World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap volt egy vicces csatám. Redshire visszaszámlálás alatt gyorsan beírtam mit is kellene csinálni. Erre egy IDEAL-os tag annyit ír, hogy blablabla fogjam be. Írtam neki, hogy na, a botok már tudnak írni is?! Erre beírja, hogy 3k wn8-as unicum. Írom neki, hogy én 3.5k-s átlag vagyok, szóval ő maximum bot lehet 3k-val. Lehet megbántottam, mert szegény az első halott volt a csatában. Persze az is lehet, hogy azt kellett volna csinálnia amit írtam? Ez az a játékmód ahol viszont talán lenne értelme xvm-et használni és megfogadni a jobbak tanácsát...
Az a baj hogy mindenki a csúcson akar lenni rank 5-ben, liga 1-ben. 😊
Szemmel láthatóan szinte senki sem bírja elfogadni azt hogy tudása alapján ott van ahol tart, és bizony x számú jobb játékos van akik mellett az illető már nem bír érvényesülni. És a belátás helyett jön a kritika és az elégedetlenség, mert szar a játékmód... Nem lehet előrébb jutni 😊
Pedig nem a játék szabja itt már a korlátokat hanem az egyéni képességek. Szerintem ezért fog megbukni ez a játékmód. Nem fogja tudni elviselni a játékosbázis nagyrésze hogy nem bír előrébb kerülni és hogy jobb nála a játékosállomány 40-50%-a. Randomban nincs ilyen, ott mindenki lehet az élet császára 1-1 csatára, ezért könnyen nyer önigazolást a leggyengébb képességű játékos is...
Jó magasan lehet a tank ász határ azzal a VK.72-vel. Durva gép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként ja 😄 Ez ám az endgame content. Mehetsz full tier 10-be goldot lövöldözgetni 😄 Megint jól megcsinálták 😄
Tegnap előtt ranked alatt gondolta a UPC, hogy a connect boxom újra kell indítaniuk. Egy chevronomba került. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

kigyi
Milyen jó csatám volt ööö lehetett volna tegnap... 😞 Tökéletesen kijött minden lépés pont oda sikerült settenkednem ahova akartam és olyan szétszórtan voltak a tankok, hogy simán bedarálhattam volna őket erre nem elmegy a net, mert karbantartás van 10 után???? Hosszú hetek óta nem volt ilyen jónak kinéző csatám ráadásul top tier-ben voltam ami szintén ritkaság.... Hát miért kell ilyen időpontra időzíteni a karbantartást és éjfél után persze már volt net megint. Ellátmány láda küldi sem pörgött le kellett volna hozzá még ez a csata, de ez mondjuk nem akkora érvégés mint az, hogy a csatát nem tudtam befejezni. Éppen akkor szakadt meg amikor rárontottam az ellenségre és elkezdett menekülni az első...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ahogy én látom, a medek annyira nem is jók most ebben az új módban, hacsak nem akarsz full goldot lőni velük. Nem árt, azért ha van egy jó ágyúd, meg a páncélod. VK7-el toltam, az elég jó cucc, de gondolom hasonlóan a Maussal is lehet alkotni, plusz az STRV-vel alkottam, az is azért jó, mert 310-es átütése van sima ammoval. Az a baj, ha nagyon sok ilyen kemény heavy van ontani kell a medekből meg a szarabb ágyúkból a goldot. Maussal legalább van időd weakspotokat keresni, mert hagyatkozhatsz a páncélra, de medekkel snapshootolni kell sokszor, ahhoz meg gold kell ilyen felhozatal mellett.
Ebből Rubicon 2 lesz... csak még az emberek próbálkoznak... pár napig... majd lehet mocskosul elegük lesz, hogy level 4-ről 1-re esnek... pl.
S ez még csak a béta... mire odajutunk, hogy éles legyen, le lesz szrva a többség által... főleg, hogy belengették, hogy másképp is lehet majd james BOND-ot szerezni. 😄
Most nem ez lett volna a logikus? Győztes csata esetében pl. 50 kötvényt kapnál a csata végén. Így is 100 csata után lenne meg egy fejlesztett töltésgyorsító egy tankhoz.

angelus1991ster.blogspot.hu

Meg ne bukd el a rangot amit szereztél csak a stráfot vagy mi a szart. Mert így hamar vissza lehet esni a béka segge alá.
Sherman0070
Ez a mód ki fog halni hamar. Ha nem adnak aranyat, tényleg hasznos dolgokat, akkor sokan ráhagyják.

Pl azt sem tudom, hogy ezzel a bonddal mit csináljak majd. Melyik tankra érné meg rátenni a fejlesztéseket. 2.5% helyett lehetne 5%. Így nem jelent túl sokat az egész.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mennyire lett volna nehéz nekik azt megcsinálni, hogy ilyen forradalmian új wot pénznemet csatánként is lehessen szerezni? Pl. 20-30-50 db-ot.
Így meg jó ha egy "fejlesztett" felszareléshez szükséges wot kötvény árát egy szezon alatt megkeresheti a pórnép.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.06. 22:48:49

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
A többit is belekalkulálhatná.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Csak tudnám miért a winrate számít ennél.

Master91
*össze lehetne

ha nem kapsz szopó rollert és vissza esel 1*ra mint én meg még jó páran...
Sherman0070
+ még a bónusz liga

Sherman0070
Nagy csillag is meglehetett volna de sokszor úgy nyertünk, hogy semmit sem tudtam a support jellegű TVP-vel csinálni.

Meg jól látom, hogy Liga1 5750 bondot ad? +még ha 4. rankot eléred 1000.
Így 4 hét alatt 27000 bondot össze lehet gyűjteni.

Sherman0070
Voltam ~700. Most ~1300
4000 felé csak nem megyek fel. Kéne ez a League1 mind a 4 héten.

Sherman0070
Nekem ez az első szakasz jó volt így. Liga1-ben benne vagyok. Majd jövőhéten folytatom.

joe662
Nagy élmény az ilyen buktás sz@rokban szerezni a stráfokat<#hehe>
Fél uton voltam a 3 csillaghoz erre visszabuktam 1re<#falbav>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Master91
fasza, de Liga2be voltam tegnap zárásnál 66% körüli winnel, msot meg alul vagyok Liga3 faszba 48%al....

csak a szar Is7em van meg JpzE100am, hát egyik ratyibb ide mint a másik.
Dettó, viszont a 3-as szinthez tartozó dudvát megkapjuk, mindenképpen. Az nem veszik el.
Sherman0070
Ruszki medek kibaszott idegesítőek...
1 V kéne a nagy csillaghoz...

Master91
onnan estem vissza 1* 0stráfra.. 😄
Hm...na nekem soha a büdös életben nem lesznek ilyen eredményeim még 20k csata után sem. Én gyenge vagyok ehhez a játékhoz.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

engem az artyk zavarnak, itt meg kiváltképp 😄DD
50b-vel 70% win rate 4k avg dmg eddig pedig volt egy 9-4-es befoglalásos győzelmünk is, ahol még kb 15k hp volt a csatában. Ja és 3 ilyen szarnál tartok, mára ennyi elég is volt. Holnap meglátjuk milyen lesz. Itt 3 csillagnál már van némi taktikázás is.
Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.06.06. 21:36:32
joe662
Én befejeztem ezt a játékmódot<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

azért... stráf 2 nél már vannak szép meccsek... egyébként diegho által játszozz 50b-t én is ajánlom... t57-estül. 😄
na persze úgysem lehet haladni, ha egyszer megy, egyszer meg full fogalmatlanokat kap az ember. 😄
Master91
ugyan azért amiért a gold ammo bent van a játékba
ja még egy valami... a büdös francért kellett a rankedbe a klikker artykat beengedni??? :@
megfontoltan játszok a tegnapi ámokfutás után... de potato lagger köcsög kolis szerverrel szinte lehetetlen :@
Master91
E-50m szemből átütött. Nézzétek.
Master91
Nincs valami szervezet vagy mozgalom ami azért kampányol hogy bizonyos pájákat vegyenek ki? Olyan 5-7 pályából annyira elegem van hogy töltő képernyő közbe erősen Alt+F4 érzésem van...
Én is szakaszban vagyok lakótárssal de csináltunk már mindent, másik szerver, kisebb/nagyobb tier, vártunk két csata között de csak azért se.
Tegnap Mr Ciff life adásában linkelt egy oldalt . www.pwnwin.com Regizz , és nyerj goldot .... Ez eddig értem is , De az World of Tankos felhasználóm hogyan regisztráljam , ha EU nincs is választható lehetőségek közt ? Esetleg tud valaki okosabbat is erről az oldalról?
joe662
És akkor ott kivel csatàzik?Egyedül,vagy mi?
Vagy csak belép azt kapja a rangot??

Master91
Tier8 ozok leginkább, mondjuk szerintem azért mert 1-2 platoon társam mindig van, de sose vagyunk top tankok 😊 Tier7-6ot sose látunk, csak 3db tier X vagy fele 9-es fele8as. Ez van.
Sherman0070
3 perc.

13 csata óta nem voltam top tier tigerP-vel (zsinórban) 😞 mindig volt 5db nyolcas vagy 3 kilences és 5db nyolcas. Meg mi ez a töménytelen prémium lövedék spammolás randomban? Minden csatában van 2-3 ellenség aki azt okádja.
Sherman0070
Inkább nem nyúlok bele.

Csak óvatosan állítgassátok az időt a gépen, nehogy a banhammer lecsapjon reátok! 😄
Ezt még én is megértem angol tudás nélkül.

Sherman0070
azigen

LOOOOOL: "More a Public Service Announcement than anything, an exploit has recently been found on the RU server for Ranked Battles. The bug allows your game client to take local time from your PC rather than the server based time, essentially allowing you to roll back you ranked battles standing and earn the various rewards multiple times.

Note however, that this is against the in-game rules and violates the Terms of Service, so the exact steps won’t be listed here. If you find them elsewhere, do note that it is a very easy exploit to track and may result in an account ban."
joe662
Grat,az màr nem semmi!
Ha végeztem a melóval megnézem,mert én csak szenvedek vele:-/

Mondtam már, hogy imádom az M4 Revo-t? Replay 6k dmg 1k spot és mennyivel több lehetett volna, ha a bot T29 nem próbálja elrontani a játékomat...
Csak ez korábban játszódik,valszeg kissebb tierű tankot adnak.
És most mindegyik játékban lesz event.
Matrica érdekelne.

Master91
llyen hülyeségeket

Fury film majmolása is totál hülyeség volt és ez is az lesz