World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na én az ilyenkor beírt gg-re írom, hogy it wasn't. El is csendesedik a chat.
Fjord:Jobbról kezdünk..Természetesen eszük ágában sincs védeni(vagy spot ha más nem)mindhárom útvonalat.
Nem,gyerünk el alul-felül.Középen senki.Megint 5 percig zh-t írok a c6-on,h ugyan már menjünk középre is,mert..(mindig ott jönnek ahol senki sincs).Persze,h ott jöttek.Bedarálták az artykat,meg 1-2 kisebbet középen..+foglalnak.
Kivételesen nem fu stb,hanem pls+ping,h nézzenek már középre/hátra.(Miközben alul 3 tier 10es az 1szem e75-el küzd).Nagy nehezen nyertünk,de hogy?
Ami engem zavar:Nekiállt mindenki gg,gj,shake hands,y are great/no u are the great stb ökörséget írni.Minek?Nyertünk..Mert mi csak 80%ban voltunk 1 tömény undor,az ellen meg 100%ban.
RGO Mindegyik meg van gyõzõdve,h ez qra jó taktika..nem kell foglalkozni a hátsókkal,hiszen majd védekeznek,ha nem akkor majd lesz vmi.
De ha nyerünk..Akkor megtesszük ue-zt még legalább 1k szor.Vagyis a random csapatom semmit nem tanult(célszerû mind3 oldalt fogni)
Mára elég is volt,marad max a comment hozzászólás.

Grat!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sajnálatos, de így is gratula.

Met
Hírek.

A HUNS klán összerakott egy Csapatot az Ural Steel-re.
Bejutottunk a legjobb 8-ba de útlevél hiány miatt direkt veszettünk a 1st PAD Expendables ellen.

Holnapra kellett volna az útlevél szám a vízum miatt az meg képtelenség...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Én is sokat artizom, ha nem wotozok, akkor szabadidõmben bébifókákat verek agyon bottal és fürdök a vérükben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Csata közepén t50 kérdi a c6-on:What can i do?
Erre mit lehet írni?Ha azt írom uninstall nem érti.Ha azt írom k.. yourself akkor én vagyok a gonosz.
Elképesztõ..Próbálj meg bármit tenni randomban.
Kicsi a szótáram,h lereagáljam.
Ha lesz csata választás opció vmikor én olyat szeretnék,h a magam szintjés eff-es emberekkel harcoljak.Nem a bukó zavar,hanem,h ennyi a fax..Elfogadom a vereséget szó sem róla,de ne így.
Vkinek írtam 2-3 napja,h rengeteg tankra próbálják ráhúzni ua-zt a sémát.
1 td ne menjen harcolni az utcákba,i heavy ne bujkáljon a bokorban,1 light ne a bázison lessen ki a fejébõl....Ez mi a fenéért olyan .... nehéz?
Ezt a promo-t a napokban láttam,vszinû itt linkelte vki..http://www.youtube.com/watch?v=nUQefH-7LgM&feature=BFa&list=PL61D9D4EBF94DFE67
De ezt sem nézi senki a fene egye meg..de szépen beszélek,pedig tudnék valós szépeket írni...
Ezek szerint a FAQ-ot is csak 1% olvas minden nemzetnél.A f..,h ennyi suta hülye van.Tényleg menni kell legózni a kis szobába.

TVelvet
Látom megint meg a személyeskedés, és társai..

Utolsó figyelmeztetés, és kérdés nélkül repültök egy hétre.
Eagle16
Az AFK emberekhez most már személyesen elmegyek és megrúgom õket. Ráadásul top tank volt, gratulálok neki, biztos nem tetszett neki a pálya ugye...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Maala
[/url][/img]

Ahh, utolsó köröm Su-100al. T_T

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

TOMSILENT
Árja lengyel lol.
"adacos"

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

És még nem értik az artysták, miért tartja õket szemét gerinctelen buziknak mindenki. Hát tessék elolvasni ennek a példánynak a hozzászólását, minden benne van. Fajtája szép példánya. <#levele>

..vegre a maus es a tobbi magas tank nem szivna, a kozvetlenul raallo t-54 es egyeb sortkocsi magassagu med miatt..mert ugye a maus nem tudja leforditania csovet, mikozben a t-54 siman bedugja az oldalaba a sajatjat es lovi..
http://worldoftanks.eu/news/3369-tier-x-medium-tanks-video/

Istenem 11:37-tõl, ahogy kimondja a narrátor kissé meglepetten, hogy nerf helyett buffot kapott a T-54, azon felkacagtam <#taps>
Maala
Mekkora lenne egy ellen tankhoz közel érve blokkolni annak a toronyforgását. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

..tegnap port map-on, a partnal a tormelekkupacok kozott egy olyan vastag aceloszlopon tolattam keresztul keresztul hosszaban a t1 heavyvel, ami feleolyan vastag volt mint a tank..
pedig az úgy lenne igazán élethû, ha nem csak leesnének, ugratnának a tankok, de egyéb fizikai törvények is érvényesülnének.
Master91
Persze hogy átfog. Kis Pista aki 0k csatával rohangál Kv-5 + Löwe combóval, nem fogna tudni úgy vezetni hogy ne borigasson - akadjon fel mindenbe a csõvel.
Doc Hooliday
Tegnap elõtt pontosan ezen méláztam én is és nézelõdtem az orosz fórumon (szótárazgattam kicsit :-)...és én úgy vettem le hogy ahhoz nem nyúltak! Vagyis szerintem ugyanígy átmegy a löveg a tereptárgyakon!<#idiota>

Gyõzelem! Csata: El Halluf 2012. augusztus 8. 19:23:43 Jármû: VK 3601 (H) Szerzett tapasztalat: 1 812 Szerzett kredit: 40 183 Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

A kis "korcs" is képes ilyenekre! 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Maala
El fog görbülni a csõ. :-s

Viccet félretéve, mélyen hallgatnak az update fizikai motor részérõl. Eddig.

olvastam a8.0 frissítéssel jön a fizika. láttam szép eséseket de arról nem kaptam infót, hogy az ágyúk hogy müködnek. pl a sziklák vagy kõházak között elakad? mert fizika alapján ugye nem lehetne átforgatni a tornyot, a csõnek meg kell akadnia a sziklában, házban stb. tud valaki errõl bõvebbet?
Hm... azt kell mondajm kezdem kedvelni ezt a kis rahdék t-43at. 😊
Ez tuti így van...😊X csata alatt már én is tapasztaltam saját magamon,sõt igaz ez akkor is amikor tankkal lõnek rátok.Akkor is a legkisebbet lövik.
Sokszor írom,h hide behind me😊de ez én vagyok.
Amikor kicsivel foglalok/foglalunk akkor is engem lõnek.
Átérzem a haragod..

Megszoksz vagy megszöksz. <#nevetes1>
Jól írta le Destydeme. Az artyknál az easy frag az elsõdleges. Ezek általában a TD-k. Nincs tornyuk, így ha elfordulnak, kapásból tudod merre fognak menni. Emellett kevés a páncél rajtuk, így lehet nagyot sebezni. Ilyen a TD élet. Sajnos.
Biztos hogy errõl van szó, de rohadjon el akkor is. Milyen már, hogy teljesen mindegy melyik tier, teljesen mindegy hogy tank vagy TD vagy akármi...mindig mindennel minden szinten az arty-któl kell fosni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Akkor nem válaszolok.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hi.Frappáns válasz.Nincs Maus-om,de attól még így van.

Szerintem arról van szó,h mennek a biztos frag-re,ami te voltál,1 lövés.A csata szempontjából okosabb lett volna(szinte mindig,kivéve foglalás)a heavy-kat lõni.Az majdnem olyan a szememben,mint amikor a 10-100hp-s tankot vmelyik csapattársad segít kilõni.

Maus-szal nem azért nem játszol, mert az artyk téged lõnek, mint top tankot? Költõi kérdés volt, szóval nem várok rá választ.

Ha én ülnék arty-ba...bár nem teszem mert nem vagyok buzi, de nem tán a legveszélyesebb tankokat lõném? Nem? Nem...inkább a legveszélytelenebb, legkisebbet, az ám a hasznos...

Rohadjon meg ismét minden arty. Százszor és ezerszer rohadjon meg mind.

Tier 7-es csata, a lista legalján vagyok kis S-35 TD-mben, még jól is halad a csata, végre lõhetnék egy párat...erre nem telibe lõ egy kurva grille?
Nem ám az elõttem harcoló top tankokat lõné, akik felfoglalják a bázisukat...nem, engem a lista legalján lévõ TD-t kellet nagy bátran levadásznia...biztos én voltam a legveszélyesebb...

Rohadjon meg mind!

Caliph
üdv! pénzkeresõ tankot szeretnék venni. a FAQ szerint t8as heawybe érdemes befektetni azonban én sokallom a majd 12k goldot értük,ezért maradt egy t8as medium a super pershing. (esetleg hasonló árfekvéses más lehetõségeket is ajánlhattok) Akinek van ilyen tankja irja meg akár priviben is hogy megéri e megvenni?(szigorúan pénzkeresõ tanknak kell)
Köszönöm,

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Még az is lehet, hogy disszociatív személyiségzavarban szenved, és így könnyebben hozza a figurát. 😊

Hi Mester.Mivel mész mostanában?

Nemá. Akkor jól csinálja, oszott személyiség lehet 😄

A 158208as hszem 1 része ua-mint amit leírtál.

Ha artimentes csatákat akar valaki, menjen scouttal. De komolyan... folyamatosan tolom T50-2-vel, daigleóval meg amx13-90el, és a maximum ha van 3 high tier arty. Több sohasem, de olyan már volt hogy olalanként volt 3 scout, arty meg egy se.

Röhécseltek a heavyk, amíg ki nem rúgtam egy lõwe alól a hokedlit a t50-2vel. Eltartott egy darabig, tény 😊

Új Maus gyenge pont, avagy hogyan kerüljük el a spaced armor-t.

link

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Betojok. Lemming vonat megindul, jómagam elõl. Még örültem is, gondolván fasza, végre van támogatás bedaráljuk az oldalt ahogy kell. Meg is találtuk az ellent és mi történt? A vonat megállt és addig elõ sem bújtak a fedezékbõl, amíg engem ki nem nyírtak a pirosak. Ja csodás artistánk még be is kékült közben...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

MatchDiabolo, CommanDos és noname23 biztos, hogy egy ember három különbözõ alregje, de ezek alapján gyaníthatóan a többi is az.

"hogy tanuljak meg jól mozogni"

Há mé' nem tanulsz meg jól mozogni jogy tetszen az artistáknak?

Sztem vmi ilyesmire gondoltak.... 😊

Azért nem álreg mert õk szoktak is hozzászólni.....

Hacsak nem furmányosan egy-egy betûben eltér azoktól akiket itt szoktam látni (például mightyduck, csõcse, noname, Matchdiabolo), ennyire nem vizsgáltam a neveket 😄

kisTekila
látom 😉
-35 (74/154)

xfire: kistekila

szabii98
Bezzeg engem mindenki szeret 😄

I met God. She's black

Hadd kérdezzem már meg,mert kíváncsi vagyok a véleményetekre..
Csak nálam van,h 80%ban mindig megtalálom az ellen top tier 2-3tankját?
Hihetetlen,"mennyire érzem"..
Ami nem baj,mert azért megyek,a kicsikkel nem szoktam foglalkozni csak ha muszáj,ha nagyon rám jön vki.-Kicsiket a kicsiknek hagyom,h legyen sikerélményük,nem nagyképûség de nem sok élményt látok,ha tier 8-9 kiszed 1 pz4-et pl.Ellenben ha hagyom a kicsinek,h öljön,esetleg segítek neki sebezni,akkor boldogan hallgat utána rám😊-.
Az viszont annál jobban zavar,h ilyenkor rendszerint magamra hagynak 2-3 nagy tier társaságában..(random csata)

kisTekila
és véletlen mindig együtt nyomnak? 😊
a modik is "álreg" miatt vágták ki

xfire: kistekila

Hát ebbõl a listából legalább 4rõl biztos vagyok hogy nem álreg 😊