World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindkét oldal okosat mondd.Ezért írtam,h pro-kontra.
A minõségi fölény náluk volt,a mennyiség meg nem.
Persze qrva okosak vunk utólag 70évvel késõbb.
Pl:Az enigma megszerzése az angoloknak+ a kezdetleges radar,bár ez nem épp tank téma.
most hogy van gamer most szar az MM 😄😄😄
44-ben a németek védekeztek, a KV helyére meg a Tigris került.
Az hogy nem volt nehézharckocsijuk igen is lényeges. A légifölény nem mindig kihasználható. Nem úgy volt ám hogy folyamatosan repülõk voltak mindenfelé, hogy szétlõjjék a Tigriseket.
A veszteség arányoknak ez is az egyik fontos oka, nagyon nem mindegy, hogy egy Tigrisnek Sherman-kkel szemben kellet helytállnia.
Persze nincs mi lett volna ha, de mégis ha Phersing-eket elõbb bevetik, bizony nagyon másképp alakultak volna a dolgok.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Namost, akkor vagy most jobb játszani.
A forummotor meg monnyon le ezzel a kiütögetéssel.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Az a gond hogy mar igy is sok flankelos / troll tank all a garazsomban (AMX-ek, Chaffee, T-50-2). Nem gaz ha 50-el megy max., eleg brutal szogben tud fordulni.
Saor Alba

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
már több helyen is olvastam ezt amúgy, de szerintem ez alaptalan és félrevezetõ, azt sugallja, hogy a németek állandóan kiépített állásokban, lesben állva várták a szovjet tömegekre, nyilván többet tették ezt, mint egy támadó hadsereg egységei, de a védekezés nem csak ebbõl áll, nem látok ebben semmiféle meghatározó elõnyt
az meg, hogy az angolszászoknak nem volt nehézharckocsija megint csak egy kiragadott részlet, ami önmagában teljesen értelmetlen, mert például volt emellett mindent elsöprõ légifölényük...
Ilyen szempontból régen jobb volt, viszont volt pár bug is, alig volt pár pálya, az MM katasztrófa volt. Voltak érdekes szerverhibák (pl. mikor át lehetett menni házakon 😄 Azokon is amik nem voltak rombolhatóak...)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A medek el is indultak +2 gyors td.
Csak õ makacskodott, de õ is felért full hpval, és mielõtt kilõtt sikerült elfoglalni a hegyet.
Szerinted mit akart 1 amxel a városban, ahol minden tele van heavyvel?
Mineson ha nem foglaljuk el a hegyet, akkor az esetek 90%ában bukta.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
WoT: Nishizumi77
Amikor a Tiger használhatatlan volt?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Õ erre azt írta, hogy 40 sec load time.
Erre beírom, hogy: I know. pls.
Õ NO.
Rálõttem, letrackeltem, de nem sebeztem.
Elindultam a hegyre, õ belém lövi a tárat. Túlélem. Fent kinyírtam az ellen T54ét fél hp-ról, erre kilõ a 1390-ünk.
Ezután csak ennyit írtam angolul? LOL the amx on the hill! Perfect!
Végül is elértem, amit kértem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Pár hete kezdtem a játékot, szóval noob vagyok a javából. 😊
Persze igyekszem csapatban játszani, de sajnos ez a dolog elég nehéz a sok valószínûleg alapból összeférhetetlen embertõl.
De a konkrét kérdésem. Állok egy helyben, ahogy olvasom "kempelek". Jön egy barom csapattag, 3x nekem jön mire elhelyezkedik, majd miután mögém akar lõni a barma, két-három alkalommal belémlõ. Kérdem, hogy WTF? Nincs válasz. Arrébbmegy végre, még kétszer belémjön azért. Utánaeresztek már egyet a rend kedvéért. Leveszek a magasabb szintû szarjából kb 30 életerõt. Õ lefelezett. A végén tõlem levon 2k-t, én kapok kárpótlásul 200-at. Ez miért van így?
Vgay mit tegyen az ilyen tahókkal az ember? Mert egyszer megrándul a keze és másképp sül el neki a megszokottól, talán belefér. De háromszor...? Ez nem egyedi eset, az alapszitu többször elõfordult már.
T34-nél milyen fegyverzetet válasszak, milyen lövedékkel? Gondolom akármilyet, de én ölni akarok😊
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
sokkal nyugodtabb az életem 😄 pedig csak 2 napja nem játszok XD
Bár nekem a német tier 9-esek jobban bejöttek, mégis csak keményebb a frontjuk.
Jó vele a játék, nem bosszantó ,hogy mekkora vacak, nem úgy mint a KV-4.
Egyedül ami nagyon zavart, a sok arty találat, de tettem rá páncélt, meg nem tudom a patch-ben csavargattak-e rajta valamit, mindenesetre azóta nagyon faszán mûküdik.
tudnál akár errõl akár más m48-s menetedrõl linkelni 1 replay-t?😊 (ha pedig már fellelhetõ vhol, plz csak 1 linket, magára a tankra vagyok kíváncsi h mit lehet kihozni belõle értõ kezekben, elõre is köszi)
Így viszont nem ér semmit..egy tájpot kéne venni, de ha jól látom 1000 hufot emeltek rajta?
I met God. She's black
130/205/43 Average penetration (mm)
160/160/280 Average damage
0-9nél én lõttem az 1. frag-et.