World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alattad lévõ post. Szóval se mondtam hogy nem viszi át, csak azt hogy gyakran pattog és nagy távolságból még inkább.

WoT: Nishizumi77

Hogy a fenébe van ez a Malinovka támadás?
Hihetetlen...
Jobb oldalt mindenki,balról meg a déli házaknál már a védõk...(támdnak)
Ez ilyen? fa..m az egészbe,mihelyt attak/defence van már ver a víz.
A t..m az egészbe 5/3 ilyen csata van.Ha védõ vok van sanszom..
Befejeztem...Eljött az eddig nem történt dolog,kilépek...
Vazze Malinovka 2 perc és a védõk(nem az erdõben),már a déli házaknál vannak.

88 L/56-al le lehet szedni a KV-kat. Nem értem mire gondolsz, Jagdpanzeren az van, és átlövi a KV-kat.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem azt mondom hogy nem lövi ki, hanem hogy azért sokat lehet róla pattogni. Itt szerintem zömében pattognék róla ha 500-600 méterrõl lõnék rá, míg igazából nagyobb távról is kifeküdtek.

Igazából a KV-2 doboz X turbo torony bosszant, mert az az a torony amirõl bármekkora kaliber képes lepattanni ha olyanja van.

Köszi!
Van ilyen perk a parancsnoknak, Sasszem a neve. Ha ki van fejlesztve 100%-ra, akkor egy izzókörte jelenik meg, ha látnak. Ha nincs, akkor csak a megérzésedben bízhatsz.

Nah tesztelem az uj fizikát, a 30-40fps-em leesett 15-20-ra.... Elsõ gondolatom az volt h nah most b@sszák el a játékot.... De ne legyen igazam😊
Sziasztok! Egy kérdésem lenne ismét:
Lehet valahonnan látni, hogy lát-e az ellenfél? Használok álcahálót, de gõzöm sincs, hogy mennyit használ.
Amikor már lõnek, akkor látnak, eddig eljutottam... 😊
Igazából ha 106-nál nem lesz nagyobb átütése, akkor a T1-et nehezebb lesz kilõni szembõl mint a KV-t.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

..ez csak azert santa kicsit, mert ez egy jatek, es a jatekbeli balance-al hozakodnak mindig elo. igy itt sok minden elsz, csak balance nem..
Most is kilövi itt, csak ne találd el a 74 fokos részt középen, (onnan minden pattant volna a valóságban is) és a fegyverpajzsot. Az viszont más tanknál is fekete lyuk.

KV-t mondjuk még 45 fokban is át lehet lõni vele a vezetõ elõtti függõleges lemeznél, az csak 75mm. Legalábbis 57-es még gond nélkül megcsinálja, ha eltalálja. Mondjuk ez pontos se lesz.

Viszont igazából simán kilõtte õket nagy távolságról a 88 L/56 és a 75mm L/70 nem úgy mint itt.

Amúgy szerintem is egyelõre csak berakták a modelljét, de azért akkor is tartok tõle hogy nagyon kicsinálják. Szerintem akárhogy csavarják az adatait a panzer 3/4 jobb lesz nála mivel azon is L/48 van és ha ezt buffolják a IVen akkor az kihat a 3/4re is, rofból lehet kevesebb de átütésben és sebzésben nem.

Hát tudod most nem azért, de a valóságban se lõtték ki a KV-kat PZ4-el. Legfeljebb közelrõl, egyébként a KV jóval erõsebb volt

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szerintem typo, vagy még nem változtatták meg, a régi toronynak volt ennyi. Még csak felrakták rá a hydro tornyának modeljét és elvették az L/70-et... kreativitásban nem hazudtolta meg magát a wg megint.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Malinovka-t támadóként,h lehet megnyerni?
Persze ha tök hülye az ellen..Van rá vmi taktika?

Hát, legyen igazad, mert ha így marad, akkor OP lesz a KV-1 T5-ben.

Vigyázz mit beszélsz itt a fórumon, mert jön a kedves szovjetbarát fórumtársunk, és pillanatok alatt megkapod a mínuszodat. <#eplus2>

..emelle pont semmit nem er semmennyi mozgekonysag. ez az agyu a leggyengebb a tierben. egy loszar az egesz.
Sztem ebbõl semmi nem végleges, az új content még úgyse jött be.

Hát ja, ha nem lesz mozgékonyabb, akkor ez is bekerül a NÉMET NERF listába.

Hát ez volt a cél, nehogy már a panzer IV képes legyen kilõni a dicsõ hõsies mighty doboz KVkat. Annyira sugárzott belõlük a dicsõség hogy az összes orosz könnyezett mikor meglátták a KVt.
Az ördögien gonosz németek nem tehetnek kárt eme csodában.

Eagle16
Áh, alig lehet beakadni..sivatagos pályán bementem valami mélyedésbe, többet ki se jöttem...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Aha, sikerült úgy kalkulálni az új ágyúval elméletben nem lehet átütni a KV-1 fejlesztett tornyát... (106 mm - 110 mm)

Meg turret traverse speed 20? Mi van bazmeg?

Victory!
Battle: Sand River 2012. augusztus 21. 19:49:08
Vehicle: M48A1
Experience received: 2 000 (x2 за первую победу в день😉
Credits received: 38 624
Battle Achievements: Top Gun

nyihaha😊 elsõre😊
Jah, hát ez így lószar, kapott +1 ROF-ot, mondjuk legalább a kis 105-ös troll megmaradt. Meg kell nézni mennyire lett mozgékonyabb, ha semennyire, akkor kenjék a hajukra.

Na, mi lett a nagy L/48 buffból? Ez így egy rakás ***. Pz 3/4 megeszi reggelire.

Dodgem.

Eagle16
Oké, nem szaggat. Csak pár apróságot magától átállított.

Komoly amúgy 😄 ELC AMX-el voltam, nekem jött egy baráti VK2801 és arrébb lökött kb. 5m-el 😄D

Csak az IS-4 változott külsõre vagy esetleg több jármûnél tapasztalható változás?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Hát ez elég ócska így elsõre.

Új PzIV

..ezen szerintem kar filozofalgatni. gold ammoval az uj sokkal jobb. ennyirol szol eza tortenet. normal loszerrel tokmindegy.
Bazzeg minden pályán találok helyet ahova nem lehet felmenni vagy átmenni....
Szerintem is hasznosabb lehet kicsit nagyobb DPM mint kicsit nagyobb pen.

szabii98
az k*rva jó lesz...

I met God. She's black

Eagle16
Ja várjál, magától bekapcsolt egy csomó grafikai opciót. Mindjárt megnézem low-on 😄

I.C.ram
Pff.. azt ígérték, hogy semmivel sem lesz lassabb az új render, sõt akár gyorsabb is lehet.
Hahahaa....hahahaha...Maus-al eltoltam három tankot egyszerre, és lazán mentem 10 km/h-val...két scout+t62 csapatrásak beálltam elém, és lazán végig toltam õket a pályán...azért ez poén.

Eagle16
Eléggé..nekem akadozik.

Én már nem gondolkozok rajta, rég eladtam a T-54-et, csak megemlítettem, hogy miért lehet jó választás. :-)

Én szerintem elõször a VK2801el fogok menni 😄

Beakadtam én is végre. Elsõ dolgom volt beleugratni a tóba typeal 😄DDDDD
Én is gondolkozok rajta, D-54et még nem fejlesztettem ki, de szerintem nem is fogok várni 2 hetet az új ágyúra.

Ezt hiszem el. Ezt aztán muszáj volt így belerakni. Ez így felesleges.

Ráadásként a D-10T2S egy kétsíkú stabilizátorral ellátott D-10T, ennyi. Ennek ellenére ugyanolyan a célzási ideje mint a D-10T-nek...
Ugyanazokat a lõszereket használta mint a D-10 sorozat többi tagja, még ha a legjobb BR-412D-t nézem akkor se lehetne ilyen átütése.

Killbull: A T-54B is megkapta a D-10T2S löveget.
Igaz beakadtam , de egy csapatrás T-54 kitolt onnan. T-54 elolta a KV-5-ösömet...de tök jó, ha fennakadok, jöhet valaki és kitol.

Mivel már vannak t10 medek is, így nem annyira szempont, de az új a magasabb ROF és DPM mellett gold ammoval jóval nagyobb átütést tud, mint a régi, könnyebb is valamivel, nem olyan rossz választás.

T-54en meg D10T volt nem D-54 igazából, nem lényeg hogy T-55 használta a másikat. Itt a legtöbb tank hibrid.

kösz az infót énis vagy reggelig vártam volna..