418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pityu0
  • pett3rson
    Srácok, T34-et nerfelték??? olyan homályokat lövök vele, hogy behugyozok...
  • Blacus27
    paysafecard keresd a googliba hozzád legközelebb hol tudsz vásárolni kapsz egyhosszú blokkot amin van 1 kód az a lovéd azzal tudsz vásárolni ha követed az utasításokat akkor nem tudod elcseszni
  • Sir Charles
    Segítsetek kedves játékosok!

Tesómnak próbáltam volna venni egy Cromwel B-t (még sosem csináltam ilyet), de nem engedi a vásárlást, csak valami paysafecard-al.
    Kérdezném, hogy mi a franc ez és hogy lehet vele vásárolni?
  • pett3rson
    Mondjuk az igaz, hogy játékstílustól meg persze tanktól is függ. De ez így ahogy levezetted totál érthető és hát meggyőző is. Általában Én is többet adok a view range-re, mert eleve felderítő vagyok, inkább Én lássak előbb :)
    Talán francia AMX-es felderítőknél érdemesebb álcázni, ha jól tudom. Annak magasabb értékei vannak, bokorban kuksolás többet előfordul. Mondjuk pont az AMX 1390-el csináltam meg a 2000 spot + 1500 HP sebzést, akkor 4800 körül volt a spotom és futkorásztam mint a mérgezett egér.
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.20. 13:05:49
  • barret
    Üdvözöllek a klubban :)
  • HTS s3rg1nh00
    túl korán jöttem szabadságra,ma reggel gondoltam gurulok pár kört.
    1/12 winrate,1 szoros kör a többi 3 perc alatt ilyen 0-1-2-3 vs.10.
    egyszerűen sírva tudnék fakadni,annyira szopat ma a játék...nyilván én sem játszom jól,de ilyen körülmények közt nem is tudom hogy lehet.recent wn8am ha megüti a négy számjegyet már örülök mint majom a farkának.
  • nemtudommivan
    Valki este 9 után benne lenne egy kis szakaszolásban? Jagdphanther 2, 8-as wz light, t26e5 patriot, lenne felvaltva. Ha nagyon rontani akarja a gyozelmi arányát akkor fv 183 is bevetheto.
  • HTS s3rg1nh00
    type64-en jelenleg első skill 89% situational awareness+coated optics van,ez azt jelenti ha 70-el száguldok is max.view range-em van ami 442 méter.bőven megéri a camot,ha lősz úgyis spotolnak ha meg nem akkor minimálisat számít a +1%,nagyon ritka hogy abba a tartományba eső tank jön szembe ami spotol kisebb camo skillel,többször ér valamit az a néhány méter spot range.
  • pett3rson
    Ennyit a monitoromról melóba tökre javítós ikonnak láttam, de most hogy szóltál így már tényleg más...

Egyébként egynek van értelme? ezt úgy kell számolni, hogy amikor 100%, az mondjuk 10 méter (csak egyszerűség kedvéért) és azt osztja 5-el, mivel csak egy főnek van meg, ugye? magyarán nyerünk 2 métert. több a semminél, értem Én, de az álcázást elvenni megéri az áldozatot?
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.20. 11:24:41
  • Lokker
    Ja nem. Ha megnézed a rank 5-ös díszeknél a plecsnit látod melyik nemzet tartozik bele.
  • HTS s3rg1nh00
    az nem javítás,hanem situational awareness ami a látótávot javítja.
    a másik kérdésre meg az adott (pl modern,traditional) láda és díszfajta db-ja adja a bónuszt a nemzeteknek,nem fordítva...
  • pett3rson
    ezt tudom, csak Én úgy értelmeztem ezt a max 48%-os bónuszt, hogy ehhez minden nemzetnél kell legyen több mint 55...de ezek szerint nem jól
  • Lokker
    A japán és a kína két külön díszcsoportból kap bónuszt. Ha meg van az 55 dísz a Chines New Year-ből akkor a kínai tankok kapnak csak 48%-os bónuszt. A japán tankokhoz a Modern díszekből kell 55 a 48%-os bónuszhoz.
  • TiborTamas
    Japán tanknál volt neki a 48%, kínainál pedig 24%. Nyilván még a kínai díszekből nem szedte össze az 55 különbözőt, csak a modernből.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.12.20. 10:30:22
  • pett3rson
    az érdekes lenne, mert ha egyszer megvolt neki a 48 (azaz minden nemzetnél legalább 55 féle díszt szerzett már meg), akkor azt nem veszik el tudtommal...de ez a WG....
  • Lokker
    Haxol Gondolom másik nemzetiségű tank volt neki kiválasztva ami másik bónuszcsoportot kap.
  • pett3rson
    Két kérdés:
    1. Miért van utolsó előttinél javítás álca helyett?
    2. Hova lett a 48%-os pluszod? most csak 24 van.
  • Lokker
    úgy hogy nem tier limites, ugyan úgy jár neki a +-2 tier
  • Plata
    Ha Churchill 3 nem megy T6 fölé hogy látok vele Kv3-at vagy hasonlót?
  • HTS s3rg1nh00
    lassú szar mindkettő,nincs helyük perpillanat a játékban.type-al megtanulja az ember az elején,hogy addig jó amíg nincs spottolva különben instant garázs.a páncélhasználatot ráér a későbbiekben is elsajátítani.
  • nemtudommivan
    Tegnap este hajnalig toltam 16%-os gyozelmi arannyal. Nem hiszem el, hogy nem tudjak megoldani , hogy a retardardaltak ne egy oldalon legyenek.
    Illetve de , megoldottak.
    Olyan fos atlagsebzesem van mindennel hogy az mar szanalmas. Kellett nekem visszavennem a jagdphanther 2-t. Anno alig birtam ra osszekinlodni a top loveget a csodas csapattarsak miatt. Ugy latszik van ami nem valtozik. Pedig brutal gep lenne. Spot nelkul viszont nincs sebzes. Kenytelen voltam scopot tenni ra hogy ervenyesulhessek valamennyire. Hiába ul a light tankba MrDrProfRerollUnicum malinovkan prokhorovkan kivul fingja sincs hova kellene allnia. Egyszeruen mediumkent hasznalja es orrbaszajba sebezni akar
    Utoljára szerkesztette: nemtudommivan, 2017.12.20. 09:02:06
  • joe662
    Hát ha engem kérdeztél,akkor én igy,

igaz kötvényes távcsöt nem mindig viszek,de azért jo ha van.+11m
    A legénységre kell majs ráfeküdnöm,mert elég tanulatlanok még
    Egyébként elég addiktiv ez a low tiwr pedo már nem is nagyon van kedvem mással játszani,csak ezzel+T67+E25-el
  • LSSAHPAUL
    Hát amit a klán chat-el művelnek az már az a kategória hogy ennyire balfaszok nem lehetnek és biztos egy másik konkurens játék-cég hackerei vagy cia próbálja lejáratni őket :) Kb 3 hónapja megy a dolog vagy van/nincs kláncset, persze amikor nincs akkor a mezei játékos azt hiszi hogy ki van rúgva és rám ír hogy demiéért. Az hogy most cw kampány van még jobban kiemeli ezt a hibát, mert ugye ha egy landingon nyerünk 2-őt akkor az már átmászik a kövi időzónába ahol szintén van landing, így +1 cw csapat kellene, de nincs hova beírni az SOS-t, plussz poén hogy a barát lista is ugyanígy bugzik vagy van vagy nincs, úgy hogy azok a félamatőr szerencsétlen klánok ahol nem veszik komolyan a ts-re járást most jól beszopják.
  • Lokker
    Bár ha még nem vettél neki tankot akkor most itt a lehetőség a cromwell b-re :D

Már csak 4 nap és még mindig sehol egy Defender :(
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.12.20. 07:54:53
  • Rammsch31n
    Milyen felszereléssel használod? :)
  • joe662
    Eddig 2x fogytam ki vele,rögtön az elején. Azóta megtanultam,hogy nem lövöldözök vaktában,félig beszűkülve,leesett spotra.
    Nagyon jo álcája van+látótáv növelőkkel,majdhogynem láthatatlan a tank,Ha jól emlékszem most 484m a látótávom,szóval a vak nehezeket lehet büntetni 1000el
    Mondjuk én csak fun-ra használom+néha behúzok vele 1-1 küldi.

• Kancsalborz
    Bezzeg Karaácsonyfa az kell a játékba, csak már megint nem sikerült "hejesen" leírni....
  • Angelus1991ster
    Mennyiszer kifogyós tank?

Na meg ha med lenne akkor már rég a garázsban lenne, de így hogy csak light :(
  • Kancsalborz
    http://wotreplays.eu/site/4014792#redshire-kancsalborzkopet-strv_m_42

• pett3rson
    Grat.
  • pett3rson
    Szerintem is a patch a ludas, de majd ha már sokan rinyálunk akkor kidobnak egy hot-patch-et is...jövőre...
  • Still_I_Rise
    Nálam is előfordul. Csak csatában sz@rakszik, a garázsban visszajön a jobb oldal.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.19. 22:25:59
  • diegho™
    Na meg is van életem első bombardier-e, csak egy FV4005 kellett hozzá. És ugyanebben a körben megvolt az első tier10 oneshot max hp-ról egy O140 személyében, kb 35sec után már mehetett is a garázsba szegény.
  • ROMOTO
    Új orosz alter top tier HD ben Obj 705A 2:15 től, kemény páncélértékekkel, 650 alfa, 0,45 pontossággal...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.12.19. 21:49:30
  • Kancsalborz
    Igen nekem is, időnként még ki is basz a desktop-ra hibaüzenet nélkül... Leírtam a problémát nekik, elsőre válaszoltak, hogy töröljem le a mod-okat, meg töröljem az updates mappát, a "cache"-t meg telepítsem "tisztán". Válaszoltam, hogy : 1: Soha nem használok mod-okat. 2: Most telepítettem újra, 3: Kb 20-éve magamnak rakom össze a PC-imet, higgyék el az új patch a problémás, nem én...
    Erre válaszolt egy másik ember, aki azt írta hogy, akkor töröljem le a mod-okat.....stb....XD
    Utána írtam egy csúnyát nekik...XD
  • pett3rson
    Nekem egyelőre a StugIV-es van, mert azt csináltam meg úgy, hogy kaptam érte jelvényt/kitüntetést.
  • pett3rson
    Hanghibám már volt nekem is, de nem ilyen sok, meg most állandóan kilép.
  • joe662
    Jaja Tájp iz dö best
    Még nekem is,aki könnyű tankos anti talentum vagyok,egész tűrhetően megy vele

• Kancsalborz
    Aha... köszönöm...:)