World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tudom,mindenkivel elõfordul,nem is errõl van szó...De a f...,ez mi?
Elképesztõ...Régebben volt a critical hit,szintén zenész,u ez.
Nem megyek sokra,h ide írok,de inkább ide,mint a szomszéd orrba verése.
Miért kell a 6ost dobtál és miért az 1-est dobtál hülyeség?
Nem kell új pálya és nem kell,h lelökjem az ellen tankot a dombról,8.0.
Legyen normális!!!
Azt hiszem jogos a haragom,ha már aranyat/prémet veszek!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Orpheuslow: lehetséges, de nem hinném...nem tudok ilyesmirõl.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tehát nem lesz az többé hogy egy T95 mellé beállsz egy AMX-el és game over. Ezt Storm írta.
("Q: - Физика?
A: - ... Эффект притирания уйдет. Можно будет толкать живые танки. Можно будет скинуть один танк на другой и они оба получат повреждения. Танк не сможет стоять на другом танке..."
Magasságtól függõen vagy csak a lánctalp sérül, vagy elveszti a tank a fele HP-ját. Legalábbis a videókban ilyen volt.
http://www.tenke.hu
Ennyi,nem több.
Platoonba meg érdemes valami fürgébb tankkal támogatni (T9 vagy T10), és lehetõleg ne bt-2-vel...
Amúgy a T30 és T95 szerintem nem a legjobb, mind a kettõnek szép töltés ideje van.
Lehet azért, mert pénteken regeltem, és szombaton volt az esemény, és nem volt naprakész az adatbázisuk.
Pistike, ügyes vagy. Ha kihozod az ellenõrzõd, írok bele dicséretet a mamádnak.
Overlord írta: "First iteration is likely ot start this week"
Régen akartam 1"orosz type59-est"t54,de akkor még nyerõk voltak a franciák,mára számomra nem.S mivel a német heavy ág ki van húzva e-75ig ezért a gun/motor stb miatt egyszerûbb ha a német ágat húzom.
Tetszik a panter,pláne,h ma aktiváltam prém accot és így már jól hoz,sõt már-már"farmolós",csak sajnos nem lehet vele úgy támadni,ahogy én szeretném(e-50/e-50m),marad a morzsa ami leesik😊Lassan megvan a szívószál,remélem az már piszkál,mert jelenleg sokszor csak a hit ratinget növelem a panter kis ágyújával.
Na de nekem a lassú t95 nem pálya,nem vunk egyformák😊Inkább szaladgálok a t25/2vel még akkor is ha bárki átüt.Ezért bízok a tempó/fordulás/sebzés téren a medekben.Elég sok t54/e-50et láttam csat közben,akár velünk,akár ellenünk."Mocskos"1 tank ha jó kezekben van😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én tudok alkalmazkodni majdnem minden tankhoz, kivéve azokhoz amiket egy motorsérült Maus is lehagy. De alapvetõen én is inkább azokat szeretem amikkel lehet száguldozni, mivel 2 éve közepes tankosként kezdtem el az egész játékot. Emlékszem mikor meglett a VK3002 hogy örültem neki 😄 Akkor alig volt még belõle, át se tudták lõni szembõl, mert a Tigris is ritka volt, nem hogy a nagyobbak.
Mostani nagy kedvencem az E-50, mindene megvan, sebesség, tûzerõ, páncélzat. Imádom.
Is-4 helyett? Hát Is-7 😊 Erõsebb a páncélzata a leglényegesebb helyen, kicsivel gyorsabb is, nagyobb az alfa sebzése, szép is 😊 Valahogy kezelhetõbb...megvannak a maga hibái, de az Is-4-nek több van.
Tier 9-esként szerettem, 10-esként is jó volt egészen a 7.5-ig, azóta talán 2 csatát mentem vele. Forgatom én mindenfelé, de csak azt érem el vele hogy nem csak átlõnek de még az ammo rack is sérül egyfolytában...
Aztán ott az E-100 is. Nekem tetszik, de 7.5 óta nem mentem vele...sima AP-vel használom 150-es ágyúval, 7.5 elõtt szuper volt, de most szerintem az SPG meg az új TD-k szétkapják mint az Is-4-est.
De még buffolni fogják szóval nem adom el, meg amúgy is, 6 millióért vettem...ha más nem akkor marad dísznek.
Ami még nagyon kéne az a T110E5, mert amcsi nehéztankban még nem csalódtam, biztos tetszeni fog.
1nek jó ez😊