World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.04. 23:28:07
angelus1991ster.blogspot.hu
~500-ról 900-ra felvittem az átlagsebzésem vele.
2. gunmarkot nem bírom megcsinálni vele, annyira jól sebeznek vele.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Figyeld a wg logikát. Van némi páncélzat ezért vegyük el a sebességét adjuk neki egy lófos ágyút aztán b.sszuk be folyamatosan t8-ba ahol keresztben hosszában minden átlövi míg te pattoghatsz a semmit érő megymagköpködőddel. De legalább lassú....
Komolyan mondom balf.szok ülnek ott.
Ja rátehetem a 105 milist amivel brutális 44-eket sebzek már ha eltalálok vele valamit mert célozni nincs idő. Igyekezni kell mert kapom a 400+-okat.
Észrevehetnék már hogy a t6-os tankok nagy részének semmi keresnivalója nem lenne t8-ban. Elavultak. Tele a t8 lóbaszó ágyús vagy keményen páncélozott szörnyekkel. Úgy érzem ilyenkor mintha újra a + - 4 tier korszakban lennék.
SPG-14
◾Primary: Stun enemy vehicles for at least 250 seconds in total or enable your allies to cause at least 1,000 damage to enemy vehicles by immobilizing them. (kábítózással szerzett sebzés ezek szerint túl könnyű...)
◾Secondary: Win the battle.
Elsődleges: Okozz legalább 180 másodpercnyi kábítást vagy tedd lehetővé a csapattársaidnak hogy legalább 800 sebzést kiosszanak az általad lebénított járművekbe.
Másodlagos: Win the battle.

Gw Tiger-rel kábítottam egy E-100-at. Kábítás ideje alatt kapott 815 sebzést.
180 mp-nyi kábítás nem volt meg,de a vagy szó miatt gondolom nem is szükséges.

Emil I vel 2226os WN8 am van. Második legtöbb WN8 as tankom. <#wow1>#wow1>
Lehet én vagyok a fura szerzett, de nekem tetszett a stílusa.
BattleTag: kabel15#2672
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
IS-7 mennyire játszható most a szintjén? Az az egyetlen 10 es tankom, vagyis még ez sincs meg, de már csak kredit kell hozzá, viszont nem szeretnék lemaradni a holnap rankedozsáról. Vélemény?
BattleTag: kabel15#2672
Az assist és kábítás sebzést összesítve kell 2500 vagy külön-külön?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.04. 17:12:19
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
top tank vagyok és jó a pálya akkor lecsó van nekik

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Overlord-on Strv csapattárs leugrik a szikláról és szarrá sebzi magát,ugrásról nincs képem de leérkezés utánról van.

Most Conway-el mentem volna egy duplázót, belegázol is7 meg emil2 indulás után nem sokkal.Tiszta hülyék.
Én nem olyan sokszor,mert csak 10 csatát mentem vele eddig<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.06.04. 15:56:50
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Hülye gyökér lövésétől több modulom is elszállt.
Vereség
Csata: Lakeville
Járművek: IS-7
Szerzett tapasztalat: 309 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2)
Szerzett kredit: 24 510 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 370; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 5 649)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.04. 15:33:57
A többséget nézd mindig.
Napi első csata.