World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Pár napja egy csatában 5 lövés 5 kill és mind 500-550m-rõl.Igaz a legénységem már a 4. skillt húzza és van vele úgy 2300 csatám,így elég jól ismerem a képességeit.Így a 10-es td-k után még mindig azt mondom hogy az egyik legjobb td a játékban,bár a t110m4 nagyon durva lett.Én viszont azokat a forgótornyosokat nem tartom td-nek.Azok tankok,bárminek is hívják õket a játékban.
Igen,spottolták,úgy láttam.Nem blind shot volt.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Csatakat is nyomjunk azert kozbe! 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De azt hiszem ezt csak a fejlesztõk tudják megoldani. Egy csata x arty vagy mit tudom én. De a játékosok csak használják, benne van a játékban. De ezt már leírtam.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
15 meccs alatt 1x volt 4 vagy több arty (5-5)egy csatában, a többiben nem érte el ezt az ingerküszöböt. 😄
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Én is észrevettem pályafüggõ van ahol tényleg csak 500m bár szerintük más mert a wotwikin nem ezt írják/állítják ott 598m<#nevetes1>#nevetes1>
Ennyire lehet hinni nekik meg ennyire vannak tisztában a saját játékukkal.
Gondolom a spotolási/észlelési rendszert vágod de azért elmondom hogy változott régen aszem az is 500m volt de most már 445m szerintük de jó volna tudni valójában mennyi lehet ez az anomália pályánként.
"The maximum possible view range you can currently (v0.7.3) achieve in game is nearly 598.842m with a Patton and 100% commander and crew having the Brothers in Arms perk, the commander having 100% Recon skill, the radio operator having 100% Situational Awareness skill, the tank having Improved Ventilation and Binoculars equipment installed and using Case of Cola premium consumable."
wotwiki
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. augusztus 24. 0:31:52
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 4 230 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 71 697
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Na sokk lesz a kérdés.....
már hogy lenne ugyanazon a játékélmény ha nem ugyanaz az egész csata menete 😄
szép kis ellentmondást csináltál magadnak
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
It\'s a trap!!! :)
Az alap kérdés az volt, hogy miért kell a másik játékost szidni? Azért mert másképp játszik?
Na te erre válaszoltál. Biztos?
"Viszont te annak ellenére, hogy nem húztál ki tier10 tankot, kijelented, hogy a high tier csaták szarok. Ehhez gratulálok, te noob."
Hol is mondtam én ezt? Majd ha tudsz olvasni akkor beszélgetünk drága arany "próóó" barátom. Látod ezt próbáltam elmagyarázni pl: neked. Ez nem ovi, az én tankom nagyobb. Tudod mit az én apukám meg büdösebbet fingik. Most akkor? De jelzem megint nem érveket hoztál, csak a "noob" meg... nem olvastam végig.....

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Még 1 ideig vok.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A HUNS klán 1. ESL csapata egyedüli magyar indulóként harmadik helyezést ért el a Company Cup #2: 4th Week Qualifier fordulón, ezzel 30000 aranyat szerezve. Következõ megálló a Finals, dupla ennyi aranyért, ott az elsõ hely 240 ezret ér, persze az ellenfelek is jóval keményebbek lesznek. :-)
Teljesen más a csata menete ugyanazon a mapon tier5 és 10 között, felváltva szoktam játszani ebben is, abban is, semmi különbség nincs a játékélményben, csak mások a tankok, meg a feltételek.
Viszont te annak ellenére, hogy nem húztál ki tier10 tankot, kijelented, hogy a high tier csaták szarok. Ehhez gratulálok, te noob.
Mások azt mondták hogy tier5-6ig élvezhetõ a játék?
Sajnos a barátaid 5-600effis lowok, akik tier6-ig hellyel közzel tudnak ulow játékkal is fejlõdni, de utána megáll a tudomány.
Mert tudod, míg általában egy tier10 csatában 15bõl 7-10 high effis játékos van az ellenfélnél, addig egy tier5-ösben jó esteben 1-2, a többi mind balfasz. Tier 6 alatt még a legtöbb low is tud néha király lenni a sok szobanövény között, és attól hogy rendre killel fejezik be a csatát, urambocsáss kettõvel, máris überállatnak érzik magukat.
Aztán jön a tier 7-8 random, szembejön az 2000effes EFE platoon, és csak néz mint a vett malac. Pattanak a lövései, mert vagy lemákol látatlanba egy weakspotot, vagy nem, percig áll a mezõ közepén és elcsapja az arty, aztán meg anyázik, pedig õ maga volt balfasz. És 2 lövés után elhal az elsõ 2 percben.
Erre leáll sírni, hogy tier 6 fölött nincs élet, visszaveszi a PzIVet, a KV-1et, meg a SU85öt, 1000 csatánként még egy topgun is leesik az afk meg bot enemykbõl, és máris jó a játék. Így megy ez.
Szobanövény-e vagy?
Ha nem nyugodtan húzhatod a tankokat, a tier10 is jó lesz, még jobb mint a tier5.
Ha az vagy, akkor jó lesz neked az a tier ahol játszol, úgyis túl sok a 500effis IS4-IS7 epicwarrior a toptier csatákban
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Vicces event lett volna inkább ahogy írták ha bevezetik az arty vs tank game módot és úgy dob össze a gép<#nyes>#nyes>
A szabályok(akkori német törvények) azt is engedték,ennek ellenére mégis bûnösök voltak.
Szóval ha erõs is,lehet párhuzamot húzni a két dolog közt.Hogy ezzel sokan nem értenek egyet(fõképp akik sokat artyznak)az természetes.Azok az emberek akiket a tetteikért elítéltek,szintén ártatlannak tartották magukat.(legalább is egy része hitt benne hogy semmi rosszat nem tett)
Hát ez az én véleményem az artystákról is.😊
http://worldoftanks.eu/news/3600-behind-lines/
Random lövés is engem talál el+úgy kiszedtek a bokorból,h meg sem láttam..
Pofa sör..
http://worldoftanks.eu/news/3562-hunt-us-down/
Legközelebb, hogy önállóan is menjen a WoT Eu fõoldal > A reklám ablak alatt bal oldalt NEWS felirat mellett a MORE gomb > majd a következõ oldalon jobb oldalt a felsorolásban a CONTEST feliratra klikk ésa bejövõ oldalon csak a versenyek láthatóak.
A faxért nem lehet ezt megcsinálni???0pen meg a többi...
A f...,nem kell új pálya,legyen már ez a xar normális!!!!
Attól hogy lehet artyzni,még nem kötelezõ.
Téged meg azért rak be 8-as csatába mert az A20 felderítõ.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius