World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem,gyerünk el alul-felül.Középen senki.Megint 5 percig zh-t írok a c6-on,h ugyan már menjünk középre is,mert..(mindig ott jönnek ahol senki sincs).Persze,h ott jöttek.Bedarálták az artykat,meg 1-2 kisebbet középen..+foglalnak.
Kivételesen nem fu stb,hanem pls+ping,h nézzenek már középre/hátra.(Miközben alul 3 tier 10es az 1szem e75-el küzd).Nagy nehezen nyertünk,de hogy?
Ami engem zavar:Nekiállt mindenki gg,gj,shake hands,y are great/no u are the great stb ökörséget írni.Minek?Nyertünk..Mert mi csak 80%ban voltunk 1 tömény undor,az ellen meg 100%ban.
RGO Mindegyik meg van gyõzõdve,h ez qra jó taktika..nem kell foglalkozni a hátsókkal,hiszen majd védekeznek,ha nem akkor majd lesz vmi.
De ha nyerünk..Akkor megtesszük ue-zt még legalább 1k szor.Vagyis a random csapatom semmit nem tanult(célszerû mind3 oldalt fogni)
Mára elég is volt,marad max a comment hozzászólás.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A HUNS klán összerakott egy Csapatot az Ural Steel-re.
Bejutottunk a legjobb 8-ba de útlevél hiány miatt direkt veszettünk a 1st PAD Expendables ellen.
Holnapra kellett volna az útlevél szám a vízum miatt az meg képtelenség...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Erre mit lehet írni?Ha azt írom uninstall nem érti.Ha azt írom k.. yourself akkor én vagyok a gonosz.
Elképesztõ..Próbálj meg bármit tenni randomban.
Kicsi a szótáram,h lereagáljam.
Ha lesz csata választás opció vmikor én olyat szeretnék,h a magam szintjés eff-es emberekkel harcoljak.Nem a bukó zavar,hanem,h ennyi a fax..Elfogadom a vereséget szó sem róla,de ne így.
Vkinek írtam 2-3 napja,h rengeteg tankra próbálják ráhúzni ua-zt a sémát.
1 td ne menjen harcolni az utcákba,i heavy ne bujkáljon a bokorban,1 light ne a bázison lessen ki a fejébõl....Ez mi a fenéért olyan .... nehéz?
Ezt a promo-t a napokban láttam,vszinû itt linkelte vki..http://www.youtube.com/watch?v=nUQefH-7LgM&feature=BFa&list=PL61D9D4EBF94DFE67
De ezt sem nézi senki a fene egye meg..de szépen beszélek,pedig tudnék valós szépeket írni...
Ezek szerint a FAQ-ot is csak 1% olvas minden nemzetnél.A f..,h ennyi suta hülye van.Tényleg menni kell legózni a kis szobába.
Utolsó figyelmeztetés, és kérdés nélkül repültök egy hétre.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ahh, utolsó köröm Su-100al. T_T
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"adacos"
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Istenem 11:37-tõl, ahogy kimondja a narrátor kissé meglepetten, hogy nerf helyett buffot kapott a T-54, azon felkacagtam <#taps>#taps>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A kis "korcs" is képes ilyenekre! 😊
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Viccet félretéve, mélyen hallgatnak az update fizikai motor részérõl. Eddig.
Sokszor írom,h hide behind me😊de ez én vagyok.
Amikor kicsivel foglalok/foglalunk akkor is engem lõnek.
Átérzem a haragod..
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Tier 7-es csata, a lista legalján vagyok kis S-35 TD-mben, még jól is halad a csata, végre lõhetnék egy párat...erre nem telibe lõ egy kurva grille?
Nem ám az elõttem harcoló top tankokat lõné, akik felfoglalják a bázisukat...nem, engem a lista legalján lévõ TD-t kellet nagy bátran levadásznia...biztos én voltam a legveszélyesebb...
Rohadjon meg mind!
Köszönöm,
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Röhécseltek a heavyk, amíg ki nem rúgtam egy lõwe alól a hokedlit a t50-2vel. Eltartott egy darabig, tény 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Há mé' nem tanulsz meg jól mozogni jogy tetszen az artistáknak?
Sztem vmi ilyesmire gondoltak.... 😊
Hacsak nem furmányosan egy-egy betûben eltér azoktól akiket itt szoktam látni (például mightyduck, csõcse, noname, Matchdiabolo), ennyire nem vizsgáltam a neveket 😄
Csak nálam van,h 80%ban mindig megtalálom az ellen top tier 2-3tankját?
Hihetetlen,"mennyire érzem"..
Ami nem baj,mert azért megyek,a kicsikkel nem szoktam foglalkozni csak ha muszáj,ha nagyon rám jön vki.-Kicsiket a kicsiknek hagyom,h legyen sikerélményük,nem nagyképûség de nem sok élményt látok,ha tier 8-9 kiszed 1 pz4-et pl.Ellenben ha hagyom a kicsinek,h öljön,esetleg segítek neki sebezni,akkor boldogan hallgat utána rám😊-.
Az viszont annál jobban zavar,h ilyenkor rendszerint magamra hagynak 2-3 nagy tier társaságában..(random csata)