World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 12. 14:56:07
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 743
Szerzett kredit: 70 676
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Kéne egy ilyen skint csinálni róla.
Ennek a muskátlitartós 3601H-nek legalább másfélszeres a kreditszorzója a Jumbo-hoz képest.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
JP E-100 egy hulladék és a devek is elismerték hogy alul teljesít. ( 0,48 win rate míg az összes többi 50nél kezdõdik )
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
milyen a patch? az új jármûvek?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
I met God. She's black
Perk (pl sixth sense): az csak akkor megy ha a perk 100%os
Skill (pl álcázás): mûködik akkor is ha részleges.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
I met God. She's black
Lammaer: jól megtorolta az õt ért sérelmeket 😄
Van rajta egy fegyver aminek a célzási ideje 100%-os emberekkel olyan mint egy orosz tanknak 50%-os emberekkel. Rendre lepattan. Ha bemegy akkor viszont tényleg üt.
Felderítõnek jó mert lapos, és kis mélyedésekben haladva nem lehet rálõni. Viszont egy leopárd is lerammolja. Ha egyszer üldözõbe vesz egy felderítõ kolléga akkor gyakorlatilag véged. Ugye nem tudsz a toronnyal hátrafordulni hogy visszaköszönj.
Az oldala elég sok lövést elnyel, általában csak a lánc szokott sérülni.
Azt viszont szokni kell hogy mikor megállsz akkor fordulni akar amerre nézel, így elég sokszor sikerült felcsavarnom magam sziklákra, és sikerült is beragadni, felakadni.
Még szerencse, hogy nemsokára ebéd, és lesz idõm lehiggadni a délelõtti sokksorozatból 😄
De akkora troll tank! 😄 Ilyet még nem basztam, de a következõ történt. Megyek a VK45xx-el(T8) jön szembe egy ilyen kis talicska, Köszöntem neki illedelmesen, -300hp. Erre belejön az oldalamba, és akkor szembesültem a ténnyel, hogy olyan kis libafos, hogy ellövök felette! 😄
Vissza is köszönt többször is, illetõleg egy Tiger P érdeklõdését is felkelte a hátsóm! 😄
De végül elém került, a poén, hogy olyan helyen voltam, ahol nem tudtam kellõen hátramenni, ahhoz, hogy rálõjek, így amennyire lehetett hátra mentem, majd elõre, így ütközve farigcsáltam le a hp ját, 100 valahányról. 😄
Azért nem mozdul meg, hogy a dolgát csinálja, és a csapat hasznára legyen, de azért már egybõl lejött a domrbról, hogy csapattársra támadjon 😊
Állítom, ha WoT-os nyílt napot tartanának a kisegítõiskolában, ilyen teljesítményre a speciális oktatási igényûek is képesek lennének 😄
De nem baj majdcsak felnõnek. (vagy nem <#shakehead>#shakehead>)
#159161 ó a vasárnap reggelek az XMV csak úgy vöröslik és látszik is a színvonalon ugye? 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Malinovka, támadó oldal. Tier 8 csata, és a top tank KT K0-ban campel. 3-szor szóltam neki, hogy mozduljon. A végén mondtam neki, hogy kilövöm, ha nem megy onnan, de semmi reakció. Elszakadt a cérna... Kilõttem.
Ezután egybõl megjött a hangja, hogy én milyen szemét teamkiller vagyok, és hogy ÉN tanuljak meg játszani. A többi kretén meg, mint a majomházban... ha egy elkezdi az ordítást, a többi folytatja. Utána már csak én voltam szapulva a csata végéig. Igaz, hogy a csapat 6 killjébõl 4-et én csináltam, de a sok nagymester megmondta a frankót, hogy én nOOb vagyok... 😊
Azért 300k xp mert az object 704en csak a lánctalpat kell kifejleszteni és már fullos is, a többi ország T9es TDjén meg azért ki kell fejleszteni lánctalpat, motort,ágyút is.