World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MightyDuck0
De most mi van nem értem?
Csak 3 tankot kell kilõni?

Spg-vel már most volt ilyen köröm akkor azt el lehet küldeni vagy mi kell még hozzá? táncoljam körbe õket "behind enemy lines"

Cukii
Sas, javaslom vegyél egy Luchs-ot, gyakran top tank és sok a su18 és Bison, magasabb tierben osztom a véleményed, valóban esélytelen.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

DonZorro
Játékos neve: DonZorro
Eredmény: Gyõzelem
Csata: Erlenberg, 2012-08-23 18:52:44
Tank: VK 3601 (H)
XP: 4310
Szorzó: 2
Credit: 48705
Medálok: Steel Wall
Valós XP: 1437
Replay URL:
Valós credit: 32470

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

GaBenc
Tökéletesen igazad van. De ez még mindig nem a játékosok hibája. Mint az sem, hogy A-20 berakosgat T8 közé. Meg sem tudom karcolni.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

csaba90
ha nem lenne SPG én örülnék neki... volt pár csata amikor nem volt mostanában nem is értem miért talán biztos egy másik csatába egy csapatba 7 is volt 😄 és sokkal élvezetesebb volt.. tényleg tank tank ellen... nem az hogy ott amperkodik egy Jagd E 100 kap két arty lövést és csókolom 😄 hanem igen is azt a tankoknak kellett szétkapniuk.. és emiatt legalább nyugodtan õ is ki tudott osztani 5-6000 sebzést... és én is voltam Jagd E100-al csatába és tényleg többet tudtam csinálni mint mikor arty volt.. vagy pl egy Maus/E100 esetében is... de még egy Med is jobban örül mert nincs ami 100%-ról kilõné...

Csaby

Nem azt mondom, hogy nincs könyebb dolguk, csak annyira mégsem könnyû, mert a 4 spg esetén azért van konkurencia. 😊

Eagle16
Igen és akkor 4 SPG-re van 11 ellenséges tank, fordítva meg 4 SPG van 11 tankra...na vajon melyik jön össze hamarabb.

Nekem nem ér meg ennyi szenvedést 500 gold.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lehetne sûrûbben ilyen artysta vadászat. Alig vannak. PzIV-gyel mindjárt jól is esett a 7 killes csata. Meg lett is 1100 XP duplázva. Kár, hogy ez a tank már elit.
Ott is kell oldalankét 4 spg.

Eagle16
Most ne kezdd hogy ha sok van az a baj, ha meg kevés az a baj...

Ezzel is csak a nyomoronc SPG-seknek kedveznek, mert azzal enyhén szólva könnyebb 3 tankot kilõni mint tankkal 3 SPG-t...

Nemhogy annak örülnétek, hogy végre kevés az arty. 😊

Eagle16
SPG nerfrõl:

"Most likely it is going to be an economy nerf affecting credit gains. Recession is coming."

Aztán a következõ patchben megint megnövelik...aztán megint csökkentik...

😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Eagle16
Na jólvan ez az 500 goldos hülyeség csak masszív idõpocsékolás, kivéve ha van az embernek egy nyomorék SPG-je.

Tier 3-4-el olyan csatába még be se rakott ahol 6-nál több volt egyszerre, nem hogy még meg is öljek 3-mat.

nekem nem megy a test server, belépés után amikor tölti be a garázst, kiírja, hogy a world of tanks mûködése leállt, a windows megoldást keres a problémára. valakinek tapasztalt ilyet, és van ötlete, hogy miért van? nem mai a laptopom, de a normál játékkal nincs probléma. ennek lehet, hogy már több a min. rendszerkonfigja? sajna errõl infót nem találtam.
Nem medált akartam írni.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Nah meg volna egy medál az artyval a másik jó nehéz lesz 😊

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

3000Ft, csak neked. Nem olyan olcsó az 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

..throwel baratunk a team klanbol kuld el az anyamba, amikor a teljeitmenyet hiven tukrozte a statja is.. 13k mecs, 48% winrate.. ezalatt 8 db wittmant sikerult osszeszedni.. 13 k meccs alatt.. es elkuld anyamba.. ehhee
Mire?
Srácok, küldenétek egy invite kódot az egyik haveromnak? Ha jól értelmeztem ezt más playerektõl kell kérni, szóval itt is volnék. 😊

Jakuza001
Igaz az a hir, amit irtak, hogy 8.0-s patch utan a beallitasok menuben az Assault jatekmodban reszvetel kikapcsolhato lesz ?

Azért az nem rossz, hogy nem lesz több hegyoldalból fürtökben lelógó light tankhadtest. Azok szépen leesnek majd.

Majd ha kijavítják rendesen akkor már élvezhetõ lesz de most jelen állapotában szerintem csak még több problémát fog okozni és ez olyan mintha direkt csinálnák és valaki ott ül a háttérben és jókat nevet mint iván a karosszékében.
csaba90
E50-est nem bírják feltolni... 4-en toltak de semmi... viszont ha az E50 tol.. akkor majdnem minden tank felmegy 😄

Csaby

Jakuza001
Mimoza ? Ertem te nem vagy mimoza, mert mar regota ideirsz es ez ugy gondolod, feljogosits arra, hogy proszto legyel, mert azt hiszed azzal a felsobbrenduseged bizonyitva van es biztos ettol mar igazad lesz.
Ki kell abranditsalak, semmit nem bizonyit ez a jatekrol, csak arrol, hogy milyen alacsony klasszt kepviselsz.

Hát ööö...ne ess le.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

kabel15
ohh a francba :S

BattleTag: kabel15#2672

Csak nekem nem tetszik az új fizika ?

Olyan felületeket nyerünk, amiket nem lehet kihasználni, mert belassúl a tank tõle és az arty meg a TD leszed, arról nem is beszélve hogy felülrõl tud meglõni a tank is. Elég ha megakad a tank és véged van. Gyakorlatilag a tank megsérûl ha ugratsz vele illetve mész vele ezeken a hepehupákon.

Elég lassan esik maga a tank és nem igazán kellemes az összbenyomás sem.
[/url][/img]

Tolom fel az IS7-et <#nevetes1>
GaBenc
Ezt mi amatörök nem tudhatjuk. Ezért olvasunk titeket. De ........hát nem biztos hogy jó.<#ravasz1>

Tehát ha artyval vagyok az artyk kiszedése nem számít bele igaz?

Ja és azt ki is felejtettem, hogy oldalanként kell lennie legalább NÉGY ARTY-NAK

Nos Én tudok olvasni a sorok között is - szuperképesség, tudom - és azt is látom, hogy nem ez a lényeg most...ja, amúgy akkor mégis jó ez a tier-8-9-10? 😉

The Matrix has you...

Sunsetjoy
Arty-szezont bejelenti a WG, rittig sehol senki, LOL.

Ma megvolt a 7000. csatám, direkt figyeltem, szerencsére nyeréssel ünnepeltem. De ami utána jött...nem szoktam ilyenekre panaszkodni, megteszik azt mások.
De egyre másra növényrekorderek kerültek a csapatba...:S

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

GaBenc
Gondolom sima bug. Nem tudta szétválogatni, hogy a bázist foglalták el vagy az utolsó tankot löték ki. Ez van ezt dobta a gép.<#vigyor5>

Mivel a kiírás egyértelmûen azt írja, hogyaszongya
Arty-val lõj ki 3 vagy több TANKOT
Tankkal lõjj ki 3 vagy több ARTY-t
Nem lesz jó.

Eagle16
Nem. Mindkét csapatban kell lennie legalább 4 SPG-nek.

Nem, mert az eredmény mutatóról kell csinálni az képet.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

kabel15
Ez így jó szerintetek?

BattleTag: kabel15#2672

Na ez mekkora bullshit köcsög szar már!!!!!!!!!!!!!

Mióta van master tanker cucc szeretném elérni. Tudom nem jelent semmit és folyamatosan rakják az új cuccost szóval sosem lesz. De!
Vadászok amx 50b-re mióta megjelent. Ritka fajta, nem is megyek t9-t10-el. Ma ismét meglátom, t34-el bumm, 350 hp, bumm 450 hp majd ott áll 800 hp-ra sérülve. Megvárom míg az is4-ünk belelõ és igen, az oldalát mutatja végre az enyém lesz bumm, "we hit them hard". Majd semmi nem történik, elmenekül és valaki megöli. Szembõl 2x átlõttem de az oldalát nem, olyan szinten komolytalan ez a progi hogy csak na. És nem, nem volt bedöntve pont 90° körül állt. Sebaj, este lejár a prém, pihenõ

Annyi kritika szokta illetni a high tier a nem prémesek részérõl, hogy nehezen tudják finanszírozni a tankjukat. Nem hiszem hogy ez olyan nagy szidás lenne.

GaBenc
Bezárták a kocsmát vagy mi a baj? Tudok segíteni? Ne legyél fusztrált, csak beszélgetünk. Semmi személyes. Ez egy fórum, minden hülye írkálhat te is én is, bárki. <#wave>

Hát, most meg nekem van diszlexiám vagy amit akarsz és nálam ez egykutya 😊

The Matrix has you...

GaBenc
Hagyd, ez van. Erre próbáltam célozgatni, mert a WoT-ban nem megy a célzás. Gondoltam majd itt. <#hamm>

..a legutobbi nagy arty nerfnel levettek vagy 10%ot a bevetelukbol.. en ennel tobbet most sem varok..
Nem szidják itt a magas tiert, csak a magas tierû artykat.

Lehet, de én úgy vettem észre, hogy az arty mentes csaták pörgõsebbek. Amúgy nem lenne ezzel baj, csak legyen korlát, high tierben max 2-tõ oldalanként bõven elég lenne, így mindenki hátra dõlhetne és élvezhetné a játékot.
Bár majd most 8.0-ban meglátjuk, mit fognak változtatni arty ügyben, kívácsian várom.
Egyébként annyit szidjátok itt a magas tier-eket meg az arty-kat, hogy komolyan elveszitek a kedvem a fejlõdéstõl. Viccen kivül jókat játszom Én is a Sherman-el, a KV-1-el, még a KV-2-vel is, a VK3601 is megteszi, kell a francnak a nagy tier...

The Matrix has you...