World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos a tornya olyan páncélos volt ,hogy nem vitte át a 30 mmert?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Azt olvastam hogy küldetések is lesznek.
Itt óvastam
Így felejtős, mert csak credit égetés.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Még 4x meg tudom ezt csinálni ezen a héten.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.06.06. 15:33:02
majdnem el is felejtettem, hogy ilyet én is kaptam
Volt anno olyan, hogy szüneteltettem a játékot 1-2 hónapra, de éppen azért, mert nem volt kedvem grindelni új tankot, éppen nem klánoztam stb. Most viszont teljes kiábrándultságot érzek, a fenti probléma miatt.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Bérbe vehet? reklámfelület...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: barret, 2017.06.06. 10:37:10
Ma eddig 3-11 a mérleg, szóval igazán szép munka volt a MM-től. Azt hiszem, hogy most megint egy időre elfelejtem ezt a TD-t. Ha majmokkal vagyok mindig összezárva, akkor hiába csinálok 3000+ sebzéseket, akkor is csöcsre bukás van.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.06. 10:18:36
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.06.06. 10:09:26
Malinovkán FV-vel T10-be kerülök.Felmegyek a hegy felé mert nincs kedvem a bázison kempelni,van 2 t10 arty is,fent harcolgatunk a hegyen amikor a bázison kempelő Pz7-et agyon lövi az arty,na bazd meg mit kaptunk mi erre,ki derült hogy a csóka magyar,félig magyar félig angol szavakkal elkezd minket anyázni,meg egyebek,szerinte az egész csapat kemper tomato noob.És ez még a szebb kifejezések voltak,ő bazta a rezet otthon a bázison a bokorban és mi vagyunk a kemperek.Meg kérdeztem tőle hogy ha ő otthon a bokorban dekkol heavyvel akkor azt minek nevezné,ignorálnom kellett mert ettől még jobban eldurrant az agya.
1. Prohorovka, a Nashornnak jár a szája, hogy "idiot light tanks". A végén nézem, 0 sebzéssel halt meg. Amit az AMX 13 75-tel spotoltam arra senki nem lőtt. A csapatban második lettem sebzésben persze, de így is bukovári.
2. Ezidáig az AMX-el 55% körül volt a WR, de most, amióta próbálok xp-t belerakni a BC 12-höz, azóta csak idióta barmok közé pakol vele, és már alig 51% WR. Amúgy nem nagyon szokott érdekelni a WR, de ez így mégis csak érdekes, hogy mást ne mondjak. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nagyon sokan kapkodnak, ész nélkül játszanak, ezért viszonylag könnyű előrehaladni csak türelmesnek kell lenni... annyira nem erőlködtem, jópár csatát elbuziztam, szóval lehetett volna ez jobb is, de első napnak elmegy. 1185. játékos vagyok liga 1-ben, viszont most négy napig nem tudok majd játszani, kiváncsi leszek mennyire esek majd vissza. 😊
Úgy láttam hogy az első nap 35000 játékos próbálta ki a játékmódot, ennek a 10%-a a cél, ami most még simán megvan, nem tudom hogy ez a 10% mennyivel lesz nehezebb 1-2 nap, illetve 1-2 hét múlva.
A jutalmazási rendszer kissé még homályos, és a rangsort sem tudom mi alapján rendezi a játék, de majd utánaolvasok, egyelőre csak leültem játszani és ez lett a vége...
Ja igen, azt még hozzátenném, hogy a végére -400K kredittel zártam, viszont a fogyócikkekből több is visszajött, nagyrészét eladtam, így a vége +200K kredit lett, plusz a személyes tartalékok, amik elég finomak, 5 db +200% free xp bónusz, és 5db +50% kreditbónusz. És még lesznek vonzóbb jutalmak is, szóval egyelőre úgy látom hogy megéri ezzel vesződni...
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.06.06. 01:15:16
Persze, mindig megvoltak az alapproblémák, hülye csapattársak, hulladék map, lőttem goldot, de kaptam is goldot néha. Ezeket mindig végiggondoltam utólag, a játékhoz tartoznak, jobb akarok lenni, és nem lesznek ilyen gondok! Az utóbbi hónapokban azonban azt látom, hogy a játék valami egészen borzalmas irányba ment el, és sajnos már nem élvezem. Pontosan nem tudtam volna megfogalmazni, úgy ámblokk, aztán jött SirFoch ominózus videója, és rájöttem, hogy tökéletesen összefoglalta, hogy miért fog ez a játék hamarosan befuccsolni, és miért fordulnak el annyian tőle - a community értelmesebb részére gondolok, nem a 10 éves Janikára.
Tényleg minden a goldspam körül forog, és az ezáltal hozott spirálos profitra. Valljuk be, a játék szíve-lelke a Tier10, én mindig is úgy tekintettem rá, mint a játék ékkövére. Alacsonyabb tierben csak tankhúzás vagy farm céljából játszottam. De valami elromlott...
... talán mikor jöttek a 3-4 perces csaták, az iszonyat DPM-ekkel? Lehet. Sajnos a MM változtatás megpecsételte a sorsát a dolognak. Ha T10-ezni akarok, akkor konstans T10-ben kell mennem, 90%-ban. És ez megterhelő számomra...ha az ember arra gondol, hogy egy 10-es CW, vagy SH (advanced) mennyire le tudja fárasztani az embert, és akkor még random is ez menjen? Plusz ugye a stiklik, buffoljuk a tankokat páncélban, és muszáj goldoznod, mert hát weakspotok? Jaaa, hát HD lett a tank modellje, elfelejtettük, bocsika!
Ez a ranked pedig...szóval ki van ez találva. Hajts azért, hogy kigrindeld az OP-bb felszereléseket, full T10-ben. Naná, kell a sebzés, mert kurvára szükséges a rank, lődd a goldot, vegyél prémet. Kit érdekel, hogy a 400-as WN8-ú gyerek a jagdpze100-ban úgy fogad a legelején, hogy küldi neked alapból a HEAT-et? A csaták 100%-a arról szól, hogy nyomd le a med részt minél hamarabb, lemmingbe, és nyertél. Ennyi, slusszpassz.
Mindent elmond a játék irányáról, hogy a híresen rossz Bat-Chat HEAT lőszer teljesen felváltotta az APCR-t. Miért? Mert kell az átütés, és másképpen nem megy a 3 perces csatában, ahol 30k HP-t lőnek le ennyi idő alatt.
Sajnálom, hogy hosszú lett, de valahova le kellett írnom, habár ebben a topicban csendes szemlélő vagyok. Csak hát, fáj a szívem...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mindenki lő mindenkit, másik csatában volt olyan, hogy 7 enemynek volt 100 hp alatt az életereje és megnyerték a csatát...
Másik gyerek 54 hpval lehozza a csatát. nem lő rá senki, fel is van spootolva ki is áll a domb tetejére és nem ölik meg.
Én bezzeg kidugom a tornyomat már meghaltam, midnenki engem lő.
Ráadásul a köcsög MM is mindig szívat, mindig úgy rakja az ellenfeleket, hogy csak én legyek egyedül vagy kevesebben az adott tanktípussal.
Az első képnél csak ketten mentünk oda le a kanyarba, az ellenségtől a fél csapat odajött, de fent a meedek is meghaltak. szóval mindegy.
A másiknál is kikaptunk, van még iylen csomó. Ha meedel megyek betesz mindig több meedet az ellenséghez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.06.05. 23:11:56
-tölts mindig aranyat. ha sima lőszerrel ütöd át a tankot, jönnek az ördögök és kicsinálják a segged. nagyon fontos hogy 1500dmg-el zárd a csatát, igaz hogy loose, de akkor is az aranyat lődd csak azt
-tök jó dolog 1 oldalt tolni, hisz TierX vs TierX, mint CW, ott is youtubeon láttad hogy ez a menő. Lehet hogy ott jól kordinált játékosko játszanak, te nem vagy, de nem baj. Menj a vonattal te is, azt majd lesz valami.
-revolveres tank előny! revolveres médium méginkább. Főleg ha a vonattal maradsz, nem pedig próbálsz segíteni annak a pár heavy játékosnak akik próbálnak a másik oldalt életben maradni, de rájuk esnek az ellenfél tárasai, de te még mindig a vonat közepén nézelődsz. Nincs ezzel baj
-mivel vonatba vagyok előfordul hogy csapat társadat sebzed vagy ölöd meg. Ez teljesen elfogadott dolog, liberalizmusban élünk, még aaz akit megöltél ő fog mosolyogva bocsánatot kérni, hogy eléd gurult mikor te lőttél, vagy már ott voltál alapból. Szóval lőj csak mint 1 agyatlan semmi baj nincs ezzel.
Na ezeket a szabályokat tartják be elég sokan, és ezek a bajaim az egésszel.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.06.05. 22:56:14