World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyik nagy kedvencem lett, miután a KV3 feljebb került.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Victory!
Battle: Erlenberg 09 August 2012 23:57:17
Vehicle: KV-1S
Experience received: 2,064 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 25,050
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top Gun, Master Gunner, Reaper
Top ebkent fasirtot csinal szegeny kisebb tierekbol. OP? Dehogy... <#alien>#alien>
Saor Alba
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Tudom hogy ez nem olyan nagyon sok de mivel jó vele játszani(a MarderII-t is nagyon szerettem) és csak 3200 arany volt,nekem ideális választás volt és nem csalódtam benne,ezért ajánlottam itt a hozzám hasonló,túl sokat költeni nem akaró játékosoknak.
Hát igen. A német diplomácia Bismarck lemondatása után egyre silányabb volt.
Japán volt a legerõsebb a német szövetségesei közül. A Pearl Harbor utáni tevékenységük nem volt érthetetlen. Igazából nem csinálták rosszul. Csak épp az USA ellen semmi esélyük nem volt, akármit csinálnak, akárhogy.
Lehet jönni persze hogy funolás így meg úgy, de ha valaki cirka 180 nem prém tank között egy funolóst se talál annak meg kéne vizsgáltatnia magát... 😊
Az új nehéz harckocsi kifejlesztésére két céget bíztak meg, a Porsche-t és a Henschel-t. Mindkét cég a VK 3001-ast vette alapul, ezt fejlesztették tovább. A Porsche-t egy 45 tonnás, 88 mm-es KwK 36 L/56 löveggel felfegyverzett nehéz harckocsi kifejlesztésével bízták meg, ebbõl lett a VK 4501(P), amelyet érdekes módon villanymotor hajtott. A Henschel-lel az eredeti tervek arról szóltak, hogy kúpos furatú löveggel kell felszerelni a jármûvet (VK 3601-es terve), de az ehhez szükséges rengeteg volfrámacél nem állt rendelkezésre, így a tervet végül módosították annyiban, hogy õk is a 88 mm-es löveget szerelték rá az addigi (emiatt kissé módosított) alvázra. Ez a terv a VK 4501(H) H1 jelzést kapta. A H2 jelû modellen még kísérleteztek a 75 mm KwK 42 L/70 löveggel is (késõbb ezt építették be a Panther-be), valamint érdekes, német harckocsikra nem jellemzõ módon az MG-34-es védelmi géppuskát a torony hátuljára szerelték (ez utóbbi eljárás inkább a szovjet harckocsigyártásra volt jellemzõ, lásd KV-1). A H2-s kísérleteket végül megszakították, és inkább a H1-es modellre koncentráltak.
Az elsõ mintapéldányok 1942 áprilisára elkészültek, Hitler pedig 53. születésnapján személyesen tekintette meg a VK 4501(P) és a VK 4501(H) próbáját a Wolfschanze-ban (a Führer kelet-poroszországi fõhadiszállása). Mindkét prototípus megfelelt az elvárásoknak (bár a Porsche változat gyakran lerobbant, nem volt megbízható), a vezetés végül a Henschel példánya mellett döntött, és 1500 nehéz harckocsi építésére adott megbízást. A Henschel-nek azonban még eddig nem volt harckocsigyártásban tapasztalata, így a biztonság kedvéért 90 darabot a Porsche prototípusából is megrendeltek, arra az esetre, ha a Henschel valamiért ne tudná teljesíteni a megbízást. A Porsche amúgy is már 1940-tõl benne volt a nehéz harckocsik fejlesztésérõl szóló project-ben. A Henschel-nél azonban nem merült fel semmi probléma, így az elkészült Porsche Tiger alvázakat használták fel az új páncélvadászhoz, a Ferdinand-hoz.
8.0-ba jönnek õk is, nem ?
Semmink nem volt.Nem szeretem magunkat égetni,de az,h volt 1 gyors reagálású hadtestünk,ami abból állt,h mindenkinek volt kerékpárja...Ami valóban gyorsabb,mint gyalog,de semmi több.
2.magyar hadsereg csak nevében volt az..Nem véletlen,h a Don kanyarban nálunk törtek elõre az oroszok.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A spanyolok talán sehol sem voltak,hisz a polgárháborújukba is 1 külsõ erõs támogatás kellet,német.
Az olaszok:Nos nem megbántva,de sehol nem voltak.Valószínû õk is elhitték,h nagyon jók-Etiópia.Na de ellenük?Ezt gondolták mérvadónak?
A japánokat"még értem"a nyersanyag miatt/hiány miatt támadták az USA-t,h ne veszélyeztesse õket..
Viszont a tengely(Berlin-Róma-Tokió) utólag elég vicces..Persze ma már okosak vunk.Ha a Japánok támadják az oroszokat,akkor vszínû más a téma és nyernek a németek.A fél bandát az oroszoknak át kellett volna csoportosítani.
Az,h ma mi is rabszolgák lennénk,viszont elképzelhetõ.De hadászatilag okos lett volna.Ellenben a Pearl Harbour ellen viszont belerángatták a németeket az USA ellen,holott egyik fél sem akart nyíltan egymás ellen harcolni.Viszont így az USA már nyíltan hadban állt+korlátlanul ellátta a Angliát.Mai fejjel érthetetlen,h mekkora hülyeséget csináltak a németek..
Bár gondolom még midig fent állt a szlogen,mondván az oroszokat 2 hónap alatt elintézik,nagyképûség volt.Mint ahogy az is,h nagyon sok a jövõbe mutató technológiával nem foglalkoztak.Pl:Me-262 tudtommal már 41-ben teszteket repült,hogy a Tiger is csapatpróbán volt,de úgy látták(akkor),h simán gyõznek.
Nincs szignifikáns különbség munkaszervezés, fegyelem, technológiák , munkakörülmények területén. Egy fikarcnyi se.
Az elsõ mondatod hibás az egész hozzászólásodban.
"Állítólag figyelnek rá, hogy közel azonos tankok legyenek egy csatában legalábbis zömében, de ez hazugság"
SOHA SEM állította senki, fõleg nem a WG hogy a az lenn az MM célja hogy közel azonos szintû tankok menjenek egy csatában. SOHA SEM.
Amire te gondolhatsz az az, hogy a két oldalon nagyjából (ideális esetben pontosan) passzoljon a tankok szintje. Tehát ha a ti oldalatokon van 2 Tier10, 3 Tier9, 4 tier8, akkor a másik oldalon is azok legyenek. Plusz hogy kb ugyanannyi arty legyen mindkét oldalon.
Ennyi és nem több az MM. Minden patchez kiadják hogy milyen szintû tankok milyen szintû meccsekre kerülhetnek be. 3-4 tier különbség a top és az alsó szintû tankok esetén tök normális, Tier5 scoutoknál még az 5 tier különbség is alap.
De ha gyökerek platoonoznak, és mondjuk Tier9-es tankkal áll platoonba egy Tier4-es, akkor a MM a túloldalra is beránthat egy Tier4-est kompenzálásképpen.
Itt van egy táblázat, nézegesd
-A spanyolok nem léptek be az oldalukon a háborúba, pedig Franco a németeknek köszönhette a hatalomra jutását.
-Az olaszok alkalmatlanok voltak a háborúra. Mussolini az egész földközi tengervidékét el akarta foglalni, de a görögökkel sem tudott elbánni.
-Japánok meg Oroszország helyett (akikkel több csatát is vívtak az elmúlt 40 év alatt), az USA-t támadták meg. A haditervük érthetetlen volt. Lebombázták Pearl Harbort, majd 6 hónapig nem intéznek támadást azon a fronton! Ezek után csodálkoznak, hogy elveszítik a háborút!
Ezeket a dolgokat figyelembe véve látszik, hogy a németek szinte egyedül maradtak a háborúban. Ha ezek a németekkel szövetséges országok egy kicsit is meg tudták volna közelíteni a tõlük elvárható feladatot, akkor nem lett volna a Balkáni hadjárat, Afrika Korps, stb. A Szovjetunió elleni támadás hamarabb megindulhatott volna, és nem lettek volna olyan kellemetlen manõverek mint a Kurszki támadás közepén, a frontvonalról kivonásra kerülõ, és (a szövetséges partraszállás miatt) Olaszországba átküldött SS páncéloshadosztályok.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: JagdPz E-100. Elköltött XP: 210 000. Elköltött szabad XP: 0.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Megmondta a magyar türkménbasi: mindenki visszajön látva az egekbe törõ folyamatos fejlõdést. A fiatalok, a tudósok, mindenki.
<#shakehead>#shakehead>
Sehol nincs/volt egyik szuperhatalom sem.Annyi a dolog,h megadták a lehetõséget a kutatáshoz.Ami nálunk ma sincs,ezért megy ki minden feltalálónk.Ez vagyunk mi,idõnként megadatik,h de jó magyarnak lenni...de sztem ez kevéske.
T34 - 680 eff rate
IS-3 - 760
T34 - 800
IS-6 - 850; T34 - 850
IS-3 - 860; T34 - 810
AMX50 100 - 1100 (kivétel)
IS-3 - 890
IS - 650
E-75 - 930 (ugyan 850 felett de epikusan barom volt)
IS-4 - 1500 (kivétel)
Hm nem 10-ból tíz csak 8 gyökér akinek a teljes alkalmatlanságát pótolni kéne...
De ugye abban mindenki egyetért,h nem véletlen vadászott mindenki a német tudósokra.(Rakéta és repülõgépek,h mást ne mondjak)
Akárhogy írják a könyvek az ami f86(Sabre) és Mig15 mégicsak tõlük van.😊
Õt már nem is mondom :Wernher Von Braun.NASA,így már mindenki ismeri ugye?
a védekezés nem csak abból áll, hogy kiépített lesállásban várjuk az ellenséget, nagyon-nagyon leegyszerûsíted és általánosítasz, egyáltalán nem egzakt módon zajlik le egy összecsapás a valóságban, mint ahogy két futball mérkõzés sem mindig ugyanolyan!
én nem azt írtam, hogy nem volt lényeges (nem tudom honnan szedted ezt) a nehézharckocsi nemléte, arra próbáltam célozni, hogy ez egy kiragadott részlet, önmagában nem értelmezhetõ helyesen, a shermaneknek (szövetséges harckocsiknak) nem a tigrissel szemben kellett helytállnia, hanem a némmet hadszervezet ellen kellett az angolszász szövetségeseknek, amiben a harckocsik csak egy tényezõk voltak, nem homogén harckocsi-harckocsi összecsapásokból állt egy csata (harckocsi ellen küzdelem, mint elsõdleges feladat amúgy is a vontatott páncéltörõ ágyúk és páncélvadászok sajátja volt), hanem egymással együttmûködõ (próbáló) fegyverrendszerekébõl éppen az adott helyzet körülményei között
A minõségi fölény természetesen tág fogalom.Nem is a konkrét fölényre gondolok..
Hanem vezetés/gondolkodás( a franciák szétosztották a tankjaikat a németek 1 "koncentrált csapatként"használták.)/logisztika.Schliffen terv bukta volt anno 1914ben,a németek nem is erõltettték.
Az oroszoknál az emberi élet nem számított...A németeknél azért 1 kicsit jobban.
A németek hibája a felsõbbrendûségbõl származott.Azt hitték mindenki hülye,csak õk a valakik.A keletieket nem véletlen hívták hordának,ellenben magukkal.
Sok cégük volt pl a légierõben akik nem egymást támogatták,hanem a fõnök kegyeiért versengve egymást bénították.De ez csak 1 példa.
Mivel qrva okosnak és legyõzhetetlennek hitték magukat(Lengyel/francia hadjárat megerõsítette õket ebben),azt hitték az oroszokkal is 2 hónap alatt végeznek.
Nem tanultak Napoleonból,megkapták a felperzselt föld taktikát,de õk még mindig azt hitték,h csak 2 hónap lesz.Ezt maga Õ mondta.Holott már anno is csúszott a támadás az olaszok hülyesége miatt,Görögország csúnyán elbánt az olaszokkal,rgo a német"déli szárny"védtelen volt.
Számtalan alkalmuk volt nyerni,mégsem éltek a lehetõséggel.
1:Angliai csata rossz döntései Göring által.
2:Atlanti csata rossz döntései pl:Bismarck
3:Afrika hadtest..
Nem vok tök hülye a témában,mondtam,h sok könyvem van és mégtöbbet el is olvastam😊
S látod még bele sem mentem a minõségbe...😊))
It\'s a trap!!! :)
Nem csak mentem velük. Statisztikám szerint 51%ot francia tankokkal mentem. (6000 meccsbõl)
Minden pályának meg van a maga taktikája, és ennek a hegy. Ritka, ha anélkül meg nyeri valaki. De ha valaki tud jobb taktikát természetesen szívesen hallom.
Annyiszor hallottam már medektõl, hogy õ elvbõl nem megy a hegyre, hogy meguntam. Mi faszért játszik akkor medekkel/lightokkal?
Szerinted a városban mit ér el a csiki-csukival 1 amxel 9es csatában? Ha felmegy a rohadt hegyre, akkor onnan tud spotolni lövöldözni.
Persze rohadt szar napom volt, ez is közrejátszott. Lehet ha nem válaszol vissza fel se tûnik, hogy mit csinál.
Még 1x mondom nem veszekedés, csak rohadt felidegesített a nap, és a játék is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem mondtam egyikre se ,hogy jobb vagy rosszabb, nem szóltam le egyiket se.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem tudom az oroszok milyenek, az az orosz filmipar gyöngyszemeit nem ismerem. Vajon ilyen vodkagõzõs alkozások-e?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A magyaron fent akadt a szemem és tényleg..
Az oroszos szervezés meg eléggé siralmas. Még mindig. Nem kell a hadvezetésre gondolni, elég megnézni egy német céget, meg egy oroszt( vagy egy magyart...)
No de viszont a németek meg nem tudnak filmet készíteni...német filmekkel a világból ki lehetne üldözni.
No de motorban? Abban meg nem. Orosz harckocsik motorja jobb volt. Felfüggesztésben? Abban sem volt német fölény.
Vagy melyik a minõségibb, a német vagy a orosz géppisztoly?
Ezt így nem lehet kijelenteni, hogy az német minõségi fölény, vagy orosz mennyiségi.
Volt olyan harceszköz amiben a németek voltak kicsivel fölényben, volt amiben meg nem, és volt sok olyan, ami adott helyzettõl függ.
.jpg)