World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 3 tankot kell kilõni?
Spg-vel már most volt ilyen köröm akkor azt el lehet küldeni vagy mi kell még hozzá? táncoljam körbe õket "behind enemy lines"
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Eredmény: Gyõzelem
Csata: Erlenberg, 2012-08-23 18:52:44
Tank: VK 3601 (H)
XP: 4310
Szorzó: 2
Credit: 48705
Medálok: Steel Wall
Valós XP: 1437
Replay URL:
Valós credit: 32470
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Csaby
Nekem nem ér meg ennyi szenvedést 500 gold.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ezzel is csak a nyomoronc SPG-seknek kedveznek, mert azzal enyhén szólva könnyebb 3 tankot kilõni mint tankkal 3 SPG-t...
"Most likely it is going to be an economy nerf affecting credit gains. Recession is coming."
Aztán a következõ patchben megint megnövelik...aztán megint csökkentik...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Tier 3-4-el olyan csatába még be se rakott ahol 6-nál több volt egyszerre, nem hogy még meg is öljek 3-mat.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csaby
Ki kell abranditsalak, semmit nem bizonyit ez a jatekrol, csak arrol, hogy milyen alacsony klasszt kepviselsz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Olyan felületeket nyerünk, amiket nem lehet kihasználni, mert belassúl a tank tõle és az arty meg a TD leszed, arról nem is beszélve hogy felülrõl tud meglõni a tank is. Elég ha megakad a tank és véged van. Gyakorlatilag a tank megsérûl ha ugratsz vele illetve mész vele ezeken a hepehupákon.
Elég lassan esik maga a tank és nem igazán kellemes az összbenyomás sem.
Tolom fel az IS7-et <#nevetes1>#nevetes1>
The Matrix has you...
Ma megvolt a 7000. csatám, direkt figyeltem, szerencsére nyeréssel ünnepeltem. De ami utána jött...nem szoktam ilyenekre panaszkodni, megteszik azt mások.
De egyre másra növényrekorderek kerültek a csapatba...:S
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Arty-val lõj ki 3 vagy több TANKOT
Tankkal lõjj ki 3 vagy több ARTY-t
Nem lesz jó.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mióta van master tanker cucc szeretném elérni. Tudom nem jelent semmit és folyamatosan rakják az új cuccost szóval sosem lesz. De!
Vadászok amx 50b-re mióta megjelent. Ritka fajta, nem is megyek t9-t10-el. Ma ismét meglátom, t34-el bumm, 350 hp, bumm 450 hp majd ott áll 800 hp-ra sérülve. Megvárom míg az is4-ünk belelõ és igen, az oldalát mutatja végre az enyém lesz bumm, "we hit them hard". Majd semmi nem történik, elmenekül és valaki megöli. Szembõl 2x átlõttem de az oldalát nem, olyan szinten komolytalan ez a progi hogy csak na. És nem, nem volt bedöntve pont 90° körül állt. Sebaj, este lejár a prém, pihenõ
The Matrix has you...
Bár majd most 8.0-ban meglátjuk, mit fognak változtatni arty ügyben, kívácsian várom.
The Matrix has you...