World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tankkal: 3 vagy több artyt nyírj ki.
Valaminta a csatákban 4 artynak kell lenni mindkét oldalon.
Röviden ennyi a lényeg. Legyen róla replay és a csata végén az eredményrõl egy screenshot.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Mondjuk SPG-vel kicsit könnyebb tankot kilõni mint tankkal SPG-ket...fair...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A premiumnal erezhetoen jobb a talalati aranyom nekem is.
Az is megfigyelheto szerintem, hogy sok gyozelem utan, jon a lejtmenet szinte mindig kivetel nelkul.
Sorsolas is szanalmas par gyoztes szeria utan.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
kilõttem egy WG-s tankot,arra adtak 250K-t 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
1- falra hányt borsó, bárki bármit mond
2- ha meggyõznélek is, nekem az semmi pluszt nem adna
Csak zért próbálkoztam eddig lightosan, hogy ne legyenek félrevezetve az esetlegesen újonnan idetévedõk.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Kipróbáltam és röhögõ görcsöt kaptam. Megkerülés (2pont), de itt a vége. Lövöldözöm azt semmi, a lõszer meg fogy. Szóval ezt az ágyút szerintem kerüljétek.
Nem a "próóóknak" irkálom. Annak a sok kezdõnek(mint én) akik még csak itt tartanak. Mert ugye a fórum az erre van. Csak ha kérdeznek akkor.........hát én irkálom a tapasztalataimat.
I met God. She's black
Pont azért nem hagyják el, mert most van sikerélményük.
Az 1000. játékosnak is 50% felett van a winrate-ja, tehát a gyengébb játékosok is kettõbõl egyet nyernek.
Nem az a lényeg hogy kilõvik vagy sem, hanem hogy nyer.
De a legjobb az egészben, hogy biztos azért vannak az egész platoonban az összes játékosunknak, az ilyen esetekben amikor jön a szopóág mindenkinek random "nem sebezzük az ellenfelet" effektusa, és közben meg halljuk egymást, hogy "just ding them", "penetration null damage", "ricochet".
Biztos mindenkinek egyszerre jön el olyankor a vesztõ szériánál.
Arról nem is beszélve, hogy érdekes módon premium accountnál, ezek sokkal kevesebbszer történnek meg. Biztos az is véletlen és majd megmagyarázzátok.
Néha pl elég annyi, hogy top tank legyél, a te oldaladra az ellenfél kisebb tankja mennek, pár lepattanó, pár jól sikerült lövés tõled, épp jó napod van és máris megvan a meccs, meg a topgun. Ritka? Igen. Nagyon ritka? Nem...
a winrateMM-et felejtsük el.
hosszú távon azt okozza, hogy minden játékosnak 50% lesz a winrateja.
meg azt is hogy aki jó, azt a winrateMM jobbak ellen teszi be, vagyis kevesebb xp-t creditet szerezhet.
gyors felejtsük el, egyetlen jó megoldás a totál random, mint most. tank szinteket nézve mint most.
a winrate értéked egy tanknál kb 200 csata után nézd, addigra alakul ki. ha 50% akkor JOBB vagy mint az átlag, mert az átlag asszem 48%. (hiszen döntetlen is van)
úgy vettem észre nincs manipulálás. egyenlõre. 10-12 vereség sorozatok elõfordulnak, az normális.
"Nem kell itt semmibe belenyúlni, simán intézi a random és a nagy számok törvénye magától." ->így van. +
próbáld kihasználni a csapattársaidat, nekem bejött. 😊
War. War never changes...
Az meg, hogy a 20 HP-s ellenfélrõl gyakrabban lepattannak a lövedékek simán lehet attól, hogy olyankor már nagyon koncentrálsz, hogy a következõ lövéssel kilövöd és ha ez nem történik meg, jobban megragad benned, mint amikor ugyanez egy fullos tankkal történik. Egyszerû random és pszichológia az egész, nem kell bele felesleges összeesküvéseket gyártani.
WOT nick: tepi1
WOT nick: tepi1