World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, én úgy GONDOLOM, hogy a Gw pénzbõl él, és igen is, ki lehet okoskodni, hogyan lehet több bevételt kihozni. <#zavart1>#zavart1>
Nagyon egyszerû, és követhetetlen húzásokkal lehet ki préselni nagyobb bevételt. <#nyes>#nyes>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sztem ez a reálisabb. Mert miért lenne jó arkagyijnak, hogy Alien német medek helyett francia heavyket tol?
....
"Van, akinek meg fordítva. Ha ûberfasza az illetõ, akkor se lesz totál ugyan az a statja, mert a GW IRÁNYÍT! "
TEhát: arra nem gondoltál hogy hiába állandó az ember ha a tankok nem ugyanolyanok? Azért mert a Tigris meg a T29 azonos tierben van, nem jelenti azt hogy ugyanolyanok is. Távolról sem.
Tény, szeretek bele magyarázni dolgokba, és bele gondolni dolgokba olyanokat, melyek valszeg nincsenek is. Pl, hogy engem rá terelt a russzki TD ágra, és az amcsi heawre, és most meg próbál kedvezni a francia ARL44-el. Lehet, ez véletlenek sorozata is lazán. Az ember meg jobb szeret bele képzelni dolgokat, melyek ott sincsenek.
Csak akkor lehet/van gond, ha méééégis van ott valami piszka. Márpedig vanni van, ez tuti. <#vigyor1>#vigyor1><#nevetes2>#nevetes2>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ha így fogod fel semmi gond. Kérdezz meg prémes haverokat, akik nem 1 napra hanem mondjuk egy hónapon át futtatnak prémiumot, hogy náluk így van e.
Várj:
Nekem most jár le a 30 napos prémem, planetwoton megkereshetsz, de itt van augusztus elején 10 egymást követõ nap eredményei:
55.77%
48.28%
64.29%
52%
47.06%
66.67%
47.06%
77.27%
50%
45.45%
Látsz rendszert?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem, NEM azt írtam, hogy ENGEM nerfeltek! Azt írtam, MA szopó ágra dobott, de arra, amire NEM illenék. Persze, elfogadom, mert másképp vélekedek, mint Te példul. Józan paraszti ésszel, ha pénzt akarnék egy játékból, igenis BELE piszkálnék. Nem, nem személy szerint magamra gondolok, másképp is lehet (pl, béta tesztelõk pont erre valók).
Másfelõl persze az is benne van, hogy pl én bénább vagyok Tiger-l (is!), mint T29-l. De, akkor is azt mondom, és szinte egyértelmû, hogy a GW piszkál, és próbál terelgetni. Én magamon érzem, és igen, bele is magyarázom, valszeg, jobban, mint esetleg a valóságban (illetve, a tudásom is jelentõsen korlátozott <#eplus2>#eplus2>). Valszeg azért is, mert szinte egyszerre húzok minden ágat (majdnem). Aki csak 1-2 nemzet 1-2 ágát tolja, NEM fogja észre venni így. Az csak annyit tapasztal, hogy pár napig szarul megy, pár napig meg Õ a khirály. <#nyes>#nyes>
Az sem igaz, hogy aki megvette az IS 4-est azért nem tud vele játszani, mert nem vezetett tizes tankot, mert az IS 4-est kipróbálta más nickjével és megvette teszt szerveren is és ott nem olyan volt.
1. Az hogy én happyn élem meg a WOtot nincs összefüggésben a statjaimmal. Ez ugyanis mentális állapot. Mert én élvezem a játékot, nem képzelek bele semmit, nem hiszem azt hogy engem üldöznek, sõt, egészen eddig a pillanatig meg se néztem a winrátámat az AMX-ben. Erre írtam hogy részvétem az olyan játékosoknak, akik gyártják a vadabbnál vadabb összesküvés elméleteket.
2. Ha statokat akarsz lóbálni ám tegyed, én elégedett vagyok a 60%os winrátámmal az AMXben, örömet okoz amikor szétspottolom az ellent, és az hogy t7 tankkal (mostmár t8, de ugye a tulajdonságain nem változtattak) meg tudok ölni TierXet is. Az hogy olyan jóval alatta lennék bárkinek a listán (max a toptól 250Xpnyire vagyok) nem hiszem hogy megállja a helyét.
Igen, istenítem a tankot, és ha neked ez fáj, hát sajnálom. A csapatom szeret amikor velük vagyok 😊
Látod, ez a különbség hogy élem meg a WOTot itt is: nem izgat hogy vannak nálam jobbak, sõt ha te jobb vagy még gratulálok is. És ha valamiben szar vagyok, nem fogom a bildenberg csoportra.
khhhhmmmmmm, nem azért szedi ki egy Löwe is mert anélkül játszott vele hogy becsületesen végigtolta volna az ágat és nem volt tapasztalata?
De ne mondd azt hogy nem vicces amikor vki olyan magyarázatokkal jön hogy õ azért nem jó egy tankban mert nála PERMANENSEN nerfeltek egy tankot.
Sõt, az már egyenesen mátyáshuni magasságokba vezet, amikor vki kijelenti, hogy neki az accountját nerfelték permanensen.
Soha nem szoktam bántani senkit az effije miatt, sõt, én vagyok az aki itt a fórumon harcol az ellen hogy állandóan linkeljenek embereket akik nem ügyesek ebben a játékban.
De egyszerûen sirba visz az, amikor emberek olyan fontosnak képzelik magukat, hogy SZEMÉLYSZERINT õket kipécézi a WG a több százezer account közül... legyünk már reálisak, keressünk már értelmes okot is azon kívül hogy a WG velejéig romlott és maga a sátán....
HA igazad LENNE, akkor LENNE olyan játékos, akinek MINDEN tankkal EGYFORMA lenne a statja! Szerintem NINCS ilyen! <#ravasz1>#ravasz1> Még heawy-heawy, TD-TD, stbb... rációban SEM! Azaz, lehet, hogy jó vagy Tigris-l, de egy másik tier 7-sel, pl USA T29-l meg relative rosszabb a statod. Van, akinek meg fordítva. Ha ûberfasza az illetõ, akkor se lesz totál ugyan az a statja, mert a GW IRÁNYÍT! <#vigyor5>#vigyor5>
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
"Olyan is van, hogy az egész nickélete alatt nerfelve van az összes tankja." <#csodalk>#csodalk>
Igy magyarázza meg vki hogy miért 600-as az effije? Az fel sem merült hogy a srác esetleg - urambocsá - nem jó játékos a WOTban? 😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. augusztus 22. 21:09:29
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 281
Szerzett kredit: 49 336
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész
fasz kivan a gyökerekkel, 9 órától mostanra sikerült két kibaszott tankot leduplázni. folyton ilyen defeateket nyomtam, sztem egyik sem volt ~800 xp alatt, szal nem rajtam múlott ..
nem tudom mi a redvás faszért nem lehet megcsinálni, hogy néhányszáz effen belül pakoljon össze ez a kurva MM. leszarnám ha többet kellene 1-1 csatára várni, de élvezni lehetne, és nem baszná fel folyton az agyamat.
ha lejár a prém, egy ideig hanyagolni fogom ezt a fost ismét, az tuti. 1-2 hónap szünet után újult erõvel lehet nekivágni.
Itt van olyan ember aki a Tigrist gyenge tanknak tartja, pedig az egy nagyon jó tank, ezek szerint olyan is van hogy permanensen nerfelnek egy tankot egy nicknél. Olyan is van, hogy az egész nickélete alatt nerfelve van az összes tankja. Ismerõsöm prémium felhasználó, most költött 20 ezer ft-ot free xp konvertálásta és megvett egy tizes heívyt, erre olyan gyenge hogy a Löwe kiszedi, de õ nem mindíg képes sebezni sem. Gyakorlatilag kedvezni kellene a fizetõsöknek, de nem így van.
Tudják, hogy mindenki kijátsza a kétszeres xp-t és mégis simán adnak egész napos szopó ágakat, arra nem is gondolnak, hogy kicsit feltûnõ lesz hogy 50%-os win ratioval 12 meccs után sikerül csak gyõznie. Lényeg az hogy nagyon ostobán csinálják ezt az egészet, picit sem figyelve arra hogy ne derüljön ki.
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. augusztus 22. 22:40:55
Jármû: JagdPz E-100
Szerzett tapasztalat: 1 519
Szerzett kredit: 48 718
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csak akkor se kellene így bekavarniuk. Ennyire látványosan. Értem én, hogy szívatni is kell az embert... El is fogadom, mert akkor nem játszanék már rég óta. <#hehe>#hehe>
Rohadt sok a 0%, és ez nem vonatkozik mindíg csak másokra. Szóval egyetlen ilyen miatt kiakadni....
Bocsi, fogalmakkal tisztába lenni? ááá... Ez lenne a legnagyobb gondod, örülhetnél (már, hogy nem vagyok mindig tisztába a fogalmakkal sem).<#awink>#awink>
Most csak én nem tudok bejelentkezni teszt szerverre, vagy senkinek se megy?
Ja, gondolom éppen élethalálharcot vívtál a pz38NA-val, és pont ezen a lövésen múlt hogy kinyírt. Tényleg, annyira kedvezett neki a játék hogy bevágta oda melléd.
Ha meg már szidsz valamit, legyél tisztában a fogalmakkal 😄