World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Számomra ez érthetetlen, hogy ugyan minek avatkozna közbe a wg a csaták kimenetelébe? Mit nyernek vele?"
Pedig nem kell lángésznek lenned, hogy rájöjj.
Ha csak a skill számit, a láma játékosok elöbb-utóbb sikerélmény nélkül elhagyják a játékot, mert a skillesek mindig földbe döngölik öket.
Kevesebb játékossal, kevesebb bevétel lenne, ha rétegjátékká redukálódna a WoT.
Ilyen egyszerû a kérdésedre a válasz.
Az én ELC-mrõl soha nem pattan semmi, és nem nyel el semmit... errõl tudok visszajátszást linkelni ha szeretnétek... 😊))
Persze tudom, a WG nerfelte az accomat ELC-re.... 😊)))))
Az igazi növény játékosoknál sem látsz kevesebbet.
https://wotinfo.hu
Ezért kell pár száz darabot venni belõlük minden akciónál. Mondjuk most legutóbb pont benéztem, mert azt hittem egész hétvégén féláron lesznek... 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A jelenlegi top player winrateja 63%.
Ruinberg - Encounter mód
Egyedül maradtam 3 tank ellen Tigrissel. A báziskör szélén, a fal tövében álltam. SU-152 szemben a saroknál folyamatosan rám fordult és lövöldözött. Lelõttem 150 hp-ra, majd az azt követõ 4 lövésbõl eggyel sem tudtam megölni (merõlegesen lõttem rá). Eközben õ még belém tolt egyet, illetve megérkezett mögém a másik 2 ellen tank is. Ergo a random döntötte el a csata kimenetelét, mivel ha elsõre kiszedem (ahogy a számok sugallnák), simán elintézem a maradék két tankot is...
Summa summarum, érzésem szerint túl nagy szerepe van a randomnak, ezen kéne változtatniuk. Értem én hogy kell a lepattanó (hogy minél több lõszert vegyél), de már így is -6k-val indul egy csata, mert a javító+elsõsegély kombó felhasználása garantálttá vált a remek új sérülési rendszer óta minden csatában.
https://wotinfo.hu
Tudod, épp nem volt bekapcsolva a felvétel, azóta letöröltem, stb.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
I met God. She's black
Aznagy "átlag" max ha 60%-t eléri. Ez nem lehet a random, azaz a véletlen mûve.
El kell sajnos fogadni, hogy manipulálják a játékot, hogy vegyenek aranylõszert.
Persze vannak hülyék is a játékban, ami miatt buksz, mert nincs csapat mögötted és bármilyen ügyes is vagy leradiroznak a pályáról a sok lúd disznót gyõz elven, de a régi motorosok akiknek több tiizezer csata benne van a kezében,, az ilyen huncutságokat azonnal kiszúrják, hogy mintha elromlott volna az ágyú, a lövések pontatlanokká válnak, semmi sebzés amit leosztasz, ellenben az ellenfelek lövései bárhonnan és bármilyen szögbõl halálosak és fordulókon keresztûl érdekes módon nem tudsz kijönni a gödörbõl, amibe kerültél.
Aztán varázsütésre tank ász vagy ismét és jönnek a csipõbõl tüzelt kapáslõvések, amik egy lõvéssel kettészelnek egy 1000HP feletti tankot is.
Ez a példa el is mond mindent.
T34-el mentem kb 3 héttel ezelött. ELC AMX-t lelõttem full HPról 8 HP-ra. Úgy veszítettük el a mérközést hogy háromszor lepattantam a hátáról, majd amikor átlõttem 7 azaz hét sebzést sebeztem rajta és 1 HP-val lõtt ki!!!
WoT: Nishizumi77
Az egy dolog, hogy 7 kill és 4 sebzés nem elég a gyõzelemhez, de ti nem láttátok azt a töménytelen mennyiségû bénázást, kreténkedést, nyomorult agyhalott viselkedést, ami ehhez a vereséghez vezetett...
I met God. She's black
ilyenkor tuti bukó lesz a meccs, ilyennek nem lenne szabad történnie, azt a tankot bárminek bárhonnan keresztül kéne lõnie T4 felett ..
bezzeg amikor én megyek a chaffee-val, azonnal oneshotol minden szar amint meglátom. a múltkor 3 egymás utáni meccs volt városi páylán vele, 3* oneshotoltak azonnal, pedig épp csak hogy felvillant aki szembe jött .. na ekkor adtam el a picsába.
szerintem amint valaki nagyon közelítené a 60% winratet valamivel, ellenszegül a random, sõt, még gyökereket is mellé rak az MM. ilyenkor még ha meg is erölteted magad, és le is hoznád a szopatás ellenére a meccset, a sok szerencsétlen biztos elbukja. a tegnapi napom ilyen volt, folyamatos bukta volt mindennel.
Pl tegnap Karélián támadunk. Tier9 csata, alapból jósolt az XVM 30% körüli gyõzelmi esélyt. Úgy kezdtünk, hogy elsõnek kihalt az összes zöld játékosunk... 0:4 nekik.
Innentõl a többiek lehozták a meccset 15:4-re 😊
Vagy amikor 2 bekapott lövés után marad az embernek 20 hp-ja, de azzal még túlél 7-8 lövést, és ezalatt csinál 3 killt, ezzel eldöntve a csatát.
De akár mondhatnám azt is, mikor platoonban 3-an csináltunk 12 killt, és 12:15-re nyert az ellenség...
De szerintem bármelyikõnk tudná sorolni reggeltõl estig az ezekhez hasonló nonszensz eseteket, amikor nem kicsit kilóg a lóláb.
Nem gondolom, hogy valakiknek konstans kedvezne a játék, másokat pedig folyamatosan ellehetetlenítene, de igenis vannak olyan csaták, amiken látszik, hogy elõre el lettek döntve egyik vagy másik fél javára 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Legjobban a nagy tankokon lehet lemérni ezt:
Amikor Bl-10-el, vagy KWK 44 L55-el az elsõ egy-két lövés lepattan mondjuk egy KV-3, vagy egy Tigris oldaláról, akkor már tudom, hogy bármit is csinálok, úgyis kikap a csapat.(95%-ban be is jön). Ilyenkor jönnek azok a bizonyos lentebb felsorolt dolgok: 0 damage, lepattanó, stb.
Sajnos van egy ilyen tényezõ a játékban, nem tudom, hogy szándékosan, vagy véletlenül, de szerintem 10 meccsenként minimum van egy olyan menet, ahol ha fejre állsz akkor is kikaptok.
"...õ meg tizes heavy létére egy Löwét nem bír átlõni, de fordítva kilövik, ez nem normális dolog."
Szerintem sem. Ebben teljesen egyetértünk.
Az hogy vezet az ellenfél állandóan zsinorban az összes aznapi meccsen, õ meg tizes heavy létére egy Löwét nem bír átlõni, de fordítva kilövik, ez nem normális dolog.
Ha meg az ellenfél vezet, akkor jó eséllyel nyer is. Ennek a fordítottja is igaz. Ki kell lõni õket és akkor nem fog vezetni.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ellennek kevés HP-ja van, azonnal jön a lepattanó lövése, a penetration 0 damage és sorolhatnám.
Valamelyik nap rengeteget nyertem, aztán egybõl betett a szopóágra.
Állandóan 2 tierrel nagyobb ellenfelek ellen kellett harcolnom, de ez lenne a legkevesebb, de az már egyenesen pofátlanság, hogy úgy akarják a játékost az arany vásárlására, hogy olyan helyekken nem sebzed a tankokat, ahol még egy csúzlival is illene sebezni.
30HPja marad egy tanknak és belelõsz a hátába 6-ot és nem hal meg, és persze õ lõ szét a végén.
Mai nap volt egy ilyen sztori. IS-8 al egymás után 7 penetration null damage, rám fordul a gyerek tornyon lõ mert csak az látszodik ki és ammorack hit 1700HP szembõl!!!
Az a gáz, hogy egyszerûen a tapasztalt játékos már érzi mikor van baj.
A nyílvánvaló találatok sem sebeznek azokon a mérkõzéséken, miközben az ellenfél kapáslõvésbõl eltalál lehetetlen távolságokból.
Ezen kár elmélkedni Urak! Van aki szereti, van aki nem. Én talán az utóbbi vagyok, de a tankok miatt játszom ezzel a ***kupaccal, mert vannak amik tetszenek. De hogy ne panaszkodjak itt, épp annyit játszom vele amennyi jólesik. 4-5 tankkal leduplázok, amikor eszembe jut, és ennyi.
Ki hogy érzi. Én már belefáradtam ezekbe az elméletekbe, tuti nem tiszta a játék, de legalább nem tart sokáig 1 kör. 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
8 hónappal ezelõtt elkezdtem egy másik gamét a haverokkal itt akkor is hasonló elméletek születtek a WG-rõl, mondhatni "Nyugaton a helyzet változatlan" , de azért az elmélethez kapcsoljátok hozzá mindig az
- a +/- 25% sebzést
- a +/- 25% átütést
- milyen szögben éri a tankot a lövedék
- és a ki ül a tankban most vette 50%-os legényekkel vagy már a harmadik skilleket húzza mivel ezek is számítanak nem is kicsit.
- és még sok más pl: stratégia ismeretek hiánya...
Csak képzeljétek el a szitut van az ágyú aminek az adatlapján a közép átlag értékei szerepelnek ettõl fel és le 25% eltérés az átütés és sebzés terén.
Ott a tank és 90°-ban feléd ál a páncélja ha nem akkor már is csökkenek az esélyeid, a tanknak van pl: 100mm páncélja te löveged átlagja 110mm átütés(82,5 és 137,5) és 200hp (150 és 250) sebzés.
Lõsz egyet a progi meg dob egyet kockával és átütöd vagy nem majd megint dob egyet mekkorát sebeztél vele + ha bent eltrafálsz valamit azt is hozzá számolja
ezek a nem fix dolgok adnak ennek a játéknak ekkora véletlenszerû végkifejletet anélkül, hogy bele kellene piszkálniuk személyesen xy tankjába és felhasználófiókjába.
Erõs a marketingkampány (viszik a lányaikat minden játék eseményre, mennek bowingtonba), a csapból is folyik a siteokon a WOT reklám, folyamatosan tolják az új tankágakat az emberek képébe hogy ne álljon le az érdeklõdés, durván viszaforgatják a pénzt (lásd a bigworld cég megvétele) és már hírdetik az új játékokat...
A prémiumság jól fogy, pedig csak 50% credit és XP van kiirva (tehát ha megveszed, ezért veszed meg), folyamatosan eventek vannak amik visszahúzzák még azokat is akik már lassan 3. éve tolják...
Nem kell titkos manipuláció hogy látszódjon mitõl van lóvé.
Én is hozzászólnék a WG huncutságaihoz 😄!
Szerintem nem kell nekik senkit, és semmilyen tankot titkon nerfelgetni ahhoz, hogy a 7/53-ashoz hasonló gyõzelemi arányok jöjjenek ki egy napra (van ellenkezõje is).
És hogy miért gondolom így?
1: Egy maga a célzó kör is elvben az egyszeres szórást jelzi tudtommal, szóval elég sanszos, hogy azon kívülre lõ az ember. Na emiatt a lövések harmada vagy nem talál vagy 0 damage lesz...
2: A maradék 60-70% -ban meg jön a 25%-os sebzés random... hány csatátokat döntötte már el ez? Vagy egy szerencsés arty találat, trackelés, hülye csapattárs stb?
3: A 3. és legfontosabb tényezõ pedig az, hogy eddigi tapasztalatom szerint a 15 csapattársból jó ha átlagosan 5 tudja mit kéne csinálnia, és ugye a pro csapat sem garancia a fentiek miatt a gyõzelemre ...
Ha mindezeket figyelembe vesszük, meg azt hogy aznap épp nincs szerencsénk rögtön jönnek sorba a defeatek, mivel senki sem olyan pro hogy ezeket ellensúlyozni tudja egy bizonyos szint után.