World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Tigris egyik elõnye hogy marhajól gyorsul. Egészen a csodálatos 28 km/h-ig.

https://wotinfo.hu

Már semmi. Megkaptam a választ gyorsan...
A gondom az volt, amit írtam az elején. A garázsban látom, de kint nem. S azt hittem, hogy akkor nem mûködik.
Csak azt nem írta, hogy a kijelzõn látom, s nem a tankon, erre reagáltál. Gondoltam egyértelmû.
De szerintem tök mindegy. Ha félreérthetõ voltam, akkor bocs.
Zárjuk le...
Akkor meg azt nem értem mi a gondod.
"Sziasztok!
Vajon mit rontottam el?"
Ezzel indult a kérdésed.

Én is ezt mondom....
Hell Girl
+1 <#taps>

A végtelenbe és tovább! 😊
LOL xD
Hát végül is igaz sosem tudhatod 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Word of Tanks pedo tankja egyesüljetek! 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hell Girl
Te is ?! 😄 Én is imádom aprítani a piciket. Jól hoz a konyhára. A nagyokat meg inkább elkerülöm ... vagy hátulról. ! 😄 Amint lehet megveszek a type 62-õt is. Nyam-nyam !

Nekemis van,induláskor a tigris lehagy!

WOT nick: tepi1

Neked biztos.
Lassan mondom, hogy megértsd.
A csatában csak az álcahálót és a periszkópot fogod látni a ventit és hasonlókat csak a garázsban láthatod.

Ha-ha<#nevetes1>

Kv5-nél biztosan gyorsabb, mert õk foglalták el a tuti helyet <#idiota>
Problem? Én büszke Type tulajdonos vagyok 😄 Az elõbb is 90k nyereséget hozott a T5-6 tankok felaprítása<#eplus2>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Biztos igazad van én nem emlékszem ilyenre.
Tedd azt nem fakadok sírva.

Toby0501
Jajj ezt itt hagyd abba! Sokan az artyk mellett a Typeokat utálják a legjobban és hetente 1 flém pont elég. 😄

😊
Gyors med?A type minden csak nem gyors!

Én is épp erre gondoltam, de 1 vk2000 valamennyit nem lõttek ki.
Ott szaladgált az orruk elõtt.
... tudom. az meg gyors

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nincs itt semmi gond, a gyors medek, gyorsan elfoglalták a tratégiailag fontos pozíciókat az ellenségtõl távol, biztonságos zónában...
Mivel elfelejtettem a segítséget kitakarni, ezért inkább bemutatnám a 3 type tulajt:

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ki látja a kakukktojást?

Hali,

Orosz tankokkal nyomom jelenleg egy IS3-al.

Fejlesztem a Német ágat is és az az érzésem, hogy erõsebb a páncél és pontosabb a löveg is.

Anno azért kezdtem orosszal mert mondtátok velük a legkönnyebb. Ez is fenn áll még vagy inkább a németekkel toljam.

..emberi kvalitasaikra gondoltam..
Nem rossz klán amúgy, csak önelégült pöcsfejek, Mines-ot nagyon tudják, szinte csak ott CW-znek és amióta megszûnt a piros szövetség azóta sehol nincsenek.

Forolto
Bunkók és irigyek.Jelenteni kellett volna õket s bannoltatni a picsába.

Nohab
Van nekem egy Tigrisem, amin minden ki van fejlesztve. Mikor érsz rá?
..ejj.. igazi kiraly klan lehet az...
Én elõször Batchattel próbálkoztam, kétszer majdnem össze is jött, mindkétszer pont ellopták elõlem a a harmadik artyt úgy hogy elõtte már egyet belelõttem, aztán végül relatíve gyorsan T-62A-val összejött egy 10 artys csatában, egy platoontárs hathatós segítsége azért kellett hozzá, de meglett és mellé egy top gun is a csata végére. :-)

Egyik Airfield meccsen volt egy NOB klános artyplatoon, mikor már a tankjaik nagy része ügyesen elhullott és már igencsak közeledtünk a bázisukhoz, akkor egy-egy sziklalövéssel ügyesen öngyilkosak lettek, nehogy valaki rajtuk szerezzen 500 aranyat, jó fejek, mi?

..ugy emlekszem igen. most egy orosz tanktervezo neve alatt fut..
Kezd bonyolult lenni lenni. Tedd össze a két üzenetemet... A garázsban alul a kijelzõn látszik...
Tono34
E50-el próbálkoztam, de prémium nélkül túl költséges, de azért majd még próbálom.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sunsetjoy
Ez az event nem véletlenül a néhai Kliment Voroshilov hétvége helyett van (mármint ahelyett)? Arra komolyan felháborodtak az emberkék...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Egyszer vártam rád egy órát ugyanilyen helyzetben. Annyit se mondtál, hogy bocs most mégse. Inkább megoldom házon belül.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nekem is csak batchattel ment.
T10ben folyamatosan van 4-4 arty, de így sem volt könnyû.
3x is 1 lövésen múlott, hogy meglegyen a 3. arty, de kifogytam, vagy kilõtték elõlem.
Más tankkal a közelében sem voltam.

Tono34
Artival megcsináltam én is, de tankkal .... nem vagyok biztos benne, hogy van olyan tankom amivel összejöhet, de próbálkozni fogok.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ha gondolod 8 körül ráérek legalább egy fél órát utána meg 11-tõl.

Azt te ott soha nem láthattad, ha mégis akkor meg jó volt az anyag.
A "kijelzõknél" csak az álcaháló és a periszkóp látható mivel ezek csak mozdulatlan tankon aktívak. Ezért mutatja amikor mûködnek.

😊 Nem a tankon... alul az kijelzõk egyikén...

A "Halálos szem"-rõl kinek mi a tapasztalata? Énnékem annyi, hogy elképesztõ mennyiségû láncolást okoz a leglehetetlenebb helyzetekben (pl 3hp-s Tiger P 200 m-rõl E-75-el toronyra célozva). Idegesítõ. És ez szinte minden csatánál elõfordul.
Sikerült mind2 500 aranyos küldi!
Mind2x megvolt a 4-4 arty, úgyhogy 25000 free xp üti a markomat.

Megfogadom a tanácsod. Azzal néha eltaláltam valamit.

Annál is inkább, mert azon a tankon inkább az 57-est érdemes használni.

Úgy, ahogy én. Az M7-re felraktam az M3L/37-es csövet, és ha a pajta ajtó jön szembe 20 méterre, azt sem találom el...Ezzel az M7-el meg fogok õszülni.

Biztos az volt a jelszó 😉

https://wotinfo.hu

Azt mondja meg valaki, hogy a fenébe lehet 20-30%-os találati arányt összehozni. Ha vaktában tüzelnék a piros pöttyök felé akkor is magasabb lenne vagy auto célzással. Legalább ha ellenem jönnek, tudom hogy biztonságban vagyunk.
Nem olyan vészes, ennél csak rosszabb ágyúim voltak Tier VII-ben. Mondjuk kigrindelnem nem kellett, ágyú megvolt P2-rõl, tornyot megvettem free xp-bõl. Öreg vagyok, belesz@rok.

Eagle16
Jaj ne...

Csak TDantes meg ne lássa ezt.

Délutánra visszajövök és ez vár majd:

World of Tanks (365 új üzenet)

Tigris flame.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jaj jaj jaj. 😄 Ez mar most buko hagyd abba sztem. 😄
Ebbe a jatekba nem tukrozi a tigris a valosagbeli tigrist.
Szet van nerfelve stb. Inkabb keress valami natgeo musort rola
youtubeon kb. 😊