World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szóval az obi 268 is csak a 4. helyen végezte.. tiszta röhej 301000xp az a sz.r. találkoztam már vele . a gyorsaságon kívül semmi elõnye nincs. 1 papír td.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Nem játszottam vele de jónak tûnik, a torony elég nagy elõny.
A JP E-100nál meg csak jobb lehet 😄

WoT: Nishizumi77

üdv.
olvastam wot fórumon hogy a top td most az T110E4. valakinek errõl véleménye? fontos lenne... mert sem usa sem francia td ágat nem kezdtem még. és nem akarok befürödni úgy mint a JP E100al<#falbav> a fórum szerint :1 T110E4, 2 T110E3, 3 AMX F,4 OB 268, 5 JP E-100.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Valaki linkelte itt tegnap a MEHD nevû klánból hazánk egyik büszkeségét, a SztalinJoska nevû hõst, és az õ példamutató viselkedését.

Na most én is összefutottam abból a klánból egx jóképességûvel, Jimito2 néven. Hasonlóan osztotta az észt és anyázott egész csata alatt.
Az nem zavarta, hogy top tankként egy lövést sem adott le talán, és én még T-50-ben, legalul is többet öltem nála... Biztos azért nem volt ideje harcolni szegénynek, mert annyira lefoglalta, hogy engem szidjon, és bizonygassa, hogy õ mennyire jó játékos is a maga 940 eff-jével.

Kezdem azt hinni, hogy ez a klán valami gyûjtõhelye lehet a kisegítõiskolásoknak <#idiota>

szabii98
Wazze...leicht trakival összeszedni a free xp-t, hogy meglegyen neki a sturm2 az elég sok idõ..és akkor még a hummi 😄😄😄

I met God. She's black

na ez megy az archívba😊))) ritka élvezetes csata volt és a végén értelmes társra leltem akivel lehetetlen helyzetbõl lehoztuk a csatát😊

Gyõzelem!
Csata: Airfield 2012. augusztus 12. 7:42:32
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 2 754 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 297
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kamikaze

replay
Nekem bõven elég a napi duplázás ARLel, annyira nem sürgõs a következõ tank.
Most T-44et tolom rendesen ( Type 62 tank modelljével XD ).
Van 4 millám, megveszem a T-54et és majd meglátom mennyi pénzem marad T-44 eladása után. E-50Met majd T-54 után akarom megvenni, neki kisebb a prioritása mivel T10es és semmit se kell rajta fejleszteni, ráér késõbb.

Lényeg a lényeg AC Milánói 46ra mostanában nem lesz pénzem, ezért csak napi duplázással haladok. Kb még 20k kéne.

Eagle16
Naponta kb. 10-20 csatát szoktam menni csak, de most ki akartam használni a bónuszkódot teljesen 😊 És akkor miért ne használjam ki arra amin minél elõbb túl szeretnék lenni. 1,5 óránként összejött 10k xp 😄 Tartottam pár szünetet, de a végére már hányásig ARL-eztem magam...

kisfish: nem tetveztem feladni, tudom hogy Tier 7-tõl jók. Mondjuk ez a Tier 7-es nem egy szépség...a tetején azok a micsodák nagyon elcsúnyítják.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én nem értem az ilyeneket, hogy nem unják hogy csak 1-2 tankkal játszanak?

Héten láttam egy játékost aki leoval volt T10ben és beírta hogy fú de utálok a lista alján lenni. Erre írtuk hogy akkor ne játszon scouttal. Õ meg hogy what? Meg késõbb hogy akkor mit fejlesszen stb.
Megnéztem a profilját, kevés tankkal játszott, de Luchsal ment vagy 200+ kört, leoval meg 400+at.... Nevére nem emlékszek.

Tegnapi legjobb eredményem. Nem is olyan rossz a Pörshing 😊

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. augusztus 11. 8:43:53
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 3 422 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 100 783
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Ez finom reggeli volt:

Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. augusztus 12. 7:08:38
Vehicle: KV-1S
Experience received: 2 440
Credits received: 115 188
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

aztaku.....hogyazistenbe?<#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Solten
<#banplz>

Saor Alba

Trabant93
Hmm milyen igaz 😄
"hah modders make this game better, than the developers lol"

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Na ez egyértelmûen egy noobmolesztáló pedofil. 😊

Vajon hanyadik skilljét rakhatta már fel a legénységére loltraktoron?

Bugi Misi
<#idiota><#idiota><#idiota>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Maala
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. augusztus 11. 23:43:01
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 804
Szerzett kredit: 82 472
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem. Ha te is a siratóasszonyok közt voltál akkor 40 AMX40 kört kell lehúznod büntetésül a zajért...

O basszus, nagyon durván melléolvastam a kérdést, mea culpa. Azt hittem feltölt és hogy az befolyásolja a sebességet. De nem azt kérdezte...

Szóval.. akár egy szutyok 64kbs ADSL feltöltés is elég...

Alien69
IGEN! Sõt! Ha nincsen böngészõ megnyitva, az még jobb (lehet). <#ravasz1> De a lényeg, az adat forgalmat befolyásolja, mi fut a háttérben, és az mi a fenét szarakszik a neten. Minél nagyobb sávszélt foglal el, annál gázosabb. Persze, ha mondjuk a feltöltési sebességed 5 mega, azt nehezebben veszed észre, kivéve torrent, és ha rosszul van beállítva. De inkább ne fusson semmise, ami internetre megy ki. <#nezze>

popey8
Sziasztok!

Júl. 28. óta nem tudtam játszani, szal kicsit le vagyok maradva WoT ügyben. Mik a tapasztalatok? Jogosan temettük/temették a T10 heavy tankokat? Gondolom azért annyira csak nem lettek játszhatatlanok. CW ügyileg mi a helyzet? Jobban preferálják már a TD-ket és a medeket? Melyik T10 medre és TD-re érdemes rámenni CW szempontból?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Alien69
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. augusztus 11. 23:31:41
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 1 790 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 837
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
LOL. :-)

Szerintem igen.

Vagyis ha 196-512 a netemnek a feltöltése akkor ha nem fut semillyen komolyabb internet fogyasztó alkalmazás akkor lag nélkül tudok játszani?
Miért ne menne? Ki akartam próbálni, kipróbáltam. Persze te már úgy bújtál a világra, hogy mindent tudtál a WoT scoutolásról, meg a Leopárd tankról is.

Amúgy azóta 1v1-ben lenyomtam vele egy T7-es tankot (mondjuk mindjárt utána beletaposott a földbe egy t8-as)
Egy másik meccsen meg begyûjtöttem egy megszálló medált. Ott már sunnyogósan játszottam.

Lehet megkedvelem a Leopardot.

Nekem még a böngészést is kinyírja ha pl töltök fel vmit a youtubera.

Anno én totál hüje(direkt így) voltam és arra mentem mert láttam ezeket az aranyos kis izéket(Luchs/Leó) rohangálni,kihúzni nem volt etvas gyorsan meglett,a scouttolásról meg a suicidberohanás volt a fogalmam kizárólag csak😊
Szóval nem elképzelhetetlen a dolog,hogy valaki nem tudja mi fán terem ez az egész felderítõsdi elsõ blikkre.

Nem igaz. ADSL-em van. Többféle felfelé sávszélességem volt, ping mindig maradt ugyan annyi.

Kérdés csak az, hogy mivel a Leo ág láthatóan zsákutca, miért menne arra vki aki nem tudja mi az hogy scoutolás 😊

ADSLnél NAGYON durván igen.

Direktben nem, de ha más alkalamazással (pl. torrent) kitöltöd a felfelé sávszélességet, akkor a pinged is rosszabb lehet.

Bocs az offért de a feltöltési sebesség befolyásolja a ping et?<#help><#zavart2>
Statja alapján nem is csodálkozom ezen az emberszerû lényen.
10 éves fiamnak fényévekkel jobb a statisztikája,mint ennek a kórságnak.

Igen,elvileg megjelenhet top tanként is T4 csatában,de általában valami "nagyobb buliban"(bármi T9-ig) leszel amolyan "szenvedõ alany".Persze ha nem ismered/szereted a scoutolás/spottolás/arty-ölés mûvészetét,és nincs normális felszerelésed+legénységed ezekhez,akkor bizony szívás a Leó...

Na akkor majdnem ua.Azt gondoltam van vmi kedvenc mostani..
Nálam se sok.Ma a kollégámnak farmoltunk.Õszinte mosoly volt minden vk-s csata után..Persze 1 idõ után beugrott,h kár volt eladni a vk3601-et,de gondolom ez többé nem lesz."Elõrébb" nem léptem,de neki összejött 1.5m kredit ez már siker.Közben én sem szenvedtem csorbát..Ez mára elég volt.

darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Én még elég kezdõ vagyok.

Ha jól értem, akkor a T4-es német könnyû harckocsik (Leopard, PzKpfw 38na) mindig T3-T9-ig lesznek besorolva?

szabii98
Ohh, aki oda lent ment a másik utcán, abból 1 ment védeni a sikátort, a többi viszont jött hegyet mászni 😉

I met God. She's black

Addig örülj amíg csak 1 akar felmászni. Én fogtam már ki olyat hogy 2 E100+ 1 E75 indult neki a hillnek. Persze szakaszban voltak a géniuszok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

POÉN VOLT!
Komolyan ne vedd!
Bocs, hiányzott a smile- a végérõl.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

szabii98
Nem jöttem rá, hogy komolyan gondoltad-e 😄
viszont, oké de a lassú ktval meg e75tel nemkéne hegyetmászni :-D

I met God. She's black

Több, mint 3500 csata alatt eddig nem jöttél még rá?
Szerintem ez teljesen 1értelmû.
A medek gyorsabban átérnek a halálúton, és gyorsabban tudnak fedezékbe bújni a lövések után, ergó jobbak a csiki-csukiban.
A heavik pedig az erõs páncélzatuk, és a fegyverük miatt hatalmas meglepetést tudnak okozni a hegyen azoknak a noob medeknek, akik még a "régi iskola" szerint játszanak.

Régi iskola: gyors tank hegy <-> lassú tank véd

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ja, a hajósban én is jóval több potenciált látok. Sokkal egyedibb lesz mint ez a repülõs, ami elég tucatjáték. Bár szerintem a Mechwarrior Online is nemsokára nyílt bétába megy át (még ebben a hónapban), az még tuti hogy sok embert el fog csábítani a tankozástól, mivel meglehetõsen hasonló koncepcióra épül.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor csak kicsit vagy kocka. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Az egy FELDERÍTÕ(Scout)-besorolású tankocska,direkt kerül oda,nem véletlen.
Bõvebben errõl a FAQ-ban olvashatsz.

mert felderítõ tank, mint t-50, elc-amx, amcsit nem tudom talán az M5 stuart a scout-juk

It\'s a trap!!! :)

Hajósat kéne csinálniuk, azt többen várják sztem...

A Leopard (IV) tankot miért rakja be folyamatosan a VII-IX-esek meccseibe?
Ez direkt van így vagy bug? Tisztára elrontja a játékélményt.

Az Mle 48-tól lesz igazán izgalma lenni a játék.A Foch meg egyenesen egy brutál állat 😊.Sok sikert hozzá, innen már ne ad fel a francia TD ágat.