World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmit,de az a neve.<#banplz>
Skorpion G a neve,nekem erről mindig az jut eszembe hogy b.zi skorpió,de ugye azt nem írhatom ki így marad a homár.<#vigyor5>
Különben meg kifejezetten szerettem,rhm után ez a legpuhább td.
Arty és troll gun nagy barátja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.10. 13:46:29

joe662
Miféle lelki törést okoztak neked ezek a Skorpiók, hogy a legenyhébb jelzö a homàr,amit hasznàlsz velük kapcolatban,kb mindig?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Basszus megint kemper állatok mindenhol.
LTTB-vel 12 ellenséges tankot fel spotolok,megölöm artyt,az ellenség bázisán kergetőzöm két meddel lightal meg 5 td-vel és nem csinálnak semmit csak kempelnek.
1952 spot sebzésem lett,pedig ott virított az összes barom.Fel spotoltam 12 tankot,köztük 5 td-t,mégsem tudták lőni őket,vagy megtámadni,inkább a sziklák mögött kempeltek.
Jah tévedtem 1956 spot sebzés,rakás 0-400 közti sebzős top tank.<#falbav>
Három homár skorpió is volt a csapatban,a három gyökér nem sebzett annyit mint 1 homár skorpiónak a hp-ja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.10. 12:54:42

WoWs-ban ha mész egy nyertes csatát kapsz 1 nap prémet ami a WoT-al közös,én mentem zsinórban 7 csatát mind cumi.<#banplz>

joe662
Tegnap közölte velem egy 112 tulaj, hogy azért lö he-t mert az ap az dràga:-DDD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

350 gold. Hmmm, az pont annyiba kerül, mint az a doboz DAB sör amit megiszom mellé. Annyiért kihagyom. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Van, lentebb ítam. 😊
Itt.

Heti 1-2 1Vs1 tournament van, de nem árt keresni 2 másik játékost, nem kell unikumnak lenni, mert az ellenfelek is általában max kékek zöldek, de jellemzően gyengébbek szoktak lenni. Első hely 350 gold, második 200, harmadik 100, az első két helyezett további goldért játszhat, én azt már nem szoktam megvárni...
azért a 350 goldért pedig csak pár csatát kell játszani.
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.06.10. 09:38:11
A repesz sokszor nem sebzi a nagyobb tankokat.
barret
Vagy esetleg repesszel lőni,avval nem kell átütni. 10 lövésből össze jött volna bőven a reset.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Ahhoz hogy el lődd a láncát kellene egy kis ész is.

Nem látszódtak a láncaik?
Elmehetnél jósnőnek. XD

Tegnap Obj 416 Stalingrad map. Nézem az ellenfélnél Type 5 heavy meg Jpz E-100, nálunk ezzel szemben egy BC 25t meg egy IS-7.
Beírom, "epic loss", erre a Batchat, honnan tudom, hogy vereség lesz, ne negatívkodjak stb-stb.
Valóban elég sokáig kihúztuk,még volt olyan pillanat amikor azt hittem nyerhetünk, de a Type 5 és a JPZ beállt a végén foglalni, mondanom sem kell mindkettő majd full HP-val és 5 tank kb 10 lövésből nem tudtuk őket sebezni és resetelni.
Szóval igen 10-ből 7-szer megmondom én is mi lesz a meccs vége.
Hali.Megy innen valaki a Szeged-i PlayIT-re?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sherman0070
Igen. Addig elég amíg ilyen sokan játsszák. Liga1 gyarapodik rendesen. Már +7700-an benne vannak.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Én is úgy döntöttem, hogy hagyom egyelőre. Nem éri meg tovább csinálni, mert nem nyersz vele kb. semmit. Bőven elég lesz, ha minden héten behúzod a rank 5-öt.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Akit érdekel 1 nap prém menjen 1 csatát a hajósban 😊
flank vagy veszed a goldot a wg-nek 😊
kigyi
Akkor rendbe kellene rakni azokat a tankokat is aminek a normál lőszere szinte csak pattan 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Az a vicc hogy így is a goldok 3/4-e pattan rólam(Pz. VII) csak azt nem értem hogyha mostanában annyira ráment a wg arra hogy vegyed a aranyat meg a prém accot akkor miért nem csinálják vissza hogy csak aranyért lehessen venni a gold lőszert meg a fogyócikkeknél is mindent ami nem az alap 3k silverbe kerülő.
Ha lett volna még 1 nem HE lövedékem, vagy nem lövöm el a vége előtt feleslegesen azt az 1 HEAT-et, akkor megvan a 10 kill is, akkor szerintem még kb 200xp befigyel, no meg mivel foglalással nyertünk, szerintem alapból kevesebb xp-t kaptunk.
Emlékszetek mennyire szidtam a 132-1-et? Nos azért néha lehet vele jó kört is menni: Replay 7,7k dmg
Hoppáka, ez most úgy konkrétan a legmagasabb sebzéses kör ezzel a tankkal, nem csak tőlem, hanem by everyone else.

Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.06.09. 21:27:59
Sherman0070
Amúgy is beütnének. Nem értem a problémát. Ha nem lenne +4800 credit az a lőszer, akkor senkinek sem lenne baja vele.
(nem felháborodásból írtam)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Igazi "élmény" hogy az összes nyomorék fossa magából a goldot ráadásul még néha úgy is dönt a játékom hogy kb 20 secre lefagy aztán kidob a menübe mindeközben mikor nem is nyomok semmit rendszerint keresztbe fordul a tankom is hogy mire vissza érek addigra szinte semmi hp-m ne maradjon<#action>
Sherman0070
Inkább ne ronts helyezést.

Sherman0070
7000-en vannak Liga1-ben.
Én kivárom.

1562. vagyok, nagy kérdés, hogy toljam még, vagy elég lesz a 4000-hez?
erre hol lehet? 😊
Már a csoportkörben is van nyeremény? Én eddig azt hittem csak a top 16 kap aranyat.

Szerintem peched volt.
Tigris meg prém Fv ágyúja is sebzi.

212-nek elvileg vinnie kéne, persze ha mocorog, és nem áll, mint lóf@asz a hideg vízben, akkor a droid is tud furcsa lepattanókat generálni.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Plusz egy tanácsféleség, akit nem izgat a ranked és könnyű goldot szeretne szerezni, annak javaslom hogy jelentkezzen esténként wg tournamentre. 1 VS 1, 3 VS 3 azért szokott lenni heti 2-3 alkalommal, és most a ranked miatt elég könnyű érvényesülni, és kevesebb játékos is száll versenybe, én régóta így oldom meg a havi prém accot, és most érzékelhetően lazább lett az egész. Már csak 4 fős csoportokkal találkoztam a legutóbbi 3 tournamentemen, és a legjobb 3-at díjazzák ugye, és általában úgy néz ki hogy van 1 bot ellenfél, van 1 aki el se jön, meg van 1 aki tudja melyik a tank eleje. Első hely 350 gold 3 csatáért... aztán utána tovább lehet ballagni a további nyeremény felé. Tényleg könnyű goldszerzés most a tournament.
A KV-5-nek az R2D2 már nem weakspot? 212 pen 5-ből 5x pattant a közepéről közvetlen közelről.
Az első rang végéig nekem is szopás volt, eléggé farkastörvények mentén lehetett játszani csak. Először meddel próbálkoztam, de pl. egy hídra sem mertem rágurulni, mert fostam hogy belöknek róla a vízbe a csapattársak. <#nevetes1>
2 csata után váltottam Type 5-re, így legalább csak az ellenfél 15 játékosával kellett foglalkozni, és rank 3-ig jó is volt, ott meg már letisztult a játék, és nyomokban használták is az agyukat a csapattársak, nempláne rank 4-ben, szóval ott már visszaválthattam medre.

Egyébként én még mindig úgy látom, hogy valamit könnyítenie kell ezen a wg-nek, vagy kecsegtetőbb jutalmazással kell előállnia, mert lássuk be, ez a játékosok nagy részének csak szenvedés, és nem sokáig fognak elcsábulni hogy 500 goldért szenvedjenek 1 hónapig.
Passz,két napon próbáltam ki,első napon még toltam rendesen,mentem vagy 10-15 csatát,második napon két tk-s meccs után azt mondtam hogy bassza meg aki kitalálta és azóta rá sem néztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.09. 17:10:00

Mert 1 f@sz, azért. Mert ha te jó vagy, akkor elé kerülsz . Csapatjáték ? Hol ?
Én vagyok a hülye, hogy segíteni akarok másoknak, akkor is ha tudom, ott veszek.
Legtöbbször még egy köszönömöt sem kapva, vagy cserébe ott hagynak prédának. Sajnálom, de így vagyok összerakva. Sosem gyógyulok ki belőle.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Sherman0070
Alacsony rangon vagy?

Több TK meg idióta van mint randomban,szándékosan be tartanak csapattársak,vagy szívatnak,TD-vel beállsz bokorba neked mennek és kilöknek,meg hasonlók.T110E4-el városi pályán beálltam klassz helyre kitudtam lőni engem nem találtak el,már lesebeztem 3 köcsögöt,erre nekem jött type csapattárs megfordította a tankom és kitolt az ellenség elé,nem zavarta hogy őt is lövik.

Igen, ugyanazzal a tankkal kell szerezni 5 stráfot és kapsz +1 pontot. Ez ismételhető, de a 3. pontért ugyanazzal a tankkal már 7 stráf kell és minél több pontot szereztél ugyanazzal a tankkal, annál több stráf fog kelleni az újabb pontok megszerzéséhez.

5-ös rang után hogyan tudok még pontot szerezni? Mennyit kell menni 1 pontért? Ha szerzek rangot egy tankra (azt hiszem 5 stráf) akkor kapok +1 pontot?
Még jobban örülök hogy el sem kezdtem . 😊

Ranked csatákban semmi jó nincs ami miatt érdekelne.
Csöppet sem szórakoztató.
Rosszabb mint random.Több a hülye.

Igen én is így gondolom..

Igazad is van, meg nem is. A prem 150% kredited ad. Ezt jó játékkal lehet + -ban kihozni. Anélkül szerintem sem.
Nekem viszont hiába lenne prémfiókom, az is csak arra lenne elég, hogy kevesebb legyen a minusz.
A legnagyobb bajt én abban látom, hogy sarkosodik a játék. A jó játékosok egyre jobbak lesznek, a közepesek + a gyengék fogynak.
Több régi ismerősöm abbahagyta a játékot, mások egyre ritkábban jönnek csatába. Magam is egyre kevesebbet játszom.
Nincs ami becsaljon. Amikor a csaták több mint feléről az első percben meg lehet mondani ki győz majd, s lőn :15:3 v 3:15.
Egyik nap 7 győzelem zsinórban anélkül hogy igazán jó kört mennék, a másikon 10 vereség vérrel verejtékkel jó sebzésátlaggal.
Mintha a játék játszana velem és nem én vele.

ROMOTO
Nemcsak itt mondják hogy zabálja a creditet a ranked hanem a streamerek is, goldammo+nagy fogyóeszközök a +50-25% credit boost és prémelőfizu stb. nélkül mínuszosak ha abból indulunk ki hogy kb. kicsivel kevesebb mint a felét bukja a meccseknek és nem kap semmi jutalmat. Persze 50%credit boost+ valakiknél clán credit boost + prémelőfizu fényében nem nagy ügy, de szerintem 5 csillag felett már azt a jó sebzést sem könnyű összehozni, mert lelövik a csapattársak és 50% credit boost sem esik olyan sűrűn....
Prém fiókkal lehet hogy nem bukta.
De prém nélkül próbáld.

Nem vagyunk egy súlycsoportban.

Sherman0070
Én még TVP-vel heat spamoltam.
4 millió kreditet farmoltam 2db boosterrel. Szóval semmi veszteség. Még egy 8as artyra is lett creditem.

Sherman0070
Nekem easy. Heti 3x 2 óra max és megvan a rank5.
Remélem ilyen könnyű marad.