matyizva. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Rájöttem hogy ha Bob Marley megy miközben 12km /órával suhanok, akkor sokkal elviselhetõbb 😄 Valahogy nem idegesített fel és volt egy csomó jó csatám vele.
Amúgy tetszik a grille szeretném megtartani és nincs helyem hummelt venni(de a kérdés inkább az artykra értettem) ezért gondolkozok ezen.
Nem értem még el artyval a 100%-ot ezért vagyok tanácstalan.
Csata: Cliff 2012. augusztus 7. 11:10:36
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 2 862 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 36 940
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Sosem hittem volna, hogy ezzel az ócskavassal ilyen kört megyek... Pedig nem volt semmi extra.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nemtom hány csatából lehet átmenni rajta, de nem hiszem hogy olyan sok legyen hogy egy 75%-os legénységbõl elérje a 100-at amjd szignifikáns mennyiségû másodlagos skillt szedjen össze.
Tán csak nem noobokat akarsz low tierben terrorizálni az artival? 😊
Sem én sem szpecnyaz nem írt ellened semmi személyeset. Vagy te is grille legénység vagy?
Amúgy meg tudtad mire számíthatsz, nem értem mire ez a mártírkodás 😊