World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs , mégsem kell
így tökéletes a nevezés
nem kell..

You must send your submissions to [email protected].
The subject of the email must be Nickname – SPG/Tank – Number of tanks/arties destroyed. Example: Karkamusa – Tank – 4, or Karkamusa – SPG – 6.
Submissions must include:

The replay of the battle (fought between 23rd August and 26th August).
A screenshot of the post-battle table showing the list of vehicles that you destroyed and damaged.

Eagle16
Csata utáni kép kell arról, hogy kit sebzett és kit ölt meg. Tehát az kell amit berakott.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

09.53 kor
patchaou
Nem tévedek, az Én szememben az artysta féreg.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Mindennel lehet nevezni.

GaBenc
10-bõl 5 találat? Na ezt még gyakorold. <#ejnye1><#nevetes1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

ximix

Ez egy IS-3 metszeti képe, de majd az összes IS széria hasonló felépítésû.
Az IS-3-nál tároló rekeszként funkcionál, alkatrészek, szerszámok, álcaháló , zsírzóprés ... tárolására.
Más nemzet tankjainál is elõ fordul ez a megoldás.

A valós életben egy találat esetén lelassítja a lövedéket és csökkenti annak erejét és eldeformálva azt instabillá változtatja a mozgását mely az oldalpáncélhoz érve nagyobb eséllyel lepattan.

A játékbeli lövedék irányt nem módosítja amit a színezett lõnyommal meg lehet figyelni , de a lövedék erejét így az átütést csökkenti.
Ha ezt a rész találod el és a lövedék a mögötte lévõ oldalpáncélt nem üti át akkor mondja általában, "penetration" és nem okozol sebzést.

Egy másik kép a tároló rekeszekrõl

jah reggel csináltam
kell egy csata elõtti kép is a jármû listáról
Eagle16
Ha ez mai akkor jó.

A TD-k játszanak ebben az akcióban vagy csak a tankok?
<#taps><#taps><#taps>

tehát ez elég meg a rapley?? köcsög arty s vagyok tudom tehát ne szidjatok
Nyugtass meg, hogy ezt te sem gondolod komolyan!
Igen, sajnos artyval több esély van megcsinálni. Pár próbálkozás után meg is lesz szerintem. Viszont 3 artyt kiszedni elég nehéz. Vagy ellopják, vagy pedig azok bombáznak ki TD módban ha mondjuk egy kupacban vannak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

GaBenc
Tévedsz, nincsenek férgek csak más kép játszanak mit te gondolod. Ez egy ingyenes online játék. Itt aztán minden féle emberszabású van aki talált nettet. Ezt el kell fogadni. Ezért van a szakasz, század, klán. Kihagyod a ...."szobanövényeket".
Ti tényleg nem próbáltatok más ingyenes online játékot? Mert ha kipróbálod látod, hogy ez ilyen szakma.
Aki kurvának áll az ne sértõdjön meg ha megbasszák.

Vannak pedig, hajjaj... Még M8A1-el és látok négyet sokszor.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Hmm...Bison platoon 😊

Úgy már esélyes kis tierben is a 8 SPG.

szabii98
de arti csatában is kell 8 arti, nem?

I met God. She's black

Gottfried
Nem olyan esélytelen az,csak a megfelelõ tank és egy kis szerencse kell hozzá.
Nem egyszer lõttem már ki 3 artyt az AMX13/90-el.

nem szabad elõre rohanni vele,meg kell várni míg viszonylag kevés tank marad,aztán futás az artykért. 😊 Sokszor bejön.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Mondjuk az sem igaz, hogy egyenlõen adatik a szívó ág és a nyerõ széria. Egyrészt vannak olyan nickek, akiknek az összes tankjai gyalázatosan gyengék, van amikor mindíg azok van amikor csak egy periódusban, ilyenkor ugyanazok a jelenségek játszódnak le, amiket felsoróltatok.

A szívó ág elég kellemetlen. Bármit csinálsz a csatában, tutira kikaptok ! Az sem igaz, hogy ezt véletlenszerûen sorsolná a csata elején, mert akkor nem az aznapi majdnem összes csatádat 95%-buknád el. Sokszor egyébként akikre azt hiszitek hogy noobok ûlnek tizes tankban, azoknak a tankja vissza van nerfelve, csak ti hiszitek azt hogy "növény" a gyerek, mert nem tud kiszedni egy 8-ast sem !

Vannak olyan játékosok, klánok, akiknek minden bejön ! Lehet benne cheatelés is, pl falon átmenõ lövés vagy olyan amikor látható lesz az ellenfél összes játékosa és még ki tudja hogy mi. Sokszor volt, Malinkován amikor a kezdésnél nem volt játékosunk a bázis elemi közelében és mégis láthatóak lettek az ellenfél összes játékosai, természetesen leszedtük õket.

A PTS klán pl über jó ezen a téren, ha az ellenfélben van ilyen kb esélyed sincsen gyõzni ! Minimum 59-60% a winratioja az összes játékosnak és nem kevésnek 70%-os ! Abusemeh 70% winratiójú és szerintetek hogyan nyert meg object 261-el 1109 meccsbõl 901-et ? 81% winrato.
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500160622-Abusemeh/
ok keresem a képeket 😄 nem is egy volt ma
köszi
Eagle16
Igaz...csak ott meg nincs sûrûn 8 SPG.

Kis tier-û SPG-vel már könnyû. Fullextrás Bison és minden csatában jön 3 kill szerintem.

Eagle16
Tier korlát nincs, egy eredményt küldhetsz el tankkal és egyet SPG-vel, tehát összesen max. 1k goldot adnak.

szabii98
ha nem vagy elég gyors lehetetlen megcsinálni, úgy is ellopnák a harmadikat..

I met God. She's black

Ne tedd...ne tedd! Tudod mi lesz azzal aki arty-zik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kis tierben nagyobb esély van megcsinálni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

mennyi képet lehet elküldeni ?? van tier korlát??
patchaou
Engem csak az aggaszt, hogy most pár napig megint elszaporodnak a férgek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Az a baj hogy elég esélytelen bármilyen tankkal ez az egész...

Ha nálatok is van 4 SPG akkor azok egy lövésbõl kiszedik azokat akiket te spottolsz. Vagy amíg te kinyírsz egyet addig õk megölik a többit.

SPG-vel azért jóval nagyobb esélyed van 3 kill-re...még úgy is ha van melletted másik 3.

Nekem is jó lenne 500 gold, mert akkor kifutná egy egyhetes prémiumra is.

De úgy érzem csak idõpocsékolás lenne.

Most komolyan gondolkodok rajta hogy elõveszem a GW Type-ot a számûzetésébõl 😄. 500 arany az csak 500 arany 😄. Meg gurulok majd egy párat Batmannal is 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

GaBenc
Azért ne lepõdj meg ha vissza lõ. Vagy elsõre szed ki vagy menekülj. Nálam meg volt sértõdve mikor visszalõttem SU-5-el. Pedig ez benne van a játékban. <#hamm>

patchaou
Volt egyszer egy csodás artista, aki kinyírta a saját csapatában lévõ WG_couriert és még panaszkodott is amiért kaopott egy hét bann-t 😊 Azóta írják ki, hogy az ellenséget kell kilõni.

GaBenc
Aki már túl van rajta az mérvadó. Elvben ezért olvasom a fórumot. Az kevésbé érdekel, hogy puf vagy buf vagy nyer vagy nerf...ezzel nincs mit kezdeni. Én csak játszom.

szabii98
<#idiota>

I met God. She's black

Majd otthonról feldobom a replayt, szinte hp veszteség nélkül lõttem ki mindkettõt. Úgy voltam vele, hogy talán 1-2 lövés még belefér mire végeznek velem... Nem volt ammo rack, szépen le lett reszelve mindkettõ 0-ra. Object a végén begõzölt és rámrontott, lõtt egy luftot, majd onnatól már csak én lõttem és közben forgolódtunk picit, de az már megalázó pozíció volt számára.
Eagle16
Nem írja hogy csak ellenséges SPG-t lehet 😄D

patchaou
Mint ötlet tetszik, de minimum egy napra kibannolnak :s

tenkenorman
jó már semeddig... fasza

http://www.tenke.hu

tenkenorman
Hali! A TANKSDAY promókódot emddig lehet pontosan beváltani?

http://www.tenke.hu

Szerinted az jó, ha a saját artyk kilövését rakom fel? <#banplz>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

szabii98
asszem ideje articsókára vadászni

I met God. She's black

Gottfried
Attól függ hogy ki ül bennük.Ha jó mindkettõ,akkor semmi esélyed,hacsak nem egy ammo rack az elsõ lövésed vagy nincs kurva nagy mákod hogy minden pattan rólad.Ha tudják hová kell lõni,akkor véged.Én már nyírtam ki 100%-os t110e5-öt E75-el,úgy hogy a pofájába másztam és négyszer átlõttem a kupolát a tetején.

Ezer az egyhez. De, mint tudjuk, az ezer az egyhez esély tízbõl kilencszer bejön. 😊

Gottfried
na akkor elõveszem az amx13/90-et 😊

Mennyi esélyt adnátok egy kb. 1200hp-s T110e5-nek egy IS7 és egy Object704 páros ellen? Map abbey, nyugati, dombosabb oldalán a legszélsõ út közepe, szóval sok fedezék nincs, kb. face to face harc. Az Is7,talán 90 vagy100% hp-n van bár ebben nem vagyok biztos, object 704 100% hp-n kezd.
Na, ezt meg akartam mutatni, mert marha vicces. Kb a játék ötödik percében jutok át az ellenfél bázisához. A minimapot csak fél szemmel figyeltem, ezért robog be középre. Soha nem gondoltam volna, hogy oda állnak tankkal. 😊 Még most sem tudom elképzelni, hogy mi volt a terv.

*Legalább 4 artynak*

Eagle16
Nehogy elolvasd amit belinkeltem...még a végén megtudod a részleteket.

Amúgy 3 SPG-t kell kinyírni vagy 3 tankot SPG-vel, viszont olyan csatában kell lenned ahol minimum 8 SPG van összesen.

Kell róla visszajátszás is, meg kép, stb.

Amúgy nincs megszabva hogy hány ember nyerhet, aki küld ilyen eredményeket, azok közül mindenki kap 500 aranyat.

SPG-vel persze könnyû. 3-mas SPG platoon és voilá.