World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az enyém olyan volt mint ha kalapáccsal szétütötték volna az optikáját és a csövét a gyárban. Még ha el is talált valamit, az akkor is csak 0 demage vagy lepattanó volt. Borzasztóan rühellem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
Sokan szidják a bl10-et de az enyém különösen pontos. 😊 Talán aznap mikor gyártották,nem voltak bevodkázva a csõgyárban.
Pár napja egy csatában 5 lövés 5 kill és mind 500-550m-rõl.Igaz a legénységem már a 4. skillt húzza és van vele úgy 2300 csatám,így elég jól ismerem a képességeit.Így a 10-es td-k után még mindig azt mondom hogy az egyik legjobb td a játékban,bár a t110m4 nagyon durva lett.Én viszont azokat a forgótornyosokat nem tartom td-nek.Azok tankok,bárminek is hívják õket a játékban.

Igen,spottolták,úgy láttam.Nem blind shot volt.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Megy itt am a szajkarate az ejjel kellos kozepen. 😄
Csatakat is nyomjunk azert kozbe! 😊
GaBenc
Ja ez. Nekem teljesen tetszik. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

patchaou
Az Én statom nyugodtan megnézheted. Direkt azért kezdtem kb 3600 csata után új accot, hogy ne rondítsa el egy arty sem 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez a te WoT accountod? Csak kíváncsiságból.

GaBenc
Azért mernék fogadni, hogy a sok gyûlölködõnek ott áll a garázsban az arty. <#wink>
De azt hiszem ezt csak a fejlesztõk tudják megoldani. Egy csata x arty vagy mit tudom én. De a játékosok csak használják, benne van a játékban. De ezt már leírtam.

Nézd, belenyúltál a darázsfészekbe, mivel a játékosok jó része rühelli az artykat. Hogy miért? Mert ül hátul a kis bokrában, ahol várja hogy kikaparják neki a gesztenyét. Ha ez megtörtént akkor meg odasóz egyet, ami általában azzal jár hogy szerencsétlen delikvens kap egy nagy adag sebzést, meg kipusztul 1-2 embere és modulja. Az arty mindezt minimális kockázat mellett tudja csinálni, különösebb skill se kell hozz. Míg aki elõl harcol az ténylegesen a vásárra viszi a bõrét. Ez T5ben még nem súlyos, mert ott még csak meggymag köpködõk vannak. Viszont top tierben már 1000-es sebzéseket is osztogatnak. De ha már mellé lõ, az is elég egy 500as sebzéshez. Ha 2nél több arty van akkor a csata kezd átmenni emiatt unalmas kempelésbe, ahol mindenki csótány módjára kúszik szikláról sziklára. Különösen igaz ez mostanság, mivel már szinte általánosak a 4-5 arty/team meccsek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maradhatna ez az event 1 évig.
15 meccs alatt 1x volt 4 vagy több arty (5-5)egy csatában, a többiben nem érte el ezt az ingerküszöböt. 😄
noname23

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

noname23
Spotolta neked valaki? vagy csak vaktában eltaláltad xD bár szerintem én azt feltételezem hogy igen csak a shoton már nem látszik szóval akkor:

Én is észrevettem pályafüggõ van ahol tényleg csak 500m bár szerintük más mert a wotwikin nem ezt írják/állítják ott 598m<#nevetes1>
Ennyire lehet hinni nekik meg ennyire vannak tisztában a saját játékukkal.
Gondolom a spotolási/észlelési rendszert vágod de azért elmondom hogy változott régen aszem az is 500m volt de most már 445m szerintük de jó volna tudni valójában mennyi lehet ez az anomália pályánként.

"The maximum possible view range you can currently (v0.7.3) achieve in game is nearly 598.842m with a Patton and 100% commander and crew having the Brothers in Arms perk, the commander having 100% Recon skill, the radio operator having 100% Situational Awareness skill, the tank having Improved Ventilation and Binoculars equipment installed and using Case of Cola premium consumable."

wotwiki

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

patchaou
Azért kell az artistákat szidni mert buzik és kész 😄

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. augusztus 24. 0:31:52
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 4 230 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 71 697
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

GaBenc
Nézd megint azzal jöttök, hogy hány csata, hányas tier. Pedig én csak az embert kerestem a társaságba. De mint mondod mindenki csak ugat. De a kérdésre nem válaszol. Vagy nehezet kérdeztem? Az a baj hogy nem vagyok bunkó a játékos társakkal? Ha én is "szobanövényezek", "noobozok" egyebek akkor nincs baj? Akkor jó leszek? De ha meg merem kérdezni, hogy miért kell szidni azt a szerencsétlen artyst akkor minden vagyok csak ember nem? Az értelmes válasz az volt, hogy "csak". Más már csak a tankjaimmal, a csaták számával foglalkozott. Ebben mérjük a véleményeket?
Na sokk lesz a kérdés.....

"Teljesen más a csata menete ugyanazon a mapon tier5 és 10 között, felváltva szoktam játszani ebben is, abban is, semmi különbség nincs a játékélményben, csak mások a tankok, meg a feltételek. "
már hogy lenne ugyanazon a játékélmény ha nem ugyanaz az egész csata menete 😄
szép kis ellentmondást csináltál magadnak

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha még nem tûnt volna fel, akkor kb senkit se érdekel a véleményed különösebben. Mivel 2000 csata alatt még csak felszínét karcolgatod a játéknak. Ellenben olyan emberekkel vitázol akik már 10K+ csatán vannak túl és jelentõsen jobbak nálad. Vagy talán ennyire mazoista vagy hogy élvezed hogy csak mindenki leugat? Mert ha nem akkor nem értem hogy miért generálod a flamet feleslegesen.

valahol meglehet tudni, hogy mennyivel csökken a penetráció 100 méterenként?

It\'s a trap!!! :)

GaBenc
De ne keljen vissza olvasnod.
Az alap kérdés az volt, hogy miért kell a másik játékost szidni? Azért mert másképp játszik?
Na te erre válaszoltál. Biztos?

Hány kecskét áldoztál fel azért hogy a BL-10 ilyen messzire is betaláljon? 😄

Gottfried
Valaki tudja hogy hogy lehet 500m-nél sokkal messzebbre ellátni,ha elvileg annyi a max. látótáv?

607m-rõl szedtem ma ki egy st1-et de elõtte 623m-rõl is rálõttem.

GaBenc
Szöveg értés zéró.
"Viszont te annak ellenére, hogy nem húztál ki tier10 tankot, kijelented, hogy a high tier csaták szarok. Ehhez gratulálok, te noob."
Hol is mondtam én ezt? Majd ha tudsz olvasni akkor beszélgetünk drága arany "próóó" barátom. Látod ezt próbáltam elmagyarázni pl: neked. Ez nem ovi, az én tankom nagyobb. Tudod mit az én apukám meg büdösebbet fingik. Most akkor? De jelzem megint nem érveket hoztál, csak a "noob" meg... nem olvastam végig.....

Tono34
Most nézem mit lõttem, kár, hogy nem volt meg a 4-4 arti:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hi.Ez most valóban kell?
Még 1 ideig vok.

Nem tudom hogy Ti hogy vagytok vele, de szerintem már komolyan rontják a játékélményt a 800- eff értékû retardált barmok akik szigorúan top 5-ben vannak állandóan a fasza kis IS-3, T34, Löwe, IS-6 aranyoszkájukkal.

Szép. Sok sikert a továbbiakban!
Tono34
Nagy Gratula!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Egy kicsit másfajta e-pénisz lengetés:

A HUNS klán 1. ESL csapata egyedüli magyar indulóként harmadik helyezést ért el a Company Cup #2: 4th Week Qualifier fordulón, ezzel 30000 aranyat szerezve. Következõ megálló a Finals, dupla ennyi aranyért, ott az elsõ hely 240 ezret ér, persze az ellenfelek is jóval keményebbek lesznek. :-)

Ment a plusz!<#eljen>

Hozzászólnék a tier vitához, és igen személyeskedni is fogok.
Teljesen más a csata menete ugyanazon a mapon tier5 és 10 között, felváltva szoktam játszani ebben is, abban is, semmi különbség nincs a játékélményben, csak mások a tankok, meg a feltételek.

Viszont te annak ellenére, hogy nem húztál ki tier10 tankot, kijelented, hogy a high tier csaták szarok. Ehhez gratulálok, te noob.

Mások azt mondták hogy tier5-6ig élvezhetõ a játék?
Sajnos a barátaid 5-600effis lowok, akik tier6-ig hellyel közzel tudnak ulow játékkal is fejlõdni, de utána megáll a tudomány.

Mert tudod, míg általában egy tier10 csatában 15bõl 7-10 high effis játékos van az ellenfélnél, addig egy tier5-ösben jó esteben 1-2, a többi mind balfasz. Tier 6 alatt még a legtöbb low is tud néha király lenni a sok szobanövény között, és attól hogy rendre killel fejezik be a csatát, urambocsáss kettõvel, máris überállatnak érzik magukat.

Aztán jön a tier 7-8 random, szembejön az 2000effes EFE platoon, és csak néz mint a vett malac. Pattanak a lövései, mert vagy lemákol látatlanba egy weakspotot, vagy nem, percig áll a mezõ közepén és elcsapja az arty, aztán meg anyázik, pedig õ maga volt balfasz. És 2 lövés után elhal az elsõ 2 percben.
Erre leáll sírni, hogy tier 6 fölött nincs élet, visszaveszi a PzIVet, a KV-1et, meg a SU85öt, 1000 csatánként még egy topgun is leesik az afk meg bot enemykbõl, és máris jó a játék. Így megy ez.
Szobanövény-e vagy?
Ha nem nyugodtan húzhatod a tankokat, a tier10 is jó lesz, még jobb mint a tier5.
Ha az vagy, akkor jó lesz neked az a tier ahol játszol, úgyis túl sok a 500effis IS4-IS7 epicwarrior a toptier csatákban

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Lehet itt szidni artykat de azért ha mész vele igen nehéz oneshotolni embereket. Prém lejárta elõtt még ki akartam próbálni az object 212-t, ki van fejlesztve fél éve. Nos már az alap ágyúval 100%-os emberekkel iszonyatosan mellélövök mi lesz ha rámegy a nagyobb?

Nincs kiválasztás, mindenki kap automatikusan 500 aranyat, akinek a csatája megfelel a feltételeknek, és tud róla küldeni visszajátszást ÉS screenshotot.

Tono34
Ha a mi oldalunkon csak 3 arti volt az ellennél 4 az sajnos nem érvényes ugye? 3 tank kill megvolt.

ximix
Nem hinném mi vesztettünk pár perc alatt bezúztak, 3 volt a legtöbb találat ha jól láttam, bár ha arty volt annak elég is az event-hez.
nekem csak az nem tetszik benne, hogy a rugózás miatt sniper nézetbe váltáskor (amíg meg nem nyugszik a tank) nem lehet célozni, mert addig ugrál a tankkal együtt a nézet .. nagyobb zoomnál hol a hegytetõt, hol a pocsolyát látom .. kéne ennek egy kikapcs, mert így vagy eltétovázok életmentõ másodperceket, vagy külsõ nézetbõl kell játszani, mint valami idióta ..

MightyDuck0
Az jó mert összesen 9 volt de ettõl még nem hinném hogy sikerülni fog sok levelet küldenek és elég szerencsésnek kéne lenni hogy kiválasszanak.
Vicces event lett volna inkább ahogy írták ha bevezetik az arty vs tank game módot és úgy dob össze a gép<#nyes>

Legalább vitte valaki a nyereményt,

GaBenc
Hát elég sarkos. De neked legyen mondva. Én tiszteletben tartom a véleményed, még ha nem is értek vele egyet.

ximix
😊 kinek van arty hiánya ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gottfried
Tény hogy erõs a hasonlat de nekem ez jutott eszembe miután már kétszer írtad hogy a szabályok engedik,ezért ne szidjuk õket.
A szabályok(akkori német törvények) azt is engedték,ennek ellenére mégis bûnösök voltak.
Szóval ha erõs is,lehet párhuzamot húzni a két dolog közt.Hogy ezzel sokan nem értenek egyet(fõképp akik sokat artyznak)az természetes.Azok az emberek akiket a tetteikért elítéltek,szintén ártatlannak tartották magukat.(legalább is egy része hitt benne hogy semmi rosszat nem tett)

Hát ez az én véleményem az artystákról is.😊

ximix
Addig bambultam míg a másik linket adtam meg
http://worldoftanks.eu/news/3600-behind-lines/
GaBenc
íííííííííí ez fájt. Gondold át. Ismét rossznak tartom a hasonlatot. Ez olyan WOW vs WOT. Paprikát hasonlítjuk a paradicsomhoz. Tudom a lecsóban van mind a kettõ.

Jó,bejött a szopcsi.
Random lövés is engem talál el+úgy kiszedtek a bokorból,h meg sem láttam..
Pofa sör..

ximix

http://worldoftanks.eu/news/3562-hunt-us-down/

Legközelebb, hogy önállóan is menjen a WoT Eu fõoldal > A reklám ablak alatt bal oldalt NEWS felirat mellett a MORE gomb > majd a következõ oldalon jobb oldalt a felsorolásban a CONTEST feliratra klikk ésa bejövõ oldalon csak a versenyek láthatóak.
Csata vége:Senkit nem sebeztem,holott volt találat.A t..m az egészbe.

Jött a sz..pcsi,5bõl semmi és kilõnek..
A faxért nem lehet ezt megcsinálni???0pen meg a többi...
A f...,nem kell új pálya,legyen már ez a xar normális!!!!

Gottfried
Az ss-es tábor õrök is ezzel védekeztek.....nem az õ hibájuk.
Attól hogy lehet artyzni,még nem kötelezõ.

Téged meg azért rak be 8-as csatába mert az A20 felderítõ.

Eagle16
Mentünk Tier 3-mal párat. Pont Luchs-al mentem. Egyszer rakott tier 4-be, a többi Tier 5-ös csata volt...max. SPG oldalanként 3 volt, de leginkább 2.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

GaBenc
Hát rádumáltatok erre a ZiS-4 ágyúra. De azért ezzel kilõni egy T1-HT az elég macerás. Van vele meló. <#smile>

ximix
Akkor lett volna jó ez az event ha az egyik oldalon 15 tank a másikon 15 arty van szerintem.
Csak az olyan meccsek érvényesek, ahol legalább 4-4 tüzér volt oldalanként.