World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..ohh.. elokerult egy masik mimoza is. micsoda szep botanikus napunk van. az gondolom meg a te kulturkorod h zero tudassal alkotsz velemenyt, kikotatsz, es meg le is kezelsz, h "csak emberekkel beszelek"..

amugy erre a forumra lehet kicsit regebben irok mint te.. es mar csoppet unom, h a nullatudasu kivagyi kis seggfejek kioktatnak, mikor jo ha mentek 1500 kort ebben a jatekban. es kirohognek, h hogyan merem azt gondolni, h fogalam sincs mi is megy high tierben, mert egy tier5os tankbol ok mar pontosan tudjak es latjak mit kell csinalni ebben a jatekban. mikozben a tobbi hulye aki mar 10k meccset ment, meg mindig nem..
ha artyval vagyok biztos mind1 milyen tankot lövök ki? tehát spg is lehet? Mert a hivatalos oldalon nem egyértelmû.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

béka?

The Matrix has you...

pointer4
raktam kérdõjelet a végére, próba így 😄
Latom te meg azt hiszed, hogy predesztinal teged, hogy mar irtal erre a forumra, hogy le seggfejezd a masikat.
Nem hiszem, hogy a kulturkorbe tartozol.
szép béka 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez egy kicsit más mint egy wow, sõt nincs is hasonló. Teljesen eltérõ stílusú csaták zajlanak tier 3-5-7-9 környékén. Ha most valaki egy bizonyos tierben élvezi a JÁTÉKOT akkor hát miért ne? Ez a program dolga szórakoztassa az ember ne pedig anyázzon és idegeskedjen miatta hogy milyen szar játékmechanikája van magas tierben. Ha most 5-ös tierben marad mit veszít a játék élvezetébõl? Semmit, sõt örülhet is neki nem ment nagyobb tierbe az artyk és a wannabe 600 affis wittman_26224-õk közé az E100-aikkal.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

kabel15
Elõbb kiszedtem vele 3 arty-t+1 tankot csak nem volt 8arty. csak6. attól még jó?

BattleTag: kabel15#2672

pointer4
Pedig van amikor teljesen jogosan írja be 😄
Tényleg annyi artyfóbiás van, aki nem tudja mit kéne csinálnia 😄
Pl az milyen csapat lehetett, ahol valaki GWTigerrel szerez scout medált ? 😄
Hát nem. Nem ugyanolyan, sõt a pályák sem ugyanolyanok. Legalábbis egy pálya, az nagyon nem ugyanolyan magas tier-ben, mert hogy ott az nincs.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

toocha
Na ezen besírtam😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Valakinél kiborult a bili és bele is tenyerelt? Szép napotok volt úgy látom...

The Matrix has you...

spgvel eleg 3 tankot kilonod. nem kell artynak lennie.
GaBenc
Most mondjam, hogy a t8-9-10 buzik? Hány embert sértenék meg?
Te hány embert sértettél meg ismeretlenül? A net mindent elbír? Jelzem a játékmenet t1-ben is pont ugyan az, a pályák is, mint t10 ben. Csak az ellenfelek mások. A te kategóriádhoz vannak igazítva. (szobanövények)(bocs de ez annyira adta magát, természetesen nem rád gondoltam. <#worship>)

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

kabel15
Sose fog behívni olyan csatába ahol 8 arty van :S
Amúgy arty val ha kilövök 3 arty-t az ér?

BattleTag: kabel15#2672

Nyugalom! Nem akartam megzavarni a lelki békédet, de ez olyan volt, mintha például összeforrt csontok helyett összecsórt fontokat írtál volna. Valahogy a kettõ nem ugyanaz. 😊

GaBenc
Ez azért sántít. A WOT-ban a hivatalos +-2 tier. A WOW-ban meg nincs ilyen. Itt az én/te döntésed hol játszol.
Na akkor most jön a gyors kiképzés. A terv az hogy mindenhol 100% legyenek az emberek, ez sokáig tart?

patchaou
Ááá, minek, azzal is csak ülnék hátul egy bokorban, mint a többi tankommal 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor marad a sör,vagy kinek mi.😊
De ilyen meddõ vitákba nem is értem,h miért mész bele.
Vagy csak beszélgetni akarsz?😊
Akkor írj a medekrõl nekem,ha van,fõleg a német ág,most a téma nálam.😊

patchaou
Én még most is azt mondom, hogy szívesen fizetnék is azért hogy ne kerüljek artis csatákba. De wg valahogy nem akar engedni. Bár nyelvtudás hiányában ezt még nem igazán erõltettem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Megriadsz egy kis kihívástól. Lúzer. xD
Nem kéne arty de ûberpáncél meg ûberágyú egy 60-l suhanó tankra az kéne. Mi?
Meg a ..szom. 😄

Abban. Na hagyjuk egymást békén.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szerintem pontosan érted, de nem akarod elfogadni. Enyhe fogalomzavarral küzdesz.

Ja, csak kár hogy nem dohányzom.

GaBenc
Költõi túlzás, de senkit nem bántottam meg vele......remélem.<#wave>

Hagyd már ez egészet.<#alien2>
Dobj be 1 pofa sört+1 bagót és nyomj a "csata"gombra.

Végre 1 normális kör,már azt hittem elindul a vesztes csaták száma.

Gyõzelem!
Csata: Highway 2012. augusztus 23. 17:58:31
Jármû: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 1 210
Szerzett kredit: 25 461
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész

GaBenc
Ja bocsika ha ez a szint akkor nem is várom, hogy megértsd. Neked csak annyi, hogy hajrá egyedül.

patchaou
Anyázni azért senki nem anyázott.

😄D
Mert sajt! Erre ez a válasz 😄.

Nem hiszem el...

Oldalanként 5-5 arty, én egy elc-ben. Egy amx 12t-vel levadásszuk az ellen scoutját, majd 1 perc várakozás után elindulok a goldomért.

Mind az 5 arty egy helyen, mondom stock elc-vel ez nem lesz könnyû. Kerülgetem õket, lövöldözgetek (4-bõl 4 miss, mindegyik közelrõl), és végül 1 perc(!!!) folyamatos spottolás után kilõnek 😞

Majd meglepõdve tapasztalom, hogy a mi 5 artinkból 1 lõtt 1 perc alatt, az is mellé...

<#falbav>
GaBenc
Tipikus. Ragadjunk ki egy szót vagy szó összetételt. De az egész értelme az nem megy.
Na még egyszer utoljára.
Azt a játszótársadat miért anyázod aki szintén eljutott a 8-9-10 szintre, csak más jármûvel?
Ha ezt nem értitek akkor........bizonyítvány.
De látom itt van egy kemény mag, a többi meg csendben artyzik. <#eplus2>

Hát nem. Továbbra se értem hogy a bánatos faszba lehet megítélni t5-bõl azt hogy milyen magas tier-ben. Az meg hogy minek megy valaki magas tier-ben, ne menjen ott...valahogy ezt se értem.

A ,,hangnemmel van bajom, miért kell szidni azt aki" -nyafogást se értem. Azért mert csak. Mert az arty-sták buzik. Kész. Ennyi. Ezen nincs mit magyarázni.

patchaou
Az a helyzet, hogy nagyjából már tudom mit kell csinálni ha van az ellennél pár arty. Viszont ami fontosabb, hogy sokkal jobban élvezem a játékot, ha nincs egyik oldalon sem.

Ez pontosan így van.

patchaou
Közben még spottolsz és véded a saját artikat, mert az is a Te dolgod 😊

Ha még most sem érted, akkor részvétem.

Minek mész vele? Kellet neked T10-es TD. Mennél csak Marder 2-vel, semmi baj se lenne. És különben is. Ismerd a pályát, meg vezess és bujkálj. Na. Egyszerre. Érted? Egyszerre keringsz mint gólyafos a levegõben, és közben el is bújsz. Bénázol itt.

.. en is ezutan magasabb sebessegbe rakom a t95ot. elfelejtettem feljebbvaltani biztos..
Na, asszem még nem fejlesztettem eleget a "kerülgessük az artyt" skillemet. Fõleg 4+ arty és Jgpz E100 esetében 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem -az event kapcsán- tuti hogy arty limit lesz,
és utána mondhatják hogy mi vagyunk a hülyék nincs is
sok arty.
Gabenc-nak üzenem menjen el tier 10-ig egy vagy két tankkal
és más lesz a véleménye....
persze! itt a megoldas is szemelyesen a mestertol! csak mi meg nem jottunk ra, kis butuskak..

"Ha meg van 6-7-8 arty akkor meg vezetni, a pályát ismerni kellene és bujkálni. Nekem be jön. próbáljatok gondolkodni a pályákon. Nem vagytok kezdõk. Honnan jöhet, honnan lõhet, hol keressem. Nem egy bonyi játék ám ez sem, csak nem kell idegeskedni. ha kilõnek akkor tanulsz belõle. Az is egy célpont. "
Végül is T5-bõl biztos hogy jól meg tudod ítélni hogy milyen lehet high tierben játszani.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akár.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát nem értem. Biztos velem van a baj. (meg mindenki mással) Vagy tudod mit? Nem is. Meggyõztél. Bár nem tudom mirõl. De meggyõztél.

GaBenc
Akkor nem érted. Nem azt mondtam, hogy ne menj feljebb. De ha felmész akkor ne sírj. Illetve sírj nyugodtan, csak azt a másik játékost (aki szintén feljebb ment) ne anyázd. Ez olyan bonyolult? Ezért kellene, hogy nekem is 8-9-10 tankom legyen? Akkor elfogadnátok a véleményem?
Na ezen gondolkozzatok el.
Egy két okostojásnak: Én senkit nem sértegettem a személyében. Aki ezt teszi az egy primitív bunkó. Ez is egy vélemény.

Úgy legyen
Akkor majd tolom elc meg 13 90 kombóval de most szerintem felesleges erõlködni.
Azért nem teljesen hüjjék a WG-s srácok se, hogy két marokkal szórják az ingyen goldot.

Eagle16
Este még megpróbáljuk? Esetleg Tier 3-ban is?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ximix