418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Privátba küldtem.
  • Sherman0070
    Küldöm. Gecijó meccs volt.
  • joe662
    Aaz igen,grat!!!
    Esetleg okulàsképpen replay?:-D
  • Sherman0070
    Ez gyors 3 markolás volt.

Pool is jött vele ma.
  • joe662
    Holnap indul a karàcsonyi diszitgetös event.
    Enyhe mézesmadzag szagot érzek.
    Ebböl kasza lesz a wg-nek:-DD

"Ajándék dobozok
    Ellenőrizd a Holiday Ops 2018 weboldalunkat (csak az esemény ideje alatt érhető el) ha szeretnél magadnak némi egyéb jóságot. Itt találhatsz különféle dekorációkkal és értékes játékelemekkel teli ajándékdobozokat is. Mi teletöltjük ezeket mindenféle jóval, a prémium fogyóeszközöktől egészen akár olyan prémium tankokig, mint a Type 59, a Lorraine 40t és a Т26Е5."

• joe662
    Oriàsi grat!!
    Nekem is nemrég lett meg az elsö,34k csats utàn.
    Ràadàsul olyan tankkal amit 2hónapja vettem,és volt vele 120+ csatàm:-DD
  • robogo81 #398074
    Nekem 3 dolog jut eszembe erről a 3 festésről:
    Tekeredik a kígyó,rétes akar lenni.
    Piros álca ,fehér/szürke havon......(tudom karácsony van)
    Az egérkének a tornyán fejjel lefelé a rénszarvas,biztos azért készül,mert fel fog borulni(és a szarvas/ok sok,elhúzzák a garázsba,arra készül animáció,száncsengő hang,a télapó a tank testen ül,és a csapat a tankkal elrepül hangos hohohóóóó-zással északra).
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.12.14. 17:38:16
  • endrodiz
    Most eloszor, miota jatszom a wot-tal, sikerult felraknom egy tankra a 2. gun markot. Par napja vettem eszre, hogy a kedvenc nyomi robogom kozel all a 85%-hoz, hat ovatosan meghajtottam. Az eredmeny.
  • Plata
    Ez naná egy T49 meg egy Rhm.
    Light tankokat bármikor felismerem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 15:50:13
  • Plata
    Basszus ez olyan rondán át van festve hogy lazán nézhetné az ember Maus-nak is.
  • joe662
    Itt van még 2 ezek remélem mennek

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.12.14. 15:47:56
  • Plata
    Töknyóc a célkereszt megmondja hogy mi az.
  • joe662
    Ugye,mondtam hogy noobok ellen még jó is lehet
    113
  • Sherman0070
    Látszik, hogy nem 10-esezel.
    113
  • Plata
    Bazz,mi a rák ez?
    Is7 vagy mi a rosseb?
    Rá sem lehet ismerni.
  • joe662
    Ezek a keksztekercses tankok holnaptól lesznek
    Tetszik ez a festés,elég jól eltorzítja a tank körvonalait,noobok ellen még hasznos is lehet

• Sherman0070
    Hulladék ág lesz remélem. :D
  • R3nton
    Nyilván nerfelni fogják a többit is. Nem gondolod komolyan, hogy ezt így bent hagyják?? A grillét is elintézték, mert "toxic" volt szerintük. Na ez 10x annyira toxic. Maust is elkapták buff után egyből. M48 és superconq is kapni fog.
  • ROMOTO
    Valaki linkelt korábban vlmi orosz heavyt, az egy alternatív ágból való, tier 8 tól megy. Közös jellemzőjük lesza hátsó tornyos megoldás, durva körkörös páncélzat, nulla látótáv, lomhaság, kajla löveg, nagy alfa és a top tiernél a nagy pen.

A mostani alter francia heavy ágat jól fontolja meg mindenki hogy megéri-e (nem).

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.12.14. 12:44:48
  • ROMOTO
    Az ajándékba kapott álcát (alul az álcasoron lévő legszélső a bal oldalon) büntetés nélkül lehet fel-le pakolászni az összes tankra, ha ez túl olcsó akkor a másik dolog hogy elég csak a tanktestre venni álcát az álcabónuszhoz, így csak 50 aranyba kerül hogy álcázott legyen a járgány. Ki tudja mikor fixálják....
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.12.14. 12:36:49
  • Plata
    Nincs olyan prém tankom ami ilyen eszement mint a T49,azt befestettem vóna.
    Majd ha jön Vk azt úgy ki festem hogy instant agyhalált kap aki becélozza.
  • endrodiz
    Tekerj a lap aljara!

"Paints, camouflage palettes and effects are currently available only for Tier X and Premium Tier VIII vehicles."

Ez valszeg azt is jelenti, hogy a kesobbiekben kiterjesztik a festes tudomanyat a tobbi tankra is... (fiction)
    Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.12.14. 12:13:42
  • Plata
    A büdös franc.
    A prémrészt nem figyeltem.
    Az előbb láttam egy piros lila reva-t.
  • endrodiz
    Csak egyszer az eletben ne lennel vegre ostoba! Olvass es erts! CSAK T10 ILLETVE T8 PREMIUM TANKOK FESTHETOEK lilara, zoldre, hupikekre!
  • Plata
    T49-el T7-be kerültem,
    Sajna sokat nem tudtam lőni mert gyors vége lett.
    De komolyan azt gondolja egy T7 Td hogy van esélye közelről szemtől szembe?

Type 4 meg egy sügér volt,ott voltam az orra előtt,még sem foglalkozott velem,hagyta hogy háromszor belelőjek.
    Első lövés után azt hittem hogy majd rám fordul és megmurdelek,de nem kimentem elé,semmi,betöltött kimentem rá lőttem,oda se bagózott,utána már el sem mentem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 11:37:03
  • Plata
    Köszi,biciklis Vk-t akarok.
  • joe662
    Àllitolag 24.én lesz biciklis Vk a shopbam kb 41 eur ért.
  • Plata
    T49-en néztem,szóval az benne van a szórásban.
    Ha jönne végre Vk168 azt befesteném olyan ződre hogy az ellenség retinája kiégjen ha ránéz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 11:22:11
  • joe662
    T8-10 ig lehet csak:-(
    Rózsaszin E25öm igy nem lesz:-((
  • Plata
    Nekem nem is lehet le festeni a tankom,mert már volt rajta festés,így nem tudom átfesteni furára.
    Vagy csak nem vettem valamit figyelembe,mondjuk annyira nem is néztem utána.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 10:45:57
  • tigrincses
    ÁHH, kösz, gondoltam hogy ilyesmi. De kipippantom azt a kockát mellette. Az a gondom evvel hogy elvenné a kedvem a játéktól ha egy egy rózsaszín tankot vagy egy hello kitty-s matricával ellátott szuperócskavasat pillantanék meg. :D
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.12.14. 10:45:52
  • joe662
    Nem fogsz làtni hellokitty-s Mausokat,és neonzöld Grilléket, úgyhogy szerintem ne kapcsold ki.:-DDD
  • tigrincses
    Üdv. Az új frissítésről kérdeznék. A TÖRTÉNELMILEG NEM HITELES ELEMEK ELREJTÉSE FUNKCIÓ ALATT , NAGYJÁBÓL MIT LEHET ÉRTENI ?
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.12.14. 10:31:51
  • Plata
    Tegnap T49-el meg type-al nagyon jó volt.Ingyen 2 nap prém miatt pénzt is kerestem velük.Sok badger miatt meg T49-el is jól lehetett sebezni.Type meg igazi troll városban velük szemben.
    Type top ágyúja szemből is viszi.De oldalról állat,ha meg sikerül háta mögé menni akkor 1k hp meg 5-6 modul ugrik neki egyből.
  • Plata
    Passz.Auto aimal lőttem rá lttb-vel félig szemben volt.A bázison kempelt. Vagyis mögötte.Sok light volt így nem tudtam passzív spotolni.Berohantam az ellenség bázisára.Mivel fel lett spotolva kapott bőségesen.Ahogy rohantam felé a vasúti sínről rálőttem csak úgy és meghalt.Auto aim volt mert többen is voltak.Inkább a lövések kikerülésére figyeltem.Kilencvenyolc hp-t lőttem bele.De nemhittem volna hogy el találom.
  • Sir Charles
    Ismerjük Szuper Plata játék mesélését, meccsenként 2 Maust oneshotol LOLtraktorral.
  • Gyuszopapa
    Hát nem tudom de szemből nincs sehol 230-240 alatt nem tudom hol lőtted be LTTB-vel.
    A másik meg nem mindenki megy arty ágyús szarokkal.
  • Plata
    Jut eszembe a régi Fv-ben idegesítő volt hogy artyval nehéz volt kiszedni ha volt egy kis esze.
    Ezt célozd meg a közepe és a segge közt.Ebbe nem fog ilyen 30-70 sebzést csinálni sokszor az arty.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 07:31:33
  • Plata
    Tegnap szinte minden csatában volt 3-3 badger.
    Bár gondolom sok hülye is volt vele.
    De amíg egy Fv-től féltem addig ettől csöppet sem,elsőre nem tudtam hogy mire számítsak.
    De amikor kiderült hogy be sem tud lőni és a he viszi szemből mint a szart akkor már jó hecc volt.
    Azért eddig eddíg T10 britt td láttán az ember T8-10 tankkal beszart ha meglátta.Most meg már t8 Lttb szutyok ágyúja át üti?
    ENSK vagy Ruinbergen szemből a hasa nagyon látszik.Ráadásul arctic region-on is belőttem szemből több mint 1200 hp-ját két lövésből úgy hogy rejteni próbálta,igaz csak az első sikerült a hasára másodiknál bejött a random és tornyon lőtte,de ott is sérült.
    A régi FV Type-ot át lőtte,ez beforgatva nem.Sőt a régi Fv-t nem lehetett eltaposni sem,ezt már fel lehet borítani,falnak szorítva fejre állítani vagy sziklának nyomva megborítani és rá is lehet taposni.
    Tegnap szinte akármivel mentem volt badger,de még bc12-vel sem volt gáz.
    Bár lehet ha jobban ki ismerik rosszabb lesz.
  • Sir Charles
    Hát nem tűnik logikus lépésnek, hogy egy olyan tanknak nerfeljék a DPM-jét, amit kimondottan arra csináltak, hogy magas DPM-je legyen.
    Most,hogy buffolták az angol TD-k páncélját meg pláne értelmetlen lenne, mivel az összes TD azt a vonalat viszi, mint a Badger, csak rosszabb mobilitással.
    Csak az összehasonlítás miatt, itt jönnek az alap DPM-ek:
    AT7: 2300
    At15: 2800
    Torti:3530
    Badger 3530
    Legyengítenék tier 7-es szintre? Ugyan már, mekkora hülyeség lenne, meg értelmetlenné tenné, hogy az ember megvegye a 10-es tankot, ha jobb lenne a 9-es.

PLATA:
    "Hogy nekem nem kellene az hót biztos.Nagyon papír,ha szemből látszik a hasa akkor kampó.Oldalról már a szél is át fütyül rajta.De a leges legdurvább ha Type-al felgyűröd és hasbalövöd."
    Csak gratulálni tudok ehhez a mondathoz.
    Tehát neked nem kellene a Badger, mert a lower plate-et be lehet lőni, mert oldalról be lehet lőni, és mert Type-al ha hasba lövöd, akkor azt nem bírja.AHA.
    Ember, akkor minek játszol ezzel a szar játékkal, mert ez a játékban lévő mind a 300 valahány tankra igaz.