World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emlékeim szerint ez anno valami "adaptív camo"-ként volt beharangozva.
Szóval automatikusan igazodik a tankod festése az aktuális pályához, és permanensen adja a camo bónuszt.
Aztán lehet, hogy nagy hülyeséget mondok, de nekem valami ilyesmi rémlik.

igen ezt nem értem én se, nem értettem mit mondtak, mert oroszul gagyogtak, de amikor havas map volt havas camot mutattak, mikor meg sivatagi akkor olyat, szóval ezt nem értem, hogy lesz megoldva, lehet kell venni egy tankhoz 3-4 camot, hogy lefedje az összes mapon.
pointer4
Közel se lehet olyan szar, mint a T95 nek 😄
pointer4
Már csak az a kérdés, mindegyik camo festés, minden pályán él-e 😊
Tehát a téli festés sivatagban jó-e 😄
Nem csak az autentikus álcára lesz bónusz?

wot nick: PsychoTrooper

Lehet, hogy volt már szó róla, de talán nem.

Az elõbb néztem egy visszajátszást a Port mapon. A térkép bal szélén J1-ben van egy épület az út mellett és annak a tetején egy szöveg: World of Warplanes. A reklámokat nem lehet megunni.
én úgy láttam 8.0ban már 5%os bónusz van rá, de még teljesen világos, hogy fog mûködni.
ximix
Ok kösz.
Egyelõre csak dísz, de késõbb még behozhatnak újfajta álcafestéseket, vagy megváltoztathatják a mostanit, de hangsúlyozom, hogy most még nem ad semmi pluszt az álcázási értékekhez.

ximix
A megvásárolható álca festés számít valamit az álcázási értékhez vagy csak dísz ?
Bizony, a JgpzE100 gyorsan halt.

16973. csatámon meg volt a második szándékos team killem, nem elég, hogy nem enged visszatolatni az állatja t30ban de még belém is lõ egyet direkt, fogalmam sincs miért, 800dmg turret+lövész. Megfogtam azt kitáraztam utána rajta 😊
A Jagd E-100-ak szomorú élete 😊

szabii98
kis hp buffal talán jólesz. elvégre, t5-t6 majdnem oly mindegy

I met God. She's black

Sötét kalap PzIV prémium lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Õt ismerem poénból beküldtem az egyik jumbós replayemet és csinált belõle egy qust replay epizódot. Jó bemutató videói vannak a tankokkal kapcsolatban sokmindent elmagyaráz csak nem éppen aktív.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jaja. Gyulladni úgysem szokott gyakran. Inkább az embereket lövik el benne rendszeresen, meg a modulokat.

Meg egyszer megér 3000 kreditet, ha nem tetszik az eredmény akkor leveszed és kész.

Az nekem nincs meg, csak a hatos verzióval mentem, igaz ott 122-essel.

Csak félek tõle, mert a KV1S-en annó tökéletes volt, mivel úgy használtam mint egy shotgunt. Közel lopakodtam és oldalba lõttem a delikvenst. De a KV3 esetében ez necces ugye.
Másik kérdés. Mi a helyzet a top motorral? Megéri kifejleszteni?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

a játékban a legrosszabb ágyú😄
Egyébként nem olyan szörnyû, kicsit tudsz késleltetni pl. egy T29-el szemben, máris nagyobb pofonokat osztasz mint vissza, és hp-d is több van.

Kezdetnek beszerzem a D25T-t, aztán ha nem jön be akkor majd leváltom.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

..ezt akartam en is mondani 😊 amugy a hetvegi fu-fa-bokor jatekosok ellen tokeletes megfelemlito hatasa van.
Hajts közelebb.D.

Látom beleteszik a Tortoise tankot is, T95 testvérke.. már ami a sebességét illeti.

CSak mert filózok a 100-as és a 122-es között. Mivel hiába üt nagyot a D25T, borzasztóan pontatlan és lassú.

Köszi, akkor fellököm rá. Megnézem mit mutat ez, vagy/és a plusz olaj.

..szerintem csupa 7es kozott lesz most az akcio miatt. igy aztan szerintem nem kerdes h a legnagyobb loveggel elsz erdemes hasznalni. 200%os penznel nem lesz tetel a 1000 kredites loszer.
Szerintem akármit raksz rá, Type-okkal meg rendes Tier 8-as hevikkel szemtõl szemben már komoly bajban van.

Én sem, de ha oda kell érni valahova, akkor bekapcsolom, ha odaértem akkor meg ki, és a többi nem érdekel. Ezzel a szarral sík úton közel 50-el tudok menni.
Kis lejtõnek megvolt a 60-is.

Egyébként kinek mi a tapasztalata mostanság a KV3-al? Mennyire jó az új MM-el? Meg milyen löveget érdemes feltenni rá?

t34-re is kéne egy ilyen tierkorlát😄
Angol tankok listája teszt-kliensbõl kibányászva.

koszonom!
Mármint motor HP-t. Azt írja, másodpercenként 1.5 HP. Node mennyi HP-ja van a type motorjának? Ezeket még sosem néztem meg.

he? <#confused>

ezt most nem igazán értem

Akad, de nem venném véglegesnek.

"+2 deg turning speed
+7-8% increased terrain passability
slightly better aiming time
less dispersion when moving the gun"

Nem eszi nagyon a HP-t menet közben?

Igen, álló helyzetben célszerû kikapcsolni, mert a motor károsodását okozhatja.

Az a ki-be kapcsolgatós, önsebzõs cucc?

"German Tier X TD will receive a serious buff in the next version of World of Tanks" - errol van valami konkret adat is, h mi lesz?
..type nem igazan gyulekony.. en is azon gondolkodom lecserelem a poroltot.
Azzal csak az a baj,hogy nemfér a porolto,eücs,javítástol.Ezeknélkül meg nem megyek csatába.

WOT nick: tepi1

Új partner-ajánló és Jpz E-100 útmutató, WoTDeathsArrow.

Kell bele végsebesség határoló kikapcsolása nevezetû cucc, azzal egész jó.

Ismeri valaki ezt a véglényt?

Eddigi legjobb köröm Jagdtigerrel. 16 lövésbõl 16 találat. De mindez nem jöhetett volna létre, ha az ellen 5 tankja nem egymás után kerül elém hanem pl összebeszélnek és bekerítenek. Ehelyett mind az ötöt levagánykodtam.

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. augusztus 24. 15:13:59
Jármû: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 1 663
Szerzett kredit: 60 762
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
OH elnézést!<#nevetes1>

WOT nick: tepi1

Most megsértetted az összes Super Pershinget 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.