World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vasárnap mennék elég nagy túrára, örülök ha az EKG meg a vérvétel összejön addigra nem hogy pszichológus XD
de am lehet egyszer bejátszom, írjon fel receptre sört, mert attól totál lenyugszom.... 😄
Azért splasshal el lehet pakolni egy scoutot elég könnyen, fõleg ha az arty úgy helyezkedik hogy ne lehessen körülötte keringeni.
Én azt is megkérdezném, az az arty az elsõ scout megölése után miért nem kapott egy ionágyú támadást?
ma mentem orvoshoz mert tegnap rosszul lettem, leesett a vérnyomásom, aztán most szaladgálhatok EKG, szemészet, vérvétel.....
lehet a sok noob miatt volt XD 😞
Nekem is még kb 15 nap prém van hátra, aztán sztem elvonulok mást csinálni 😄
Hála az égnek van hosszú lista amivel el tudom magam majd foglalni 😄
Milyen szellemileg visszamaradott csökevények játszák már ezt a nyomorult játékot, akik még egyetlen artyt sem képesek kiszedni light tankkal, még akkor sem, ha egyedül van?!
Ezeket még az utcára sem lenne szabad kiengedni felügyelet nélkül...
Mondjuk már unom kicsit, de jelenleg nincs semmi alternatíva amit tolnék 😄
Azért belegondolva durva, hogy kb pontosan 2 éve és 1 hónapja zömében csak wottal játszottam, más játékok nem nagyon kötöttek le hosszú távra.
WoT: Nishizumi77
A játékban szereplõ matildában egyébként egy orosz 76mmes ágyú van, a Britt matildában se lesz az az ágyú.
Valentineben is orosz ágyú van, ugyan az mint a T-26ban volt igazából, a 45mmes. Csak a churchillnek van eredeti angol ágyúja.
Persze tudom hogy ez (vásárolhatóvá tenni) csak egy szerver oldali módosítás, amit bármikor megtehetnek, de eddig ez volt a gyakorlat.
Amúgy számomra elég felejtõsnek tûnik. Az amúgy is döglassú oroszosított Matidához képest nehezebb lesz, jóval gyengébb motorral. És sok aranyért.
Problem?
Asszem nem neked szólt.
+ ha jelenleg ezekkel a tankokkal a legélvezetesebb játszani akkor még szép, hogy ebbõl áll a legtöbb a garázsban.
Fogadjunk német fanboy vagy?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ez lesz az 1. Britt tank ami a játékba érkezik. Pontosabban már benne van, de nem megvehetõ, majd 8.0tól megvehetõ lesz.
Nem rossz elgondolás ez, akik ezt megveszik a rendes britt tree elõtt azok már 8.0ban el tudják kezdeni fejleszteni a legénységet medekhez.
Saor Alba
Amúgy meg nagyon egyszerû mit is kéne tenni: +10-15mm pen a 150es ágyúnak és kész is. Ugyanez vonatkozik a 128asra annak se árt +10mm.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
az utolsó lépést kihagytad.
War. War never changes...

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Gyõzelem!
Csata: Port 2012. augusztus 7. 22:59:50
Jármû: M18 Hellcat
Szerzett tapasztalat: 1 695
Szerzett kredit: 39 139
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Imádom ezt a Hellcat-et!!!!!!!!!!
vs
Pz 3/4 100%on (teljesen kifejlesztve ahogy láttam L48al)
+ Grille
szerintetek ki nyert?
a nooooob eget.....
rossz volt nézni
Walter_SD
Per_hiero
Kazaczok
Simonen1978
Deadlife
Általában top tankerek a maguk szánalmas 700 minusz eff értékükkel és NAGGGGYON sokat segítenek a csapatnak.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mondjuk ezt...http://www.youtube.com/watch?v=WJP6UHoqlow
Az egész német ág egy kurva nagy céltábla ág rakás fos...
Örülök ha az E100 assal már értékelhetõ találatok bírok leadni.. 7.5-tel vmennyire az is7 tud csak lépést tartani. Bekaphatja a wargaming.
Tudtok egy helyet ahol el lehet adni az accountomat?
---
Nagyon nagyon mérges vagyok...
Csináljanak egy szobát vagy egy játékmodod NO ARTYVAL legálább...
Csk a buzik játszanak ARTY-val
Mielõtt nagyon felhördülnél: Nekem semmi bajom a buzikkal...
Matchmaker király :CSak csinálna már arty vs.arty meccseket...oszt baszák egymást..
3-fölött arty értelmetlen a játék.
Még is7-el élvezem vmennyire meg a kis tankokkal a játékot ,esetleg amcsi t30...paszz
Többb mint egy éve nyomom nézegettem a régi videoimat meg képeket HÁÁÁT...
Nem is ad annyi xp-t mint régen
Szóval FU Wargaming..
Sry ha valakit megbántottam!!!
U.i.:Tudtok egy oldalt ahol el lehet adni az accountomat?