World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, miért?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ja csak dob egy hibaüzenetet a belépésnél EU és RU acc-ra is

Ja...nem vettem észre.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Látom, vágod a lényeget. <#eplus2> Ez is rejtett NÉMET NERF (hogy a kedves minuszoló kolléga gyorsan megtalálja ezt a két, számára veszélyes szót) lesz. <#idiota>

Na, a viccet félretéve, azért nagy valószínûséggel T5-ben a fizika a KV-nak mindenképp kedvezni fog.

Eagle16
Elvileg most indult újra a tesztszerver. Virkir azt írta.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

neked ilyen gyorsan lejött 2400 mega?😊
Azt írja hogy: login status /Login rejected no loggin app/ Response ééés nem mûködik.

tenkenorman
igen? és az meddig tart mert akkor addig kis meló

http://www.tenke.hu

Most nézem EU megkapta most írták ki.

Nagyon lassan szedi. :/

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Na bacca meg éppen szerver restart van.

Eagle16
3 hsz.-el alattad...

Csak NA szerveres accal van ez a teszt? Vagy be lehet szegõdni EU-val is?

kösz az dúúrva😊
THX! Akkor elõ a legnagyobb vasakat és mehet a szántás és légibemutató ezerrel! TROLOLOLOLOLOLOLO!!!! <#eplus2>
Eagle16
Én beírtam...csak lehet hogy nem látszik. link

Eagle16
Olyat még nem csináltak soha, hogy külön szerver az amcsiknak vagy az oroszoknak. Eddig minden teszt közös volt.

EU-n mindig le vannak maradva, szerintem azért nincs még kirakva.

megy a teszt vagy mi?😊
Kösz!
patchaou
Nem számít bele. A valós dolgok ugyanúgy maradnak, bármit teszel a teszten.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hm. Amúgy mibe fogadunk hogy a fizika a német tankoknak nem fog kedvezni? Mibe hogy megint azt fogják mondani, hogy ez direkt velük kitolás?<#nevetes1>

Eagle16
Nem, nem.

Amit a teszten csinálsz az egyáltalán, sehogy nincs hatással a normál acc.-odra.

Ez európai játékosoknak is jó? Mert eddig csak NA oldalon van kint.
patchaou
Én azért beírok egy "sry"-t ha egyedül vagy egy társammal így intézek el egy td-t.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez lesz az elsõ "teszt" szerver amin részt veszek pár dolog nem világos ebben tudnátok segíteni?

A teszt szerveren lejátszott csaták beleszámítanak a rendes accountomba?
Mivel a saját accountomal kell belépni és ha azon van gold és teszten költök belõle az normálról ugye nem veszik el?
Figyelj kihasznaloma jatek adta lehetosegeit.
Most mi csinaljak? Aljak a td-vel szembe?
Me'g szep, hogy egy E50el neki megyek az oldalanak es kitamasztom!
Undorito...azert mert te TDzel es kellemetlen, hogy nem forgo tornyos
vagy...Ne TD-z vagy tudomasol kell venni, hogy bizonyos hatranyaik
is vannak.
patchaou
Szerintem Én csak teszten fogom kipróbálni, hogy hogyan zuhan a MAUS 😊 Bár ha élesben azzal nyer a csapat, hogy kilapítok valakit akkor gondolkodás nélkül rávetem magam 😄

Eagle16
A modokat szedjétek ki teljesen, mert valószínûleg nem fognak menni.

Benne van az új grafika is elvileg, szóval legújabb VGA driver legyen fent.

Ezt kell letölteni: link

És felrakni egy külön mappába. Én csináltam egy másolatot a játék mappájáról és oda raktam. 2,4 Gb-ot fog letölteni.

Pár funkció le van tiltva:

- training battles
- 'purchase premium', 'purchase gold', 'exchange XP' and other battles in the top right part of the screen
- all points of main Hangar menu (Depot, Store, Tech Tree) etc.
- Tutorial
- Radial menu
- Saving password for login

Dehogynem. Ha van aki IS-4et D25T-vel használja, akkor lefog szépen potyogni a hegyrõl. Vagy épp akkor belefullad a vízbe. Belemegy, és nem fog rájönni, hogy mi a gond. Ott fog állni , míg vége nem lesz.

tenkenorman
low tierben max, nem hinném hogy van az a barom aki ledobja az is7esét a hegyrõl csak hogy meglássa milyen. egyébként kicsit én is tartok tõle. remélem olyan lesz mint a battlefieldben, víz alatt, fejtetõn lassan megy majd le a tank élete!

http://www.tenke.hu

Malinovka és Prohorovka attack módban van valami taktika,h hogy lehet nyerni?Természetesen már nyertem ma mindkétszer,de sztem erõbõl,ill.a védõk voltak bénák(kitámadtak).Van vmi terv erre a pályára?
u.i.:Van 1 koordinátám Prohorovkára,ami bejön mindig.Learatnám a babérokat,de nem vok olyan,1 munkatársam jött rá😊Valóban jó😊

Én tartok a fizikától. Majd meglátjátok. Bele lehet menni a vízbe? Majd csak úgy száguldanak bele a vízbe, de az hogy megsemmisül a tank nem fog nekik feltûnni. Csak tolják majd neki eszetlenül. Ugyanígy, pottyognak majd a hegyekrõl, meredek helyekrõl mint a rohadt gyümölcs.
Lelökdösik egymást.

Mibe, hogy a csaták nagy részében fõleg eleinte gyakori lesz a öngyilkos tank?

I.C.ram
4:15-nél mutatja, hogy teljesen elmerül a vízben a tank.

Meg ami még érdekes az az új álcafestés lesz. Ezúttal már 5% bónuszt is ad az álcafestés.
Eagle16
Vagyis majdnem, ez csak a fizika 😊 De az is jó nem? 😊

Érdekes pont FF-al néztem meg neked.

Eagle16
Hoho, 8.0 TESZT!!

link

patchaou
~0:26-nál jól látom hogy a csövek összekoccannak? Ennek örülnék a legjobban 😊

Hát azé amx-eket meg a többi scoutot vidáman elbírja tolni sztem.

Legalább angol lenne,nem ez a puruttya ruszki halandzsa.

Eagle16
T-54-el? Az 35 tonna, nem sok minden van amit majd lökdöshetsz vele 😊

Ha valami nagyobbat akarsz lelökni akkor lehet hogy vissza is pattansz róla 😄

I.C.ram
Nem tudom, hogy lesz, de azt egy korábbi interjúban mondták, hogy bizonyos ideig lehetsz csak víz alatt, utána vége a tankodnak.
Morfi
Szerintem ilyen célból az E-50 jobb. Van sebessége és még súlya is hozzá.

I.C.ram
Ebben a videóban látszik is, hogy teljesen elmerül a vízben:

Morfi
De minek robban fel?! simán csak álna le, míg valaki ki nem szabadítja mondjuk. Addig meg csak nézegessen körbe. <#vigyor4>

Bakker én már tényleg várom,így is buli T54-el vadászni lemmingeket,hát még akkor ha be is lökhetem õket valahova.

patchaou
firefox volt a ludas, chrome-al simán bejön.

Ne semmisüljön meg csak haljon ki a legénység,akkor úgysem tud semmit sem csinálni.Nehogy már két méteres víztõl felrobbanjon egy tank.

I.C.ram
Bele lehet. Bizonyos ideig víz alá is kerülhetsz. Ha túl sokat vagy lent, akkor megsemmisül a tank.
Jajj igen tényleg 😊 Köszi a válaszokat.
Biztos azért is jár majd bünti,bár halvány sejtésem sincs hogy,elvégre lehet hogy csak véletlen toltam bele a sok kis fos franciát a tóba.<#mf1>