World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindig ugyanazzal.. leduplázom az összes tankot, aztán T34 a credit gyûjtésre, néha megszakítva egy kis AMX és T9 med parádéval 😊

Elsõ eredmények Jagdpanther II-re

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azért ugye élsz is néha?😊

Az egyetlen repülõs játék, amivel játszottam, az Air Conflicts volt. Nem tudom, ki ismeri, de ott is WWII-es a milliõ, korhû gépek, korhû történetmesélés, korhû küldetések. Imádtam, pedig én az alap-arche vagyok irányítás terén (egér+billentyûzet). Ha annak a szintjére sikerül belõni az irányítást, én boldog leszek. Kíváncsian várom tehát a WoWP nyílt bétáját.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Eagle16
Researched:
AMX AC Mle.1946 researched. Undistributed experience spent: 58 500. Free Experience spent: 0.

48 ezer xp-t szedtem ma össze reggel 10 órától az ARL V39-es ronccsal 😊

Azt hiszem az ajándék prémium napot elég jól kihasználtam.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lammi,nincs tényleges fóbiám a hétvége miatt,de ezek vhogy mindig ilyenkor jönnek,még akkor is ha vk3601h-t farmolunk.
Csata: Airfield 2012. augusztus 11. 21:02:05
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 759
Szerzett kredit: 31 723
Csatában elért Achievement: Védõ, Mesterlövész

Solten
Szeretem a Chaffee-t, kivancsi vagyok hogy ugyanolyan jo az agyu kiterithetosege. Mert a kis jenki trollnak baromi pontos, stabil agyuja van, tolatva / mozogva / forgas kozben is celbatalal.

Saor Alba

Solten

Saor Alba

Az átlag játékos nem vesz ilyesmit.

A jó játékosok meg igazi repülõs játékra vágynak, nem erre.

Így senkinek se fog tetszeni

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tyû..hát ez is csak abban erõsít meg, hogy ez nagy bukta...egy vacak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Három pálya van, de a csendes-óceánira asszem csak t6-7 felett rak be. Én akkor hagytam abba végleg mikor az egyik utolsó patchben kvázi minden géptõl elvették az összes gépágyút t4 alatt, felette is felére csökkent a fegyverzet t9-10 kivételével így ezzel az amúgy is botrányos találati aránnyal még több ideig tart lelõni a másikat. Arról nem is beszélve hogy valamiért nálam tök bugos a menü, semmit nem enged átállítani, szürke minden a legutóbbi patch óta, elõtte jó volt.

Egy normális joy, és máris nem fosrakás. Lesz ez olyan jó mint a tank, eddig úgy néz ki, jobban kijön a "skill". Itt megoldható azonos gépek esetén a 1v4 😄
szabii98
inkább az a probléma, hogy nem gondoltak bele hogy hogyan csinálják meg az irányítást... vagy nehézre, de akkor senki nem játszik, vagy könnyûre, de akkor nagy szimeseknek nem fog tetszeni...a célközönség megvan, csak a megvalósítás pocsék

I met God. She's black

TOMSILENT
Számomra csak az irányítása nem tetszik, egy merõ fosrakás...de a zenéket szerintem nagyon eltalálták!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Mondjuk eddig egy játékosról tudok, akinek tetszik a WoWp a magyar SG fórumozók közül, szóval ezek alapján egyáltalán nem fogadnék arra, hogy áttörõ siker lesz az új játék. 😊

Is-is szerintem, se elég embert nem hívtak be, és akiket hívtak azoknak se tetszik. Ez milyen már, beállítom az egeret, érzékeny legyen, erre ha megpöccintem, hatszor megpördül a gép a tengelye körül. Jó, akkor vissza veszem. Erre mondjuk le megyek zuhanórepülésbe....és az egérrel már a szomszédban járok, de a gép az emelkedik. Vagy túl érzékeny, vagy nem reagál.

Aztán, nehéz ebben célozni. Na most egy Mátyáshun, meg aki a Wot-ban 20-30%-osan talál célba! az itt hogy boldogulna? Sehogy.

Két map van összesen.

Várni kell hosszú perceket mire csatába rak, ahol harcolhatsz a sokkal nagyobb tierû- gépek ellen.

Bugos-oké, el nézem, béta.

Most már van modul fejlesztés is, de ez is olyan félkész, vacak nem kézreálló...nem olyan mint a Wot-ban, valahogy ez is olyan elcseszett.Pedig ez javíthatna a játékon...de így?

Ja, és minden patch nulláza az addigi elért dolgokat. Nincs kedvem ötödjére is újrakezdeni tier 1-es kis szüttyõgõ szarral. Nem mintha sokáig tartana feljebb jutni pár tier-t, de akkor is. Ez így unalmas.

bár lehet pont olyan kiábrándító mint a wot lett. akkor tényleg nem csodálom ha nem lesz rá kereslet
szerintem ha nem lenne rá érdeklõdõ bele sem kezdtek volna a fejlesztésébe
én szeretem a repülõs játékokat, kicsit több bravúrt lehet vele bemutatni mint a wot-ban, persze csak az általad említett nézelõdés és egymásra találás után.
Érdekes ez, mert wot zárt béta elején is már sokan voltak, nem kellett várni nagyon hogy csatába rakjon. Vagy kevés embert hívtak be WoWPbe vagy nem nagyon tetszik az embereknek és inkább hagyják. Lehet korai volt az öröm a wot sikere miatt, és koppanni fognak ezzel.

WoT: Nishizumi77

Engem érdekelt volna de, nem tudom az irányítást belõni. Így rohadtul nem izgalmas.
Bugos mint a fene, és nincsenek játékosok. Szinte senki nincs a szervereken.
Ez így nulla.

pointer4
Puzi mínuszolgatók 😛
pointer4
Passzolok, de az MM igen érdekes felállást kreált 😄
Engem meg nagyon nem is érdekel 😄
Alphában mentem vele kb 10 kört, aztán kijött a zárt béta, ott beléptem a menübe, nézelõdtem de nem bírtam magam rávenni hogy benyomjam a battle gombot, azóta már le is töröltem. Annyira nem fogott meg, meg a repülõk nem igazán érdekelnek, ráadásul nem volt izgalmas számomra a dogfight. Abból állt ( legtöbb arace repülõs játék ilyen ) hogy eszeveszettül tolod az egeret a bal vagy jobb felsõ sarokba hogy meglásd az ellenséget aki szintén téged akar és ugyan ezt csinálja, azt forogtok fél óráig.

Mondjuk ruszkiknak már 2010 augusztusában megjelent viszont nekik régebb óta ment a béta. 0.4.5 volt a release verzió náluk, ahhoz képest a jelenlegi a 1000%ig tökéletes.

Én nem várnék rá. Jó szar lesz.

A WoTot 9 hónapig béta tesztelték 😄

Az már 2004-ben kijött....

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

szabii98
Ember, ha tudnád milyen sokáig teszteltük mi a wotot 😉
Állítólag szeptember környékén érkezik az ob! Csigavér, jönni fog 😊

I met God. She's black

valaki tud már valamit a WOW-ról? mikor fog kijönni végre a nagyközönségnek? már 3 hónapja béta tesztelik!
Ki a kakukktojás? 😊

Juj aszem nem bölcs dolog ebbe a fórumba jó artys menetet linkelni.
Ez kb olyan volt mint egy néger egy SS felvonuláson 😄

És mégis mi ebben a nagy szám?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Üdv!

Szeretnék érdeklõdni a WoT-os TS-rõl, az utóbbi napokban elérhetetlen volt, viszont amióta újra megy nem létezik az a szoba ami volt. Van lehetõség újra kreálni azt a szobát vagy valaki megtud osztani más nyílt WoT-os TS-t?
Elõre is köszönöm a válaszokat.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Ki nem szarja le?

Buzi vagy.<#eljen>

..nyiff-nyaff-nyuff..

Victory!
Battle: Westfield 2012. augusztus 11. 19:52:30
Vehicle: M6
Experience received: 1 545
Credits received: 94 646
Battle Achievements: Sniper
az a "smile" tükrözni fogja az arcodat szerintem..

It\'s a trap!!! :)

"buzi artisok",ismétlem buzi artisok😄
"Tank ász" ismétlem "Tank ász" <#idiota>
A pöcsöd is le fog esni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. augusztus 11. 19:36:55
Jármû: S-51
Szerzett tapasztalat: 1 177
Szerzett kredit: 39 851
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

TROLOLOLOLOLO <#eplus2>
GaBenc
Most nem megtalálni akarlak.....de járjál iskolába. Normálisan kérdezte........te meg.............
De nem bántás, csak figyelmeztetés.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

DrRadon
kösz srácok!

Vagy is ja...E75-re és nem Vk45-re...de mindegy, szóval kell rá

Kifejleszteni érdemes, de csak a torony után.

1.Jobb,nagyobb pen mindig jobb ha van nem?😊
2.Ha tovább akarsz menni E-75-re akkor meg végképp szükséges,a rövid 10,5 oda már muhaha,a 8,8-as stock löveg meg FAIL kategra azon a tankon.

Kell a második 105ös. Kelleni fog a Vk45-re.

DrRadon
Tigrincs 2-esnél a második 10,5-ös ágyú vagy inkább a toronyt érdemesebb elõbb fejleszteni? Egyáltalán jobb annyival a második 10,5-ös ágyú, hogy megérje rááldozni az idõt?

Elõre is köszi!

Azt hiszem ez volt a wotos pályafutásom eddigi legintenzívebb és legszerencsésebb kezdése. <#vigyor>

Scout medált azért még a végén zsebrevágtam. <#bohoc>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.