World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
A JP E-100nál meg csak jobb lehet 😄
WoT: Nishizumi77
olvastam wot fórumon hogy a top td most az T110E4. valakinek errõl véleménye? fontos lenne... mert sem usa sem francia td ágat nem kezdtem még. és nem akarok befürödni úgy mint a JP E100al<#falbav>#falbav> a fórum szerint :1 T110E4, 2 T110E3, 3 AMX F,4 OB 268, 5 JP E-100.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Na most én is összefutottam abból a klánból egx jóképességûvel, Jimito2 néven. Hasonlóan osztotta az észt és anyázott egész csata alatt.
Az nem zavarta, hogy top tankként egy lövést sem adott le talán, és én még T-50-ben, legalul is többet öltem nála... Biztos azért nem volt ideje harcolni szegénynek, mert annyira lefoglalta, hogy engem szidjon, és bizonygassa, hogy õ mennyire jó játékos is a maga 940 eff-jével.
Kezdem azt hinni, hogy ez a klán valami gyûjtõhelye lehet a kisegítõiskolásoknak <#idiota>#idiota>
I met God. She's black
Gyõzelem!
Csata: Airfield 2012. augusztus 12. 7:42:32
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 2 754 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 297
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kamikaze
replay
Most T-44et tolom rendesen ( Type 62 tank modelljével XD ).
Van 4 millám, megveszem a T-54et és majd meglátom mennyi pénzem marad T-44 eladása után. E-50Met majd T-54 után akarom megvenni, neki kisebb a prioritása mivel T10es és semmit se kell rajta fejleszteni, ráér késõbb.
Lényeg a lényeg AC Milánói 46ra mostanában nem lesz pénzem, ezért csak napi duplázással haladok. Kb még 20k kéne.
kisfish: nem tetveztem feladni, tudom hogy Tier 7-tõl jók. Mondjuk ez a Tier 7-es nem egy szépség...a tetején azok a micsodák nagyon elcsúnyítják.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Héten láttam egy játékost aki leoval volt T10ben és beírta hogy fú de utálok a lista alján lenni. Erre írtuk hogy akkor ne játszon scouttal. Õ meg hogy what? Meg késõbb hogy akkor mit fejlesszen stb.
Megnéztem a profilját, kevés tankkal játszott, de Luchsal ment vagy 200+ kört, leoval meg 400+at.... Nevére nem emlékszek.
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. augusztus 11. 8:43:53
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 3 422 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 100 783
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"hah modders make this game better, than the developers lol"
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Csata: Lakeville 2012. augusztus 11. 23:43:01
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 804
Szerzett kredit: 82 472
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szóval.. akár egy szutyok 64kbs ADSL feltöltés is elég...
Júl. 28. óta nem tudtam játszani, szal kicsit le vagyok maradva WoT ügyben. Mik a tapasztalatok? Jogosan temettük/temették a T10 heavy tankokat? Gondolom azért annyira csak nem lettek játszhatatlanok. CW ügyileg mi a helyzet? Jobban preferálják már a TD-ket és a medeket? Melyik T10 medre és TD-re érdemes rámenni CW szempontból?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Csata: Sand River 2012. augusztus 11. 23:31:41
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 1 790 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 837
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
LOL. :-)
Amúgy azóta 1v1-ben lenyomtam vele egy T7-es tankot (mondjuk mindjárt utána beletaposott a földbe egy t8-as)
Egy másik meccsen meg begyûjtöttem egy megszálló medált. Ott már sunnyogósan játszottam.
Lehet megkedvelem a Leopardot.
Szóval nem elképzelhetetlen a dolog,hogy valaki nem tudja mi fán terem ez az egész felderítõsdi elsõ blikkre.
10 éves fiamnak fényévekkel jobb a statisztikája,mint ennek a kórságnak.
Nálam se sok.Ma a kollégámnak farmoltunk.Õszinte mosoly volt minden vk-s csata után..Persze 1 idõ után beugrott,h kár volt eladni a vk3601-et,de gondolom ez többé nem lesz."Elõrébb" nem léptem,de neki összejött 1.5m kredit ez már siker.Közben én sem szenvedtem csorbát..Ez mára elég volt.
Ha jól értem, akkor a T4-es német könnyû harckocsik (Leopard, PzKpfw 38na) mindig T3-T9-ig lesznek besorolva?
I met God. She's black
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Komolyan ne vedd!
Bocs, hiányzott a smile- a végérõl.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
viszont, oké de a lassú ktval meg e75tel nemkéne hegyetmászni :-D
I met God. She's black
Szerintem ez teljesen 1értelmû.
A medek gyorsabban átérnek a halálúton, és gyorsabban tudnak fedezékbe bújni a lövések után, ergó jobbak a csiki-csukiban.
A heavik pedig az erõs páncélzatuk, és a fegyverük miatt hatalmas meglepetést tudnak okozni a hegyen azoknak a noob medeknek, akik még a "régi iskola" szerint játszanak.
Régi iskola: gyors tank hegy <-> lassú tank véd
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Bõvebben errõl a FAQ-ban olvashatsz.
It\'s a trap!!! :)
Ez direkt van így vagy bug? Tisztára elrontja a játékélményt.