World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes...
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
látod mit jelöltem be:
és az összes többi üzid is így végzi, amíg be nem fejezed a trolkodást, flémkeltést, minuszolgatást.
de hogy kapcsolódjunk a WoT-hoz,
mi az ingame neved/neveid, mert ott is "barátkoznék" hasonlóan veled
<#wave>#wave>
xfire: kistekila
Regisztrálsz, jó csatádnak a replay fájlát feltöltöd, és az URL linkjét kell kimásolni, úgy osztod meg.
Aki akarja letölti, és meg nézi.
nem lehet elbaszni egy jatekot. :ASD 😄
Az az amx is így járhatott. Beakadt valahova és átesett a pályán.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ferdi:284/146 battle/win 51%,biztos van ennél jobb stat is😊413kill 81%os hit rating.Nagyon szerettem a puttonytól független.Nem gyors,de a max motorral gyorsan eléri a csúcssebességet.(Elég fürge önmagához képest).
Isu152:318/172 54%winrate,506 kill 79%os hit rating.
Ebbõl az jön le,h az ISU jobb,de a FERDINAND is jó.
Azt hozzáteszem,az ISU-val az utolsó 20csatám amazing volt,nem is értem..
5-6 kill/battle csont nélkül és bár nincs bizonyítékom,de folyton 6ost dobtam a kockával.Pusztítottam.
pl a top:Ami fejben megvan:Malinovka top voltam felül,az ellen a házaknál.2 db Is3 volt az ellen topja.Belõttem az ablakon,1x sem tettem eddig..Is3 ammo rack,(1ik top kész),a másik elindult jobb oldalt..meglõttem ammo rack..Ekkor a saját artyn-k megkérdezte😄o you use nuke?
Mindkettõ td nagyon jó.A Ferdinand világít(nincs rejtõzködése),de van 200mm armor szembõl,az Isu jól rejtõzik,cserébe gyenge 90mm,viszont ha megvan a bl10 ágyú és megmutatod az ellennek(sebzéssel),azonnal tisztelni fognak.😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szakesz, hogy birkózott meg a gondolattal, hogy kikaptatok?
Kellemetlen élmény lehetett neki az elsõ veresége. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Láttam már hasonlót, ott 1 amx szórakozott pont ugyan így.
Végül 1edül behúzta az ellen bázisát, úgy, hogy 4-5 tank lõtt rá közvetlen közelrõl.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
1 valamire készülj fel viszont, míg fullos nem lesz, v legalábbis a 128-s nincs rajta, addig eléggé szenvedõs(legalábbis a legtöbb embernél), de utána meghálálja a ráfordított idõt.
Ha azt kérded jó-e a ferdi(megéri-e kifejleszteni) akkor azt mondom igen.
De a válaszodtól független is azt mondom,h igen(Isu 152 is betyár).
Nekem ,mikor a Ferdi és az ISU ua-i csatánál járt kb 280 csata akkor +-1%volt a differencia,minden téren.Értsd kill/win/lose.Az Isu a bl10el valóban pusztít,de addig a ferdi 2x lõ.
Mindent úgy értek,h max kifejlesztett Ferdi/ISu 152-ról beszélünk.
(Amíg nincs kifejlesztve a lánc/ágyú/motor mindkettõ fájó,de utána...ÉLMÉNY).
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
De ha pl úgy leesett a foglalás,h..Miközben kilõtték az utolsó 2 tankot(gondolom nem te),akkor lehet te is jobban jártál volna eff szerint ha maradsz a fenekeden és foglalsz..Ez a lényeg.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
szerintetek megérné megvenni a 8as szintû Ferdinand-ot vagy inkább kezdjek el egy orosz, amerikaia páncélvadász szálat?
elõre is köszi.
Ma t25/2-vel 5x lõttem t34 oldalára és a fenekére,persze mind 0.Olyan dupláim voltak,h nem volt képen belinkelni,de sok mással is így voltam.
Szal a lényeg amíg tudsz lõni kell,nem durcáskodni.😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
(csodálom hogy ruszki Td-k nélkül)
Ez a öljünkmegmindenkit ilyen ifjonti hév vagy mifene, nálam is volt egy ideig de már elmúlt.
Ha az az egyszerûbb foglalok ha van lehetõségem akkor meg úgy is kilövöm az utolsót is. A lényeg, hogy nyerjünk.
5811 csata kellett ahhoz, hogy meglegyen az 1. MAUS fragem.
Asszem mára a csúcson hagyom abba.
Már csak 6 db kell, hogy minden fajtából legyen 1.
Mondjuk abból a 6ból, mind a 7.5el jött, és pl a T10es francia td elég ritka.
hozzá kell tennem, hogy egy jó artys-t nem utálnak csak az ellenfél soraiban ezt mindenki tudja csak esetleg az olyan a te szóhasználataddal élve "buzik" mint te vagy fiam
Végére volt vagy 26 hp-m...ha feladtam volna hülyeség lett volna. Jó mázlim is volt...de akkor is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
2:Akkor már majdnem mindegy.
3:A foglalással kicsit növeli az eff ratingot magának,viszont közületek csak 1 valaki lõtt a fent maradóra.
Ezzel már nem szoktam foglalkozni.
Az igaz, hogy a Panzer IV max tier 7-be kerülhet most már be, de ha választhatok hogy a Panzer IV-mel elkezdek harcolni nálam nagyobbak ellen, és kockáztatom hogy ki lõnek, és lófasz XP-t sem kapok, vagy a biztonságosabb megoldást választom a foglalást, hát, az utóbbit választanám.
Persze helyzettõl függ. Mert teszem azt hiába vagyok akár top tank, de ha maradt 50 hp-m, és foglalhatok...foglalok, és fogok vitézkedni.
Vagy ha a bázisunknál nincs senki...tuti foglalok, mert kimegyünk a körbõl vadászni valami kis izére...és köztben másik csapat befoglal.
Szóval sok eset lehetséges, helyzettõl függ, hogy foglalnék-e.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Van aki 100-200hp-nél kilép,én meg nem gyõzöm mondani,h hülye vagy.
Nekem ha van 5 hp-m is küzdök,mindegy mivel vok.
Pl 2 órája(azóta nem játszom) GW panterrel rám vadászott az 1szem is8.Majdnem leölt.Gondoltam akkor már mindegy.ENS-ken voltam a füves részen és csak jött utánam.Beálltam 1 ház mögé..Végül megölt,de én td-módban leszedtem 8hpra..
Soha nem adom fel,biztos sokat idegeskedem miatta(írok ide,mindegy mivel vok),de 1 pofa sör+bagó és kész,másnapra nem zavar,sõt,kapott a pofájára amit nekem számolt az mm,aztán le is ölték.
Ebben van igazság
A PzIV max 7-es csatába kerülhet a mostani MM szerint ott meg azért nagyjából tud ütni mindent még szembõl is.
Kettõ: a kill all egy hülye baromság.
Három: a szerencsétlen panzer IV-nek lehet ez az egyetlen esélye az XP gyûjtésre, hogy legalább foglal, ha nagy tier-be került be, mert kill-t nem tudhat csinálni.
Ápdét! Következõ meccs, himmelsdorf, rajtam kívül az összes pöcsös mind 600-700 effes, egyedül indultam el TD-vel a dombra, látva hogy senki nem jön..villogtam, pittyegtem, beirtam hogy HELP MEEEEEE, de semmi...Komolyan mondom 1200-1400 effes embernek lenni a legrosszabb... Komoly századra, leginkább CW-re nem vagy elég jó, de ellenben a random szobanövényektõl már agyfaszt kapsz <#violent>#violent>
Sose örülj túl korán. 😊

Csata: El Halluf 2012. augusztus 8. 21:07:00
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 940
Szerzett kredit: 34 771
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun
Hahh, hát beszarok! Kinyírtam hetet, foglalok nagyban encounter módban, írják nekem, hogy maradt 2 ember, mindkettõ afk, mondom nem kössz, többet ér a megszálló medál nekem, erre egy 590 effis pzna mégis lerohant 95% foglalásnál és sikerült sebeznie, lenullázott. Kifiléztem annak rendje módja szerint, nézem 70 sec van hátra, most már ki kell nyírni a megmaradt kis csipszar afk light-ot...természetesen nem értem oda...