418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #398280 Azok a küldetésekből kapott elismerés jelvények..vagy valami ilyesminek hívható. -
Kancsalborz #398279 Egyébként másnak is van olan, hogy a Fejhallgató egyik fele elhallgat egyszer csak ? Először azt hittem nálam van valami gáz, de minden más programnál tökéletesen működik, csak a WOT-ban csinálja ezt pár csata után.... A garázsban normális, csatában mono-ra vált...XD
Írtam ticketet is, de ott olyan vérlázító nyegleséggel válaszoltak, hogy ráhagytam... :) -
Kryon #398278 Kezdőnek credittermelésre Excelsior és Churchill 3. Egyszerűen játszhatók, erősek, olcsók és nem mennek t6 fölé. -
type a legjobb prém t6-ig,kicsit az elején nyögvenyelős de amikor van rajta optika meg rammer és 100% legénység+1.skillnek 6.érzék+camo,onnantól rettenetesen élhető.elég szarul játszom mostanában,van egy pár prém t8-am is és a legtöbb kreditet isten bizony a type-al szedem össze. -
Lassú tankok jelenleg hatalmas hátrányt élveznek. Túl gyorsak a csaták, nem érsz oda, nincs hp-d, papír vagy (Dicker Max-ra mondom) -
Lokker #398275 Én nem érzem annyira kezdő barátnak a Dicker Max-ot. De lehet csak nekem nem esik kézre. Esetleg a svéd prém t6 strv akármi. -
Sir Charles #398274 Én is gondoltam rá, viszont egy kezdőnek talán túl "gyors" tank egy kicsit, nem?
Értem ez alatt, hogy nehéz vele játszani, hogy igazán élvezetes legyen, meg inkább kredittermelésre kellene még most neki egy tank.
Hozzáteszem, én is imádom a Type-ot, az egyik legnagyobb funtank a játékban. -
Lokker #398273 Én is a Type64-et javasolnám. Bitang egy jószág és vicces. :) -
Kancsalborz #398272 Na most egy hülye kérdés estére. Érdekelne hogy a nevek mellett mik azok a rombusz, meg mindenféle alakú biszbaszok a csatákban ? -
nemtudommivan #398271 Vegyel neki dobozt. Hatha szerencseje lesz es kap egy 8-as premet. -
Nah,ma nem bírtam magammal+a bankkártyàmmal:-D vettem egy 25ös pakkot megint.
Mondanom sem kell tank az sehol,de nem is bànom,volt benne 12k gold,19 prémnap,és 3garàzs+400k kredit.
Ezúton üzenem a díszkészitö programozójànak,hogy csináljon magànak kistestvért.Mert az a tetves masina màr 4xre csinàlja ugyan azt a díszt 1440 pontért darabjàt,persze nem az kell,hanem a màsik és teljes lenne a kollekció.
:-// -
Valami mást szerintem. Type64 jó gyors azt lehet jobban élvezné. -
Sir Charles #398268 Bátyám most kezdte a játékot(tier 5 nél jár), arra gondoltam veszek neki egy Dicker Max-ot karácsonyra.
Kérdezném, akinek van, hogy kezdő játékosnak mennyire feküdhet ez a jószág?
Vagy esetleg valami más javaslat tier 6-ig?
előre is kösz
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.12.19. 19:12:33 -
nemtudommivan #398267 Naaaaaa.... Azért nem :) -
nemtudommivan #398266 Melyik fajtaban volt? -
Plata #398265 Ebben a játékban még mindig elég nagy a fun faktor.
Még mindig nincs olyan jó legénységem T49-ben mint rég,sőt fele olyan jó sem.
De így is egész jókat lehet vele lőni messziről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Miután elindultam jobb oldalon a csata vége felé szembe jött egy bc25t és egy emil1.
Én is padlógázzal mentem ők is gyorsan jöttek szembe,bc jó kutya volt és első lövésre feküdt.
Emil megállt én nem és kamikazeeee.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.19. 17:26:57 -
Lokker #398264 De nem a játékban. :D -
Plata #398263 Ok,de akkor a tankon amin homár legénység van legyen szines megkülönböztető jelzés és lehessen őket büntetés nélkül kilőni ha csapattársnak kapjuk. 

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.19. 16:36:25 -
Angelus1991ster #398262 Transzik? kirekesztő vagy! 
Az LMBTQIDDQD minden betűje mögött meghúzódó kisebbségnek kell külön legénység. Micsoda kirekesztés! ez itt széfszpész.
-
MuldR #398261 Sokat magyarázol behozzák a transzi legénységet. Persze a TIA nem lesz kompatibilis a másik kettővel. :) -
Angelus1991ster #398260 Ja :D elősször egy sor skill-eset, majd gyors kijavítják 2 Soros skill-esre. :D
Amúgy meg mi az má, hogy a női bia 0. skill, férfinél meg grindelni kell? Diszkrimináció!4! Női kvóta pfejj.
-
Nálam Eu1 en megint nem volt klán cset,ügyes ez a Wg
Remélem majd kompenzálnak pár uj növel
-
Plata #398258 Naa én nem vagyok full afk.
Igenis fent szoktam lenni. -
MuldR #398257 Családban 6 db 3-as ládát vettünk, vagyis 18 db doboz. Ebből 1 db T-28E F-30 esett többi dísz, credit, arany meg prem idő.
Amúgy aki a type-ra kifietett 81 ezret jól pofára fog esni, mert már közelében nincs a régi dicsőségének. Jobban járt volna egy Patriottal. :) -
Na helló. Rég voltam. Pár mondatot írnék.
1. 1.5 év kihagyás után újra gurulgatok mostanában pár kört.
A HOAX klán full afk ennek (is) köszönhetően, de mégis vannak benne még páran. Változás nem lesz, hacsak valaki nem akarja a nyakába venni a sok nyugdíjazott játékost.
2. Ha valaki beszélni szeretne velem (Isten tudja miért) a VTEPS TS-en megtalál, mikor játékban online vagyok.
3. Már 2 éve nem költök a játékra, de tegnap úgy éreztem veszek 1700 Ft-ért egy 3 ládás ajándékdobozt. Volt benne összesen pár csip-csup dísz, 750 arany és egy Lori 40t. Szerintem jól jártam. Gondoltam megosztom veletek. :) -
Lokker #398255 Ugye hogy ugye. -
lefH arty helyett csak szar tankokat tesznek a kalendárba
-
pett3rson #398253 Ja, ezt mindig elfelejtem, hogy nem csak egy fok van azon a bizonyos létrán... -
Nem értem ezt a Type59 hype-ot. Hulladék. T-44 jobb nála kb. mindenben. -
Lokker #398251 Most kinek mi. Van akinek ez kis tétel. Főnökömnek is ez az összeg hirtelen zsebből kb. és még nem is a ranglétra tetején van itthon. :D Az meg már megint más tészta kinek mi éri meg. -
pett3rson #398250 

az embereknek tényleg ennyire el van menve az esze vagy Én most valami párhuzamos univerzumba csöppentem??? -
Lokker #398249 Ezekkel a hoki tankokkal a kalendárban.. :D Semmi op dög. :D -
Most olvastam ,egy jóember 175 ládából nyitotta a type-ot
csak 81k ft ba került
Szerintem megérte
-
Plata #398247 Nekem pár nap volt az 5-ös szint. -
diegho™ #398246 No megvan az FV4005. Elég nagy troll ez a gép, 4 kör után azt mondom, hogy minden Conway-es szenvedést megért. Nagyon óvatosan kell vele tolni az tény, de az, hogy célzás nélkül lehet trollkodni és esetenként 2k körül adja, az nem gyenge. A 4 körben volt T69 oneshot, mod1 oneshot, 5A szemből átütés, 113 szemből átütés, IS7 szemből átütés. Brutális szerkezet. Már most imádom. -
VaFec #398245 Ha mégsem jönne össze, akkor naponta lépj be, amiért 1-1 pont jár, és ha megvan a 15 pont, akkor jön a 2. szint.
Itt írja, hogy szerezhetsz még pontokat: https://eu.alienwarearena.com/rewards
Utoljára szerkesztette: VaFec, 2017.12.18. 21:11:55 -
Rammsch31n #398244 na ez már hasznos infó, kösz :D (sikerülne is, ha nem 500 internal server errort írna ki xDD)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.12.18. 21:05:16 -
VaFec #398243 Tölts fel egy profilképet, és máris megvan a 2. szint. -
Rammsch31n #398242 ezzel megint ki van segítve az ember, ha nincs level 2-n.... thx -
VaFec #398241 1 napos prémium fiók, és személyes tartalék:
https://eu.alienwarearena.com/ucf/Giveaway