World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Végülis orosz dizájn. Azt hiszem bal elől van egy üzemanyag tankjuk. vagy az a lőszer rekesz, ami ottvan?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

WZ132-1, csak hogy még szarabb véleményem legyen róla, 6 egymás utáni körben gyulladt ki szemből! Nem HE lövedéktől, sima AP, vagy APCR jött mindig. Előtte nem volt sérült a fuel tank egyszer sem.
Miért a 90 milissel igen? 2945 WN8-am van T49-el ~950 csatával. Kellene még vagy 3000 csata mire felhúznám a saját átlagomra. Bár a lefelé húzás is húzás, igaz.
Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.06.04. 13:07:11
Mert azzal nem húzol statot, komolyan olyan kis butus vagy. <#banplz>
Utólag is grat a döglött macskádnak... Én azt nem írtam sehol, hogy nem jó a 90 mm-essel, csak azt írtam, hogy azzal ugyanolyan játékstílust képvisel, mint a többi light. Trollgunnal meg teljesen másképpen kell vele játszani, ami egyedi játékélményt nyújt a lightok között. És igen, a 90 mm-essel biztosan több sebzést lehet átlagban összehozni, de ez nem értem, miért zárja ki az eredményes játék lehetőségét a trollgunnal.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

A döglött macskám is megcsinálta trollal a 3 markot, amíg 8-as volt. Alig kellett hozzá sebezni. Mióta feltettem rá a 90-est ~80 csatával 100-at nőtt az átlagsebzésem és 860 csatáról indultam. Nem mellesleg a 90-es löveggel a T49-nek van az összes light közül a legnagyobb dpm-je, még a Sheridan-nél is nagyobb (trollal a Sheridan magasabb, de az ugyebár kb a harmada valójában). 4,85sec alatt tölt 212pen 240dmg és egész gyors a lövedék. Az a tank baromi jó. Remélem sokan tolják trollal és csinálnak vele szar eredményeket, így megmarad rajta a 90-es úgy, ahogy van.
A trollgunnal egy a baj, az RNG meg a 20 másodperces töltés, ameddig szétrépáznak, míg te sakkozva vársz, hogy betöltsön, csak hogy félrelőjj... míg a másik ágyúval lehet vissza lőni egyből. 😛
Én pl a 2801-et is sima ágyúval használtam illetve a patch óta a t49-et is a 90 milissel használom, lehet hogy egy a sok közül de legalább egy a sok közül amivel nincsen akkor katasztrófa ha az RNG úgy dönt hogy mellé lősz vagy eltalálod de nem ütöd át.
Így van, sokkal nagyobb a fun faktora és azzal is lehet eredményesen játszani (3 gunmark meglett vele, pedig csak a 152-essel használtam). A 90 mm-essel csak egy a sok közül, de a troll gunnal már egyedi. Főleg, hogy a VK2801-től elvették a 105-öst... 😞

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Trollgun fun. Naná hogy azzal használom. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

De van.
Ha T49 hallatán nem egyből arra gondolnál hogy T49=trollgun akkor eszedbe jutna hogy létezik neki egy 90 milis ágyúja is amivel nem a fél percenként csinálsz egy 300-1100 közti sebzést vagy hatalmas homályt.
De hát abban nincs is APCR. HE vagy HEAT.

A Löve-nél is különvehették a motort meg a váltót,gondolom.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

2000 csata alatt talán 3x ha ammorackeltek. Régebben inkább gyulladásra volt hajlamos, de mostanában az sem jellemző.

Köszönöm!Sejtettem,mert a fórumok olvasgatása közben nem igazán találkoztam vele,csak a motorérzékenységgel.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Akinek van Chrysler-e az mennyit szokott tier10-ben lenni illetve ott mennyire használható még a páncélzata?
Nagyon ritkán, utóbbi 100 csata alatt nem is emlékszem hogy lett volna. Inkább német tank lévén motor érzékeny.
Sziasztok. A Löve löszerrekesze mennyire szokott kirobbano sikert elérni?

Sherman0070
Tier9-es prémiumok jók lennének. 😄
Top tier only lenne kb.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Ja .Még később meg majd lesz a shopban is,És annál is később meg majd a tier 10es prémekhez adják az ultimate csomagban<#hehe>
Ekkor már Serb egy pérhuzamos univerzumban fog holdbázist építeni<#idiota>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

...😄 lehet ha sok seasont tolok... a sok bronze (ezüst?) legaueből is csurran cseppen valami lassan xD... a fene se tudja, először nézzük meg a bétába mennyire van értelme az egésznek a képességek miatt... 😄 ha nem kapok semmit sem leszek idegbeteg... meg állítólag később is másképp is lehet majd szerezni...
joe662
A golden ligában tessék végezni,és akkor majd potyognak a bondsok rendesen<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

...na jó...az a direktíva... de én inkább gyűjtögetem majd őket, hátha lesz vmi egyszer belőle 😄 az az 5k bond soknak tűnik. 😄
"Sorry, let me expand: Playing against a clan mate in battle is fine, as long as both parties play to win. As soon as any collusion happens (and can be seen on a replay) you are breaking the rules and risk being banned for a significant time."

Ezt írta Conway... :"D
Sherman0070
8 bondért lehet venni ilyen kis hasznos dolgokat 1 meccsre.

...aki júni 3 előtt regelt, fog kapni 100 bondot.. .csak tudnám az miért jó (vegyünk belőle direktívát? 😄)
Hát ezt Mr. Convay-ke vagy ki a rák írta fórumon, mert kérdezték tőle... 😄 #grabspopcornandlaughs 😄DD de csak riggeljenek, annál erőlébb leszek, ha bannolják őket, akár meddig jussak is. 😄
joe662
Nekem nem úgy tűnik<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ranked Battles are subject to the same rules as Random Battles; all penalties are imposed according to the Game Rules and the End User License Agreement.

In the event of violating points 2.1.2 or 2.1.5 of the Game Rules (rigged battles); point 2.1.7 of the Game Rules (use of bots); point 4.2.9 of the EULA (use of prohibited modifications); point 2.1.3 of the Game Rules (“boosting” other Users’ accounts); or other major violations players, will be excluded from the list of prize recipients in the course of and at the end of the Ranked Battles Beta Season, as well as before giving out prizes based on the season results.

joe662
Nekem csak ez a mod van fenn, hibátlanul működik,nem lépeget ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

...fórumon olvastam, hogy azt elvileg nem büntetik ha az emberek összeszámolnak... azt MÁR igen, ha nem fair play módon nem tesznek bele apait-anyait... na azt bannolják... 😄 így viszont nincs értelme riggelni. 😊
Sherman0070
Így legalább nem lesz rigged.

joe662
Valószínű, hogy így marad,nehogy a bal margón elhúzzanak egyesek,éjjelente<#banplz>

...na meg, a wotban tudjuk (meg az életben is így van), hogy minden mindenkinek úgysem lehet jó... most is úgy megy a sírás a fórumokon, hogy csak na... korábban meg pont a skill alapú csatákért sírtak... na akkor most a WG meg két szék közé esik? 😄
Master91
Bele gondolva talán jobb is így. Van aki 0-24-be tud wotozni mert nincs dolga és lehet hogy elhúzna , én nekem ez az idő tartam majdnem midnig jó pl.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.06.03. 22:56:54
igen valszeg... csak hát na... azért fura nekem is... mondjuk annyiból jó, hogy nem egész nap kell a gép előtt üldögélni ha előre akar haladni az ember (viszont nincs is túl sok idő rá így), meg annyi kreditet sem elhet elcseszni talán 😄
Szerintem ez csak a bétára vonatkozik. Élesben nem ilyen lesz.

...hát sztem azokkal is kicsesznek, akik cwznek.
joe662
Én 17-21 ig melózok minden nap<#hehe> lesz napi fél órám odatenni a vasat<#action> Ez nem az én játékom lesz úgy érzem.

áh... kösz...ezt a regulationst nem találtam az életnek se... így már értem... nem kell fordítani, csak nem találtam az égnek se, hogy mire hivatkoznak... na így viszont fura lesz, hogy van 4/6 óra játszani... az EU1 szét fog esni, nem? 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.06.03. 22:19:08
Hétköznap 6-tól 10-ig, hétvégén 4-től 10-ig.
joe662
Talán ez lenne az,de majd aki jobb angolból megmondja.

How to Participate

The Ranked Battles Beta Season will become available on 05.06.2017.
A Tier X vehicle is required to participate in the battle mode.
To go to Ranked Battles, select this mode from the Battle Modes menu in the Garage.
Ranked Battles only take place during Prime Time:
Weekdays:
EU1 server: 18:00–22:00 UTC
Weekends:
EU1 server: 16:00–22:00 UTC
forrás

Akik figyelték a híreket, meg tudná mondani, hogy akkor most ez a ranked egész napos vagy csak este 6-tól 10-ig tart? 😄 Mert a fórumokon már ez utóbbit írják, de nem találom honnan szedték. 😄
Csakis APCR-el, ha tényező akarsz lenni a csatákban.
joe662
Szerintem csak he,a Heat egy szar.

Sherman0070
Ez helyzetfüggő. HEAT az akkor jó ha biztos vagy, hogy beütöd.

T49-et HE-vel vagy HEAT-el érdemes inkább használni?

joe662
Ma sikeresen elb@sztam megint az Mt15öt<#falbav> Gondoltam elsznájpolom a Grille elejét,Kb az 1/3 része látszott ki a szikla mögül,de a Revo másképpen gondolta<#action>.Mondjuk ha előrébb mentem volna 5 métert akkor ráláttam volna teljesen,csak f@stam, hogy kilő.

Hát én nem sírom vissza. Iszonyat lomha főleg az alap motorral. Aki meg a med ágról fejleszti ki és az alap ágyúval indul neki háááát sok sikert 😊 Meg nyugtatót... Ja igen. Troll ágyús japánok ellen sajnos nincs toronyvédelem . Azokból pedig elég sok van. Illetve artyk ellen sem azok meg elég pontosak lettek. Összegezve igazából a lomhasága ölte meg számomra.
Tegnap este jól megkaptam a magamét. Batmobillal mentem és mindig nyomkodom a jelzést mikor újratöltök. Csata után rámírt a 0 sebzéses "pro" játékos, hogy mekkora noob vagyok mert üres tárral nem reseteltem a bázist. Meg be se töltött volna mire befoglalnak de spotoltam a csapat maradékának a foglalókat. Persze annyira volt jó játékos hogy 8k csatával volt neki 600 körüli wn8.