World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hogy jól értettem-e?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
amúgy pár napja én is beírtam,h Siema.1mp múlva jött is a válasz:elo
azóta éjjelente felsírok,ha alszom 😊
többet nem bûnözök, megígérem 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Abbeyn voltam egy elc-vel. Középre mentem spottolni, kilõttem egy lee-t és folyamatosan világítottam egy s35ca-t vagy micsodát(francia td).
Miután többszöri térképes villogtatás után se lövi ki az arty(utca közepén áll mozdulatlanul, a 2 artynk ua-ban az oszlopban állt, tehát ki tudták volna lõni), beírom, hogy legyen már szíves segíteni, hisz nincs más spottolt ellenség.
Nem reagál... Figyelmeztetem, hogy ha nem lövi ki érte megyek. Erre sincs válaszreakció.
Fogtam magam, hátrarongyoltam, és kilõttem a pics*ba.
Be kell vallanom, hogy megkönnyebbültem. Mostantól ez bevett módszer lesz. <#banplz>#banplz>
Egyébként én úgy hiszem néhányan már csak trollkodásból is beírják 😄..
Jónak linkelgetek,de sebaj,ismétlés a tudás anyja 😄
amúgy a ne aggódj,van a randomnál rosszabb is:
SIEMA+Witam kombó
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Stílusban talán nem lovagiasak, a KV-1s tõlünk magyar volt és kifogásolta a platoonjukat (megjegyzem jogosan) mire a következõ volt a reagálás:

Pontosan tudom, hogy milyen erõs a tornya, és azt is tudom, mennyi esélye van valakinek átlõni 286 mm effektív páncélzatot. Mindezt több száz méteres távolságból, amikor már lényegében az is teljesen független az illetõ kvalitásaitól, hogy egyáltalán a tankot sikerül-e eltalálnia...
Persze, tudom, a "random".
Csak az én szememben az már nem véletlen, mikor sorozatban történnek egymás után az egyenként is minimális valószínûségû dolgok, amik nagyban befolyásolják a csata kimenetelét.
Ez a nagy és lassú td-k élete.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Valami event van rá hogy elöszedték a garázsbol?
Csak az a kis szemtelen kis tank kiidegelt. 😊
Mintha egy szarvasmarhát láttam volna szúnyogot kergetni...
Randomban, egyedül 8 gyõzelem zsinórban. Ezután csupa 1500 effy körüli játékosokkal platoonban sikerül összehoznunk 7 vereséget, szintén zsinórban!
Miután eredményesen kompenzálta a játék a reggeli sikereket, utána helyreállt a világ rendje, egymást váltották a vesztes és a gyõztes körök. Mindezt persze szigorúan véletlenül.
A vesztes körökben olyan mókás dolgok történtek, mint például átlõtték a T110-em lövegpajzsát és a torony oldalsó részét - szembõl.
Vagy szintén T110E5-tel 3 lövésbõl nem tudtam kilõni az 1100 hp-s T-54-et, vagyis egyetlen egyszer SEM adta be még az átlagsebzést se. Utána szintén merõ véletlenségbõl a 39 hp-n vígan rohangáló T-54 (aminek már rég meg kellett volna pusztulnia) letrackel, és a majdnem full hp-s tankom 2 másodpercen belül már csak roncs volt az artyknak hála.
De akár mondhatnám azt is, mikor a 380 effys stock Hummel menet közben telibeveri a T34-emet és 800 hp-t sebez bele...
De persze ez is nyilván mind véletlen, és semmi olyan algoritmus nincs, ami belenyúlna a csaták alakulásába...
It\'s a trap!!! :)
Csoszi nálam 7500 csata után is befigyel a részeg kõmûves szemmérték effektus.😄
Feltuningolva OP az a vas. Ráadásul fossa az xp-t és a creditet.
Kell úgy 20 csata mire elkapod a fonalat,de onnét darálni fogsz vele.
Nekem sikerült 1,9kill/csata és átlag 765xpt csinálnia a kicsikével.
Persze prémiummal.
kitartás
Bár a Kv-5öt már szemmértékre beállítom. :-D
De akkor tényleg hasznos dolog.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Hasznos cucc lehet a beforgatáshoz.
Megvettem végre a Jagdpanthert.
Elsõ csata. Egy kis picike tank úgy repkedett körülöttem, hogy képtelen voltam ráfordulni, akárhogy is manõvereztem. Vagy tízet belém engedett 10-20-as sebzésekkel hátulról, mire rájöttem, hogy csak a csapattársak segíthetnek. Mire közéjük értem, addig még kaptam vagy ötöt. Aztán leszedték... Megkönnyebbültem, erre egy heavy egy lövéssel leszedte a maradékomat...
Nekem nagy visszalépésnek tûnik a JagdPz IV után.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
csoszi: köszi. 😊
T110E3 nekem nem ér meg 100k free xp-t, 90k szenvedést T95-tel, meg 6 milliót. Prémiumom amúgy sincs már csak ez a 3 napos.
A francia TD ág kb. ugyanazt tudja, csak feláldoz egy kevés páncélzatot a 2-3x-os sebességért.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Döntetlen
Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 25. 11:47:16
Jármû: T25/2
Szerzett tapasztalat: 255 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 26)
Szerzett kredit: 0
ok, bemászott elém egy Pz IV, pont amikor lõttem, de nem halt bele, és mellette volt úgy 3-4 találatom, ami sebzett is 200-300akat ezzel a stock szarral ..
szerzett kredit 0?!?
miafaszvan?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog