World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes dolgot írtok. 50b-vel csak apcr-t lőttem és 1 kreditet sem buktam. Sőt igazából hozta a kreditet ez az egész, mert többet kaptam az előrelépésért, mint amennyit buktam az apcr miatt és akkor még nem számoltam bele az 50% kredithozam növelőket.
Igazából nehéz olyat kínálni, amiért megéri egy közepes, vagy annál rosszabb játékosnak egyáltalán elkezdeni.(pl én)
Túl nagy az esélye, hogy bukik az ember. Jelenleg egyértelműen goldspemre kényszeríti a játékosokat, és ez is volt a cél. Vegyél goldot, prémet.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Zegi Norbi HUN
Persze, észben tartottam ezeket is, de nem hiszem hogy olyan jutalmat tudnának adni, ami ér ennyit 😊 Én például egy prém tankra gondoltam a szezon végén a legjobbaknak/legszerencsésebbeknek.

tothgyorgy #393251 : Köszi 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.06.09. 14:21:28

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

ROMOTO
5 csillagig szinte mindegy mivel játszol, nehezekkel is működik, persze az is7 és az e100 a szinte a legszarabb ezek közül, 5 csillag után kezd elválni a szar a májtól, ugyanis az addig jól működő nehezek túl lassúak a pengébb metához, onnantól a főszerep a medeké, pl. orosz object 907 páncélozott op, batchat, egyebekkel csak szívás van....az a csapat nyer ahol több az ilyen med.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.06.09. 14:11:35
Lehet, bár én sem vennék mérget. De hogy nem 1x volt az zicher. És mással is csinálták.
Eddig én csak a Turánt vettem meg valós pénzért, mást nem tervezek. Az sem 1x volt. 😊
Ha lesz még magyar tank elgondolkozom. De ez nem ígéret. 😊

Legutóbb tán az adventi naptár egyik szereplője volt de nem vagyok benne biztos.
Ezt a játékot már eljátszották néhányszor, és még fogják is.

Na így már többnek tűnik.

Ez a felsorolás csak a liga jutalmakban szereplő doboz tartalmára vonatkozik. Emellé még jár liga 1-nél 5750, liga 2-nél 3250, liga 3-nál pedig 1500 bond, illetve egy jelvény is. Meg ne felejtsd el az egyes rangok elérésekor kapott cuccokat, illetve ott vannak még a heti stage jutalmak is, ami 5-ös rang elérésekor 500 bond és egy nyeremény doboz, aminek tartalmát még nem ismerjük.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Sok sikert hozzá! Tényleg !
Igazad van. A beígért jutalom nincs összhangban a befektetett munkával. Mert ez már munka (vagy szenvedés) és nem szórakozás.
És igazad van a nyugalom többet ér. 😊

Zegi Norbi HUN
IS-4 és a Jagdpz e100 valóban nem tűnik a legjobbnak, de annyira nem is esélytelen ebben a módban. Talán a legjobb ha valami táras tankkal megy az ember, meg ha netán vesztésre áll a csata, akkor pedig minél tovább életben maradni és csinálni még sebzést(nem baj, ha addig nem tudtál maradandót alkotni).

Én még próbálkozom, hátha meglesz az 5. rang vagy mi, de aki sokat idegeskedik ezen az most láthatja, hogy miért is van ez az egész 😊 Legjobb esetben is 7 nap prém, 2000 gold meg pár booster jöhet össze, szóval a nyugalom egyértelműen többet ér 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Grat azoknak akik nyernek. Én nem égetek el több milla kreditet, úgy sem kerülök még a közelébe sem.
Minek mennék 29 t10 goldozó közé? Összesen 4 t10 tankom van, abból a jagde-100 szóra sem érdemes.
E-100, is-7, is-4 ami jöhetne, de csak az is-4-et szeretem. Gold ellen az sem sokat ér.
Eljutottam odáig, hogy nem érdekelnek az extra jutalmak. Normális kör nekem már jutalom.
Nem irigylem senkitől a jutalmakat, de nem nekem találták ki.

Szezon végén kapott nyeremény doboz tartalma ligák szerint:

Liga 1: 7 nap prémium, 2000 gold, 10x 2 órás +50% kredit booster
Liga 2: 7 nap prémium, 1000 gold, 5x 2 órás +50% kredit booster
Liga 3: 1 nap prémium, 500 gold, 5x 2 órás +50% kredit booster, 1 db garázshely

Ezek szerint ligán belül nem fog számítani a pontos helyezésed és mindenki ugyanazt kapja, aki benne van az egyikben. Max. az e-penis hosszába számíthat bele... 😄

Forrás (kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem tetszik. Persze sokkal kevesebb objektumot kell kirajzolni, de illik a hangulathoz a lepusztult környezet.
Jól el lehet ökörködni. Ha a wot-ban a gutaütés kerülget, átmegyek a cross-ba. Mindjárt helyrejön a vérnyomásom.
Artyt még nem láttam, de vannak nagyon erős ágyuk (nem nekem).
Azért a wot az első, amíg be nem rágok.

Ne csodálkozz azon hogy nem szaggat a crossout,mivel a grafikája enyhén szólva idejét múlt.
Arty ott is van.

A megszerzett ranglista pontok megmaradnak és viszed őket tovább a következő stagekbe egészen a season végéig, tehát a ranglista nem fog resetelődni, de mind a négy stage kezdetén ismét 0. rangról fog nekiindulni mindenki a további pontok gyűjtésének.

Nekem ilyen gondjaim nincsenek . 😊
Bele sem kezdtem, és nem is fogok. Miért lennék céltábla, miközben egy valag kreditet is buknék?
Megyek 3 kört randomban, ha mind szar (szubjektiv), akkor kilépek. Ha csak 2 szar akkor megyek még 2 kört.
Ha sikerül élvezetes köröket menni , akkor játszom amíg van rá időm.
Ha strongholdba , csapatba keresnek embert, szívesen megyek. Egészen más érzés, amikor ts-en, összeszokott emberekkel játszom.
Egyébbként meg ott a crossout. Legalább 2-3 kör annak is jár naponta. Ha a wot szarakodik, akkor több. Érdekes, hogy ott nincs lag, nem szaggat, nincs olyan hogy már rég megy a csata mire betesz. Ja és nincs arty , se láthatatlan tankok. 😊

Sherman0070
vagy összeadódnak a heti cuccok?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ugye hetente resetelődik a ranglista ebben?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Zárás után 2 perccel lett meg a rank 5. 😊
Hétvégén még lötyögök ezzel a játékmóddal, csak vissza kellene csusszanni valahogy liga 1-be.
HTS s3rg1nh00
ma mentem vagy 25 jó kört,erre 6 lose zsinórban a végére,hogy jó kedvvel feküdjek le<#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Négy nap múlva csak a stage jutalmakat fogod megkapni a legmagasabb elért rangod után, ami ugye az 5-ös, tehát kapsz 500 kötvényt + egy dobozt, ami az aktuális helyezésednek megfelelő mennyiségű és minőségű jutalmat rejt majd.

A Ligás jutalmak a szezon végére vonatkoznak, tehát ha a liga 1-es jutalmakat akarod, akkor 4 héten át benne kell maradnod a top 10%-ban.

Master91
ha a server 70%a olyna köröket és barmokat kap mint én napokon át akkor tuti helyed van

megint végre rank 3, erre team killer full hp-ról, meg 2 oldalt nyitva hagynak és a 4. percben 0-5 az állás.

vissza rank 2 köszönöm.
Sherman0070
Több mint 7000 ember van már liga 1ben.
Csak nem előz meg 5500 négy nap alatt.

Sherman0070
Winrate, azt nagyon nézi, én inkább nem megyek többet ezen a héten emiatt.

A meglévő pontjaidat már nem tudod elbukni, viszont a többi statisztikádon (amiket pontegyenlőség során vesz figyelembe), még javíthatsz/ronthatsz. Ha abbahagyod, és nem szerzel további rang pontokat, akkor pedig sokan megelőzhetnek a rangsorban.

Ma én szívtam olyan mértékben, mint tegnap te. 10 meccsből 2-t sikerült kínkeservesen nyerni (mondjuk 4-szer így is sikerült top 3-ba kerülni és stráfot szerezni), úgyhogy mára feladtam. Egyébként is fáradt vagyok.

Bármit tud negatívan befolyásolni, ha elkezdek még szórakozni?
Jár egy "doboz" jutalmakkal. Azt írják, hogy a benne lévő jutalom a helyezésedtől fog függeni.

Sherman0070
Liga1 után nincs nagyobb jutalom.

Csak akkor, ha tartani/javítani akarod a helyezésed a minél nagyobb jutalomért.

Na most, hogy megvan az utolsó rang van értelme tovább játszani?
A pontok maradnak, ha megszerezted.

Ha elértem rank 3-at akkor van 3 pontom. Ha most visszaesek 1 be megmarad a 3 pont, vagy az is elveszik és kiesek a 3ik ligábol?
Vagy a megszerzett pont a ranktól függetlenül marad?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

köszönöm.
Három liga van: liga 1-ben van a top 10%-a a játékosoknak, liga 2-ben a legjobb 10-25%, liga 3-ban pedig a 25-50%. Az aktuális helyezésed a megszerzett rangok számától függ. Ha két játékos azonos ranggal rendelkezik, akkor a sráfot szerzett meccsek és az összes meccs aránya a következő döntő tényező. Ha az is egyenlő, akkor az átlagsebzés és ha véletlenül még az is (bár ez már elég valószínűtlen) akkor így tovább a többi (átlag xp, átlag assist).
Ha elérted az 5-ös rangot, akkor azt már nem tudod elveszíteni, viszont további úgy nevezett jármű rangokat szerezhetsz, amikkel pontokat szerzel és léphetsz előre a ranglistán. A jármű rang megszerzéséhez 5 stráfot kell összeszedned ugyanazzal a járművel, így kapsz 1 további rang pontot. Esetemben ez az Strv-vel és a GC-vel is megtörtént, így további 2 rang pontot kaptam, és összesítve 7-es rangom van. Ahogy észrevettem, ha egy járműre megszerezted a jármű rangot, akkor újra elkezdi számolni, tehát többször is lehet rá rangot szerezni (azt nem tudom, hogy korlátlanul-e), illetve fontos még, hogy ezeket sem lehet már elveszíteni.

Hali!

Én teljesen megzavarodtam így olvasva titeket.

Szóval mi ez a liga dolog? Azt látom, hogy a 2-es ligában vagyok. Ha minden igaz, ma meglesz az 5-ös csillag, ha jól tudom, akkor innen már nem veszíthetek, ergo a ranked innentől súlytalan, vagy sem?

Hogyan lehet előre lépni a ligában, urambocsá, hogyan tudok bekerülni a Liga 1-be?

Ezt a mondatot végkép nem tudom hova tenni: Még szereztem egy rankot az Strv-re meg a Conqueror GC-re. Ez a rankedre vonatkozik?

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.06.08. 18:18:06
ROMOTO
Mindegy is...
joe662
Ezt nem tudom honnan szedted,de szerintem nem ö Mr +52%.
Ha jól emlékszem,valamelyik nagy
Magyar klànnak van ilyesmi nevü parancsnoka.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Valamit rosszul csinálsz, pl. túl sok sebzés megy be más spotja alapján, 200m túlról, stb.
nézd át újra hogy mi ad bónuszokat az xp-re:
http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#Tank_Experience_and_Credits
Forradalmi vagy sem,de lehet vele ignorálni retardáltakat.

ROMOTO
Pedig neki sincs annyi...
https://worldoftanks.eu/en/community/accounts/500504014-klambo/
nekem évek óta ugyanannyin áll 53.22%
rankedezni meg egyébként sem tudok ahogy nézem, amcsi idő szerint lehetetlen időpontban lehet, olyankor melózom, max hétvégén lehetne, ez így kiesik.
Sherman0070
Jobb csapatokat kap. Nekem is rendes csapatokat adott és 2500 körül van az átlagom.
Ennek nem randomnak kell lennie, hogy 1 carryzi.
Tankod 1.5x lesebzed +kis spot dmg nagy rangban az ideális.
Winrate meg 65% körül.

Nézd meg a leaderboardot, az első 200-ban nincs is átlagos (3k+) unikum sebzéssel rendelkező játékos.
joe662
Valaki aki hozzàd hasonlo tudàssal rendelkezik,húzza neki,baràtilag vagy pénzért.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Forradalmi SG-s bővítménnyel az 52%-os wr-t el nem érőket lehet ignorálni 😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Van a fórumhoz valami bővítmény lehet vele hülyéket ignorálni.
Mobilról nem tudom megmézni.

joe662
Gondolom a sokszor kifogyó lőszer miatt:-DD

<#eljen>
52,56 %
Persze ezt a küszöböt évek óta nem tudom átlépni.

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Köszönjük ezt a frappàns és lényegretörö felvilàgositàst,te 52%+ barom.