World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van aki a saját arty-jait lövi ki, van aki meg itt morog, van aki tör-úz, mindenki másképp csinálja

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azzal együtt, hogy általában jogosan van kiakadva TDantes valahogy mindig a hupikék törpikék ugranak be a hozzászólásait olvasva. Néha Mormogi papa, néha meg a fõcímdal. "Szegény Hókuszpók mindig melléfog." 😊
És milyen addon-t használsz hogy bejelöli a tankon festéssel a kritikus pontokat?
bujcsik555
Na, a noobok mellett a másik mai felbasz a sok "énkurvajóvagyoktedögöljmegapicsába" player. Ma már kétszer halok meg olyan miatt hogy 1300+ effes játékos beblokkol, hogy miután megdöglök, legyen fedezéke. fölbasz. A másik meg, lõnek ránk az artyk, ,megyünk 3-an a két ház közé fedezékbe, és persze az amx elõsnek odaér, és megáll úgy kerseztbe hogy a más már nehogy elférjen.<#violent>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Na de legalább megpróbáltad volna nem?
Tehát tényleg te voltál a noob nem a gyors medek mert ugye azoknak az a dolga, hogy a félpályát védjék. xD

Miért szerinted nehéz tankkal vissza lehet érni pár másodperc alatt a pálya egyik végébõl a másikba?
Vagy tán ez a feladat a jóval gyorsabbak med-eknek való?

De lehet én tévedek, és tényleg nekem kellet volna vissza mennem, igaz fél távig se jutottam volna, de lehet.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Fec papa
Dantes nálad mindig az van hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Szerintem "eltûnni az ellenség elõl" lenne...

Pontosan ez a bajom vele. Ad megint egy plussz "dimenziót" a játékmenethez, ami mindenképpen nehezít a játékon. Tök jól néz ki, meg fun biztos, csak újra kell gondolni jó pár taktikát. Ezzel az átlagos vagy átlag alatti játékosok mindenképpen szívni fognak.
Az egyéb szülési fájdalmakról nem is beszélnék (fizika nem kicsit hajlamos hülyén mûködni, még ha nem is bugos).

[HUN]Kami*, kiskami*

Pluskast
Ha ez valóban ilyen lesz akkor az e-100-at meg a maus-t nem lesz az a tank ami le tudja tolni illetve amelyik ellent tudna majd állni neki.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Engem mindig alulra rak. Fel szoktam menni bal oldalt a dombra, onnan lehet õket püfölni. Felülrõl nem tudom.

Igen, én is efelé hajlok, amilyen magasan kvalifikált játékosok vannak..

WoT: Nishizumi77

Vagy nem.
Lásd az új játékmódok.

Na tessék . Elsõ csatám és már le lettem noob-ozva, mert ST-I-vel nem rohanok vissza bázist védeni. Az nem baj, hogy a med-ek nem mennek vissza...én lassú nehéz tankkal rohanjak vissza. Hát persze...az a dolga a nehéz tanknak hogy szágoldozzon a pályán

Nektek milyen tapasztalatok vannak Serene Coasttal?
Én most vagyok rajta 3jára de hatalmas kempek folynak rajta.

Nagyon szívesen segítenék de ennek fuss neki mégegyszer.
Mi az, hogy elütni az ellenség elõl?

Wow, új ramming módszer. 😊

Ugratásból a fejéreesek a tanknak. Lehet megtartom 8.0-ig az E-50-et, csakhogy kipróbáljam. 😊

Helyette rád fognak esni a tankok felülrõl akik le akarnak nézni 😄
Legalábbis az elején én sok ilyenre számítok, azt majd megszokják az új rendszert vagy nem.

szabii98
ugráló betmobilok? ajjajj...

I met God. She's black

Viszont nem lesznek többé hegyrõl fürtökben lógó tankok. Legalábbis a egyesek nagyon gyorsan a hegy aljában fogják találni magukat.

na most arra lennék kiváncsi, hogy Ferdinand vagy inkább Jagdpanther II-t vegyem meg? (inkább Ferdinand)

sziasztok! legyetek szívesek segíteni egy kezdõnek! a kérdés hogy tudnak elütni az ellenség elõl és közbe mozognak is!!! de én nem látom õket!!! segítsetek lécci köszönöm!!
valami régi fajta Jimbo's crosshair, ha gondolod átküldhetem...

Eagle16
Az már kicsit túl nagy is lesz szerintem. Videóban legalábbis sérült a tank és leesett a lánctalpa is ha túl magasról ugrott le.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

El-Haluf kemping párkányairól,jobbakat lehet ugrasztgatni,nem?😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

CharrDen
Köszönöm!

Én félek rohadtul a fizikától. Igen, lesz olyan aki véletlenül leesik. Lesz akinek fel se tûnik hogy jé fizika...ha az új játékmódók nem tûntek fel akkor ez sem fog.

És lesz igen aki viccbõl lök be.

Lesznek itt bajok.

Ja már látom is mik lesznek: NOOB! Learn to BREAK!!

Eagle16

Tono34
Már látom is, mint himmelsdorf pályán az összes nehéz tank megy a hegyre ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

CharrDen
Milyen addont használsz a célkereszthez/ahhoz, ami középen van?

Eagle16
Ja, meg a csapattársak poénbõl lelöknek a szikláról...

Eagle16
Kicsit áttervezték a pályákat, nem lesznek olyan durvák az emelkedõk szerintem.

Remélem augusztus vége felé már lesz tesztszerver, elsõ dolgom az lesz hogy BatChat-el megyek egy kört Sand River-en 😄

És most már tényleg lesznek igazi lemmingek, megindulnak egymás után befelé a szakadékba😄
Az tök jó. Viszont Karélián a templomhoz ( Church on a hill! Churchill XD ) az nem túl meredek még egy tanknak? Sõt videóban cliffen is voltak a világító toronynál. Mi a fene? Meg lehet majd mászni ilyen 60-70 fokos sziklákat? Kicsit nem estek túlzásba?

Egyébként én örülök neki, hogy ennyit költöttek a késõbbi fejlesztések érdekében.
Ez azt jelzi, hogy hosszú távú terveik vannak a játékaikkal, és nem csak az a céljuk, hogy rövid távon minél jobban megtömjék a zsebüket.

Eagle16
Meg Westfield-en is fel lehet majd menni középen a hídra 😊

Igaz, rosszul emlékeztem. Így már jobban hangzik a 45 milla, egy motorért kicsit sok lett volna.

nem az csak az engine-t vették meg, hanem az egész céget
nagyon úgy néz ki 😄
csak legyen kifejlesztve az E-50, el is adom a Párducot

ilyenkor szerintem másképp kell játszani

wot nick: PsychoTrooper

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 9. 7:30:37
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 1 330
Szerzett kredit: 87 031
Csatában elért Achievement: Elit lövész

egy egész jol sikerült kör
PCn nekem se nagyon van, de azért elõfordul néha fps esés, fõleg wideparkon vettem észre hogy csak azon a mapon kevesebb van.
De pl laptopról játszhatatlan a játék. PCmbe 3Ghz dual core proci van, laptopba 2,1Ghz. Ez a 0,9Ghz pont a játszhatóság és játszhatatlanság különbsége. Mindent levittem minimumra, még módot is használtam ami több FPSt adott és úgy lett átlag 10-14fps. Mondjuk ez nem akadályozott meg abban, hogy top gunt összehozzak pattonnal XD

Szóval nem égetõen sürgõs nekem a multi core support mivel úgyis csak PCrõl tolom, de sokaknak jól jönne akiknek gyengén fut. Meg megvették a bigworld enginet röpke 45 millió dollárért szóval csak megcsinálják már ezt a multi coret.

[/url][/img]

labdába sem lehet itt rúgni a párduccal

Alapvetõen nekem most nincs semmilyen performance problémám, de kizártnak tartom azt amikor írják hogy minden csiricsáré szebb jobb lesz, 1000 méterre is lesz árnyékaa tanknak DE közben meg a gyengébb gépekre jobban skálázhatóan tud futni. Ilyet õk nem tudnak összerakni. Mások se nagyon, de õk végképp nem.

Na majd meglátjuk, mondjuk az eddigi tapasztalat a hozzá nem értésüket bizonyítja. De ha jól tudom 8.0 patchben jön a több magos proci támogatás is nem? Ha rendesen fog mûködni akkor az rengeteget fog dobni a játék futásán.

Ejj de nem várom én ezt a fejlesztett fizika/fejlesztett látvány/fejlesztett madárhangok patchet....tuti hogy többet fogunk bukni rajta (bugok, irrealitás, performance problémák) mint amennyit nyernénk. KI van zárva hogy ezt ez a banda rendesen meg tudja csinálni.

Csá, többnyire csak leduplázom az összes tankot aztán ha még marad idõ akkor pár kör T54el, AMxel meg amihez éppen kedvem van. Nincs semmi komoly csapásirány csak úgy játszogatok... várom hogy lejárjon a prém 😊

Az ilyen seggfejeket mint te ,kellene végleg bannolni.