World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Technikai vereség volt, mint ahogy Met is írta, mert sajnos nem állt módunkban idõben beszerezni a szükséges iratokat. Õszintén szólva nem gondoltuk volna, hogy idáig eljutunk, és a moszkvai úton kell majd filozofálgatnunk. Mindenesetre 125 000 arany így is összejött, ami fejenként egy Löwe ára. 😊

Tiszta nídforszpídet csinálnak már szegény játékból...

Master91

amúgy 0:41-nél az a motor hang aaaa

War. War never changes...

Ok, értem. Kösz.
Su-100on melyik löveget használjam?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Master91
miket ír ilyenkor? 😄
kisTekila
Kedvesem <#puszis>
látod mit jelöltem be:

és az összes többi üzid is így végzi, amíg be nem fejezed a trolkodást, flémkeltést, minuszolgatást.

de hogy kapcsolódjunk a WoT-hoz,
mi az ingame neved/neveid, mert ott is "barátkoznék" hasonlóan veled
<#wave>

xfire: kistekila

Master91
http://mwreplays.com/
Regisztrálsz, jó csatádnak a replay fájlát feltöltöd, és az URL linkjét kell kimásolni, úgy osztod meg.

Aki akarja letölti, és meg nézi.
Master91
Ezt baromira várom! De jók lesznek a hangok!
Mi kell az ilyen típusú csata végi kiíráshoz? Valamilyen mod?
Repulo tankok...tiszta dodszem...mikor mar azthinne az ember ennel jobban
nem lehet elbaszni egy jatekot. :ASD 😄
Maala

A sok szar update helyett azt a rohadt bugot javítanák ki, ami a vége felé van. :-@

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

De az. Szabályosan beesik a pálya alá a tank és látszólag kijön onnan, de igazából végig ott marad. Ezért nem tud sebezni sem, mert a pálya alól lõné a tankokat, de a lövés elakad a pályában - ezért robban kicsivel a célpont elõtt a földön.

Az az amx is így járhatott. Beakadt valahova és átesett a pályán.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Közben gyorsan beléptem a gammába:
Ferdi:284/146 battle/win 51%,biztos van ennél jobb stat is😊413kill 81%os hit rating.Nagyon szerettem a puttonytól független.Nem gyors,de a max motorral gyorsan eléri a csúcssebességet.(Elég fürge önmagához képest).
Isu152:318/172 54%winrate,506 kill 79%os hit rating.
Ebbõl az jön le,h az ISU jobb,de a FERDINAND is jó.
Azt hozzáteszem,az ISU-val az utolsó 20csatám amazing volt,nem is értem..
5-6 kill/battle csont nélkül és bár nincs bizonyítékom,de folyton 6ost dobtam a kockával.Pusztítottam.
pl a top:Ami fejben megvan:Malinovka top voltam felül,az ellen a házaknál.2 db Is3 volt az ellen topja.Belõttem az ablakon,1x sem tettem eddig..Is3 ammo rack,(1ik top kész),a másik elindult jobb oldalt..meglõttem ammo rack..Ekkor a saját artyn-k megkérdezte😄o you use nuke?
Mindkettõ td nagyon jó.A Ferdinand világít(nincs rejtõzködése),de van 200mm armor szembõl,az Isu jól rejtõzik,cserébe gyenge 90mm,viszont ha megvan a bl10 ágyú és megmutatod az ellennek(sebzéssel),azonnal tisztelni fognak.😊

Ahogy látom karelián majd fel lehet menni egészen a templomhoz a hegyen.

Eagle16
Jó lett. A trailerek mindig jók.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Gratula! <#taps>
Szakesz, hogy birkózott meg a gondolattal, hogy kikaptatok?
Kellemetlen élmény lehetett neki az elsõ veresége. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

mekkora komoly az a bug .... 😄 ilyet de jó is lenne benyomni 5-5 arty-s csatákon akármilyen tankkal 😄 a tüzijáték meg nem tudom h effekt-e v az is ingame történt 😄
köszönöm szépen a segítséget. akkor úgy néz ki, hogy Ferdinand lesz ebbõl 😉

Ez nékem gyanús, hogy nem bug.
Láttam már hasonlót, ott 1 amx szórakozott pont ugyan így.
Végül 1edül behúzta az ellen bázisát, úgy, hogy 4-5 tank lõtt rá közvetlen közelrõl.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ferdit megéri kifejleszteni, a másik 3 t8 td is jó sztem, igaz mindegyik más stílust képvisel, azt hiszem egyedül t28-hoz kell külön idegzet, türelem, de az is szerethetõ masina.

1 valamire készülj fel viszont, míg fullos nem lesz, v legalábbis a 128-s nincs rajta, addig eléggé szenvedõs(legalábbis a legtöbb embernél), de utána meghálálja a ráfordított idõt.
Tuti megéri megvenni a Ferdit, amíg nincs meg a 128-as ágyú addig szopóág, de amikor felteszed rögtön a farok másik oldalára kerülsz, és az már tényleg élmény. a testét megfelelõen forgatva nagyon jól lehet pattintani akár egy 10,5 L68-at vagy BL9-et is... szóval nagyon cudar szerkezet nem rég óta van meg nekem is a nagy ágyú, de azóta hopp pozitivba fordult a match/kill arányom 😄
Hol jársz a másik 2 ágban?
Ha azt kérded jó-e a ferdi(megéri-e kifejleszteni) akkor azt mondom igen.
De a válaszodtól független is azt mondom,h igen(Isu 152 is betyár).
Nekem ,mikor a Ferdi és az ISU ua-i csatánál járt kb 280 csata akkor +-1%volt a differencia,minden téren.Értsd kill/win/lose.Az Isu a bl10el valóban pusztít,de addig a ferdi 2x lõ.
Mindent úgy értek,h max kifejlesztett Ferdi/ISu 152-ról beszélünk.
(Amíg nincs kifejlesztve a lánc/ágyú/motor mindkettõ fájó,de utána...ÉLMÉNY).

Egy apró bug.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

CharrDen
Még hogy az M3 Lee szar... Stockként mûveltem ezt vele<#idiota>

Ezt nem tudjuk utólag megítélni.Ha a 6ból 5 kilépett akkor valószínû a foglalás magasan leesett neki..Nem feltétlen ellened irányulnak a hszek.
De ha pl úgy leesett a foglalás,h..Miközben kilõtték az utolsó 2 tankot(gondolom nem te),akkor lehet te is jobban jártál volna eff szerint ha maradsz a fenekeden és foglalsz..Ez a lényeg.

Kezdj franciát ha rám hallgatsz.

Sztem a Ferdi megéri.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

hali!

szerintetek megérné megvenni a 8as szintû Ferdinand-ot vagy inkább kezdjek el egy orosz, amerikaia páncélvadász szálat?
elõre is köszi.

"Jó mázlim is volt...de akkor is."Ez a rész nem érdekel.Nem miattad.harcolni kell amíg lehet,lehet neked az az 1-2 lövésed amíg vagy"gyõzelmet ér".
Ma t25/2-vel 5x lõttem t34 oldalára és a fenekére,persze mind 0.Olyan dupláim voltak,h nem volt képen belinkelni,de sok mással is így voltam.
Szal a lényeg amíg tudsz lõni kell,nem durcáskodni.😊

Mi változott 7.1-ben?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

8.0 trailer
(csodálom hogy ruszki Td-k nélkül)

Ok akkor biszex vagyok. Na így azért sokkal jobb 😊)
Ez a öljünkmegmindenkit ilyen ifjonti hév vagy mifene, nálam is volt egy ideig de már elmúlt.
Ha az az egyszerûbb foglalok ha van lehetõségem akkor meg úgy is kilövöm az utolsót is. A lényeg, hogy nyerjünk.

El sem hiszem!
5811 csata kellett ahhoz, hogy meglegyen az 1. MAUS fragem.
Asszem mára a csúcson hagyom abba.

Már csak 6 db kell, hogy minden fajtából legyen 1.
Mondjuk abból a 6ból, mind a 7.5el jött, és pl a T10es francia td elég ritka.

egy emberre vetítitek ki ezt az egészet. szegény pz4 jaj istenem. remélem nem kerülök össze vele még1x. de nem azért mert kilõne, hanem mert egy béna idióta lenne a csapatomban. ha 6 foglalóból velem együtt 5 úgy gondolja mindenkit levadászik (még ha hülyeség is) azt tiszteletbe kell tartani. a másik az, hogy nem vagyok arty-s ez az egy artym van és kipróbálom mert 7.1 óta olyan szar ez a játék, hogy az már félelmetesen unalmassá tette a tank tank elleni játékot.
hozzá kell tennem, hogy egy jó artys-t nem utálnak csak az ellenfél soraiban ezt mindenki tudja csak esetleg az olyan a te szóhasználataddal élve "buzik" mint te vagy fiam
Ja, épp tegnap KV-5-el( amit a játék eltüntette a visszajátszást! grrrr) basszus, volt úgy két lövésnyi HP-m, lerohan egy másik KV-5 és egy T-150, oltári mázlival a másik KV-5 mellé trafált pedig majdnem fullon volt, ügyes helyezkedéssel kiszedem, egy lövésnyi hp...egy kis franckarika is elintézhetne, rám lõ a T-150 pattan, rálövök és felgyújtom 100%-ról...mekkora kicseszett mázli...

Végére volt vagy 26 hp-m...ha feladtam volna hülyeség lett volna. Jó mázlim is volt...de akkor is.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sztem sokat nem ért,mert:1 sokan vadásztatok az 1szem?-re?
2:Akkor már majdnem mindegy.
3:A foglalással kicsit növeli az eff ratingot magának,viszont közületek csak 1 valaki lõtt a fent maradóra.
Ezzel már nem szoktam foglalkozni.

Az arty-sták márpedig buzik<#idiota>Mármint akik csak arty-sták, akik csak néha arty-znak max...hm...csak kicsit tévelygõk a nemi identitást illetõen<#idiota>

Az igaz, hogy a Panzer IV max tier 7-be kerülhet most már be, de ha választhatok hogy a Panzer IV-mel elkezdek harcolni nálam nagyobbak ellen, és kockáztatom hogy ki lõnek, és lófasz XP-t sem kapok, vagy a biztonságosabb megoldást választom a foglalást, hát, az utóbbit választanám.

Persze helyzettõl függ. Mert teszem azt hiába vagyok akár top tank, de ha maradt 50 hp-m, és foglalhatok...foglalok, és fogok vitézkedni.

Vagy ha a bázisunknál nincs senki...tuti foglalok, mert kimegyünk a körbõl vadászni valami kis izére...és köztben másik csapat befoglal.

Szóval sok eset lehetséges, helyzettõl függ, hogy foglalnék-e.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hi.Aláírom,h van benne sok igazság.Valóban az elején sejteni lehet,h mi a vége,ez kb 1-2 perc.Én viszont nem lépek ki.Ilyen vok.
Van aki 100-200hp-nél kilép,én meg nem gyõzöm mondani,h hülye vagy.
Nekem ha van 5 hp-m is küzdök,mindegy mivel vok.
Pl 2 órája(azóta nem játszom) GW panterrel rám vadászott az 1szem is8.Majdnem leölt.Gondoltam akkor már mindegy.ENS-ken voltam a füves részen és csak jött utánam.Beálltam 1 ház mögé..Végül megölt,de én td-módban leszedtem 8hpra..
Soha nem adom fel,biztos sokat idegeskedem miatta(írok ide,mindegy mivel vok),de 1 pofa sör+bagó és kész,másnapra nem zavar,sõt,kapott a pofájára amit nekem számolt az mm,aztán le is ölték.

Egy tipikus arty-sta. Mit vársz tõle?

Na majd az asszonytól megkérdem õ is így látja-e a nemi identitásomat 😊
Ebben van igazság
A PzIV max 7-es csatába kerülhet a mostani MM szerint ott meg azért nagyjából tud ütni mindent még szembõl is.

Eagle16
Grat. Remélem a Pz IV-el összekerülsz még egyszer és le TK-z a fenébe a csata elején.

Szerintem téged itt nagyon nem fognak szeretni...Egy: arty-zol. Az arty-sták buzik.
Kettõ: a kill all egy hülye baromság.
Három: a szerencsétlen panzer IV-nek lehet ez az egyetlen esélye az XP gyûjtésre, hogy legalább foglal, ha nagy tier-be került be, mert kill-t nem tudhat csinálni.

foglaljuk a zászlót, még vagyunk 10-en. az ellen 5 tankjából hirtelen 3 meghal. írják "kill all" idõ mint tenger hát go. mindenki ki a körbõl -én is "kivágódom" su5 artymmal. egy nyomorult pz4 csak ott karisztol hiába írják és írom én is NO CAP. 90 körül meguntam egy lövésbõl kinyírtam az idiótát. sajnos bekékültem, de az élmény akkor is megérte!!!!
Az a poén, hogy miután megöltem az addig afk pzna beírta, hogy hát eddig olimpiát nézett... Sebaj azzal nyugtatom magam, hogy a jubileumi 75. top gun-om volt XD

Ápdét! Következõ meccs, himmelsdorf, rajtam kívül az összes pöcsös mind 600-700 effes, egyedül indultam el TD-vel a dombra, látva hogy senki nem jön..villogtam, pittyegtem, beirtam hogy HELP MEEEEEE, de semmi...Komolyan mondom 1200-1400 effes embernek lenni a legrosszabb... Komoly századra, leginkább CW-re nem vagy elég jó, de ellenben a random szobanövényektõl már agyfaszt kapsz <#violent>

az már az elsõ helyezkedésnél egyértelmûen látszik hogy sanszos a gyõzelem vagy sem. ilyenkor én nem gg meg gl írok, hanem we lose. zömében 30 ms alatt kiderül, hogy igazam lesz-e (90% igen) mert a birkákat már ezalatt ledarálják. kb. 1,2-2 percnél még a lehetõségét sem engedve, hogy birkákon felidegesítsem magam "vissza a garázsba" nyomok. Ismétlem szûk 2 perc alatt. az a kis kredit bukó megéri a nyugalmat és nem füstölögsz a h.lyéken még negyedóra múlva is.

Sose örülj túl korán. 😊

Eagle16
Még kempelni se tudnak rendesen...atyaég.

Döntetlen
Csata: El Halluf 2012. augusztus 8. 21:07:00
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 940
Szerzett kredit: 34 771
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun

Hahh, hát beszarok! Kinyírtam hetet, foglalok nagyban encounter módban, írják nekem, hogy maradt 2 ember, mindkettõ afk, mondom nem kössz, többet ér a megszálló medál nekem, erre egy 590 effis pzna mégis lerohant 95% foglalásnál és sikerült sebeznie, lenullázott. Kifiléztem annak rendje módja szerint, nézem 70 sec van hátra, most már ki kell nyírni a megmaradt kis csipszar afk light-ot...természetesen nem értem oda...