World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morfi
Kampinovka É-D irányban van egy kis pocsolya.

Morfi
Fogsz egy gyors kis tankot, vízpart széléig eléred a max sebességet és átkacsázól a túloldalra és mindjárt nem kell vizipipa.

Ha az ember kilövi egy csapattársát az ugyebár -1 frag. És mi van akkor ha lelölki egy halálzónába vagy esetleg vizbefujtja? 😄

Ok,thx,bár messze vok tõle,pont azt az ágat nem húzom😊
Jelenleg ott vagyok,h az e-75-re a motor kell és kész,állítólag kúrva jó.
Anno 5x szorzónál a kt ágyúval csináltam 8.9k xp-t.
Szal az usa messze van.T25/2 van náluk,de most a Panter német med ágat gyilkolom,ma 100%ban.
Az Is4 leromlott?Mert anno az oldala mindent beszívott..amx 1390 szenvedés volt sebezni..igaz az más jellegû tank.
Nincs nagy motiváltságom a Wot iránt..Tele van faxsággal...0 pen stb.(Ma is csak 1 nap prémet vettem a szokásos havi helyett)
1 nap talán elkezdem az USA heavy ágot,de addig sztem lesz vegyes fa..Ott meg csak a magyar tankok érdekelnek😊
Jelenleg t-150 oroszom van,de büntet..A kv1 még jobban.Tiszta amx 40 feelingem volt.Nem megy nem lõ,nem sebez,a T150is vmi hasonló😊
A német med ág most bejön😊

Nem lenne értelme, mivel nincsenek akkora kiterjedésû vízfelületek a játékban.

Orosz tankból orosz tankba simán.Beküldöd õket barakkba majd kv1s-en kiválasztod õket.

Hi, mivel az is szovjet ezért át lehet.

Majd kitalálják hogy goldért lehet venni a tankra olyan csövet amivel a víz alá szoktak menni.Franc se tudja mi a neve,de gyerekkoromba láttam olyat,kb 3-4 kilóméterre laktunk az orosz laktanyától.Mindennapos dolog volt hogy az út végén masíroznak el.

Sziasztok KV-1 bõl a személyzetet át lehet ültetni KV-1S be ?
Csak neked.

patchaou
MWReplay.com-ról tudtok valamit, vagy csak nekem nem jön be az oldal?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Valamelyik videóba mondták a ruszkik, hogy 10 másodpercig nem fullad a tank. Egy jóval korábbi videóban volt is visszaszámlálás, Karelián szórakoztak a mocsárban egy T-50-2-vel csak az 5 másodperctõl számolt vissza a "fulladásig", gondolom ezt fogják felnyomni 10 másodpercre a lassú tankok miatt. Az mondjuk érdekes lesz, ha víz alatt letrackelnek...
Az biztos, hogy rengeteg új taktikai lehetõség nyílik majd meg 8.0-tól.

Ó nekem az volt a kedvenc szórakozásom Pz3-al.<#vigyor2>

Eagle16
Jó, M24...azokat se sûrûn látom T95-tel, mire elérek a pálya negyedéig már meghalnak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

az elõzetes videókban belementek a vízbe úgyhogy valószinüleg igen , bele lehet majd menni a vízbe is.
Eagle16
Úgy tudom bele lehet hajtani, de ha olyan mély vízbe mész ami elnyeli a tankot akkor sebzõdni fog. Kb. úgy képzelem el mint FPS játékokban a fulladást 😊 Idõközönként lemegy valamennyi HP, mondjuk 5 mp-enként 20%. Aztán vége.

Gunslinger: csak most annyi a különbség hogy nem lehet leblokkolni egy útvonalat egy 7 tonnás könnyû tankkal. Valami nehéz kell amit nem tud sok minden eltolni.

"Tank won't be able to stand atop of other tank... "

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=161841

Morfi
Amúgy ez a fizika engedélyezni fogja, hogy vizbehajtsunk? Kapinovkán középen a víz mondjuk az lehetna halálzóna akkor. Kiraknának egy táblát is hogy tilos fürdeni.

Nem nyerõ az IS-4. Ha IS-4 helyett akarsz valamit, akkor elsõnek T110E5-öt javaslom. Az oldalpáncélzaton és a hülye géppuskatornyon kívül mindenben jobb az IS-4-nél. A legjobb benne a 2 másodperces célzási idõ (a régi rendszerben még kevesebb lenne) és a menetdinamikája. Az hozzá vezetõ út se rossz:
T1 és M6 olyan vészes. Legnagyobb bajuk hogy nagy méretûek és esetlenül tolatnak.
A T29 jó.
A T32 nálam elmegy, bár sokan szeretik. Én különösebben nem kedveltem.
Az M103 pedig egy gyengébb, nagyobb T110E5 az egyik legjobb tier 9-es heavy.

Másodjára az IS-7-et javaslom. Ott is elég jó a hozzá vezetõ út. Egyedül az IS-8 az ami gyenge. Olyan AMX-50-120-as revolvertár nélkül erõsebb toronnyal. Nekem nem nagyon jött be ez se. Ezt is biztos sokan szeretik, lehet a mozgékonyságot többre tartod akkor lehet neked is tetszene.
Most is gyakori, hogy leblokkolják CW-n, companyban itt-ott a hidakat, Erlenbergen tök gyakori, tegnap mi is csináltuk, beáldoztunk egy E-100-at és az az oldal fedezve volt, aztán kevésbé meglepve konstatáltuk hogy az ellenfél tök ugyanezt eljátszotta az északi hídnál is és lehetett menni középre fightolni. El lehet tolni a roncsot, illetve sokkal egyszerûbb kiforgatni, de az is idõveszteség és addig lehet lõdözni a tologató tankot is, ami ha megdöglik máris két roncs van. Nos, ezután ilyen már nem lesz, mert a folyón is simán át lehet majd menni.

Morfi
Átmenni rajta nem lehet mint mondjuk a szémlygépkocsikon?

Eagle16: M24 lelövi...és még ki is lehet vele lõni a T95 😄 Amúgy találkozhasz kisebbekkel is csak retardált szakaszosok kellenek hozzá.

Eagle16
Én is azokra írtam. A fizikát már régóta fejlesztik, sokáig tesztelték a pályákat hogy ne legyenek ilyen helyek. Direkt azért tervezték át az összes pályát. De lentebb írtak a halálzónákról is, ezek gondolom a pálya szélein lesznek, ahova max. pár bot fog bemenni és meghalni.

Lent épp az ilyen helyzetekre írták hogy "elég kiábrándító lenne", úgyhogy ahonnan nem tudsz kijönni, az halálzóna lesz.

https://wotinfo.hu

Eagle16
Ez kb. akkora újítás lesz mint a roncseltolás 😄

Azzal is mennyit lehetett szívni régen...mikor egy tank leblokkolhatott egy hidat, mert nem lehetett eltolni a roncsot egyáltalán.

I.C.ram
Nem a régi bugokra gondolok, hanem pl egy árokra, ahova be lehet esni, de a tank nem elég erõs ahhoz, hogy kimásszon onnan.
Azért az vicces lesz, ahogy ordítva kapaszkodok a T54-em oldalába, hogy NENENEEEEEE, miközben hátulról a maus kitol a tûzvonalba.

Eagle16
T95-tel nem találkozom Tier 7-esnél kisebbel, max. felderítõvel, de azokon nincs olyan ágyú ami le tudná lõni a T95 lánctalpát.

A T95-nek sokszor lövik le a lánctalpát, nagyon sokszor, de van javítókészlet a tankon így felrakják kb. 4-5 mp alatt.

Amúgy sose megyek vele sehova sem egyedül, ezzel meg is van oldva a blokkolás problémája.

Hát aki a halálzóna szélére fog kiállni artyzni az meg is érdemli.
Az már inkább elõfog fordulni, hogy városi csiki-csukiban a nagyobb tankok egyszerûen ki fogják tolni a kicsiket a tûzvonalba csak úgy poénból. Eddig csak a blokkolgatás ment, hogy nem engedtek visszatolatni a fedezékbe, most már ki is fognak nyomni, de fordítva is mûködni fog, most már nem fog tudni egy szaros 15 tonnás tank blokkolni egy 60 tonnásat, ha vissza akarsz tolatni a fedezékbe visszatolod a kis görcsöt is.

Be kell menni mellé és ki kell lõni. Nincs ezen mit bonyolítani. 😊

Egy szóval nem írta, hogy nem lehet trackelni, te viszont azt írtad, hogy úgy mész rá a TD-re, hogy azért maradjon esélye, ez a balfaszság. Mondjuk ha folyamatosan lelõtt tracken tartod nem értem hogy lenne esélye, de mindegy...

Morfi
Szóval akkor ha esetleg valakinek baja van az artykkal, akkor csak simán beletólja egy ilyen halálzónába? Nem mintha ötleteket akarnék adni...

Morfi
Majd amikor T95-tel "rohamozl" és egy kis T5-6-s tank mást nem tud csinálni mint hogy lelövi a lánctalapt, akkor szerintem megváltozik a véleményed. Sebezni nem fog beléd, de te sem fogsz egyhamar elindulni és szerintem ez sem kellemetlenebb mint a dörgölõzés.

Itt egy Overlord interjú részlet a fizikával kapcsolatban, pár hónappal ezelõttrõl:

N7
Új fizika és a térképek megújítása

Az új mozgás-fizikát fejlesztjük már egy ideje. A teszteredmények feldolgozása után kiderült, hogy egyrészt kétségtelenül nagy élvezet meredek dombokról leugratni, másrészt azonban megnõtt azon esetek száma, amikor a jármû szokatlan módon ragad be egy adott ponton és nem képes onnan elmozdulni. Ezek új pontok voltak, mivel a régebbieket (a sziklát tetejét és a házak helyiségeit) már javítottuk. Például van Abbey-en egy adott épület amin át lehet esni, de csak az elsõ emeletig, ahol aztán ott ragadsz. Az épületek egyszerûsítésével viszont vicces dolgokba futottuk: fura volt látni egy Tigrist egy épület fapadlós emeletén állni, és még sok ehhez hasonló... Ezek nem kifejezetten hibák, viszont olyan eltérések, melyeket korrekcióznunk és javítanunk kell az új fizika kiadása elõtt.

A térképek többségét is át kell dolgoznunk az új fizikához. Abbey-en például a jobb oldali "csõ út" melletti folyómeder az út szintjéhez képest olyan mélyen helyezkedik el, hogy ha egyszer lekerültél oda, onnan többé már nem tudsz visszajönni. Ez elég kiábrándító lenne. Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk olyan halál-zónáknak nevezett speciális textúrákat, ahová jutva a tankok azonnal megsemmisülnek (mivel ezekrõl a helyekrõl amúgy sem tudnának már kijönni). Ezen térképek felújítása már folyamatban van, várhatóan néhány hónapig tart majd az átalakításuk.

https://wotinfo.hu

Toby0501
Most olvashattuk egy 2017 effis játékostól, hogy az úgy epic fail és balfaszkodás, szóval ezentúl meg ne próbáld trackelni õket.

T54-el most hétvégén lett úgy öt killem hogy az elsõ után betalált arty és maradt 48 hp-m,utána minden lövés pattant rólam,se e75 se lóri se t34 nem tudott meg sebezni.Kv3-al is megtörtént ez csak ott valami 6 hp-val ha jól emlékszem.

Eagle16
Vagy csak lelövöd a lánctalpát aztán viszlát. Az a legegyszerûbb és nem annyira szánalmas módszer mint ez a dörgölõzés.

Ezt még francia TD-vel sem lehet kivédeni, pedig azok gyorsan fordulnak. De ha nincs már javítókészlet akkor nincs mit tenni.

Morfi
Mert nincs meg benned a kurázsi, hogy addig menjél míg legalább 50%-os gyözelmi arányod legyen. Volt hogy JT-rel mentem 51 kört és így lett több mint 52% és több 10K xp-t hozott közbe sok-sok szülõemlegetés közben.

Eagle16
Most azokról a helyekrõl volt szó ahova be lehet esni, ha jön az új fizika. Szakadékok, meg ilyesmik.

Toby0501
Nem hagyom, hogy rám forduljon, de simán el lehet körözgetni mellette anélkül, hogy rám tudna lõni.

Most miért.
Ilyen egy lovagias tankos, csak és kizárólag szemtõl szembe.
Nem is értem azokat a gerinctelen játékosokat aki az ellenfél oldalába kerülnek aztán úgy lövik ki.
nahát... xD

Malinovkán van egy bugos hely,fejbõl nem tudom a melyik mezõ hányas kockája,de egyes bázisról ahogy megyünk fel a dombra ott.Az több mint egy éve bent van.

Elmehetnek a fenébe,roppant idegesítõ..
Sokszor pont ezeken a lövéseken megy el a csata.Bemegyek a harcba,jelen esetben a piszkafa panter ágyúval és erre ez van.
Mennyi csata ment már el ezzel a xarsággal..

..nekem is gyonyoruen romlik a statisztikam veluk..
Azt akarod mondani, hogy amikor végre egy TD mellé érsz, akkor hagyod, hogy rád forduljon, és ezt csak azért, mert téged is zavar, ha JT-ben melléd kerülnek? Epic fail.

Morfi
Én már 3 hete ezekkel játszok, tömör gyönyör a köbön.

bár azzal a tier5 francia artyval nagyon szeretek játszani😄
hát akkor keringeni kell körülöttük én mondjuk úgyis azt szoktam inkább, max a hátukba szoktam inkább beállni, buzi TD-k 😄 med+arty 4ver 😄 az arty csak vicc volt, csak franciám van tier5 😛 😄
Toby0501
Az artyzást leszámítva ez a legundorítóbb dolog, amit ebben a játékban mûvelni lehet.<#levele>

Eagle16
Az összes pálya át lesz tervezve. Nem jelentõsen, csak annyira hogy olyan szakadékokba ne lehessen beesni, ahonnan ki se lehet jönni.

Valószínûleg soha, ez egy jó kis cradit sink. Már rég megcsinálhatták volna, ha akarják. Ha jól emlékeszem, 7.0-al jött, azóta öt patch telt el.

En siman megtamasztom hatulrol, oldalrol. Melleje dorgolozok eselye
se legyen. Ezutan majd nem lehet hat ezvan. Majd megoldom ennyi.
Marad a joo"reg beforgatas.