World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért van az, hogy következetesen Gw-t írsz a wg helyett? Neked is agyadra ment a sok arty? <#csodalk>
Azért kérdezem, mert emlékeim szerint a 8.0-s beharangozó videoban azt ígérték, hogy a gyengébb gépeken érezhetõen javulni fog a teljesítmény, ergo magasabb fps-re számíthatunk (nyilván alacsony beállításokon).
Alien69
Hülye? Ne problémázz, mond ki! <#hehe> Máskor is volt már, hogy leoltottak itt, a fórumon, mert biza másképp látom (mindegy, kinek van igaza).
Igen, én úgy GONDOLOM, hogy a Gw pénzbõl él, és igen is, ki lehet okoskodni, hogyan lehet több bevételt kihozni. <#zavart1>

A garázshelyek, képzés és egyebek nyilvánvaló dolgok, eben nincs semmi ufós. Persze hogy jobb 75%-os helyett 100%ossal tolni. Ilyen pénzért megvehetõ dolgok minden mikrotranzakciós játékban vannak.

Lehetséges, persze. Mindenesetre engem tényleg elkeserít, hogy az utóbbi egy-két héten mintha egyre többet és többet veszítenék, miközben a játék egyáltalán nem megy rosszabbul, sõt... az olyan körök száma nõtt meg elképesztõ módon, ahol 2-3 perc alatt a csapat kétharmada elvérzik, az ellen meg él és virul 15 tankkal. Lehet, hogy ez az új mm miatt van, mármint hogy legfeljebb 2 tier eltérés lehet a tankok között? Érzésre pedig azt mondanám, hogy ennek éppenséggel lassabb játékokat kellene eredményeznie, ahol mindkét oldalon sok 'halott' van...
Alien69
Így van! Tény! Meg az is, hogy az elsõ pár körben jobban kedvez, mint késõbb. Azért KELl terelgetnie a GW-nek, mert nagyon beszûkülhetne a tank választék. Mindenki az OP tankokkal menne (asszem volt hasonló, a VK3601-l). Illetve, így többet költ az ember, már, aki hajlandó rá költeni. Több garázs hely, több legénység, amit nem árt egybõl 200 gold/fõ 100%-on kezdeni, ergo sokkal nagyobb bevétel. Nem KELL ráadásul MINDENKIT terelgetni, van, akit nem is lehet, mert SOSE vett goldot. Lásd francia ág, amikor behozták. Ilyen lesz a britt is, elõször jó kemény lesz szerintem, hogy sokan bele kezdjenek.
Nagyon egyszerû, és követhetetlen húzásokkal lehet ki préselni nagyobb bevételt. <#nyes>

Szerintem igen. Tegnap volt errõl tanácskozás. Van akinek nem tetszett full lowon nekem spec. igen. Az fpsem pedig nõtt talán egy szemernyit.

Te, biztos hogy az igazi Aliennel beszélünk, nem hackelte meg valaki az accot? Eddig nem voltál ennyire.. nem is tudom mit mondjak...

Más kérdés: aki fent van tesztszerón, mit tapasztal az fps-el kapcsolatban? Alacsony minõségen élvezhetõ a játék fps-t és képminõséget tekintve is?
Látod látod, ha az lehetséges akkor a 7/53 miért nem?

😄😄 Ez már enyhén CIA-FBI nyomvonal, ahol mindenkit lát a kormány, bárhol is vagy tudják mit cselekszel.

Annak, hogy egy szelvény adott számötösre (90-bõl húzunk 5-t) 1/43949268.<#vigyor3> Ebbõl hogy lesz 7/53? <#vigyor4>
Szerintem a WG-nél van egy titkos black ops részleg, ami azt figyeli hogy ki milyen tankot vesz. Aztán ha úgy van akkor nyomják is rá a rejtett nerf gombot keményen 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Alien69
Tiszta sor. Épp ezért nem is lehet olyan ember, aki MINDEN tankkal ugyan olyan jó. De, a GW még terelhet a két tank között. Vannnak itt is, akik kifejezetten CSAK a német ágat tolják. Ezt ellensúlyozni kell, hogy nézne már ki, ha mindenki Tigrissel rohangálna. <#idiota>

Én ezt úgy fognám fel, hogy vannak ágak amelyek jobban fekszenek neked.
Sztem ez a reálisabb. Mert miért lenne jó arkagyijnak, hogy Alien német medek helyett francia heavyket tol?

No, akkor én ezért magyarázok mindíg a statisztikai eloszlásról. Az 54/7 tényleg durva, de lottóötös is van a világon, nem is ritkán, pedig annak mennyi az esélye?

"HA igazad LENNE, akkor LENNE olyan játékos, akinek MINDEN tankkal EGYFORMA lenne a statja! Szerintem NINCS ilyen! "
....
"Van, akinek meg fordítva. Ha ûberfasza az illetõ, akkor se lesz totál ugyan az a statja, mert a GW IRÁNYÍT! "

TEhát: arra nem gondoltál hogy hiába állandó az ember ha a tankok nem ugyanolyanok? Azért mert a Tigris meg a T29 azonos tierben van, nem jelenti azt hogy ugyanolyanok is. Távolról sem.

Alien69
Én meg ERRE válaszoltam, sorry. <#wave>
Tény, szeretek bele magyarázni dolgokba, és bele gondolni dolgokba olyanokat, melyek valszeg nincsenek is. Pl, hogy engem rá terelt a russzki TD ágra, és az amcsi heawre, és most meg próbál kedvezni a francia ARL44-el. Lehet, ez véletlenek sorozata is lazán. Az ember meg jobb szeret bele képzelni dolgokat, melyek ott sincsenek.
Csak akkor lehet/van gond, ha méééégis van ott valami piszka. Márpedig vanni van, ez tuti. <#vigyor1><#nevetes2>

Abszolúte, a tiedre bõven rá lehet húzni valamiféle normáleloszlást. Szerintem a 7/53 akkor is túlzás...
az meg semmi ,de azutan nerfeltek neki miutan " megvedte a tankot " <#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Alien, értsd MÁR MEG HOGY NEM NEKED ÍRTAM AZ ACCOUNT NERFET!!!!!!

Hanem neki.

"hogy nagyon szerencsétlen véletlenek vannak"

Ha így fogod fel semmi gond. Kérdezz meg prémes haverokat, akik nem 1 napra hanem mondjuk egy hónapon át futtatnak prémiumot, hogy náluk így van e.

Várj:

Nekem most jár le a 30 napos prémem, planetwoton megkereshetsz, de itt van augusztus elején 10 egymást követõ nap eredményei:

55.77%
48.28%
64.29%
52%
47.06%
66.67%
47.06%
77.27%
50%
45.45%

Látsz rendszert?

Jaj, ez az egyik kedvenc összeesküvés elméletem. Amúgy hallottál már a világméretû cionista összeesküvésrõl? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Alien69
Ok, majd figyelek ARRA is. <#vigyor3>

Nem, NEM azt írtam, hogy ENGEM nerfeltek! Azt írtam, MA szopó ágra dobott, de arra, amire NEM illenék. Persze, elfogadom, mert másképp vélekedek, mint Te példul. Józan paraszti ésszel, ha pénzt akarnék egy játékból, igenis BELE piszkálnék. Nem, nem személy szerint magamra gondolok, másképp is lehet (pl, béta tesztelõk pont erre valók).
Másfelõl persze az is benne van, hogy pl én bénább vagyok Tiger-l (is!), mint T29-l. De, akkor is azt mondom, és szinte egyértelmû, hogy a GW piszkál, és próbál terelgetni. Én magamon érzem, és igen, bele is magyarázom, valszeg, jobban, mint esetleg a valóságban (illetve, a tudásom is jelentõsen korlátozott <#eplus2>). Valszeg azért is, mert szinte egyszerre húzok minden ágat (majdnem). Aki csak 1-2 nemzet 1-2 ágát tolja, NEM fogja észre venni így. Az csak annyit tapasztal, hogy pár napig szarul megy, pár napig meg Õ a khirály. <#nyes>

Azt próbáltam boncolgatni, hogy ezek a jelenségek miért vannak, vajon mi állhat a háttérben. Az hogy egy nick egy tankja szívó ágon van egész nap és kb tizenvalahány csata után nyer egyet nyögvenyelõsen, továbbá az összes ilyen csatában szinte végig az ellenfél vezetmindenki számára ismerõs, akik ezt csinálják nem okoz nehézséget egy nick összes tankját visszanerfelni. Azt gondolná az ember, hogy a pénzes felhasználóknak kedveznek és azt aki egy forintot sem tett bele, azt szivatják, de nem így tõrténik. Az a nick akit elejétõl a végéig nerfelve volt az összes tankja kezdettõl fogva prémium volt.

Az sem igaz, hogy aki megvette az IS 4-est azért nem tud vele játszani, mert nem vezetett tizes tankot, mert az IS 4-est kipróbálta más nickjével és megvette teszt szerveren is és ott nem olyan volt.
Én sem vagyok híve ezeknek a WG-vel kapcsolatos összeesküvés-elméleteknek, de azt meg kell hagyni, hogy nagyon szerencsétlen véletlenek vannak, egy illusztráció: 54% a winrate-m, egy adott napon játszottam 53 meccset, ebbõl 7, azaz 7 meccset sikerült gyõztesként abszolválni. Másnap bekapcsoltam az ajándék prémet és lám-lám, 47 meccsbõl 41-ben gyõztem. Aztán elmúltak a szép órák, lekapcsolt a prém és örülök, ha 40% körül sikerül nyerni. Nem jó ez így.
Figyelj, megint összekeversz 2 dolgot.

1. Az hogy én happyn élem meg a WOtot nincs összefüggésben a statjaimmal. Ez ugyanis mentális állapot. Mert én élvezem a játékot, nem képzelek bele semmit, nem hiszem azt hogy engem üldöznek, sõt, egészen eddig a pillanatig meg se néztem a winrátámat az AMX-ben. Erre írtam hogy részvétem az olyan játékosoknak, akik gyártják a vadabbnál vadabb összesküvés elméleteket.

2. Ha statokat akarsz lóbálni ám tegyed, én elégedett vagyok a 60%os winrátámmal az AMXben, örömet okoz amikor szétspottolom az ellent, és az hogy t7 tankkal (mostmár t8, de ugye a tulajdonságain nem változtattak) meg tudok ölni TierXet is. Az hogy olyan jóval alatta lennék bárkinek a listán (max a toptól 250Xpnyire vagyok) nem hiszem hogy megállja a helyét.
Igen, istenítem a tankot, és ha neked ez fáj, hát sajnálom. A csapatom szeret amikor velük vagyok 😊

Látod, ez a különbség hogy élem meg a WOTot itt is: nem izgat hogy vannak nálam jobbak, sõt ha te jobb vagy még gratulálok is. És ha valamiben szar vagyok, nem fogom a bildenberg csoportra.

"most költött 20 ezer ft-ot free xp konvertálásta és megvett egy tizes heívyt, erre olyan gyenge hogy a Löwe kiszedi, de õ nem mindíg képes sebezni sem"
khhhhmmmmmm, nem azért szedi ki egy Löwe is mert anélkül játszott vele hogy becsületesen végigtolta volna az ágat és nem volt tapasztalata?

Arra figyelj hogy mikor kinek írok, ugyanis amire ráugrottál nem neked szólt.

De ne mondd azt hogy nem vicces amikor vki olyan magyarázatokkal jön hogy õ azért nem jó egy tankban mert nála PERMANENSEN nerfeltek egy tankot.

Sõt, az már egyenesen mátyáshuni magasságokba vezet, amikor vki kijelenti, hogy neki az accountját nerfelték permanensen.

Soha nem szoktam bántani senkit az effije miatt, sõt, én vagyok az aki itt a fórumon harcol az ellen hogy állandóan linkeljenek embereket akik nem ügyesek ebben a játékban.
De egyszerûen sirba visz az, amikor emberek olyan fontosnak képzelik magukat, hogy SZEMÉLYSZERINT õket kipécézi a WG a több százezer account közül... legyünk már reálisak, keressünk már értelmes okot is azon kívül hogy a WG velejéig romlott és maga a sátán....

Alien69
Az is ÉN vóttam wazze! <#vigyor2> Tegnap elém ugrott a PzIV-l.<#vigyor1>

Szerintem a Zodiákus volt.

És állítólag Kennedyt az ufók lõtték le.....

Alien69
Banyek. MINDEN játékosnál VANNAK különbségek. Akinek NEM 600 az EFF-je, annak mit üzensz? Ezen kívül, TUDOM, hogy nem vagyok JÓ játékos. Éééésss?! Ettõl még lehet IGAZAM. <#mf1> Gondolkodni NEM csak az ûberfasza stattal, remek, kiváló játékosok tudnak, sorry.<#vigyor>
HA igazad LENNE, akkor LENNE olyan játékos, akinek MINDEN tankkal EGYFORMA lenne a statja! Szerintem NINCS ilyen! <#ravasz1> Még heawy-heawy, TD-TD, stbb... rációban SEM! Azaz, lehet, hogy jó vagy Tigris-l, de egy másik tier 7-sel, pl USA T29-l meg relative rosszabb a statod. Van, akinek meg fordítva. Ha ûberfasza az illetõ, akkor se lesz totál ugyan az a statja, mert a GW IRÁNYÍT! <#vigyor5>

Ezek valóban megtõrténtek. Nem 600-as az effje, bár maga ez a statisztikai vonatkozás nem mutatja ki azt hogy valaki milyen játékos. Egyik sem fedi le azt. Legutóljára merûlt fel az MM. Nem lehet mást találni, ha alacsonyabb tierek szedik ki állandóan az embert míg õ azonos kategóriájú tankot alig sebez meg.
Alien69
Nem, nem így élem meg a WOT-ot. Nem üldöz a pecs, és NEM kell bele magyaráznod SEMMIT se. Nem bááámulom a win rate-m, meg ilyenek, de ettõl még érdekel. Nem törõdök vele nagyon, mert ugye akkor CSAK tier 2-3-ban mennék. <#eplus2>

noname23
Miért te hogy? Minden happy de valahogy mégse látlak a ranglistán érdekes meg te azt állítod pl: amx90-el ugyan úgy gyilkolászol mégis még mindig alattam vagy jóval a listában<#hehe>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

"ezek szerint olyan is van hogy permanensen nerfelnek egy tankot egy nicknél" <#wow1>

"Olyan is van, hogy az egész nickélete alatt nerfelve van az összes tankja." <#csodalk>

Igy magyarázza meg vki hogy miért 600-as az effije? Az fel sem merült hogy a srác esetleg - urambocsá - nem jó játékos a WOTban? 😄

Szeretem ezeket az összeesküvés-elméleteket olvasgatni.

Az a baj, hogy ebben én is látok némi igazságot...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

én majd' ilyen defeatet mentem ma a KV-3mmal ..

Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. augusztus 22. 21:09:29
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 281
Szerzett kredit: 49 336
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész

fasz kivan a gyökerekkel, 9 órától mostanra sikerült két kibaszott tankot leduplázni. folyton ilyen defeateket nyomtam, sztem egyik sem volt ~800 xp alatt, szal nem rajtam múlott ..
nem tudom mi a redvás faszért nem lehet megcsinálni, hogy néhányszáz effen belül pakoljon össze ez a kurva MM. leszarnám ha többet kellene 1-1 csatára várni, de élvezni lehetne, és nem baszná fel folyton az agyamat.
ha lejár a prém, egy ideig hanyagolni fogom ezt a fost ismét, az tuti. 1-2 hónap szünet után újult erõvel lehet nekivágni.

Uramisten, te így éled meg a WOTot? Téged üldöz a patch, rajta vagy a napi szopólistán és naponta még bámulod is a winratedet? Részvétem 😄

Furcsa dolog ez az MM féle szivató meg kedvezõ ág. Volt egy barátom aki IS 4-est akart, odadta neki egy másik haverom a nickjét és valami tizenvalahány gyõztes meccs mellett csak kétszer kapott ki ! Azt mondta, hogy mindenki meghalt aki vele szembe jött és szétsebezte az összes tankot még a 9-est is, ugyanakkor közben csak a 8-as ágyú volt rajta. Akkor még nem tudtuk, hogy nyerõ ágon volt, aztán késõbb megvedte a tankot és csalódott benne, hiába mondtuk neki hogy nem olyan ûber jó az a tank.

Itt van olyan ember aki a Tigrist gyenge tanknak tartja, pedig az egy nagyon jó tank, ezek szerint olyan is van hogy permanensen nerfelnek egy tankot egy nicknél. Olyan is van, hogy az egész nickélete alatt nerfelve van az összes tankja. Ismerõsöm prémium felhasználó, most költött 20 ezer ft-ot free xp konvertálásta és megvett egy tizes heívyt, erre olyan gyenge hogy a Löwe kiszedi, de õ nem mindíg képes sebezni sem. Gyakorlatilag kedvezni kellene a fizetõsöknek, de nem így van.

Tudják, hogy mindenki kijátsza a kétszeres xp-t és mégis simán adnak egész napos szopó ágakat, arra nem is gondolnak, hogy kicsit feltûnõ lesz hogy 50%-os win ratioval 12 meccs után sikerül csak gyõznie. Lényeg az hogy nagyon ostobán csinálják ezt az egészet, picit sem figyelve arra hogy ne derüljön ki.
Pluskast
Ezt úgy most szereztem a kis kedvencemmel😊

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. augusztus 22. 22:40:55
Jármû: JagdPz E-100
Szerzett tapasztalat: 1 519
Szerzett kredit: 48 718
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Alien69
? NEM egyetlen ilyen, és TUDOM, mikor kapcsol le a GW! Egyértelmû. Tegnap kedvezett nekem, meg a hétvége se volt rossz, nincs okom panaszra. Még nagy nehezen, de a win ratióm is növekedett 1%-ot vééégre. Tiszta sor, nem azt várom, hogy MINDIG kedvezzen, vagy mittomén. Csak VAN olyan nap, amikor totál beszívat. Illetve, peccs függõ is. Elõzõ verzióban vittem a francia light tank ágat, most meg inkább bele se ülök, olyan szar lett. Vissza mentem russzki heawyre, és voilá, az megent megyeget.
Csak akkor se kellene így bekavarniuk. Ennyire látványosan. Értem én, hogy szívatni is kell az embert... El is fogadom, mert akkor nem játszanék már rég óta. <#hehe>

Statisztikailag neked pont ugyanannyi van. Csak a pattanókat meg 0%okat eleve nehezebb észrevenni, pl tökre megtévesztõ hogy sok esetben azok is akkorát szolnak meg vörös a képernyõ, közben egy deka HPt nem visz le.

Rohadt sok a 0%, és ez nem vonatkozik mindíg csak másokra. Szóval egyetlen ilyen miatt kiakadni....

Alien69
Jájj, most meg Te is jössz a hülyeséggel. Végezte a dolgát. Én is végeztem a dolgom. És IGEN, ezen a lövésen IS múlhat egy csata. Itt persze NEm ezen múlt, mert ment a lemming vonat, és mindegy volt. Illetve, még az arty utána jól telibe is vert, mert akkor ugye nem sérült, és folyamatosan spotolt. Persze, próbáltam kitérõ manõvereket, meg stb. De, ha legalább megsérült volna, akkor még rendben is lett volna...<#zavart1>

Alien69
Nekem újdonság, SORRY! Más tankkal nem volt ennyire kihegyezve, hogy egy ekkora tier különbségnél ilyen van. <#vigyor5> Ezen felül, nem veszem észre Velem szembe, hogy annyira pattannának rólam. van ilyen, természetesen, de ekkora "mázlim" qrva ritkán van. Aránytalanul ritkán. <#nezze>
Bocsi, fogalmakkal tisztába lenni? ááá... Ez lenne a legnagyobb gondod, örülhetnél (már, hogy nem vagyok mindig tisztába a fogalmakkal sem).<#awink>

Hello!
Most csak én nem tudok bejelentkezni teszt szerverre, vagy senkinek se megy?
"Totál NEKI kedvezett, mert SEMMI sérülést nem okoztam neki"

Ja, gondolom éppen élethalálharcot vívtál a pz38NA-val, és pont ezen a lövésen múlt hogy kinyírt. Tényleg, annyira kedvezett neki a játék hogy bevágta oda melléd.

Most úgy csinálsz mintha ez valami nagy újdonság lenne. Több mint fél éve már ilyen, rajtad ugyanezek megtörténnek, ez a játék része.

Ha meg már szidsz valamit, legyél tisztában a fogalmakkal 😄