World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
2. az alapadatok nem valtoznak a kijelzon. sajnos.
3. disz. avagy felesleges eroforraspazarlo csicsa. amugy az nem egy spitfire?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Be kell regelni.
WoT: Nishizumi77
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
1: Ferdinand vagy Jgpanther II, melyik a jövedelmezõbb?
2: A vezetõmmel kifejlesztettem, a kuplungégetõ képességet, amitõl elvileg nõ a forgási sebesség. Azonban oldalt, az adatlap továbbra is a felfüggesztés szerinti maximumot, 27 fok/mp-t mutat. Nem kellett volna nõnie? Vagy a képzettség változásait nem jelzi ki a rendszer?
3: Az egyik új sivatagi térképen, talán az Airfielden, egy ME 109 köröz fölöttünk. Annak mi a szerepe vagy a célja? 😄
I met God. She's black
Én azt a hosszú nevû 85öst csak KV-13ason használtam, meg utána ISen mert KV-13ról mentem rá azt meg 1Sbõl fejlesztettem és nem volt meg a 100as ágyú, de jó volt a 85ös.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
t-43al 58 winratetel hagytam abba. hozzá tezs gondolom az MM is hogy nem dob t10be elvétve volt t9 de ott is jól el lehett bohóckodni.
[HUN]Kami*, kiskami*
2, fosok az artytól 😄
középen a batchatbe még bele is lõ az arty, na onnantól tudtam, hogy ott nincs maradásom 😄
Annyira nem gyõzött meg, hogy nem lett rosszabb.
Most úgy is a med projekt megy annyira nem hiányzik a heavy.
[HUN]Kami*, kiskami*
Csata: Karelia 2012. augusztus 13. 9:43:17
Jármû: JagdPanther II
Szerzett tapasztalat: 2 802 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 983
Csatában elért Achievement: Acélfal
A acélfal papír Td-vel😊
(az eredmény prémes)
Csata: Steppes 2012. augusztus 13. 9:38:47
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 010
Szerzett kredit: 102 130
BITCH PLEASE!
Szóval simán lehet hogy a végén többet árt mint használ 😄
Igaz, amióta nerfelték néha orbitálisat lehet szívni vele (pl: rádlõ valami atomarti, elszáll mindened, aztán 2-3 mp múlva fel is villan a lámpa jelezve hogy látszódsz 😊 ), de nem 1x mentette már meg a seggem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szépen udvariasan beszéltem vele végig, ez amúgy frusztrálóan szokott hatni a flame keresõ trollokra. Amúgy õ normálisnak látszik csak felhúzta magát azon hogy kb 400Hpm volt és úgy öltem meg õt hogy neki kb 1000hpja volt.
SFRJ1991 (9:11:12) ok,sorry,but something isnt good you havent ding you penetrate me infront armor without failure
SFRJ1991 (9:12:36) i t-44 on other proffile and Panter II is my toughest opponent
SFRJ1991 (9:13:57) and you kill me so easy
SFRJ1991 (9:15:16) ok good luck and greeting from Belgrade
Jagpanther II-vel ha Prohorovkán délrõl indulsz (normál random csatában) simán felmehetsz a dombra ha van kíséreted.
I met God. She's black
Az egy dolog, hogy nem játszanak jól, de valamilyen érthetetlen okból kifolyólag hajlamosak azt hinni, hogy ha kilövi õket valaki, akkor az aztán csak csalással (jelen esetben gold amoval) történhetett, mert azt el sem tudják képzelni, hogy esetleg valaki az õ szerény képességeiket meghaladó játéktudással rendelkezhet 😊

commander - jack off, repair
gunner - pillanatkép, repair
driver - kuplung égetõ, repair
radio - helyzetfelismerés ( + view range ), repair
loader - repair, adrenalin roham
loader - repair, camo ( jobb híján camot választottam mert a többi skillt nem találtam értelmesnek az utolsó loadernek )
Aztán hogy legyen egy med is:
T-44
commander - repair, felderítõ
gunner - repair, pillanatkép
driver - sima utazás 94% ez után repair jön
loader - biztonságos lõszer elhelyezés 83% ez után is repair jön
T-44ben kicsit szedett vetett legénység van mert más tankokból tettem bele legénységet.
Amcsi meg... kb dettó.
5. mindenkinél rejtõzködés lesz, Jack of all whatever - Eagle Eye között én is gondolkodtam, mentort kihúztam alapból, de attól még másnak lehet az tü'nik hazsnosabbnak