418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Felraktam a solo modot es a save shot modot bekapcsolva hagyta. Nem tudtam visszaloni a budos kocsognak aki haromszor is belem lott mert szerintem nekem bele kellett volna szaladnom a halalba malinovkan. Akkor mar 6800 spot volt. Nyilvan kozel voltam a 8000-hez es nem akartam kockaztatni.
  • Plata
    Én nem szeretem a lökdösődő bunkókat,vagy megküldöm vagy ha type-al vagyok és olyan hülye hogy azzal kezd akkor lazán megmutatom hogy kinél van a több erő.
    Múltkor badger majdnem 300 hp-t elbukott mire felfogta hogy húzza a belét.
    Pedig csak lazán oldalra fordultam és felkentem a sziklára.
    Type legénysége rammolós skillel is megvan áldva.
    Jah meg múltkor t54-be kötött bele hülye süketperzsa.
    Belém is lőtt,de még is micsoda állati jó csata lett belőle.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.21. 20:31:25
  • Kryon
    Az olyat imádom én is. Még fel se villan a hatodik érzék, de már kapom a lövést.
  • pett3rson
    hogy lökdösődtél? be is kékültél tőle? inkább feljelentettek és elég sokan úgy tűnik. Én se szoktam mindig úriember lenni, kicsit dörgölődzök is az elején, de még sosem kaptam büntit érte...
  • nemtudommivan
    Aimbotos kocsogokat is tilthatnak de vegleg. Meg ra sem tudom forditani a tornyot de o mar lo. Nyilvan baszadek pistikenek olyan reflexe van mint egy ninjanak. Igaz hogy azt sem tudja neha merre van a tank eleje de ebben profi....
  • joe662
    Kàr,hogy csak addig:-/
    Az ilyen lökdösö f@szk@l@pokat,minimum 3hónapra kiraknàm,hogy gondolkodjanak.
  • Plata
    Én nem jelentenélek fel lökdösésért.
    Ha te megbököd a T49-emet úgy meg küldelek egy 152 milis puszival hogy meg gondolod a lökdösést tízszer.
    Bár amikor sikerül egy t8-9 csapattársat át porlasztani a másvilágra egy jól elhelyezett figyelmeztető lövéssel olyankor kicsit ciki.
    De mi a ráknak lökdös.
  • tigrincses
    Szép. Sportszerűtlen magatartásért dec.25. -ig kilőttek a wot -ból... pedig csak egy csatában lökdösődtem... kezd már ez is túlszabályzott -élvezhetetlen játék lenni.
  • nemtudommivan
    Nekem masodjara beadta. Gondolkodtam még egy harmas pakkon de olysn sokan irjak hogy nem jon ossze a nyolcas prem hogy inkabb nem eroltetem
  • MuldR
    Hármassával vettem. És igen, sosem játszottam nyerőgépen. :)
  • nemtudommivan
    Hármasával vedd. Jobban adja. Elotte klikelgess: Modern-kinai-óóótentikus.
    Nem játszottál kocsmai nyerőgépeken ? :)
  • MuldR
    24 kinyitott doboznál tartok, eddig egy t-28e f-30 esett belőle. Baromira nem érte meg.
  • joe662
    13-57GF-t akarok
    Low tier setup lőszer-kiosztással óhajtanám használni
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.12.21. 16:26:19
  • Plata
    Vk168-at akarok.
  • ROMOTO
    ph fórumon olvastam 3 asból lorr, scorpg esett egyeseknek...én eddig nem vettem 1 sem, minden prém tank megvan már amit akartam.
  • Gyuszopapa
    Ja visszajön az ára kivéve ha nem.3-as csomag össz 1000 arany volt benne,valahogy ez nem fedi a valóságot.
  • Lokker
    Defender még nem volt. :D
  • endrodiz
    Nem szeretem ezt kimondani, de kivetelesen teljes mertekben egyet ertek veled! Es teljes mertekben nem ertem Shermann0070 rinyalasat!!!
  • ROMOTO
    Ízlések és pofonok, sztem igen, tekintve hogy a régi elavult tierlimitesekkel nemigen lehet farmolni, a lorr, scorp g, t26e5 meg nem akkora probléma. A hiánypótló (tudjuk hogy szar) type 59-el meg letudták a többéves nyomasztást, lehet örülni.
  • Sherman0070
    Helyette berakták az összes 2017-ben megjelent hulladékot. Az jobb?
  • ROMOTO
    su76i 1-2 óráig volt csak elérhető, túltolt op szar, azt soha nem fogják berakni, KV220 hulladék goldfosó (nekem van olyan), LefH arty hulladék szintén mivel nincs stun azon a szinten ezért direkt találat kell ami alig sebez a nehezekbe, a kis gyorsan mozgó szarokat meg 5 ből 1x találod el (tapasztalat) amx, m41 GF karácsonyra biztos nem lesz, a nevükből kiindulva sem aktuálisak. A medeken kívül a többivel nemtom mit lehet kezdeni a szopáson és a goldfosáson (egyesek fun-nak hívják) kívül...de igazad van, valóban nem rakták be az összes kicseszett tankot ami megjelent 2012 óta...
  • Frequency
    Rá kell klikkelni a csajok képére,akkor jön elő a toborzás...
  • Sherman0070
    Speciális tank: Type62, KV220, PZ2j, lefH arty, su76i, Sexton II, T23E3, PZ V/VI Alpha, KV-5, amx 13 57 gf, M41 gf...
  • ROMOTO
    Nyílván az, hiába mondják évek óta, addig nem hiszik el egyesek amig az első csatában nem kapnak ammo rackot...
  • Lokker
    Még mindig nem tudom mi ez a nagy hájp a type59 körül. Egy hulladék tank.
  • ROMOTO
    Nemtom miféle spec. tankok hiányoznak neked, de potyognak a type59 esek, lorrain, g-scorp, meg minden szar, kollekcióba és farmolásra is jut bőven, fórumokat olvasva orrba-szájba veszik a ládákat mert jellemzően meg van tömve golddal, prémiummal, stb. úgy hogy bőven nyereséges a többségnek, szvsz nagy kasza van a wg-nél, nem is nagyon fukarkodtak.
  • Sherman0070
    Nyitottam 11 ládát. Lorr. 40 és T28 volt benne meg kb 4k gold.
  • Sherman0070
    Hát ha magukat akarják megfosztani, akkor tegyék... :D Jobb időszakot nem igazán fognak találni pénzszerzésre.
  • Lokker
    Aztat híresztelik hogy tán nem lesz Defender a kalendárban. Mondjuk ilyen tankok után nem is lepődnék meg ha más kerülne be, így lehet lefH arty se lesz. De ne legyen igazam. Ha nem kell nekik a pénzem akkor ennyi. :D
  • Sherman0070
    Ezek mekkora nyomorultak...
    Itt van az év azon időszaka, amikor speciális tankok árulásával összeszedhetnének egy halom pénzt de neeeem, mert idióta orosz cég vagyunk, akiknek semmi esze a marketinghez és olyan tankokat teszünk csak be, amik vagy hulladékok, vagy ebben az évben +5x volt árulva és már mindenkinek megvan.
  • Lokker
    Mára sikerült egy skorpiót berakniuk. :D
  • joe662
    Na megvettem a fiamnak is a megígért 25x ládát
    Volt benne
    PzB2 +Ac sentinel
    11500gold
    8 nap prém
    5 garázs
    1.8m kredit
    Viszont amit nem értek,hogy 10es szintű let a hangolat,de a tx tank,és a 4 csaj valamiért inaktív
    Mit nézünk be??

Közben rájöttem a fos Oni eltakarta a ládát

pett3rson #398303
    Látom közben megválaszolták a kérdéseket.
    Azért vannak így a skillek,mert úgy gondoltam,hogy amúgy is jo a tank álcája nem éri meg egyből mindenkinek,csak azt adni.
    Úgy vagyok vele,hogy aminek nincsen páncélja annak a látótávját próbálom előszór kimaxolni.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.12.20. 21:41:28
  • Still_I_Rise
    Ha HOAX-ból valaki szakaszolna keressen meg.
    PozzDorja :)
  • Sherman0070
    Cromwell B a kalendárban?
    Mi van ezekkel? Kalendárnak arról kéne szólnia, hogy speciális, évente egyszer kapható tankok legyenek benne. Cromwell B direkt D-Day-re lett megcsinálva erre ezt is ide szarják...
    T92, E25, ISU-122S, M6A2E1...
    20 nap alatt képesek voltak 4 speciális tankot betenni és ezeken kívül telehányták hulladékokkal az egészet.
  • Kancsalborz
    Ha TS-nélkül is jó, megyek veled mert régen platoonoztam már. :) Kancsalborzkopet-ként megtalálsz... :)
  • Kryon
    Azt akkor nem tudom hogy csinálod...
  • ozbom
    Én Tiger I-el beszűkült célkereszttel az Onit nem találtam el. 2-ből 2 a földbe csapódott. Más tankra is lőttem ilyen pontosan. :)
  • Plata
    Nem hiszem.
    Sokszor látok vele t7-et.
  • nemtudommivan
    Én azt hittem hogy a t26e5 patriot ilyen pontatlan, de a jagdphanter 2-vel is a földet lövöm teljesen beszűkülve.
  • Kryon
    Akkor vagy elvették tőle a tierlimitet (régebben volt neki), vagy hallucinálsz.