World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Fõleg most, hogy ennyivel több lett a tier10.
Van erre megoldás? Addonokat kitörlöm akkor se enged be, csak ha már vége a csatának.
Még akkor is ha így veszítünk látszódik, hogy összedolgoztak túloldalt.
Más: Találkoztam még 1 rohadt rendes csapattal. 5 kill-em volt Foch 155el, és megkértem a csapatot, hogy az utolsó artyt hagyja meg nekem.
Az S51-en kívül mindenki rá OK-zot. Õ meg is próbálta kilõni, de nem találta el, így nekem maradt. Meglett az a Top Gun.
+ ezzel a csatával kilõttem 1 Foch 155-öt is, így már csak 1 Jagpanther2 kell a Master Tankerhez.
Asszem a csúcson kell abbahagyni. Jó éjt mindenkinek!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Elsõ random csata, ahol csapatmunkát láttam.
Kb 4 perc alatt ledaráltuk õket.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Victory!
Battle: Airfield 2012. augusztus 14. 21:34:17
Vehicle: M8A1
Experience received: 1 321
Credits received: 25 900
Battle Achievements: Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"
ez jobban is érdekel mint a wot...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az 57mm-s "sniper" ágyút feltéve biztos, hogy a 105-snek megfelelõbb térképre pakol az MM! 😊
Amúgy az M8-kat is 105-sel látom forgolódni, közelharcban veszedelmesek - nehéz tank ellen meg a randomisten dönt. :S
...
Csak én érzem úgy hogy a T40-l (USA T4 TD) jobban lehet aratni, mint az M10-l (USA T5 TD)?! A sebzés és átütés ua, látótávban +30m a T40 javára, mindezt egy tier-rel alacsonyabban. Igaz, hogy a T40 töltésgyorsítóval is lassabb az M10-l, de annak az ágyújának (...M2) sem jobb a szórásképe a gyakorlatban. 😞
Mozgásban a T40 jobb (megindulás, hegymászás), az M10 csak végsebességben gyõz, ha idõvel kipörög végre a sík terepen - menekülni egyikkel sem lehet.
(Az M10 után is át lehet menni a forgótornyos ágra és ott lehet az M18-l "kezdeni" azt.)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Én a T29-et eleinte nem szerettem. Mostanra eljutottam odáig, h megtartom. A 105-össel és a helyes taktikát használva nagyon fun vele játszani, kész gyilkológép. Az új MM miatt meg még jobb lett. Sokszor top tank vok. Én csak ajánlani tudom. Megéri a pénzét😊
2nap alatt kinyomtam a T29-et.Remélem jó kis szekér lesz.Amikor szembe jön velem,akkor nem örülök neki.Remélem,ha Én ülök majd benne akkor is így fog viselkedni.
Nem tudom mi volt ma délelõtt a WOt-nak nevezett játékban,de olyanokat láttam,amit még sosem.Ráadásul sikerült egy 12-es vereség sorozatot is összeszednem. Persze a 12vereségnél a top tankunk oylanok voltak,mint pl egy IS 0k csatával és 480effel!Hihetetlen...
Csináltam én is egy kis Mémet, remélem tetszeni fog😊 Aki rendelkezik T95-tel az garantáltan tudni fogja, hogy mirõl van szó😄
Always late T95
Egy kép saját kép:

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ránézésre játéktechnikailag nekem hasonlóban tûnik. Erre nem számítottam a mi derék oroszainktól, de jó ötletnek tartom. Ha nem szúrják el a megvalósítását sem, akkor ebbõl még valami jó is kisülhet 😊
Itt van a többi: link
Amúgy még nem játszottam ilyen fajta játékkal, de mivel közös lesz a felhasználói fiók a WoT-tal ezért majd kipróbálom.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Míg én csak néhány perce értesültem az egészrõl, õk már ontják az ilyen fanmade artwork-öket 😄

WoT: Nishizumi77
na újra:

Sok jatekos szeretne ha korlatoznak az artyk szamat egy csataban.
Erre egyre rosszabb a helyzet. 😞
sõt, a játék legalább egy másodfokú egyenlet megoldását követõen induljon csak el, aztán T6-tól keverjenek bele egy kis valószínûségszámítást, T8-tól meg deriváljunk.
apuka segítségét kizárandó, ezt óránként meg kelljen ismételni ..
nem a játékkal van baj, hanem a tizenéves nyomikkal, én továbbra is ezt mondom.
100mm LB-1 a király arra!
Csak 16k xp-vel kerül többe, szóval fölösleges lenne több, mint 40k-t elpazarolni, hogy aztán gyûjthess össze újra 60k-t. Az L/100 pedig nem sok problémát oldana meg, amivel szembesülsz az L/71-gyel. Ez is ugyanúgy sokáig céloz és kicsit sebez, szóval ott vagy, ahol a part szakad...
E-50-en hogy muzsikál a tier IX-es Kwk 46 L/100 8,8-as gun?
Érdemes felraknom, vagy gyúrjak a 10,5-re?