World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új renderelés mennyire eszi a gépet?

Ennek az ágyúnak semmi értelme ha ott a régi. D10T2S amõgy is T55 ösön volt használatos nem T54 en...
Eagle16
Beengedett. Ne várjatok a sorban, csak ESC és enter amíg be nem enged...15 perce várok, így meg beengedett 5 mp alatt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na ha a régi megmarad akkor egyértelmû hogy ki kell fejleszteni és nem ingyenes.
XPben mennyi? még 30k kéne nekem a D-54hez. Mert igazából nem néz ki rosszul az új, 7mm penetration lehet megéri beáldozni egy kicsit nagyobb DPMért.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
A régi is megmarad. De nem adják csak úgy oda, ki kell fejleszteni.

Nekem már felpatchelte, de várok...várok...és várok. Nem enged be.

Aha. Nem lehet beakadni? Harmadik csata és már beakadtam. Se elõre, se hátra! Ráadásul ha nyomom az elõre vagy hátra menetet, folyamatosan sérül a tank...hát ez nem túl jó így.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Régi megmarad, vagy ez lesz helyette?
Overlord azt mondta lesz egy új ágyú ( ez ) és majd ki kell fejleszteni, de ha nincs benne a régi ágyú akkor nem kéne megkapni? Még patchelek világosíts fel 😄

WoT: Nishizumi77

Már egész hasonlít a valós IS-4-re. Szinte olyan rút mint a képeken. 😄
szabii98
Elvileg csak fizika meg graf teszt, persze hogy bugzanak a hangok :p

I met God. She's black

Eagle16
T-54-es új ágyúja...

Micsoda különbségek!! 😄

Eagle16
Még mindig nem enged be...az új Is-4 határozottan jól néz ki. Lehet mégse adom el 😄

Oké bent vagyok. Poén. Ráestem Maus-al egy csapattársa, és megdöglött .Sokan vízbe fulladtak. Két IS4 és egy Maus, betolta az E100-asomat a vízbe, de szerencsére csak félig merültem el, így nem lett végem.

A hangok bugzanak!

A lövések...hm. Nem értem, lõttem a Maus tornyát oldalról de...fél méterrõl mellé ment volna mindegyik? Fura.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kibaszás mert semmit nem lehet fejleszteni. Még tech tree sincs.
Na meg a segge

Én nem vágom ezt a teszt szervert. Csak azokkal a vasakkal lehet menni, mint amik eddig is meg voltak a garázsban? Vagy mást is ki lehet próbálni?

Nem tudom milyen vasra rakták de össz 6k játékos van még mindig fent.

Itt az új IS-4

Havas tájon majd kifolyt a szemem 82cm es monitor elõtt! <#vigyor>
azis jobb mint nézni ahogy pörög a fogaskerék😊
LOOOOOOOOOL 5 mp alatt megfagyott a játék ahogy elindult a csata 😄DDD
Eagle16
Estig kell várni, aztán a sok orosz elmegy aludni...de örültem volna neki hogy ha már most beenged.

még holnap reggel is sorban állunk majd..
tenkenorman
fakk elõb beengedett most meg sorba kell állni. az új render engine egyébként nagyon elbaszta a tankok kidolgozottságát!

http://www.tenke.hu

Az jó mert össz 2k játékos van fent

De megéri 😊
Eagle16
Azigen, már sorba kell állni...pff 😄

Megy

I.C.ram
Ez a Hellcat valami botrányosan szaros rejtõzik 😞 Mindenki kiszúr 300-400 méterekrõl, pedig álcaháló is van. Érdemes camot választani skillnek? Javítani fog?
tenkenorman
én

http://worldoftanks.eu/news/3573-public-test-new-physics/

ki jön még? 😛 ^^
75os L100 Istenkiraly. En egyenessen imadtam azt a loveget ott T7en.
Lehet ugyerzed kicsit sebez, de azt mindig beviszi.
Mert 198pen t7 mednek. 😄 Nem beszelve...

Egyszo mint szaz JO LOVEG. Pontos, gyorsan lo es atviszi.
Eagle16
De pont így fog nekiesni mindenki egyszerre...ha már elindult volna akkor legalább letöltési sorrendben léptek volna be. De most már mindenkinek lent van és fel is rakta.

menõ,addigra se lesz még lennt😊
tenkenorman
szerintem azért csinálták ka szerver resit hogy ne mindenki egyszerre lépjen be hanem valamivel lassabban szivárogjanak.

Eagle16
Frissítés: orosz fórum szerint 19:00-kor indul. (itteni idõ szerint)

A Siemanko jobban hangzik, <#eplus2>

na hogy szopjanak le
Eagle16
"UPDATE! Update will be restarted at 16.00 UTC and will be unavailable till further notice."

Na ezért aztán be kellett harangozni...majd elérhetõ lesz mikor elérhetõ lesz...

Nem feltétlenül a közepesekhez állnak technikailag a legközelebb. Nyilván azokban az államokban (Japán, Svájc, Izrael stb) ahol nem alkalmaztak nehéz harckocsikat, ott nem tudtak mit átvenni a saját fejlesztésû MBT-khez a nehéz harckocsiktól.

De ahol voltak nehezek is ott igen. Ott az MBT-k alapvetõen önálló konstrukciók, amelyek a közepesektõl és a nehezektõl is örököltek bizonyos dolgokat.

Az, hogy szembõl relatív jól védettek és oldalról kevésbé az akár származhatna heavytõl is. Az M103, Conqueror, AMX-50-esek is csak szembõl voltak erõsek.

A nagy sebességet se írnám kizárólag a közepesek örökségéhez. Azért mert az angolok, amerikaiak nem tudtak a háború után se nagy sebességû nehéz harckocsikat létrehozni az egy dolog. De éppenséggel a Centurion, Chieftain, M48, M60 se egy gyalogkakukk terepen.
Az oroszoknál ott volt a T-10 ami azért nem lassú. Ha a prototípusokat nézzük akkor az IS-7, Object 266, Object 277/278, Object 770, AMX-50 harckocsik a tömegükhöz, méretükhöz képest szintén jó tempót tudtak. Mûúton tartották volna a közepesek tempóját. Terepen valószínûleg nem mozogtak olyan jól, mint a közepesek és korai MBT-k, de ott se vallottak szégyent.

„Jó löveg”. Azért mert nem a heavykben alkalmazott 120, 122 mm terjedt el azonnal, hanem a 105 mm, attól még nem a közepesektõl származik. A lövegek szinte mind teljesen új fejlesztések voltak függetlenek a korábbi lövegektõl.
Kéne a my Team képbe egy bazi nagy SIEMA , és akkor tökéletes lenne.

Eagle16
Csak a fizika, meg az új grafika.

INDÚJJÁEL

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Régi Panter tulajokat kérdem:Ez ugye segít?
Jobb,mint a régi 132pen/220 dmg?
Kifejlesztve:
A következõ modul kifejlesztve: Löveg '7,5 cm KwK 45 L/100'. Elköltött XP: 16 100. Elköltött szabad XP: 0.
198pen/135 dmg.

ezért jó a lassú letöltés😊
Mert egy balfasz társaság. Csak tudnám, hogy a csába megy ezeknek a kreténeknek ilyen jól.

Minek adnak klienst ha nincs szerver?
GaBenc
Van annak értelme, hogy T4 berak T8 csatájába? Mégis mi a faszt csináljak ott? Még a fényezésüket sem tudom meg karcolni. Ha meg a közelembe lõ akkor vége.
Randomban meg spotolni......hagyjuk.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Negyed óra alatt lejött 3%, így még 10 óra is kevés lesz hozzá...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

semmi,csak jó neked, én 550 megánál járok
Akkor még nincsenek új tankok benne? Mert akkor nem pöcsölök még vele, van így is épp elég bajom.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!