World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az ember kilövi egy csapattársát az ugyebár -1 frag. És mi van akkor ha lelölki egy halálzónába vagy esetleg vizbefujtja? 😄
Jelenleg ott vagyok,h az e-75-re a motor kell és kész,állítólag kúrva jó.
Anno 5x szorzónál a kt ágyúval csináltam 8.9k xp-t.
Szal az usa messze van.T25/2 van náluk,de most a Panter német med ágat gyilkolom,ma 100%ban.
Az Is4 leromlott?Mert anno az oldala mindent beszívott..amx 1390 szenvedés volt sebezni..igaz az más jellegû tank.
Nincs nagy motiváltságom a Wot iránt..Tele van faxsággal...0 pen stb.(Ma is csak 1 nap prémet vettem a szokásos havi helyett)
1 nap talán elkezdem az USA heavy ágot,de addig sztem lesz vegyes fa..Ott meg csak a magyar tankok érdekelnek😊
Jelenleg t-150 oroszom van,de büntet..A kv1 még jobban.Tiszta amx 40 feelingem volt.Nem megy nem lõ,nem sebez,a T150is vmi hasonló😊
A német med ág most bejön😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az biztos, hogy rengeteg új taktikai lehetõség nyílik majd meg 8.0-tól.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Gunslinger: csak most annyi a különbség hogy nem lehet leblokkolni egy útvonalat egy 7 tonnás könnyû tankkal. Valami nehéz kell amit nem tud sok minden eltolni.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=161841
T1 és M6 olyan vészes. Legnagyobb bajuk hogy nagy méretûek és esetlenül tolatnak.
A T29 jó.
A T32 nálam elmegy, bár sokan szeretik. Én különösebben nem kedveltem.
Az M103 pedig egy gyengébb, nagyobb T110E5 az egyik legjobb tier 9-es heavy.
Másodjára az IS-7-et javaslom. Ott is elég jó a hozzá vezetõ út. Egyedül az IS-8 az ami gyenge. Olyan AMX-50-120-as revolvertár nélkül erõsebb toronnyal. Nekem nem nagyon jött be ez se. Ezt is biztos sokan szeretik, lehet a mozgékonyságot többre tartod akkor lehet neked is tetszene.
Eagle16: M24 lelövi...és még ki is lehet vele lõni a T95 😄 Amúgy találkozhasz kisebbekkel is csak retardált szakaszosok kellenek hozzá.
https://wotinfo.hu
Azzal is mennyit lehetett szívni régen...mikor egy tank leblokkolhatott egy hidat, mert nem lehetett eltolni a roncsot egyáltalán.
A T95-nek sokszor lövik le a lánctalpát, nagyon sokszor, de van javítókészlet a tankon így felrakják kb. 4-5 mp alatt.
Amúgy sose megyek vele sehova sem egyedül, ezzel meg is van oldva a blokkolás problémája.
Az már inkább elõfog fordulni, hogy városi csiki-csukiban a nagyobb tankok egyszerûen ki fogják tolni a kicsiket a tûzvonalba csak úgy poénból. Eddig csak a blokkolgatás ment, hogy nem engedtek visszatolatni a fedezékbe, most már ki is fognak nyomni, de fordítva is mûködni fog, most már nem fog tudni egy szaros 15 tonnás tank blokkolni egy 60 tonnásat, ha vissza akarsz tolatni a fedezékbe visszatolod a kis görcsöt is.
N7
Új fizika és a térképek megújítása
Az új mozgás-fizikát fejlesztjük már egy ideje. A teszteredmények feldolgozása után kiderült, hogy egyrészt kétségtelenül nagy élvezet meredek dombokról leugratni, másrészt azonban megnõtt azon esetek száma, amikor a jármû szokatlan módon ragad be egy adott ponton és nem képes onnan elmozdulni. Ezek új pontok voltak, mivel a régebbieket (a sziklát tetejét és a házak helyiségeit) már javítottuk. Például van Abbey-en egy adott épület amin át lehet esni, de csak az elsõ emeletig, ahol aztán ott ragadsz. Az épületek egyszerûsítésével viszont vicces dolgokba futottuk: fura volt látni egy Tigrist egy épület fapadlós emeletén állni, és még sok ehhez hasonló... Ezek nem kifejezetten hibák, viszont olyan eltérések, melyeket korrekcióznunk és javítanunk kell az új fizika kiadása elõtt.
A térképek többségét is át kell dolgoznunk az új fizikához. Abbey-en például a jobb oldali "csõ út" melletti folyómeder az út szintjéhez képest olyan mélyen helyezkedik el, hogy ha egyszer lekerültél oda, onnan többé már nem tudsz visszajönni. Ez elég kiábrándító lenne. Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk olyan halál-zónáknak nevezett speciális textúrákat, ahová jutva a tankok azonnal megsemmisülnek (mivel ezekrõl a helyekrõl amúgy sem tudnának már kijönni). Ezen térképek felújítása már folyamatban van, várhatóan néhány hónapig tart majd az átalakításuk.
https://wotinfo.hu
Ezt még francia TD-vel sem lehet kivédeni, pedig azok gyorsan fordulnak. De ha nincs már javítókészlet akkor nincs mit tenni.
Ilyen egy lovagias tankos, csak és kizárólag szemtõl szembe.
Nem is értem azokat a gerinctelen játékosokat aki az ellenfél oldalába kerülnek aztán úgy lövik ki.
nahát... xD
Sokszor pont ezeken a lövéseken megy el a csata.Bemegyek a harcba,jelen esetben a piszkafa panter ágyúval és erre ez van.
Mennyi csata ment már el ezzel a xarsággal..
se legyen. Ezutan majd nem lehet hat ezvan. Majd megoldom ennyi.
Marad a joo"reg beforgatas.