World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
A lámpás meg igazából játékstílus függõ, scoutoknak nyilván szükséges, de én pl más tankon nem sok értelmét látom, mert úgyis nyomulok elõre és támadok, azt különösebben nem érdekel, hogy látnak e vagy sem.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Nem röhögni!
<#confused>#confused>Mi ez az eff érték?
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Amcsi hvy áget megéri folytatni. t32 egy kurva jó tank. m103 dettó. T30 meg tuti kis TD.
Ruszki medre a parancsnoknak mit javasolnátok inkább? Lámpás skill - látod ha észre vettek - vagy a sasszem - mi van szétlõve enemin -? Amcsin francián a lámpás van mert egyik papír másik meg üveg páncélos 😊
De ruszki azért picivel jobban védettebb nekem inkább közeli fordulóharcosabb.
Ugye a szenvedést csak arra érted, hogy most hogy Tier8-ba került és nagyon drága lett a javítása, igy már nem hoz pénzt nagyon?
A creditet a PzIV, KV1, kis T34-el szerzem, ezek jól hoznak 😊
Nem tudja valaki, meddig lesz karbantartás?
Egyébként kicsit visszaolvasgattam.
A tankokról és frissítésekrõl...
Már nem elõször szívok be, mert elindulok egy vonalon, s egy frissítés után a tankom majdnem használhatatlan.
T20-as jó kis felderítõ tank volt periszkóppal, asszem, a 7.2 után visszavették minden tank látótávját. 440-rõl 376 lett, ha jól rémlik. A T30 nehéztankig akartam elmenni, de a T29-nél leragadtam, mert kivették T34-et prémes tanknak, T30-at TD-nek.
Most a kis 13-90 lett VIII-as szintû, 40mm-es páncélzattal... Kifejezetten szenvedek vele, elõtte 10-15 ezer creditet hozott csatánként, most ritka, ha marad egy kis plusz rajta 😞
Most megcéloztam az IS7-et, bár még csak IS3-nél járok, illetve az E75-öt. Tiger II eddig tetszik, nem sokat mentem vele, 50-60 csatánál járok.
De nem volt.
--------
Meg is látszott a játékán hogy jogos az effy-je.
Más is észre vette, hogy akik északon kezdenek, sokkal hamarabb be tudnak menni a városba, mint akik délen? Simán elfoglalják már a sarkokat, míg dél oda ér, város szélibe értünk , már 3 irányból + arty lõtt minket. Vicc.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
wot név: _bitang
Valaki el tud látni 1-2 épkézláb tanáccsal vele kapcsolatban? 😊
Ja nem.
Azok aztán nem OP-ok. xD
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Mondjuk persze az oroszoknál több a Szovjet tank.
De szerintem sokkal több információ tartalma van annak a sírásnak amit az adott tank húzása közben osztanak meg mint akit adott tank kilõ a kedvencébõl.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Virkir: 1226
Zserrbo: 771
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem egy forma mert aki maga húz egy ágat és azon vannak ótvar szar tankok azért teszi mert el akar valahova jutni esetleg egy jó tankig csak addig szenvedõs az út.
Aki meg azért vinnyog mert kilõtték a kedvenc tankjából mert ami szembe jött az természetesen mindig opé nem, nem õ a balfék aki lusta utánaolvasgatni tájékozódni legalább az ellenfelekrõl, nem, egyszerûbb beírni, hogy "unfair köcsög francia tank".
wot név: _bitang