World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skorpion G a neve,nekem erről mindig az jut eszembe hogy b.zi skorpió,de ugye azt nem írhatom ki így marad a homár.<#vigyor5>#vigyor5>
Különben meg kifejezetten szerettem,rhm után ez a legpuhább td.
Arty és troll gun nagy barátja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.10. 13:46:29
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
LTTB-vel 12 ellenséges tankot fel spotolok,megölöm artyt,az ellenség bázisán kergetőzöm két meddel lightal meg 5 td-vel és nem csinálnak semmit csak kempelnek.
1952 spot sebzésem lett,pedig ott virított az összes barom.Fel spotoltam 12 tankot,köztük 5 td-t,mégsem tudták lőni őket,vagy megtámadni,inkább a sziklák mögött kempeltek.
Jah tévedtem 1956 spot sebzés,rakás 0-400 közti sebzős top tank.<#falbav>#falbav>
Három homár skorpió is volt a csapatban,a három gyökér nem sebzett annyit mint 1 homár skorpiónak a hp-ja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.10. 12:54:42
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Heti 1-2 1Vs1 tournament van, de nem árt keresni 2 másik játékost, nem kell unikumnak lenni, mert az ellenfelek is általában max kékek zöldek, de jellemzően gyengébbek szoktak lenni. Első hely 350 gold, második 200, harmadik 100, az első két helyezett további goldért játszhat, én azt már nem szoktam megvárni...
azért a 350 goldért pedig csak pár csatát kell játszani.
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.06.10. 09:38:11
Bérbe vehet? reklámfelület...
Beírom, "epic loss", erre a Batchat, honnan tudom, hogy vereség lesz, ne negatívkodjak stb-stb.
Valóban elég sokáig kihúztuk,még volt olyan pillanat amikor azt hittem nyerhetünk, de a Type 5 és a JPZ beállt a végén foglalni, mondanom sem kell mindkettő majd full HP-val és 5 tank kb 10 lövésből nem tudtuk őket sebezni és resetelni.
Szóval igen 10-ből 7-szer megmondom én is mi lesz a meccs vége.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Hoppáka, ez most úgy konkrétan a legmagasabb sebzéses kör ezzel a tankkal, nem csak tőlem, hanem by everyone else.
Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.06.09. 21:27:59
(nem felháborodásból írtam)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Én kivárom.
Tigris meg prém Fv ágyúja is sebzi.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
2 csata után váltottam Type 5-re, így legalább csak az ellenfél 15 játékosával kellett foglalkozni, és rank 3-ig jó is volt, ott meg már letisztult a játék, és nyomokban használták is az agyukat a csapattársak, nempláne rank 4-ben, szóval ott már visszaválthattam medre.
Egyébként én még mindig úgy látom, hogy valamit könnyítenie kell ezen a wg-nek, vagy kecsegtetőbb jutalmazással kell előállnia, mert lássuk be, ez a játékosok nagy részének csak szenvedés, és nem sokáig fognak elcsábulni hogy 500 goldért szenvedjenek 1 hónapig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.09. 17:10:00
Én vagyok a hülye, hogy segíteni akarok másoknak, akkor is ha tudom, ott veszek.
Legtöbbször még egy köszönömöt sem kapva, vagy cserébe ott hagynak prédának. Sajnálom, de így vagyok összerakva. Sosem gyógyulok ki belőle.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Csöppet sem szórakoztató.
Rosszabb mint random.Több a hülye.
Nekem viszont hiába lenne prémfiókom, az is csak arra lenne elég, hogy kevesebb legyen a minusz.
A legnagyobb bajt én abban látom, hogy sarkosodik a játék. A jó játékosok egyre jobbak lesznek, a közepesek + a gyengék fogynak.
Több régi ismerősöm abbahagyta a játékot, mások egyre ritkábban jönnek csatába. Magam is egyre kevesebbet játszom.
Nincs ami becsaljon. Amikor a csaták több mint feléről az első percben meg lehet mondani ki győz majd, s lőn :15:3 v 3:15.
Egyik nap 7 győzelem zsinórban anélkül hogy igazán jó kört mennék, a másikon 10 vereség vérrel verejtékkel jó sebzésátlaggal.
Mintha a játék játszana velem és nem én vele.
De prém nélkül próbáld.
4 millió kreditet farmoltam 2db boosterrel. Szóval semmi veszteség. Még egy 8as artyra is lett creditem.