World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem elõször kifejlesztem a 100mm-es ágyút mert amikor bead ilyen 170-180-as sebzéseket attól hülyét kapok.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Victory!
Battle: Prokhorovka 12 August 2012 19:06:13
Vehicle: T26E4 SuperPershing
Experience received: 2,290
Credits received: 129,166
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate
Legjobb löveg (122 mm D2-5T) és 0 dmg-es penetrációk, de nem ám hébe-hóba, hanem minden második lövésem 0 dmg-et okoz.
Pedig direkt azért vettem, mert ez egy medium-heavy keverék elvileg jó löveggel, de így felejtõs tank lesz.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
WoT: Nishizumi77
Az ARL-hez képest nagyon is jó a frontja. Még a troll ágyús Su-152 is csak 250 körül sebzett bele szembõl.
Marha gyorsan fordul alap lánctalppal is, ezt nem fogják körbe táncolni a lassabb közepes tankok.
Viszont a gyorsulása és a top sebessége a második motorral csak elégséges...35 km / órát tud kb, nagy nehezen. A 3. motor kell hozzá.
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 12. 17:39:09
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 4 380 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 134 757
Csatában elért Achievement: Acélfal, Védõ, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Replay
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Victory!
Battle: Redshire 2012. augusztus 12. 17:10:39
Vehicle: KV-3
Experience received: 2 874 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 44 754
Battle Achievements: Confederate, Snipe
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2012. augusztus 12. 16:58:49
Jármû: VK 3002 (D😎
Szerzett tapasztalat: 2 474 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 978
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A Jadgpanzerre meg továbbra is azt tudom mondani hogy szakaszozni kell vele, úgy már jó ha valaki védi amíg tölt.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
JP E-100 nagyon durván el lett cseszve 3-4 körnél többet nem játszottam vele, és szerintem következõ patchig nem is fogok. Inkább játszok azokkal amikkel élvezetes menni, nem szenvedés.
Teszt 1es állapotra kell visszaállítani a statját azt úgy már OK lenne szerintem.
Victory!
Battle: Airfield 2012. augusztus 12. 16:04:48
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 3 730 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 52 051
Battle Achievements: Sniper
ja és prém nélküli csata😊
Itt azt írta hogy a különbség sokkal kisebb mint 6%.
Ahhoz képest 😄

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
és bárhol lövöm kurva idegesítõ 😄 és ráadásul, õ sebezhet 400at is akár, sõt többet is, nálam 250 már oké 😄😄😄
na mindegy, sosem probléma, fairplay is úgy szól hogy az oroszok a legjobbak 😄
I met God. She's black
Ráadásul mióta kigürcöltem a nagyobb ágyút az amx '48-hoz képtelen vagyok nyerni, tegnap 8 vereség, ma is 8 vereség. Az hogy 230 pennel pattanok 100-as armorokról szép merõleges lövésekkel már nem lep meg, ismerem a randomságát.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Nem az event miatt vettem meg a 3601H-t. Azt se tudtam, hogy rá is vonatkozik. Ki volt fejlesztve, gondoltam kipróbálom. De hét és felessel viszem, gyenge pontok ellen T6 felett kell a precizitás.
a kv nem volt ilyen nagy vastag...gratulálok, ezek a készítõk alkottak egy kv-3nál is erõsebb tankot egy olyan tankból, amit az orosz huzavona elõtt minden átlõtt... reggel kt-m elé gurult, mert azthitte õ olyan nagy jani hogy kinyír, hát megbánta, karcolás nélkül pusztult
I met God. She's black